fbpx

Argan olie kommer fra de sjældne argan træer, hvor Marokko er blandt de største eksportører af olien. Siden tanken først blev ledt hen på at bruge olien i skønhedsprodukter, blev den hurtigt ekstremt populær og udbredt verden over i hårolier samt i hudplejeprodukter.

Forcen ved argan olie er, at den indeholder talrige essentielle fedtsyrer samt vitamin E, der bl.a. hjælper mod de fysiske tegn på aldring, der viser sig på huden og i håret i form af rynker og skadede hårstrå. På denne liste finder du markedets allerbedste hårolier med argan olie.

Sebastian Dark Oil 95 ml hårolie med sandeltræ

argan olie

Denne parabenefri hårolie virker hurtigt og giver frisuren en smørblød glathed og er især en kærkommen gave blandt folk med tørt hår, hvor du let kan komme mere af denne bedst i test olie på efter behov. Sebastian Dark Oil får sin kraft fra sandeltræ, cedertræ og argan olie, der giver dig smidigt, stærkt hår og lindrer irritationer i hovedbunden qua sit behagelige olielag.

Kombinerer komfort med naturens ingredienser

Du slipper her for de allergener i form af parabener, der ikke er på mode mere i kosmetiske produkter. Udover det sundhedsmæssige kan du også nyde komfort ved, at laget af olie ikke er fedtet, så skulle du komme til at røre ved håret i løbet af dagen, ender du ikke med at efterlade klamme fingeraftryk som visitkort de steder, du færdes. Folk husker dig blot på dit lækre hår.

Selve forcen ved Sebastian Dark Oil ligger i, at naturlige ingredienser kombineres med moderne viden for at give en effektiv, sikker og behagelig hårolie, der med sin kompakthed giver dig al den fugtighed, du har brug for, med blot 1-2 pump på den diskrete beholder til olien. Leder du efter en hårolie med argan, der kan noget helt særligt, er denne helt den rette.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Yuaia Haircare Smooth and Shine Anti-Frizz Hair Elixir 100 ml

Bedst til krus

  • Benyt koden: “YUAFOM10” og få 10 % rabat på dit køb

Yuaia Haircare Smooth and Shine Anti-Frizz Hair Elixir 100 ml vil være det gode valg til dig, der gerne vil komme uønskede krusninger i håret til livs samtidig med, at håret får en smuk glans.

Når du anvender modellen, slipper du for den til tider lidt syntetiske hårprodukt-lugt. I stedet bliver du beriget med en dejlig duft, der leder tankerne hen på frisk frugt. Smart, hvis du foretrækker lette former for parfume.

Varianten er også skabt til dig, der går meget op i dyrevelfærd, for den er ikke testet på dyr. Derudover er den sulfat-fri, hvilket vidner om en mere naturlig sammensætning af ingredienser.

  • Dejlig duft af frisk frugt
  • Ikke testet på dyr
  • Beskytter håret mod varme
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Cosmos Co Argan Oil 100 ml olie i pakke

argan olie

Hvor det at have en enkelt beholder hårolie liggende er godt til fine lejligheder, savner du måske at have et lille lager liggende, specielt hvis du bruger hårolie med argan hver dag. I Cosmos Co Argan Olie pakken får du hele tre tuber hårolie til en beskeden pris, så du ikke behøver lægge vejen forbi gågaden eller storcentret så ofte for at tanke op. De tre tuber har hver 100 ml argan olie i sig. Da en enkelt plejning også her kun kræver et par tryk, har du til lang tid.

Giver huden alle de vigtige byggesten

Denne olie henter sine styrker fra marokkansk argan olie, der bringer med sig en række egenskaber, der kommer dig til gavn både i skøn- og sundhedshenseende. Blandt andet finder du masser af E-vitamin, essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Det lyder umiddelbart som om, produktet snarere var egnet til at spise for god ernæring end til at smøre i håret, men fakta er, at huden nyder godt af et lag af de ingredienser i hud- og hårolien, der fremmer sundhed.

Olien virker blandt andet mod myggestik, forbrændinger og skoldninger, som læbepomade og virker selvfølgelig også mod tør hud og eksem. Med Cosmos Co olie får din hud de byggesten, den skal bruge for at reparere sig selv, og samtidig mildnes smerter ved påføring.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Cosmos Co Argan Oil 100 ml enkelttube

argan olie

Cosmos Co Argan olie har masser af gode egenskaber, der berettiger at zoome ind på, hvilke egenskaber en enkelt tube bringer med sig. Har du ikke behov for at have flere tuber olie liggende i hjemmet, for eksempel fordi du ikke har kronisk eksem eller et job, der gør det nødvendigt altid at virke smart i udseende, er det logisk blot at have en enkelt beholder med olie i tasken eller toiletskabet. Med andre ord får du nøglen til lækker hud og hår ved hånden.

Ønsker du samtidig ikke at punge ud i dyre domme for den gode frisure eller behagelig hud, kan du fryde dig ved, at Cosmos Co Argan Oil også er lav i pris, når du køber blot én beholder.

Kan hjælpe mod psoriasis

Udover de nævnte egenskaber ved olien, er det også værd at nævne dens effekt mod mere intense, sygelige former for eksem som dem, der opstår i forbindelse med psoriasis. Olien er ikke i sig selv nok til helt at holde symptomerne nede, men du kan i samråd med egen læge bruge den til at hjælpe med at tage brodden af sygdommen, så du både visuelt og i forhold til smerter får lidt lettere ved at glemme den i hverdagen, så du ikke lader sygdom stoppe dit liv. 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Kevin Murphy YOUNG.AGAIN 100 ml næringsmættet olie

argan olie

Ønsker du glansfuldt hår fri fra tørhed og med en god fylde, er Kevin Murphy YOUNG.AGAIN hårolien den rette til dig. Olien er økologisk og trækker bl.a. på evighedsblomster for at give et produkt, der sammen med burolie og grapefrø modvirker tegn på aldring og hæmmer nedbrydningen af dit hår og hud.  Koblet til det er olien i øvrigt uden parabener eller sulfater, så du behøver ikke være ræd for, om olien fører nogen nye problemer med sundhed med sig.

Mod tørt hår: Brug lidt efter føntørring

Du påfører olien ved at lade den have berøring med dine hårstrå i deres fulde længde, så den får optimale vilkår for at støtte op om og pleje dit hår med et glat, fyldigt og stærkt resultat til følge. Er du en krøltop eller har tørt hår, er der logik i at bruge en lille sjat olie mere efter føntørring, så den varme luft ikke forvandler hårbunden til en indtørret sø. På den facon kan YOUNG.AGAIN hårolien uden nogen kvaler indgå som integreret del af morgenstundens pleje.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Redken All Soft Argan-6 Oil 90 ml

argan olie

I denne Redken får du en lys og lækker beholder lige til håndtasken med 90 ml honningblød hårolie med mange muligheder for anvendelse. I dine stille stunder får du her en olie med argan, der kan give dit hår al den styrke, du har brug for. Tuben har et højt indhold af omega-6 olie, hvilket giver hårbunden masser af komfort og plejer håret ved at øge dets elasticitet.

Blot i en enkelt beholder er der til mange dage, for du bruger som oftest kun et par dråber, så det behøver ikke være sjælden luksus, at du lader dit hår nyde godt af oliens effekter.

Tjener dine ad hoc behov for blankt og stærkt hår

Redken All Soft olien hjælper dig på en række fronter, der spænder over, hvornår du bruger olien, hvor meget og i hvilken sammenhæng. Smør et par dråber i håret om natten og lad det give dig evigt godt morgenhår. Puden bliver ikke smurt til i olie, da olien vil holde sig i dit hår. 

Du kan også tilsætte et par dråber i håret før brug af glattejern, efter at have vasket håret, for at beskytte hårstråene. Det går det let for dig med naturlige krøller at nyde stærkt, men glat hår. Efter føntørring kan olien i øvrigt bruges for at give både skinnende, flot og fyldig overflade.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Argan Secret marokkansk argan olie 60 ml

argan olie

En lidt mindre dosis argan olie finder du hos Argan Secret, der til gengæld giver dit tørre hår al den fylde, glans og styrke, du måtte ønske dig. Olien giver håret høj blødhed og har en enestående evne til at reparere dit hårs skadede spidser, så du atter får en skarp frisure med kraftige hårstrå, der giver dig et indbydende look, så du fremstår klar til at tage fat om dagen.

Er miljøvenlig og giver kortere tørretid

Argan Secret har den prisværdige egenskab, at den reducerer dit hårs tørretid med op til 35 %. Du kan altså sove lidt længere om morgenen og stadigvæk møde op i skole eller på arbejde med hår, der ikke ligner en våd moppe. I øvrigt kan du tilsætte lidt Argan Secret, når du farver eller afbleger dit hår, så hele processen får lov at forløbe mere smidigt. Produktet er stærkt miljøvenligt, så din flotte frisure kommer ikke på bekostning af regnskoven eller verdenshave.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

MOROCCANOIL Light Oil Treatment For Fine Hair med UV-beskyttelse

argan olie

Er du meget ude i solen i sommertider, eller skal du på ferie til de varme lande, er en hårolie med (gerne naturlig) UV-beskyttelse en prioritet for dig. Sammen med en god solcreme vil du derved være sikret mod solens skadevirkning, så du kun høster fordelene. MOROCCANOIL er en topscorer ved Danish Beauty Award og indeholder argan olie, fedtsyrer og vitaminer, der fælles sikrer dig en blank overflade med høj fyldighed og hår, der lever længere uden at slides.

Håret absorberer olien og bliver stærkere

Kruset hår kommer denne hårolie til livs, der bombarderer hårbunden med alle de proteiner og al den fugt, den har brug for. Samtidig har argan olien også den kærkomne egenskab, du finder så mange steder, at den forkorter tiden brugt på føntørring, så du står med nogle ekstra minutter i hverdagen, du kan bruge til andre formål. Olien bliver absorberet af håret, bare du lader den blive der dagen igennem, så du behøver ikke selv tørre den af, når du kommer hjem.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Orofluido Beauty Elixir 100 ml luksus hårolie

argan olie

Få en hårolie af højkvalitet, der passer til alle typer hår, hvad end vi taler tykt, tyndt, tørt eller fugtigt. Orofluido Beauty hårolien giver dig for 100 ml fornøjelse, fugt og fylde til at peppe håret op og give dine skadede strå redskaberne til at blive bygget op på ny, så du får stærkere hår. Hårolien trækker også her på de kræfter, naturen har at byde på, og læner sig altså ikke op ad den tunge kemis arbejdsgange. Produktet skåner dig, og produktionen skåner naturen.

Kombinationen af tre naturlige olier i dette produkt giver redskaberne til at sikre dit hår fylde, glans og at skåne det under føntørring og ved brug af glattejern. I Orofluido Beauty Elixer har du et produkt med flere facetter, der giver dit hår nogle optimale vilkår for at vokse og trives.

Olien er let at påføre

Det er en snild sag at anvende olien, for du hælder bare lidt i hænderne og smører dit tørre hår ind i det. Hvor meget, du bruger ad gangen, afhænger selvfølgelig af hårets længde, men den korrekte mængde olie vil aldrig være så meget, at olieoaserne flyder over i dine tørre hænders ørken. Når først olien er tilført, absorberes den hurtigt, og den tynger ikke frisuren.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Ecooking Multi Olie parfumefri olie til mange formål

argan olie

Ønsker du bare at have hår, der visuelt er flot og fyldigt, uden hver mand og hans hund samtidig kan dufte, at du har gjort noget ved håret, er denne parfumeri hårolie til dig. Ecooking Multi olien har sin styrke ved ikke blot at kunne bruges som hårolie, men kan også anvendes til massage, fodbad og steder på kroppen, der påvirkes af eksem eller bare tør hud.

Olie med bred anvendelse

Hårolien er møntet på at bruges til tørt hår og tør hovedbund, hvis du vælger at bruge den på håret i det hele taget. Du kan også drage fordel af dens blødgørende virkning ved barbering med blad og til at fjerne makeup. Altså har du her en løsning til en lang række problemer både store og små, der vil være en kærkommen tilføjelse til toiletskabet, handskerum eller tasken.

Prismæssigt skal du punge lidt mere ud for denne 100 ml beholder, end du skal for andre hårolier på listen. Men det er investeringen værd, hvis du ikke som sådan har brug for olien hver dag, men kun til særlige lejligheder. Med sit indhold af jojabaolie og sesamolie får du her som ved Kérastase naturlige ingredienser, der forkæler din hud, dit hår – eller din partner ved massage.

Sebastian Styling – Softness & Glam sæt med olie og spray

argan olie

Kan du ikke træffe en beslutning mellem hårolie og hårspray? Med denne pakkeløsning fra Sebastian Styling behøver du ikke vælge, for du får både deres førnævnte Sebastian Dark Oil og Sebastian Flaunt Trilliant hårsprayen til lav pris. Med disse to redskaber får du et væld af muligheder, både i forhold til håret blødhed, styrke og fylde, men giver dig også evnen til at vælge mellem, om du vil lægge den ekstra tid i håret, en olie kræver, eller om sprayen er nok.

Hårolie og glansspray for synligt flot resultat

Som sagt giver Sebastian Dark Oil dig en parabenefri olie med sandel- og sedertræ samt argan olie, der giver skinnende, blødt hår. Olien kan bruges både i tørt og fugtigt hår og er derfor en god løsning for alle, der leder efter hårolie. Lidt gnubben i hovedbunden giver dig lækkert hår.

Flaunt Trilliant er derimod en glansspray, der ikke på samme måde giver dig fylde og styrke, men til gengæld får håret til at se skinnende ud. Sprayen henter sin styrke fra bjergkrystaller, der giver en unik glans. Samtidig beskytter sprayen mod UV-strålings skadevirkning på håret.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Wella Sp Luxeoil Chroma Elixir hårolie til strålende glans

argan olie

Apropos glans er Wella Sp Luxeoil hårolien her målrettet at give dig glans, så du får stærkt skinnende og fængende hår over lang tid, for olien lader nemlig udsøgt glathed og glans blive i frisuren efter påføring. Hårene får gennem olien den næring, de har brug for, så du kan blive ved med at nyde stærke, smukke og fyldige lokker. Hårolien giver dig lige, hvad du skal bruge.

Indeholder masser af naturlige olier

Med blot et par pump i hånden har du al den olie, du skal bruge for en flot finish for frisuren, da dens indhold byder på et væld af komprimerede olier, bl.a. argan olie. Håret smører du inde fra midten af hårlængderne helt ud til spidserne. Derved giver olien det bedste resultat.

Olien er parabenefri, hvilket er din garant for, at den ikke indeholder nogen potentielt farlige konserveringsmidler. Du kan trygt bruge Wella Sp Luxeoil Chroma Elixir hårolie over lang tid.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Cosmos Co Arganolea Serum 3 til hår og hud

argan olie

Det lille, bruge glas indeholder 30 ml serum, der er velegnet til at behandle både tørt hår og hud. Cosmos Co Arganolea Serum 3 er beriget med argan olie og trækker på ekstrakter fra planter. Valget af ingredienser giver dig et effektivt middel til at komme rynker og irriteret hud til livs, da serummet på samme tid har opstrammende og blødgørende virkning. Rynker rettes altså ud, mens tør hud, evt. plaget af eksem, får lidt fugt via olien at have at gøre med.

100 % naturligt serum med argan olie

Serummet er nok noget af det mest miljøvenlige, du finder på markedet, for det er 100 % naturligt og indeholder ikke tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler af nogen art. I øvrigt kan serummet ikke skylles af under bruseren, da det jo trækker på olie som vigtig del, så du kan frit bruge Serum 3 om aftenen og stadigvæk have det i håret efter morgenens brusebad.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Cosmos Co Argan Lipstick 6 ml med roll-on

argan olie

Du får en mere målrettet brug af din argan olie, når den påføres via roll-onen på Cosmos Co Argan Lipstick, end når du bare sprayer olien eller hælder den i dine hænder. Her er der ikke tale om en blanding af forskellige typer olie eller af olie og vand. Argan Lipstick fra Cosmos Co trækker på argan olie hele vejen igennem, så du kan nyde denne verdensberømte olie i sin reneste form. Og du kan rette den præcist mod de steder på kroppen, der har brug for olielag.

Giver særligt smidige læber

Hvad end du har myggestik, kløe som følge af eksem eller nærkontakt med giftige insekter, kan du med Cosmos Co Argan Lipstick lindre den kedelige fornemmelse i huden. Som navnet antyder, kan pinden her bruges på tørre læber for at give den ekstra smidighed, der skal til for at slå ansigtet op i et bredt servicesmil. Efter forkølelser kan du i øvrigt fremme heling af sår i mundvigen ved at påføre et tyndt lag argan olie. Pinden er genopfyldelig, så når du har forbrugt de 6 ml, kan du bare komme noget nyt på. Den behøver ikke ryge i skraldespanden.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Zenz Therapy Hair Elixir Argan Oil 60 ml med citrusduft

argan olie

Ønsker du den lækre duft af frisk citrus sammen med en olie, der retter op på hårets tørhed og skadede spidser samt sikrer fylde? Så er Zenz Therapy Hair Elixir olien den rette til dig. I en smart beholder med et rundt greb får du en avanceret hårolie med argan, der passer til alle typer hår, så det er alle forundt at stå op til en god hårdag, hver eneste dag, alle ugens dage.

Marokkansk argan olie fjerner kruset hår

Opnå hår blødt som silke med strå præget af yppig glans med denne hårolie, hvis friske duft følger dig gennem din dag og lader dig vide, om du nu også har husket at tage olien på i dag eller ej. Zenz Therapy Hair Elixir giver dig lækre lokker takket være det fineste marokkanske argan olie, hvor der ikke lades noget tilovers for kruset hår. Du får altså fyldigt, men fint hår.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

John Masters Argan Oil 59 ml økologisk argan olie

argan olie

Det besynderlige rumfang på 59 ml er det første, der springer i øjnene ved denne beholder med John Masters argan olie. Efter det vil du måske læse dens label og bemærke, at indholdet her er 100 % argan olie. Er det svært for dig at blive klog på sedertræ, evighedsblomster og alt det andet stads, man tilføjer flasker med argan olie, har du et simpelt alternativ lige her.

Som allerede sagt så mange gange er argan olie fantastisk til både hår, hovedbund og hud. Olien har en stærkt fugtgivende virkning og sikrer øget elasticitet i dine hårstrå. Du kan derfor være sikker på, at dit hår får en længere levetid, flottere fylde og glans, når du bruger olien.

Uden kunstige farve- og fyldstoffer

Rynker og pigmentpletter hjælper John Masters Argan Oil med at skjule, så du virker lidt yngre eller lidt mere perfekt. Dine hårstrås delte spidser og hårets krusede look tager denne yndede, næringsrige olie effektivt hånd om, så du får hår så friskt, fint og flot som aldrig før. Olien er helt og holdent økologisk, indeholder ikke sulfat, parabener eller nogen kunstige farve- eller fyldstoffer. Det er argan olie i sin reneste form, og det giver dig det hår og hud, du eftertragter.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Milk_shake Glistening Argan Oil 50 ml til øget volumen

argan olie

Indholdet i Milk_shakes Glistening flaske ligner honning, men er faktisk økologisk argan olie, der giver dit hår masser af volumen, kortere tørretid ved føntørring samt får håret til at se nyt og friskt ud i stedet for ældet og slidt. Ikke meget er at sige om Glistening olien, der ikke er sagt om andre produkter, andet end at argan olien gør dit hår langt lettere for andre at frisere.

Det er nok ikke en relevant egenskab for dig, der går til frisør, når garnet skal kappes af, men er du selv kompetent frisør, der klipper kunder eller familie, kan du spare dig selv for en slidt saks’ langsommelige klipning gennem en skov af hår og speede processen op med lidt af olien.

Kan bruges til hår tørret i et håndklæde

Som du nok kan udlede af det faktum, at olien kan bruges ved føntørring, behøver håret ikke være fuldstændig tørt, før du påfører Glistening fra Milk_shake. Da vand ikke er blandbart med olien, bør du lige have tørret håret af med et håndklæde, før du smører olien på, så vandet ikke står i vejen for oliens adgang til håret. Med vandet semi-væk kan olien tages på.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Agadir Argan Oil Daily Volumizing Shampoo 366 ml med farvebeskyttelse

argan olie

Shampooer med argan olie har vi ikke haft så mange af på denne liste, men her har du i hvert fald én, og den passer til alle hårtyper. Endnu engang er der et besynderligt rumfang, men det vigtige at vide ved Agadir Argan Oil shampooen er, at lader du den sidde i håret en stund, mens du står under bruseren, skal den nok give dig al den fylde, du måtte ønske dig. Det må dog snart siges at være en selvfølge ved produkter med argan olie, så af øvrige fordele kan nævnes shampooens evne til at bevare hårfarven i kraft af farvebeskyttelse. Du skal ikke ofre den frække røde, friskt brune eller dybe sorte farve for volumen, når du bruger shampooen.

Brug shampooen i vådt hår

Dit hår skal helst være vådt, når du hælder shampooen i. Det ved du allerede fra enhver anden shampoo, du bruger, men det er essentielt for, at shampooen kan få lov at fordele sig og trænge hurtigt ind i håret. Husk at skylle grundigt, efter shampooen har fået lov at hænge. Dit resultat vil efter brug være stærkere, mere fyldigt hår, der også er glansrigt som bare pokker.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Agadir Argan Oil Hair Shield 450° 200 ml varmebeskyttende spray

argan olie

Vi slutter listen af med denne argan olie fra Agadir, der har sit fokus på at beskytte håret mod varmepåvirkninger i forbindelse med føntørring. Samtidig får du alle de andre frynsegoder, som argan olie-produkter har at byde på: Øget volumen/fylde, stærkere hår, reparation af hårstrø, mere fugtig hovedbund, beskyttelse mod luftfugtigheden og rigtig mange andre ting.

Bekvem hårpleje på sprayform

Der er ingen sulfater, parabener eller alkohol i denne hårspray, så du kan bruge den uden bekymring for at udsætte dig for skadelige stoffer. At det er en spray giver dig fordele over olie på bøtteform ved, at du ikke behøver have olien så meget i hånden, da du ofte bare vil bruge hænderne til at rette olien, du har sprayet på, ud til alle de relevante steder i dit hår.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Maria Nila Luminous Colour Set 350+300+100 ml hårplejesæt

argan olie

Her får du en pakkeløsning, der spænder videre end blot glans- og styrkebehandling af dit hår, for med Maria Nila Colour Set har du både shampoo, hårbalsam og argan olie. De tre tuber i ét sæt sikrer dig alle de værktøjer, du skal bruge for at give dit hår de lækre finesser, der sparker benene væk under enhver, der ser dig ude i det fri svinge dine fyldige lokker omkring.

Ikke længere skal du vride hovedet ved indkøb for at finde kompatible hårprodukter til forskellige faser af forberedelse af dit hår, for sættets tre produkter er skabt for hinanden.

Tre trins morgenpleje af håret

True Soft Shampoo giver dit tørre hår masser af fugt og fylde ved vask. Bagefter træder True Soft Conditioner hårbalsammen til og gør håret blødt og lækkert. Til sidst hælder du lidt True Soft Argan Oil i hånden og smører det i håret. Olien sørger så for dagen igennem at holde håret fint og gøre, at det ikke mangler noget i forhold til næringsstoffer. Derved har du brugt hele sættet – hvert trin i en naturlig forlængelse af det forrige. Det garanterer gode hårdage.

Hvis du ønsker at læse mere om argan olie, så har Cosmos & Co samlet en masse information om argan olie og dens mange fordele for både hår og hud. Du vil også finde et stort udvalg af produkter, der indeholder argan olie, på deres hjemmeside. Du kan finde alt fra shampoo og balsam til hudplejeprodukter, der alle er formuleret med argan olie.

Læs også: Er du træt af tørt og glansløst hår? Her finder du de 17 bedste hårkure

Læs også vores artikel om: Find markedets bedste krøllejern – her er de bedste fra test

Se også denne artikel på arganolie-faq.dk: Arganolie – Marokkos guld

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar