fbpx

Der er ikke noget bedre end et velplejet skæg, men det er ikke altid, du lige har tid til at tage forbi barberen.

Der findes mange barbermaskiner og skægtrimmere på markedet, men hvilken én skal du vælge? 

Hos Kosmetiko.dk har vi samlet fire af vores favoritter fra Philips, som er eksperter i at lave gode og solide barbermaskiner og trimmere. Uanset, om du er til det helt rene look eller blot ønsker at vedligeholde et flot, stort skæg. 

Vi guider dig også i, hvordan du bedst passer på din hud og din nye barbermaskine under barberingen.

Det skal du overveje, før du køber en ny barbermaskine:

Barbermaskiner kan have mange forskellige funktioner, og det er vigtigt at gøre dig nogle overvejelser om, hvad du har behov for i din hverdag: 

 • Stor eller lille i størrelsen? Har du et vildtvoksende skæg, er det værd at overveje en lidt større og mere kraftfuld model, så barberingen går hurtigere om morgenen.
 • Skal den kunne oplade hurtigt? Er du altid på farten, kan det være en fordel, at maskinen kan lave en hurtigopladning, så den er klar til en trimning inden for kort tid. Husker du at lægge din trimmer til ladning, er alle modellerne fine.
 • Hvad siger budgettet? Der er stor prisforskel fra den billigste til den dyreste. Det er godt at have med i overvejelserne, om den billigste model måske kan det, du har behov for.

Philips S9711/31 barbermaskine – Vores anbefaling

Philips S9000 våd og tør elektrisk shaver

Introduktion

Philips S9711/31 shaver klarer sig godt hos eksperterne. Den bliver rost for at være en god barbermaskine til dig, der barberer dig ofte. Shaveren bliver beskrevet som nem at “køre rundt” i ansigtet, og hos WIRED skriver de: “It makes a clean, sharp shave relatively effortless”. 

Hos Pocket-lint beskriver de Philips Series 9000 som en af de bedste serier af shavere, der er på markedet. Der bliver beskrevet, at det føles næsten umuligt at skære sig på Philips barbermaskinen.

S9711/31 maskinen har modtaget glimrende anmeldelser hos T3, hvor den ryger ind på en fjerdeplads: “ you might expect it to be totally ineffectual but the stubble vanishes as if by magic, even if you’ve got a few days’ worth”. Den bliver også beskrevet som meget nem at rengøre efter brug.

Om Philips series 9000 S9711/31

Med en Philips series 9000 S9711/31 barbermaskine er du sikret en super tæt barbering. Med det såkaldte V-Track knivsystem bliver alle hårstrå angrebet, så de nemt kan klippes af. Helt nye stubbe, der ikke er mere end 1-3 dage gammelt, kommer let af.

Da den er mere effektiv ved barberingen, er det også mere skånsom ved huden. Der er ikke er behov for at “køre” over huden lige så mange gange. Sammenlignet med gamle modeller, tager den 20% mere hår i et strøg.

Series 9000 har et smart barberhoved, som bevæger sig i otte forskellige retninger. Det gør det nemt at komme rundt i ansigtets kringelkroge.

Barber dig efter dit eget behov ved at vælge mellem de tre forskellige indstillinger, der tillader at personalisere barberingsoplevelsen. Hvis du døjer med mere skånsom hud, er shaveren god til dig.

Rengøringen er gjort let, da S9711/31 barbermaskinen er vandtæt, og blot skal under vandhanen efter brug. På en travl dag kan du også tage den med i badet.

Fordele

 • Glat finish
 • Let vægt
 • Nem at rengøre

Udvalgte specifikationer

 • Driftstid: 50 min.
 • Opladning: 60 min.
 • Udskiftning af skær: hvert andet år

Ulemper

 • Kan føles akavet at bruge
 • Mærkes en smule skrøbelig

Philips OneBlade QP2520 barbermaskine – Bedst til prisen

Philips OneBlade QP2520

Introduktion

OneBlade skiller sig ud fra de andre Philips barbermaskiner i testen, da den er mere multifunktionel. Hos Pocket-lint er de fans af OneBlade, som er mindre og mere simpel end mange andre modeller: “The fact that it’s useful for a range of different types of shaving and trimming without needing to swap out chunky heads or parts is a bonus”.

Expertreviews skriver om OneBlade, at særligt folk med sensitiv hud vil holde af den alsidige trimmer.

The Strategist siger om OneBlade: “In addition to being a great tool for styling facial hair (long or short), contributor Kurt Soller notes that it’s also great for traveling”. De tilføjer at den er nem at have med rundt, hvis du ofte er på farten.

Om Philips OneBlade

Trimmer, styler, barbermaskine: OneBlade kan ordne mange ting, og det er noget af det, der er med til at gøre den god. Du er ikke begrænset til at fjerne stubbe med din OneBlade, da den kan klare alle skæglængder. Også kropsbehåring er den god til, hvilket gør den til et af de mest alsidige produkter, vi har valgt at tage med i vores test-oversigt.

Knivbladet kører 200 gange i sekundet, og den er derfor effektiv på alle hårlængden, hvad enten det er skæg eller frisure, der trænger til at blive rettet. Med de 3 forskellige stubbekamme der følger med, har du mulighed for at trimme ned til 1, 3 eller 5 mm.

Der er skær på begge sider af trimmeren, så du nemt kan fjerne lige der, hvor der er brug for det. Med OneBlade er det nemt at rette skægget flot til, efter du har trimmet det. Den kan bruges på våd såvel som tør hud.

Philips OneBlade er praktisk til dig der ikke ønsker at fjerne alt skægget, men blot vedligeholde det. Du slipper for at have flere forskellige redskaber, så barbersalonen kan komme med alle vegne.

Fordele

 • Vandafvisende
 • Til sensitiv hud
 • Genopladelig

Udvalgte specifikationer

 • Driftstid: 45 min.
 • Opladning: 8 timer
 • Udskiftning af skær: hver fjerde måned

Ulemper

 • Skæret skal udskiftes jævnligt, hvilket giver ekstraomkostninger

Philips SP9860 Prestige barbermaskine – Premiumvalg

Philips S9000 Prestige el-shaver

Introduktion

Prestige modellen fra series 9000 er ikke gået ubemærket hen hos anmelderne. Hos GQ magazine beskrives shaveren som en af de bedste roterende barbermaskiner på markedet. De nævner blandt andet det smarte hovedet og den hurtige opladning.

Esquire skriver at alle deres testpersoner var tilfredse med shaveren, og den indbyggede sensor, der tilpasser styrken til tætheden af skægget.

Sammenlignet med lillebroren S9711/31, får premium-udgaven mere ros for arbejdet omkring kæbelinjen. De skriver blandt andet: “There’s an automated cleaning unit that cleans, lubricates, dries and charges the shaver, too, meaning it’s ready to use when you need it”.

Om Philip S9000 Prestige

Prestige shaveren fra Philips har et Nanotech Dual Precision skær, der kan klare op til 150.000 skæringer i minuttet. Det giver en hurtig, meget tæt og nem barbering. Skægstubbe løftes let ind i barberhovedet, og du skal ikke bekymre dig for huden omkring, da shaveren har det såkaldte SkinGlide-belægning, der sikrer minimal irritation.

Shaveren har en af de mest avancerede motorer, du finder i barbermaskiner. Den har en høj omdrejningseffekt, hvilket gør, at den kan tilpasse sig til alle ansigtsformer og hårstrukturer.

Som den anden model fra S9000 er denne sag også vandtæt og kan tåle at komme med ind under bruseren. Efter brug skal den også blot skylles, og beholderen, der sidder indeni, er nem at tømme og rengøre for hår. Så er du hurtigt klar til at barbere dig igen.

Den ekstra lille finesse, der gør det muligt at lade med en IPhone eller Samsung Galaxy lader, er praktisk til din Philips barbermaskine. Du er sikret en maskine, som helt sikkert kan klare jobbet lige meget, hvordan din skægstruktur ser ud.

Fordele

 • Trådløs opladning
 • NanoTech
 • Kan oplades med Iphone eller Samsung Galaxy lader

Udvalgte specifikationer

 • Driftstid: 60 min.
 • Opladning: 180 min.
 • Udskiftning af skær: hvert andet år

Ulemper

 • Høj pris

Philips AquaTouch S5400/06 – til en glat barbering og sund hud

Philips AquaTouch S5400

Introduktion

Er du ude efter en model, der er en anelse billigere end S9000 modellerne, så kan Philips AquaTouch S5400/06 måske være noget for dig. Anmeldelserne lyder på et godt og tætbarberet resultat, nem anvendelse og hurtig opladning.

Med 4,3 stjerner ud af 5 mulige på Google Shopping, ligger denne shaver pænt. En af brugerne skriver om Philips AquaTouch: “Must say, this electric razor rocks. Always gives me a reasonable shave on the neckline”. En ældre herre beskriver, at den var nem at bruge selv for ham, med en reference til hans alder.

Shaveren er simpel og giver et godt resultat, hvad end den bruges på et tørt eller et vådt skæg.

Om Philips AquaTouch S5400/06

Shaveren Philips AquaTouch S5400/06 er et godt alternativ til de S9000 modellerne. Den er god mod huden og beskytter op til 10 gange bedre end andre maskiner.

AquaTouch har et hudbeskyttelses-system, der sikrer at bladet ikke røre ved huden direkte. Udover at være mild mod huden, gør MultiPrecision Blade System barbering tæt, og så går det hurtigt. Hovedet bevæger i fem retninger, hvilket er nok for de fleste.

Du kan barbere dig i 45 minutter uden opladning, hvilket svarer til cirka 15 barberinger. Det tager kun en time at lade barbermaskinen op igen, så du ikke skal vente alt for længe. Hvis det virkelig haster med barberingen, har shaveren, ligesom de andre Philips produkter, en hurtigopladning, der giver dig strøm til en enkelt barbering.

Wet and dry teknikken indebærer, at du nemt kan bruge shaveren i badet med barberskum eller på tør hud.

Der følger en smart lille trimmer med, så du nemt og hurtigt kan trimme dit overskæg eller bakkenbarterne. 

Fordele

 • Multi precisions knivsystem
 • Specialdesignet hoved, der bevæger sig i fem retninger
 • Kan tages med i badet
 • Skånsom barbering

Udvalgte specifikationer

 • Driftstid: 45 min.
 • Opladning: 60 min.
 • Udskiftning af skær: hvert andet år

Ulemper

 • Har ikke en rengøringsstation

Sådan får du det bedste resultat med din Philips barbermaskine

Hvad enten du er en haj til at barbere eller ny i gamet, så er der flere gode råd, så du er bedre klædt på til at passe på din hud og få endnu bedre resultater. Læs med og få nogle tips:

Giv huden plads til tilvænning

Hvis du er en ny bruger af en Philips barbermaskine, skal du huske, at huden skal vænne sig til at blive barberet med en elektrisk maskine. Det betyder, at huden godt kan føles lidt irriteret i starten. Tillad huden et par uger efter brug til at vænne sig til den nye behandling.

Trim langt hår på forhånd

Barbering af langt hår kan være ubehagelig og føre til hudirritation. Hvis du ikke har barberet dig i noget tid, er det en god idé at trimme det først. Så går barberingen også noget hurtigere.

Vær blid

Mens du barberer, er det vigtigt, at du er blid. Pres ikke barbermaskinen for hårdt ind mod huden, men forsigtigt mod håret, så det står op. Det gør det nemt for maskinen at fange og klippe det. Brug din frie hånd til at strække huden ud, så det er nemmere at komme til de mere kringlede steder.

Når du har skæg, så er vedligeholdelse af det en ting, men det er også vigtigt at pleje det og huden under. Her kan det være en god idé at bruge skægolie, som sørger for at pleje dit skæg, samtidig med at du undgår at få irritationer.

Hvis du vil barbere dig mens våd

Hvis du bruger barbermaskinen med en skum eller gel, er det godt at have vores tips for øje:

 • Vask ansigtet med vand og sæbe inden barbering.
 • Smør barberskum eller gel på det ønskede område. Skum det op.
 • Start barberingen ved at bevæge din barbermaskine i cirkulære bevægelser på huden. Det sikrer at alle hår er væk, selv når de gror i forskellige retninger.

Hvis du vil barbere dig mens tør

De fleste af Philips barbermaskiner kan bruges til både våd og tør barbering. Hvis du ønsker at barbere uden vand, så brug følgende tips:

 • Vask ansigtet med vand og sæbe og sørg for at tørre det ordentligt.
 • Giv huden mindst et kvarter at tørre fuldstændig i.
 • Bevæg barbermaskinen på huden i cirkulære bevægelser, så alt hår kommer med.

Kilder: Philips.co.uk og Philips.co.in

Rengøring af din Philips barbermaskine

Er du lidt i tvivl om, hvordan du bedst rengør din maskine? Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du gør det bedst.

Først og fremmest skal du sikre dig, at din barbermaskine er vandtæt. Der skulle gerne være et symbol på bagsiden med en lille hane eller et bad på, hvis den er. Det er en god idé at rengøre barbermaskinen efter hvert brug, da det vil holde den i tiptop stand.

Som oftest er der en guide til rengøringen i brugermanualen.

Kilde: Philips.co.uk 

Philips barbermaskine: En revolutionerende måde at barbere sig på

Philips barbermaskine er en af de mest populære elektriske barbermaskiner. De har en række unikke funktioner, som gør barberingen mere effektiv og behagelig. Maskinen har også en avanceret teknologi, som gør, at barbermaskinen kan tilpasses til forskellige skægtyper og -længder.

Hvis du leder efter en barbermaskine, der kan give dig en tæt og behagelig barbering, kan Philips barbermaskine være det rigtige valg for dig. Men hvis du ønsker at undersøge yderligere muligheder og sammenligne med andre populære mærker, såsom Braun barbermaskine, kan du se vores sammenligning af dem.

Hvis du er interesseret i andre produkter til personlig pleje, kan du overveje at lære mere om ladyshaver. Ladyshaver er specielt designet til kvinder og kan bruges til at fjerne uønsket hårvækst på ben, arme og andre dele af kroppen. Det tilbyder en hurtig og effektiv hårfjerning, der er skånsom mod huden.

Hvordan Philips barbermaskiner bliver testet

Vi har taget et kig på, hvordan de egentlig tester elektriske barbermaskiner hos Which.co.uk. Det er en grundig proces, hvor der først bliver kigget på, om maskinen giver en tæt og god barbering. Det sker ved, at 48 forskellige mænd med forskellige barberingsvaner og skægvækst afprøver maskinerne.

Hver barbermaskine bliver testet 72 gange. Eksperterne kigger efterfølgende på huden og tjekker for rødme, irritation og manglende barbering.

Også batteriet kommer under luppen. Der bliver set på, hvor mange 5 minutters barberinger maskinen kan klare på en fuld opladning.

Which kigger også på, hvor nem barbermaskinen er at bruge og rengøre, samt hvor meget den larmer.

Det med at finde den rette barbermaskine kommer an på ens personlige ønsker og behov, da alle mennesker er forskellige. Det gælder både for barbermaskiner, men også massageapparater, hårtørrere og sovemasker.

Kilder: Which.co.uk og Shavercheck.com

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

FAQ

🤩 Hvad er fordelene ved en elektrisk barbermaskine?

Det største plus ved at vælge en elektrisk barbermaskine ligger i tidsbesparelsen. Den gør arbejdet for dig.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🤔 Er det bedst, at jeg barberer mig, mens jeg er våd eller tør med en elektrisk barbermaskine?

Du kan gøre begge dele uden problemer. Husk blot at maskinen skal være lavet til at tage med i badet, hvis du foretrækker det.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🧐 Hvordan gør jeg brug af barberskum med en elektrisk barbermaskine?

Du kan gøre begge dele uden problemer. Husk blot at maskinen skal være lavet til at tage med i badet, hvis du foretrækker det.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Beskrivelse af kilder og test

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Which.co.uk ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Hos Which er Philips S9000 S9711/31 testet grundigt på mange forskellige parametre såsom skånsomhed mod huden, batteriet, brug og rengøring. S9711/31 er testvinder.

Anmeldelsen er udført: oktober 2017
Du kan se anmeldelsen her

Wired.com er et amerikansk teknologmagasin, der både udkommer online og på tryk. Magasinet har fokus på emner inden for teknologi. Eksperter laver tests og skriver anmeldelser af forskellige elektroniske produkter for at hjælpe forbrugerne med det bedste køb.

Philips S9000 S9711/31 er kommet under luppen hos Wired, der giver en grundig beskrivelse af produktets egenskaber, fordele og ulemper. Den bliver anbefalet af teknologimagasinet, der kalder den for den bedste roterende, elektriske barbermaskine og bedste all-around valg.

Anmeldelsen er udført: oktober 2019
Du kan se anmeldelsen her

Det anerkendte, britiske testmagasin Expertreviews.co.uk leverer uafhængige tests af produkter til hjemmet.

De har blandt andet teste Philips OneBlade. De kommer ind på alle detaljerne ved produktet., og de giver trimmeren en award for at være den bedste til sensitiv hud.

Anmeldelsen er udført: juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

Pocket-lint er en hjemme side med underholdning og information omkring teknologi. De tester forskellige elektroniske produkter. Hjemmesiden bliver drevet af professionelle journalister og eksperter.

Max Freeman-Mills er skribenten bag den store guide til elektroniske shavere. Hos Pocket-lint har de samlet en masse forskellige barbermaskiner, som de mener, er de bedste på markedet. De har kigget på Philips S9000 S9711/31, som de kalder en af de bedste shavere på markedet. I samme store guide finder vi Philips OneBlade, som bliver beskrevet som et anderledes valg, der er god til trimning og smart at have med på farten.

Anmeldelsen er udført: maj 2021
Du kan se anmeldelsen her

T3 er en af UKs ledende forbruger og livsstils websites. T3 findes også som printet magasin. De deler købsguides inden for mange forskellige emner.

Skrevet af Duncan Bell har de samlet et stort overblik over, hvad de mener, er de bedste shavere, man kan få lige nu. På en andenplads finder vi Philips S9000 Prestige modellen, hvor den bliver rost til skyerne. Den ender på andenpladsen grundet den noget høje pris.

På fjerdepladsen ligger Philips S9000 S9711/31. Den bliver beskrevet som om, at den var sløv med en lav lyd. I anmeldelsen pointeres det, at den er god til sensitiv hud og gør arbejdet godt, hvis du er tålmodig.

Anmeldelsen er opdateret den: 12. juli 2021
Du kan se anmeldelsen her

GQ magazine er et online og printet magasin, der er målrettet mænd. De skriver blandt andet om, hvordan mænd kan holde dem selv ved lige og se skarpe ud.

De har samlet de bedste elektroniske barbermaskiner til skægstubbene i en større artikel. I artiklen er Philips S9000 Prestige på en fjerdeplads ud af 12 mulige. Den bliver rost på alle parametre, men klarer sig ikke lige så godt som de 3 andre konkurrenter.

Anmeldelsen er udført den: 12. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her.

PriceRunner hjælper besøgende med at finde produkter til de bedst mulige priser på markedet. Det er en gratis hjemmeside, hvor folk også kan gå ind og anmelde varerne.

På PriceRunner er Philips Series 9000 Prestige SP9860 blevet vurderet til 4,6 ud af 5 stjerner fra mere end 700 mennesker.

Du kan se anmeldelserne her

Også Philips OneBlade QP2520 ligger inde på PriceRunner med en vurdering på 4,4 stjerner ud af 5 fra mere end 6800 forbrugere.

Du kan se anmeldelserne her

Esquire.com er en hjemmeside der ligesom GQ er ment som et mandeunivers, hvor du finder styling, design og lignende.

De har også lavet en stor guide over de bedste elektriske barbermaskiner i 2021. De har ved hjælp af 71 mænd testet forskellige maskiner. Med prisen som bedste roterende shaver finder vi Phillips S9000 Prestige.

Anmeldelsen er udgivet den: 10. marts 2021
Du finder anmeldelsen her

Google Shopping hører under Google. Det er en side, der giver forbrugerne overblik over produkter og forhandlere, samt gør det nemt for forbrugerne at anmelde produkterne.

Hos Google er Philips S5400/06 anmeldt, og den får i gennemsnit har fået 4,3 stjerner ud af 5 fra mere end 3750 anmeldelser. Det giver et godt billede af opfattelsen af produktet.

Du kan se anmeldelserne her

Andre kilder

The Strategist er en side, der laver online shopping og produktguider, der skal hjælpe forbrugerne med anbefalinger.

De har med hjælp fra eksperter lavet en guide over bedste barbermaskiner, og Philips OneBlade bliver her beskrevet som den bedste elektroniske trimmer til styling.

Anmeldelsen er opdateret den: 11. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

En hjemmeside dedikeret til elektriske shavere med anmeldelser og guides.

Vi har gjort brug af en guide, der beskriver mange aspekter af brugen af barbermaskiner.

Anmeldelsen er opdateret den: 12. april 2021
Du kan se anmeldelsen her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar