fbpx

Bøvler du med slidt hår og føler du trænger til at styrke dit hår? Så kan hår vitaminer være en god løsning, hvis du i forvejen mangler vitaminerne i din kost.. Hårvitaminer er med til at sikre at du får de vitaminer som er essentielle for sundt hår, og derved giver dig de bedste forudsætninger for sundt hår.

Vi har sammenlignet hårvitaminer tests og anmeldelser, så vi kan præsentere dig for de 6 bedste hårvitaminer ifølge eksperter og forbrugere.

Det skal du overveje, før du køber vitaminer til håret:

 • Pris: Prisen på vitaminer kan svinge meget alt efter hvilken type, og hvor mange du er nødt til at tage for at få et optimalt resultat. Ofte koster de bedste produkter også ekstra, fordi de indeholder særlige ingredienser til håret.
 • Ingredienser: Hvis du drømmer om et mere kraftigt og stærkt hår, skal dine hårvitaminer indeholde de rigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Sørg for, at dine vitaminer matcher dit behov. Det kan være du er i underskud af de vitaminer, der styrker både hår og negle.
 • Bivirkninger: Nogle produkter kan udrette mirakler for én person, mens andre ikke oplever nogen særlig effekt. Du skal nødvendigvis stoppe med vitaminer til håret, hvis du får uønskede bivirkninger. Tjek indholdslisten, hvis du har allergi overfor bestemte indholdsstoffer.
 • Hårtype: Din hårtype kan have behov for særlige ingredienser eller ekstra skud af næring. Nogle vitaminer til håret passer bedre til bestemte typer af problemer, så undersøg, hvilket produkt, der matcher din hårtype.
 • Hvad siger forbrugere og eksperter: Vitaminer til håret der virker får ofte gode bedømmelser og anmeldelser af eksperter og forbrugere. Vi har anvendt en række af tests til at underbygge vores liste over de bedste vitaminer til håret.

Yuaia Haircare Hårvitaminer til håret – hair gummies med højt indhold af vitaminer

Høj værdi for pengene

 • 5 ud af 5 stjerner på Yuaiahaircare.dk
 • God anmeldelse på Testfamilien.dk
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Foretrækker du at tage dine vitaminer på en enkel og komfortabel måde, så er de nye hair gummies et godt bud. Yuaia Haircare hårvitaminer indeholder en lang række af vigtige vitaminer til håret, mens de er helt fri for kunstig smag, farve, gluten, laktose og gelatine. De kan anvendes af alle hårtyper, og er derfor vores anbefaling.

 • Højt indhold af vigtige vitaminer til håret
 • Fri for gluten, laktose og gelatine
 • Naturlig smag og farve

Redaktionens vurdering 

Vi anbefaler Yuaia Haircare hårvitaminer, der egner sig til alle – også veganere og allergikere. Vitaminerne fungerer til alle typer af hår, hvilket gør dem alsidige. Med indhold af blandt andet bambus, nærer du håret indefra.

Fordi vitaminerne er med smag og konsistens som vingummi, kan de fleste være med. Dog kan smagen være en smule for sød til enkelte forbrugere, men de er lette at tage.

Fordele

 • Gode til veganere og allergikere
 • Indeholder ekstrakt fra bambus
 • Nærer håret indefra
 • Naturlige smags- og farvestoffer

Ulemper

 • Kan være for søde til nogle forbrugere

Det skal du vide, før du køber Yuaia Haircare Hårvitaminer

Gode og naturlige ingredienser

Yuaia Haircare hårvitaminer er lavet med et indhold af gode ingredienser, som er essentielle for dit hår. Blandt andet er vingummierne til håret beriget med ekstrakt fra bambus, der har et højt indhold af silica. Derudover indeholder de Vitamin B6, Vitamin B12, Vitamin A og Vitamin D.

Der er ingen kunstige smagsstoffer eller farver i vingummierne, som også er fri for laktose, gluten og gelatine. Derfor egner de sig også godt til både allergikere og veganere, der vil styrke deres hår med hårvitaminer.

Vingummi til hår er let at tage

Forbrugerne er tilfredse med produktet, hvor det scorer flotte bedømmelser hos forbrugerne og anbefales af Testfamilien.dk. Konsistensen og smagen af vingummi er en let måde at sikre, at du ikke skipper de gode næringsstoffer, fordi pillen er træls at sluge eller smager dårligt.

Vil du have ekstra rabat på Yuaia Haircare hårvitaminer, kan du bruge rabatkoden: YUAFOM10 og få 10 % på dit køb. Du kan forvente at se resultater efter cirka 3 måneders brug, så det er en god ide, at du sørger for at have nok. En bøtte indeholder 60 stk. i alt som svarer til 1 måneds forbrug.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Yuaia Haircare hårvitaminer?

En testperson hos Testfamilien.dk har testet Yuaia Haircare hårvitaminer. De får ros for at have en behagelig smag af jordbær, mens de indeholder en lang række af gode og nærende ingredienser.

Hos forbrugerne scorer hår vitaminerne i vingummi også højt. På Yuaiahaircare.dk har de modtaget et gennemsnit på 5 ud af 5 stjerner.

Specifikationer:

 • Indhold: 60 stk.
 • Type: Vingummier

Australian Bodycare Hair Loss Care vitaminer til håret – forebygger hårtab hos mænd og kvinder

Bedste hårvitaminer til prisen

 

02 b1_bc587f0f-f47f-4226-a072-1df1d4dac4ba_1024x1024@2x
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis du fornemmer, at dit hår bliver tyndere med alderen, kan du sørge for at få de essentielle vitaminer til håret igennem hårvitaminer. Ved at give kroppen de rette mineraler og vitaminer er der god mulighed for at få et mere fyldigt og stærkt hår ved brug af kapslerne fra Australian Bodycare’s serie af vitaminer og tilskud.

 • Kombination af gavnende vitaminer og mineraler
 • Kan være effektivt til hårtab og tyndt hår, hvis man mangler vitaminerne
 • 100 % vegansk

Redaktionens vurdering 

Vi anbefaler Australian Bodycare Hair Loss Care til dig, der vil have et prisvenligt, men effektivt middel til at få de rette vitaminer som er essentielle for håret. Produktet kan anvendes af både mænd og kvinder, der måske bøvler med hårtab og derfor vil give håret de bedste forudsætninger.

Med et indhold af de rigtige mineraler og vitaminer til håret giver Australian Bodycare Hair Loss Care kroppen de rette forudsætning og er samtidigt vegansk.

Fordele

 • Genskaber et sundt og fyldigt hår
 • Forebygger hårtab
 • For både mænd og kvinder

Ulemper

 • Bør ikke anvendes, hvis du har allergi overfor soya

Det skal du vide, før du køber Australian Bodycare Hair Loss Care

Kan anvendes af begge køn

Når det kommer til tilskud til håret, så er mange på jagt efter en mirakelkur mod hårtab. Ifølge Australian Bodycare Hair Loss Care kan de hjælpe dig med at forebygge et hårtab, eller hvis du oplever at håret er tyndere i en periode. Og det gælder for både mænd og kvinder, der oplever et tyndere hår og gerne vil gøre en indsats for at bevare håret.

Du skal dog være opmærksom på, at produktet indeholder soya, og det er derfor ikke for dig, der har soya-allergi. Der er dog mange andre valg i test-oversigten, der er soya-fri.

Billigere tilskud med 100% veganske ingredienser

Med mange forskellige typer af tilskud til et sundt hår, kan det være, du vil teste et billigere, men stadigt rigt på essentielle vitaminer til håret med 100% veganske ingredienser. Der kan være penge at spare, hvis du får dine ønsker opfyldt med et billigere produkt.

Australian Bodycare Hair Loss Care indeholder udelukkende veganske ingredienser, og ved at tage 2 kapsler om dagen, giver du kroppen de vitaminer som er optimale for hårvækst.

Indholdsstofferne er udvalgt, så din krop får de bedste forudsætninger for at kunne gro dit hår stærkere og mere sundt. 

Specifikationer:

 • Indhold: 60 stk.
 • Type: Kapsler

Sugarbearhair vitaminer til håret – bamse vitaminer til håret med zink og biotin

Bedste premium hårvitaminer

 • 4,3 stjerner ud af 5 på Google Shopping
 • 3,9 stjerner ud af 5 på Brandsreviews.com
03 sugarbearhair_hair_vitamins_60_stk_
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Sugarbearhair har du måske set før, hvis du har undersøgt markedet for vingummi-vitaminer til håret. De er formede som vingummibamser, der gør dem appetitlige at se på. Samtidigt har de en god smag fra ægte bær og citrusfrugter, så du kan glæde dig til at skulle have en vitaminpille.

Du kan ifølge Brandsreviews.com se resultater efter kort tid, og både vegetarer og allergikere kan tåle dem.

 • Sød smag fra ægte bær og citrusfrugter
 • Indeholder biotin og zink
 • Kan tages af vegetarer og allergikere

Redaktionens vurdering 

Vi anbefaler vingummibamserne med vitaminer til håret til både kvinder og mænd – om du er allergiker eller spiser vegetarisk. De har en højere pris end andre produkter, men du vil hurtigt se resultater efter kort tids brug.

Det er effektive vitaminer til håret mænd og kvinder kan bruge, og de kan ifølge producenten styrke dit hår uanset hårtype. Vingummierne indeholder ikke hormoner, er fri for kunstig smag og sødestoffer, men indeholder derimod 13 gode vitaminer og naturlige ingredienser.

Fordele

 • Fri for allergener
 • Fri for kunstige smags- og sødestoffer
 • Indeholder 13 vitaminer og naturlige ingredienser
 • Indeholder ikke hormoner

Ulemper

 • Høj pris

Det skal du vide, før du køber Sugarbearhair vitaminer til håret

Dyrere produkt med hurtig effekt

Vitaminerne fra Sugarbearhair har en højere pris end andre produkter i oversigten. Ifølge forhandleren er de gode hvis du ønsker at styrke håret. De virker på alle typer af hår, så om du er mand eller kvinde kan du implementere vitaminer til håret i din hverdag.

Produktet er i en smart vingummi, der er let at huske, fordi den smager godt. Det gør det også lettere at huske at spise den, fordi du er mere tilbøjelig til at huske at spise vingummibamsen end eksempelvis en tablet.

Naturlige ingredienser med 13 vitaminer

Sugarbearhair er produceret på en allergen-fri fabrik, så du ikke skal bekymre dig, hvis du har allergier overfor bestemte indholdsstoffer. Det får vitaminerne til at være et godt valg, hvis du har allergi overfor bestemte ting, og du vil sikre dig bedst muligt.

I alt indeholder Sugarbearhair 13 forskellige vitaminer til håret, der giver kroppen de rette forudsætninger til at forbedre dit hår indefra. Produktet er helt fri for kunstige søde- og smagsstoffer, og det indeholder samtidigt ingen hormoner. Det gør det til et sikkert og naturligt produkt, der styrker dit hår.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Sugarbearhair vitaminer til håret?

Sugarbearhair vitaminer får god feedback af anmeldelser indsamlet af Google Shopping. På siden har vingummierne med vitaminer til håret modtaget en gennemsnitlig vurdering på 4,3 stjerner ud af 5 med over 2.800 anmeldelser.

Hos eksperterne på Brandsreviews.com modtager produktet samlet 3,9 stjerner ud af 5. Det får ros for at have en hurtig, synlig og mærkbar effekt.

Specifikationer:

 • Indhold: 60 stk.
 • Type: Vingummier

Hair Growth Formula Gummies vitaminer til håret – smagfulde vingummier med gode ingredienser

Bedste hårvitaminer til alle hårtyper

 • 4,6 stjerner ud af 5 på Google Shopping
 • 42 ud af 45 point hos Momstertest.dk
 • God anmeldelse hos Beautytijd.nl
1_8ee8265f-aa30-4269-94cc-86fcadfe68c9_900x
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Uanset din hårtype vil du ifølge forhandleren kunne opleve en effekt med de smarte Hair Growth Formula Gummies. I vingummi-form er de lette at tage, så du får et tilskud af både bambus-ekstrakt, silica og biotin, der spiller afgørende roller for dit hår.

Både forbrugere og eksperter finder produktet effektivt, hvis du mangler disse vitaminer i din kost. Samtidigt sætter de pris på den gode smag, der ikke kommer med ekstra kalorier i form af tilsat sukker.

 • Højt indhold af biotin
 • Indeholder både silica og ekstrakt fra bambus
 • Uden sukker

Redaktionens vurdering 

Hos Kosmetiko.dk anbefaler vi Hair Growth Formula Gummies til dig, der gerne vil have en smagfuld måde at få de rette vitaminer til dit hår.

Vitaminerne i vingummi smager godt, og med gode indholdsstoffer er de både for mænd og kvinder – uanset din specifikke hårtype. Der er ingen kunstige tilsatte smagsstoffer, og produktet er klinisk testet, hvor det optimerer dit hård elasticitet og giver ifølge forhandleren resultater indenfor få uger.

Fordele

 • Uden kunstige smags- og farvestoffer
 • Gør elasticiteten af håret bedre
 • Testet klinisk
 • Giver resultater indenfor kort tid

Ulemper

 • Indpakningen kan være svær at få op

Det skal du vide, før du køber Hair Growth Formula Gummies

Klinisk testet og gode til alle hårtyper

Hair Growth Formula Gummies er klinisk testet, hvor de ifølge Hairlust har en bevist effekt. Ved at tage dem over en måneds tid, vil du ifølge forhandleren kunne se resultater – derfor indenfor ganske kort tid. Produktet virker for både mænd og kvinder, der ønsker hurtige, mærkbare forandringer.

Indholdet af forskellige vitaminer og mineraler kan give håret de rette forudsætninger for at kunne styrke dit hårs elasticitet, hvilket vil kunne medføre færre knækkede hårstrå, der bedre kan modstå hverdagens stress og frisurer.

Smarte vingummier fri for kunstige farve- og smagsstoffer

Vil du gøre det let og enkelt at give dit hår vitaminer, kan du spise de smarte vingummier, der indeholder ekstra boost til særlige håret. Hair Growth Formula Gummies er lavet uden kunstige smags- og farvestoffer, men de har stadig en god og behagelig smag.

Særligt den behagelige smag roser både eksperter og forbrugere, fordi det gør det enkelt, når du skal huske de gode næringsstoffer, der hjælper dit hår. Samtidigt slipper du for skadelige kunstige stoffer, når du vælger Hair Growth Formula Gummies, der er en klar fordel for din egen sundheds skyld.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Hair Growth Formula Gummies?

I eksperttest hos Momstertest.dk har Hair Growth Formula Gummies fået en flot bedømmelse med 42 ud af 45 mulige point. Produktet smager godt, og indpakningen er attraktivt, men kan være svær at åbne.

Beautytijd.nl giver vitaminerne en positive anmeldelse, hvor eksperten vurderer, at produktet virker, mens det samtidigt er sukkerfri og smager godt.

På Google Shopping har produktet en vurdering på 4,6 stjerner ud af 5 mulige.

Specifikationer:

 • Indhold: 90 stk.
 • Type: Vingummi

Hairlust Hair Growth Formula vitaminer til håret – hurtige resultater med kraftfuldt middel

Bedste veganske og allergivenlige hårvitaminer

 • God anmeldelse hos hollandske Wellnessspots.com
1_1eb928c1-8147-4adc-b206-ebbc97c1abcc_dfdfdfdfdfdfdf900x
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Når du ønsker et produkt til håret, der er fri for animalske ingredienser og er allergivenligt, kan du prøve Hairlust Hair Growth Formula vitaminer til håret.

I en bøtte får du til en måneds forbrug, hvor du får i alt 60 tabletter, så du skal tage to om dagen, der er designede, så de er lette at sluge.

 • Tabletter er lette at sluge
 • Veganske ingredienser
 • Én bøtte svarer til én måneds forbrug

Redaktionens vurdering 

Vi anbefaler fra redaktionen Hairlust Hair Growth Formula til dig, der har brug for de rette vitaminer som bidrager til de bedste forudsætninger mod hårtab hos særligt kvinder. Det kan eksempelvis være i forbindelse med hormonerne påvirker dit hår under graviditeten, hårtab efter stress eller lignende.

Hos eksperterne får produktet ros, fordi det indeholder en lang række ingredienser til et sundt og stærkt hår.

Fordele

 • Rig på vitaminer og mineraler
 • Ved fast indtag får du flottere hår, der vokser hurtigere
 • Fri for skadelig og uønsket kemi

Ulemper

 • Smag og duft kunne være bedre

Det skal du vide, før du køber Hair Growth Formula Tablets

Vegansk produkt med vitaminer og mineraler

Hairlust Hair Growth Formula er lavet udelukkende med veganske ingredienser, og du slipper for både skadelig og uønsket kemi. Tabletterne indeholder derimod en lang række af gode ingredienser, der styrker håret.

Blandt andet skriver eksperter, at produktet indeholder zink, selen, biotin og ikke mindst bambus-ekstrakt, der har en ifølge forhandleren kan have en effekt på hårtab hos særligt kvinder.

Dog kunne smagen og duften være mere behagelig, selvom tabletterne er formede til at være lette at sluge.

Giver hurtige resultater

Med Hair Growth Formula kan du hurtigt se resultater, hvis du mangler vitaminerne i din kost, samt hvis du tager dem regelmæssigt. Én bøtte har nok tabletter til en måned, så du kan teste og vurdere produktet efter en måneds forbrug.

Det er ikke det billigste, men heller ikke det dyreste produkt, og indeholder en god kombination af mineraler og vitaminer til håret.

Med de rigtige gode vitaminer til håret, kan du ifølge forhandleren få et tykkere og flottere hår.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Hair Growth Formula Tablets?

Hos det hollandske site Wellnessspots.com får Hair Growth Formula Tablets en god anmeldelse af deres eksperter. Indholdet af ingredienser plejer og nærer håret, hvor særligt zink, biotin, selen og bambus-ekstrakt spiller en vigtig rolle.

Specifikationer:

 • Indhold: 60 stk.
 • Type: Kapsler

Beauty Bear HAIR vitaminer til håret – rige på biotin og zink med smag af solbær

Bedste neutrale hårvitaminer

 • 4,6 stjerner ud af 5 på Google Shopping
06 hair-vitamins-beautybear_1
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Vingummi-vitaminerne fra Beauty Bear HAIR er et godt neutralt valg til dig, der har brug for et godt all-round produkt, der egner sig til alle hårtyper. Vitaminerne er lavet med en god smag af solbær, som forbrugerne sætter pris på. Vingummierne er rige på både biotin og zink, mens de er 100% veganske.

 • Med smag af solbær
 • Veganer-venligt tilskud
 • Rig på biotin og zink

Redaktionens vurdering 

Beauty Bear HAIR er for alle, der gerne vil give deres hår de bedste forudsætninger – uanset hvilken hårtype, du har. Både mænd og kvinder, med krøllet eller glat hår kan få glæde af de smarte vingummi-vitaminer til håret, der har en smag af solbær og er lette at tygge og sluge.

Det er dog ikke alle, der bryder sig om smagen af solbær eller generelt at spise vingummi-vitaminer.

Fordele

 • God smag
 • Behagelige at tykke og sluge
 • Virksom på hårstråene

Ulemper

 • Vingummi-vitaminer er ikke for alle

Det skal du vide, før du køber Beauty Bear HAIR

Højt indhold af gode ingredienser

Beauty Bear HAIR har et højt indhold af zink og biotin, der ifølge forhandleren kan være effektivt til hårtab. 

Du skal tage 2 vingummi-vitaminer til håret om dagen i 2 måneder, for at kroppen får indtaget nok vitaminer. Det kan derfor kræve lidt tålmodighed, før du vil kunne se resultater sammenlignet med andre af produkterne i test-oversigten.

Med en god smag og 100% vegansk

Beauty Bear HAIR er vitaminer som vingummier, der har en sød og behagelig smag af solbær. Det er en smag, der får dem til at adskille sig fra andre vingummi-vitaminer til håret.

Forbrugerne beskriver vitaminerne som behagelige at tygge, og at de også er lette at sluge. Det gør det nemmere, når du vil have dine vitaminer til håret på en komfortabel og smagfuld måde.

Indholdet i Beauty Bear HAIR er 100% vegansk, og du kan bruge dem uanset din hårtype. Det gør dem meget alsidige, så både du og andre i familien kan give håret de bedste forudsætninger.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Beauty Bear HAIR?

På Google Shopping er der indsamlet anmeldelser over Beauty Bear HAIR, der får en vurdering på 4,6 stjerner ud af 5 mulige. Bedømmelsen bygger på et gennemsnit af mere end 75 anmeldelser.

Specifikationer:

 • Indhold: 60 stk.
 • Type: Vingummi

Hvad er vitaminer til håret?

Hvis du ønsker et sundt og stærkt hår, så er det vigtigt, at din krop får de rette byggesten. Du kan både spise sundere og motionere, men det er ikke altid nok, hvis du oplever problemer med tyndt hår eller hårtab.

Vitaminer til håret kommer i flere forskellige typer:

 • Tabletter: Det er almindeligt at finde de fleste vitaminpiller som tabletter, du skal sluge. De er hårde, og du skal ikke tygge dem.
 • Kapsler: Nogle tilskud kommer i kapsel-form, der skal sluges lig tabletter. Drik gerne et glas vand, når du tager både tabletter eller kapsler.
 • Vingummi-vitaminer: Nyt på markedet er vingummier, der er lavet med et ekstra skud vitaminer og mineraler. Vingummierne er ofte søde med en god smag, der gør dem lette at tage.

Vitaminer til håret er ikke et middel, der virker med det samme. I stedet skal du væbne dig med tålmodighed, før du kan se resultaterne. Fordi håret vokser ud af hårsækken og er dødt, vil du kunne se dit nye hår vokse hurtigere og mere tykt, hvis du får de rette vitaminer og mineraler. Har du langt hår, kan du derfor ikke forvente, at dine længder vil ændre sig, men dit nye hår vil vokse stærkere end tidligere.

Hvilke vitaminer får håret til at vokse?

Der er flere forskellige vitaminer og mineraler, der kan booste din hårvækst. Når det kommer til vitaminer, skal du særligt holde øje med ingredienser som:

 • Biotin: B-vitamin kan du få naturligt gennem fødevarer som æggeblommer, havregryn, hvedeklid og frugt. Det er én af kroppens vigtige byggesten, når det kommer til hud, hår og negle.
 • Kobber: Indtag af kobber bevarer hårets pigmentering, og du finder det i skaldyr, lever, nødder og fuldkorn.
 • Selen: Mineralet findes naturligt i fisk og skaldyr, kød, mejeriprodukter og æg, og det hjælper til et sundt hår.
 • Zink: Det er et mineral, du finder i kød, æg, mejeriprodukter, æg og andet. Zink hjælper med hårvækst.
 • E-vitamin: Spiser du nødder, fuldkorn, fede mejeriprodukter og fisk, får du E-vitamin, der er en antioxidant.

Har du som mand allerede tegn på, at hårpragten forsvinder, så kan du forebygge hastigheden. Det er ofte genetik, der afgør, om en mand får lov at beholde sit hår gennem livet. Du kan dog også selv være med til at sikre, at kroppen har de rette byggesten til at producere hår, der er stærkt og sundt.

Det gælder også for kvinder, der oplever et tyndere hår i forbindelse med stress, graviditet eller andet.

Hvilke vitaminer er gode for håret?

Vil du have et sundt hår, så er det en god ide, at du enten gennem kost eller via tilskud får blandt andet zink, biotin, selen og B-vitaminer til håret. Det er alle vitaminer og mineraler, der spiller en vigtig rolle i at danne hår.

Ofte vil produkter, der er gode for dit hår, også have en gavnlig effekt på dine negle og din hud. Det er de samme vitaminer og mineraler, der hjælper håret, der også spiller en rolle i kroppens evne til at gro sunde negle og hud.

Det er dog ikke kun vitaminer, der kan være gavnlige for dit hår. Du skal også bruge den rette shampoo, balsam og måske en hårkur eller en olie til håret efterfølgende som kokosolie eller argan olie.

Hårprodukter skal være tilpasset netop din hårtype, så det får tilført de rette næringsstoffer både i vask og styling. Nogle hårtyper har brug for ekstra fugt, hvilket særligt gælder krøller, mens det glatte hår kræver mindre tunge produkter.

De rigtige hårprodukter plejer dit hår udvendigt, mens vitaminer og mineraler sørger får, at håret er sundt, når det vokser ud. Derfor kræver det også vedligeholdelse af dit hår, hvis du vil vokse et sundt, fyldigere og mere sundt hår.

Hvis du er bekymret for, at dine hårprodukter skader dit hår, så kan du læse vores artikel om saltvandsspray, som kan være et sundt alternativ til håret.

Hårvoks

Hårvoks kan være en effektiv måde at sætte sit hår på, men det er vigtigt, man vælger den rigtige. Den forkerte hårvoks kan nemlig være skadelig for dit hår; især hvis du ikke vasker det ordentligt ud af dit hår.

Som vi har nævnt, så spiller vitaminer en afgørende rolle i at styrke og bevare en sund hårvækst, både på hovedet og i øjenbrynene. En tilstrækkelig tilførsel af vitaminer som biotin, niacin og pantothensyre kan bidrage til at forbedre hårets kvalitet og give et fyldigere udseende. Når du har opnået en sund hårvækst gennem korrekt ernæring og vitaminindtag, kan du eksperimentere med øjenbrynsfarve for at ændre dit look og have det sjovt.

Øjenbrynsfarve er en fantastisk måde at lege med dit udseende på, da det giver mulighed for at ændre din ansigtskontur og skabe en ny stil. Du kan vælge en farve, der passer til dit humør eller den sæson, du er i, ved enten at matche eller kontrastere din naturlige hårfarve. Øjenbrynsfarvning kan også bruges til at skabe dramatiske effekter, såsom at fremhæve dine øjne eller give en ekstra dimension til din ansigtsstruktur. Så næste gang du ønsker at eksperimentere med dit look, efter at have plejet dit hår med vitaminer, prøv at dykke ned i verden af øjenbrynsfarve og oplev, hvordan det kan ændre din stil og udstråling.

Læs også om de bedste hårtørrer i Sverige.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Beskrivelse af kilder

På Yuaiahaircare.dk kan forbrugere finde vitaminerne fra mærket, men også anmelde produktet, når de har testet det selv.

Yuaia Haircare Hårvitaminer er vurderet af mere end 70 forbrugere på siden.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne her

Testfamilien.dk tester hvert år en lang række af produkter, hvor almindelige danske familier får lov til at teste og beskrive deres oplevelse.

Hos Testfamilien.dk har en familie fået lov at teste hårvitaminerne Yummi Hair Care Yummi Gummi, detangle egg brush og mikrofiber hårhåndklæde fra Yummi haircair.

Anmeldelsen er opdateret den: 22. september 2020

Du kan se anmeldelsen her

Google Shopping samler produkter, priser, forhandlere og anmeldeler fra nettet. Det gør det overskueligt for forbrugere at finde det rigtige produkt til den rigtige pris.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne af Sugarbearhair vitaminer til håret her

Du kan se anmeldelserne af Hair Growth Formula Gummies her

Du kan se anmeldelserne af Beauty Bear HAIR her

Hos Brandsreviews.com kan du finde anmeldelser af forskellige brands og produkter. De sammenligner også produkter på tværs af markedet.

Sugarbearhair vitaminer til håret er blevet vurderet på ekspert-siden Brandsreviews.com. den er vurderet på en skala fra 1 til 5.

Anmeldelsen er udgivet den: Ukendt

Du kan se anmeldelsen her

Momstertest.dk erifølge dem selv det største familietestunivers i Danmark. De laver anmeldelser af forskellige produkter til familien, der får ekspertvurderinger.

Hair Growth Formula Gummies er blevet vurderet på Beautytijd.nl, hvor de modtager en flot bedømmelse efter at være testet.

Anmeldelsen er udgivet den: 6. oktober 2020

Du kan se anmeldelsen her

Beautytijd.nl er en blog, der er drevet af en mor og datter med passion for beauty. De skriver om de produkter, de selv tester.

Hos Beautytijd.nl har de testet Hair Growth Formula Gummies, der får en positiv anmeldelse.

Anmeldelsen er opdateret den: 15. juli 2020

Du kan se anmeldelsen her

Wellnessspots.com er en hollandsk hjemmeside, der fokuserer på produkter til wellness, du kan bruge derhjemme.

Hair Growth Formula Tablets er blevet testet, hvor ingredienserne er gennemgået med fokus på gode næringsstoffer til hårvækst.

Anmeldelsen er udgivet den: 28. februar 2022

Du kan se anmeldelsen her

FAQ

Hvilke hårvitaminer er bedst?

Hos redaktionen på Kosmetiko.dk anbefaler vi vores favorit Yummi Hair Care Yummi Gummi vitaminer til håret. De får både god feedback hos forbrugere og eksperter, og de er lette at huske, fordi de kommer som små vingummier, der er nemme at spise og smager godt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber vitaminer til håret?

Inden du vælger et smart supplement til dit hår, skal du overveje, hvilken type du gerne vil afprøve, og hvilke ingredienser de indeholder. Undgå gerne kunstige farve- og smagsstoffer, hvis du vælger de nye og smarte vingummi-vitaminer fremfor klassiske tabletter eller kapsler.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Hvilke vitaminer er godt for håret?

Der er en række af forskellige vitaminer og mineraler, som din krop skal bruge, hvis den skal gro et stærkt hår. Det er blandt andet: biotin, zink, B-vitaminer og andre ingredienser, som du skal holde øje med, at dit tilskud indeholder.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar