fbpx

Fiskeolie, udvundet fra fede fisk, er kendt for at være sundt på grund af deres høje indhold af Omega-3 fedtsyrer som EPA og DHA.

Disse fedtsyrer er vigtige for kroppens funktioner, og kan ikke produceres af kroppen selv, hvilket gør det nødvendigt at indtage dem gennem kosten eller piller. Mens kortkædede Omega-3 fedtsyrer kan findes i planter, er langkædede fedtsyrer mere effektive og findes i fisk og fiskeolie.

Fiskeolie kan beskytte mod hjerte-kar-sygdomme, blodpropper, forhøjet kolesteroltal og visse kræftformer samt forbedre immunforsvaret, hjernen og synet. Kosttilskud med fiskeolie er en populær måde at få Omega-3 fedtsyrer på, men det er vigtigt at vælge produkter med høje koncentrationer af fiskeolie og fra en bæredygtig produktion, helst fra vildtlevende fisk.

Vi præsenterer her nogle anbefalelsesværdige fiskeolier, som er egnede til hele familien i forskellige prisklasser og former, både som kapselform og en flydende variant.

Det skal du overveje, når du køber fiskeolie:

 • Går du efter en dyrere eller billigere fiskeolie?
 • Ønsker du fiskeolien som kapsler eller en flydende variant? Eller søger du tyggevenlige kapsler til børnene?
 • Hvor stor en koncentration fiskeolie indeholder produktet?
 • Indeholder fiskeolien masser af EPA og DHA?
 • Indeholder fiskeolien også vitaminer, såsom A- og D-vitamin?
 • Er fiskeolien udvundet fra vildtlevende fisk?
 • Er fiskeolien udvundet under bæredygtige forhold?
 • Hvordan foregår produktionen af fiskeolien? Bliver olien renset nøje for tungmetaller?
 • Skal fiskeolien være med smag, eksempelvis citrus?

Solgar Norsk Levertranolie – Fiskeolie piller fra Norge

En prisvenlig fiskeolie fra Norge

Et andet populært Solgar-produkt er deres norske levertranolie. Du får generelt set noget af den bedste fiskeolie fra fiskeleveren, og denne norske levertranolie er hentet fra torskelever. De forskellige torsk er fisket på dybt vand, hvorefter de forurenende stoffer er destilleret via en molekylærproces.  

Levertranolien giver adgang til en god blanding af de essentielle fedtsyrer samt vitaminerne A og D. Du får derfor et komplet kosttilskud, der opretholder en normal funktion for vitale organer som hjertet og hjernen, samtidig med at dit immunforsvar får en ekstra hjælpende hånd.  

Mange kan forbinde fiskeolie med en grim smag eller store kapsler, der skal sluges. Med den norske levertranolie fra Solgar får du 250 kapsler, der glider nemt ned – og ikke smager grimt.

Solgar Norsk Levertranolie vs markedet

Ét af de vindende argumenter for at vælge den norske levertranolie over f.eks. Solgar Wild Alaskan Full Spectrum Omega kunne meget vel være prisen. Levertranolien er bedst til prisen. Du skal dog være OBS på indholdet. Producenten anbefaler, at du tager 3 kapsler dagligt, hvilket kunne indikere, at Omega-3 indholdet ligger en smule lavere end f.eks. med Solgar Wild Alaskan Full Spectrum Omega. Ud fra de officielle data er det imidlertid svært at se, hvor stor en koncentration Omega-3 fedtsyrer, der præcis er i produktet. Det er et af de få minusser.

Også forbrugerne har været glade for produktet, der scorer den høje karakter 4,8/5 hos både Google Shopping og Amazon.

Fordele:

 • Højt indhold af essentielle fedtsyrer, indeholder også vitamin A og D
 • Molekylær destillering af olien
 • Godt for hjerte, syn, hjerne og hud

Specifikationer:

 • Gelkapsler
 • Blanding af essentielle fedtsyrer og vitaminerne A og D  
 • 250 kapsler 
 • Anbefalet daglig dosis: 3 kapsler

Ulemper:

 • Manglende data om koncentrationen af Omega-3

Nordic Ultimate Omega Xtra – Flydende fiskeolie i høj kvalitet

Bedste premium fiskeolie

Shopping afslører, at den samlede karakter ligger på 4,8/5. Det er således blevet overdynget med 5-stjernede anmeldelser. Det er også vores eget bud på et premium produkt inden for kategorien fiskeolie, og du skal derfor også op i en noget anden prisklasse end med de to foregående produkter på listen.


Produktet er et godt alternativ til dig, der ikke bryder dig om at skulle sluge kapsler på daglig basis. Der er tale om en fiskeolie i flydende form, hvor den daglige dosis er 1 teskefuld – svarende til 5 ml. Du får kort og godt en koncentreret fiskeolie, tilsat D3-vitamin, i olivenolie – der ikke resulterer i grimme opstød. D-vitaminet hjælper bl.a. med at opretholde en normal muskelfunktion.

 

Fiskeolien er bygget op om dybhavsfisk som ansjoser og sardiner, der begge tæller under betegnelsen fede fisk – de fisk, der er rigest på de essentielle fedtsyrer. Samtidig følges produktionen af fiskeolien på tætteste hold under hele processen; fiskene stammer fra bæredygtige leveområder, der er certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friend of the Sea, ligesom tredjepartslaboratorier tester hvert parti og sikrer, at de har den bedste renhed – uden nogen former for tungmetaller eller andre skadelige stoffer.        

Nordic Ultimate Omega Xtra vs markedet

Nordic Ultimate Omega Xtra er et fremragende valg til dig, der søger en fiskeolie i flydende form, og som samtidig er villig til at betale lidt ekstra for den høje kvalitet. Produktet har en høj koncentration af fiskeolie. De 250 mg EPA+DHA på daglig basis er godt for hjertefunktionen, mens 250 mg DHA er godt for hjernen.

Omvendt er det også netop prisen, der er fiskeoliens største minus. Med den høje pris vil det ikke være et produkt, der appellerer til alle. Produktet indeholder 237 ml, og med et indtag på de anbefalede 5 ml på daglig basis vil flasken række godt til halvanden måneds brug.

Fordele:

 • Kombinerer en førsteklasses fiskeolie med D3-vitamin
 • Udvundet af vildtlevende sardiner og ansjoser fra bæredygtigt fiskeri
 • Meget høj koncentration af Omega-3

Specifikationer:

 • Flydende 
 • Produceres i Norge
 • 237 ml
 • Anbefalet daglig dosis: 1 teskefuld svarende til 5 ml

Ulemper:

 • Dyrere end andre produkter

Nordic Naturals Ultimate Omega Junior – godt valg af fiskeolie piller til børn

Nordic Naturals Ultimate Omega Junior
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Som forældre kan det være lidt svært at sælge budskabet om, at børnene skal i gang med at indtage fiskeolie – men produktet Nordic Naturals Ultimate Omega Junior gør forsøget med deres tyggevenlige kapsler.

Nordic Naturals Ultimate Omega Junior henvender sig specifikt til børn. Ikke alene er de 90 kapsler i pakken tyggevenlige – de har også jordbærsmag, så kapslerne gerne skulle glide ubesværet ned hos de mindste i familien. Flere brugere har dog bemærket, at skallen kan være lidt svær at tygge for nogle børn, så det er værd at teste produktet, i stedet for at købe flere pakker på én gang. 

 

Kapslerne har ingen fiskesmag.

Fiskeolien bygger på ansjoser og sardiner, der er fisket på bæredygtig vis. Produktet indeholder både EPA og DHA i gode mængder, og den samlede koncentration af fiskeolie ligger derfor på et højt niveau. Nordic Naturals Ultimate Omega Junior er endvidere et gennemtestet produkt – tredjepartslaboratorier står bag de enkelte tests for at undgå skadelige tungmetaller og lignende.

Produktet indeholder 90 kapsler, og det anbefales, at barnet indtager 2 kapsler pr. dag.

Nordic Naturals Ultimate Omega Junior vs. markedet

Produktet ligger sig rent prismæssigt i en mellemprisklasse, og det appellerer derfor til en forholdsvis bred kundegruppe med børn. Fiskeolie er nyttigt for alle aldersgrupper, og det kan derfor være en idé at give børnene den gode vane med at indtage fiskeolie. Med valget af Nordic Naturals fiskeolie, får du under alle omstændigheder et meget rent produkt uden gluten, mælkederivater eller syntetiske farve- og aromastoffer. Det er blevet modtaget meget positivt af brugerne på såvel Google Shopping som Influenster.com, der har givet det karakteren 4,8/5.   

Fordele:

 • Indeholder 70% essentielle Omega-3 fedtsyrer
 • Kapsler med smag
 • Ingen gluten, mælkederivater eller syntetiske farve- og aromastoffer

Specifikationer: 

 • Softgelkapsler med jordbærsmag
 • Produceres i Norge
 • 90 kapsler
 • Anbefalet daglig dosis: 2 kapsler

Ulemper: 

 • Skallen kan være svær at tygge på nogle børn

Biosym EPA-GLA+ Omega 3-6-7-9 – særligt god for hjerte, hjerne og syn

Biosym EPA-GLA+ Omega 3-6-7-9
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

EPA-GLA+ er et kombinationsprodukt, da du her ikke blot får adgang til fiskeolie, men også planteolier. Produktet indeholder således både Omega-3, -6, -7 og -9 samt fosfolipider, der er godt for både hjerte, hjerne og syn. Det indeholder også begge de vigtige fedtsyrer DHA og EPA. Det er således et godt allround produkt for dig, der vil give kroppen de bedste forudsætninger for at opretholde de forskellige funktioner. 

Fiskeolien bygger på ansjoser, der er vildtlevende og fanget på bæredygtig vis. Fiskeområderne er certificerede af den uafhængige miljøorganisation Friend of the Sea. Olien indgår derfor også i Biosyms produktlinje Biosym Pure®, der gør det muligt at spore oxidationen af de respektive fiskeolier i sortimentet. Biosym er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i udviklingen af sundhedsprodukter, der er baseret på naturlige ingredienser. EPA-GLA+ indeholder ligeledes lægehjulkroneolie samt lecitin fra rapsolie.

Biosym EPA-GLA+ Omega 3-6-7-9 vs. markedet

Produktet anbefales til børn fra 11 år samt voksne. Det fås med både 120 og 240 kapsler, alt efter hvor stort et behov du har. Det er ikke det billigste produkt på dagens marked, men er langt fra det dyreste. Har du indset, at din diæt burde være mere afbalanceret, er et produkt som EPA-GLA+ et super godt valg, fordi du netop får både Omega-3, -6, -7 og -9. Du skal dog være OBS på, at du muligvis allerede får mange planteolier gennem din nuværende kost. Er det tilfældet, bør du måske ikke supplere med endnu mere Omega-6, da du helst ikke må få et for stort indtag i forhold til Omega-3. Kroppen kan kun processere en begrænset mængde, og Omega-3 har den bedste virkning på kroppens vitale funktioner, men bliver nemt udkonkurreret af Omega-6. Du bør derfor overveje, hvad du reelt set har brug for i kraft af din nuværende kost.

Forbrugerne har været begejstrede for produktet – det har fået scoren 4,9/5 hos Med24.dk og 4,8/5 hos Google Shopping. 

Fordele:

 • God kombination af fiskeolie, lægehjulkroneolie samt lecitin fra rapsolie
 • Afbalanceret mængde af Omega-3, -6, -7 og -9 samt fosfolipider
 • Et af de reneste præparater

Specifikationer: 

 • Kapsler
 • 240 (eller 120) kapsler
 • Anbefalet daglig dosis: 4 kapsler

Ulemper: 

 • Et lidt dyrere produkt

Puori Omega-3 O3 – én af de reneste fiskeolier piller

Med hver kapsel af Puori Omega-3 O3 får du minimum 74% Omega-3 fedtsyrer, indeholdende både EPA og DHA. Det er et meget højt niveau, som er godt for både kroppens hjerte- og hjernefunktion. Puori Omega-3 O3 er desuden karakteriseret ved at være en af de reneste fiskeolier på markedet, og renheden er certificeret hos det uafhængige laboratorium IFOS (International Fish Oil Standards) med 5 ud af 5 mulige stjerner.

Fiskeolien er udvundet fra vildtlevende ansjoser i Stillehavet, og fiskeområderne bliver certificeret af miljøorganisationen Friend of the Sea. Den unikke part er, at fiskene bliver bearbejdet direkte på havnen, så de bevarer deres renhed. Fiskene gennemgår en dobbelt destilleringsproces for at undgå alle former for skadelige stoffer, herunder tungmetaller.

Pakken leveres med 120 kapsler, og de har en skøn citronsmag, så du undgår enhver form for eftersmag.

Puori Omega-3 O3 vs markedet

Produktet er anbefalet til børn over 11 år. Det er som beskrevet et af de reneste produkter på markedet med en af de højeste koncentrationer af bl.a. EPA, når du sammenligner med andre lignende produkter. Prisen ligger i mellemprisklassen, så det er ikke det billigste alternativ. Til gengæld får du oet produkt af en meget høj kvalitet, hvor 100% af råmaterialet anvendes, og hvor renheden bliver testet ned til mindste detalje. Brugervurderingen på Amazon ligger på 4,8 og 4,9 hos Google Shopping. 

Fordele:

 • Høj koncentration af Omega-3 (74%)
 • Højt indhold af EPA sammenlignet med andre produkter
 • Ingen fiskesmag

Specifikationer: 

 • Kapsler
 • 120 kapsler
 • Anbefalet daglig dosis: 3 kapsler

Ulemper: 

 • Et lidt dyrere produkt
 • Nogle brugere er ikke så glade for den lidt kunstige smag

Möllers Tran Fiskeolie Citrus Omega 3 – fra naturens naturlige Omega-3 ressourcer

Möllers Tran er et af de mest kendte og traditionsrige brands på markedet for fiskeolie, og produktet Fiskeolie Citrus Omega 3 er en flydende form for fiskeolie, som bygger på torskelevertran – naturens egen kilde til såvel Omega-3 fedtsyrer som A- og D-vitamin. De umættede fedtsyrer er tilsat et tocopherolrigt ekstrakt som antioxidant.

Sammensætningen giver dig det ultimative mix af naturligt Omega-3 samt vitaminerne A, D og E. Det er ikke alene godt for dit immunforsvar, men også kredsløbet, herunder hjertet. 25% af fedtsyrerne i Möllers Tran består af Omega-3 fedtsyrer.

Hele udvindingsprocessen hos norske Möllers Tran bygger på traditionsrige processer udviklet af grundlægger Peter Möller, og i hvert trin af processen bliver renheden kontrolleret ned i mindste detalje. 

Fiskeolien er tilsat en frisk citrussmag, så du kan glemme alt om nogen former for grim fiskesmag.

Möllers Tran Fiskeolie Citrus Omega 3 vs markedet

Når du skal ud at købe fiskeolie, er det altid en god idé at gå efter de mere velrespekterede brands, så du får et kvalitetsprodukt med en stor koncentration af de forskellige nyttige ingredienser. Möllers Tran har udvundet fiskeolie fra torskelevertran gennem en menneskealder og er derfor et dybt pålideligt brand. Det vil altid være en smagssag, om man er til flydende fiskeolie eller fiskeolie som kapsler. Nogen vil mene, at kapsler er mere lettilgængelige end den flydende form, men det er som sagt meget individuelt. Forbrugerne hos Google Shopping er endt ud med en gennemsnitskarakter på 4,8, mens Amazon-brugerne ligger lige i hælene med karakteren 4,6.   

Fordele:

 • Fremstillet af torskelevertran
 • Tocopherolrigt ekstrakt som antioxidant
 • Naturlig kilde til Omega-3 og vitaminerne A og D

Specifikationer: 

 • Flydende form
 • 250 ml
 • Citrussmag
 • Anbefalet daglig dosis: 5 ml

Ulemper: 

 • Flydende – nogen ville foretrække kapsler

Bornholms Omega-3 Flydende Fiskeolie Citrus – fiskeolie i islandsk premiumkvalitet

Danske Bornholms har specialiseret sig i flere former for fiskeprodukter, herunder fiskeolier. Bornholms Omega-3 Flydende Fiskeolie Citrus bygger på ansjoser og sardiner fra islandsk farvand, og kvaliteten holder en meget høj standard.

Du får her et naturligt indhold af EPA og DHA – de langkædede fedtsyrer, som er så gavnlige for kroppens forskellige funktioner. Det er bl.a. et resultat af, fiskeolien udvindes fra fisk, der lever i et næringsrigt miljø med en særlig type plankton. Det er et perfekt eksempel på, at fiskeolie fra vildtlevende fisk bør foretrækkes frem for fisk fra opdræt. 

Bornholms Omega-3 Flydende Fiskeolie Citrus vs markedet

Der er tale om en flydende fiskeolie, så du skal naturligvis afgøre med dig selv, om du er mest til kapsler eller flydende olie. Produktet er tilsat citrussmag, så du undgår alle former for eftersmag. Det er egnet til børn fra 11 år og opefter samt voksne, og det anbefalede daglige indtag er 10 ml, svarende til 2 teskefulde. Det kan indtages sammen med dine almindelige vitaminpiller. Produktet har opnået karakteren 4,5 hos forbrugerne på Google Shopping.

Fordele:

 • Meget høj koncentration af Omega-3
 • Indeholder både EPA og DHA
 • Islandsk premiumkvalitet fra dansk producent

Specifikationer: 

 • Flydende form
 • 240 ml
 • Citrussmag
 • Anbefalet daglig dosis: 10 ml

Ulemper: 

 • Ikke alle er vilde med citrussmagen

Solgar Wild Alaskan Full Spectrum Omega – Stor koncentration af Omega-3

Bedste fiskeolie til prisen

 

Solgar Wild Alaskan Full Spectrum Omega
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Denne fiskeolie indeholder en stor koncentration Omega-3 fedtsyrer og endda de vigtige af slagsen – EPA, DHA og DPA. Samtidig indeholder Solgar Wild Alaskan Full Spectrum Omega også D3-vitamin. Denne form for vitamin bidrager til en god optagelse af calcium, der fremmer en normal muskelfunktion og underbygger både knogler og tænder. Så med både fiskeolie og D3-vitamin hjælper du med at booste din krops vitale funktioner.

Et andet stort plus ved produktet Solgar Wild Alaskan Full Spectrum Omega er, at fiskeolien er udvundet fra vildtlevende fisk ved Alaska, der tilmed fiskes ud fra bæredygtige vilkår. Fiskeolien får sin reneste form, når den hentes fra vildtlevende fisk, der har haft adgang til alle de rigtige næringskilder i havet, modsat fisk fra opdræt. Det er samtidig vigtigt, at der er tale om fede fisk, herunder laks. Netop Sockeyelaksen er grundkilden til fiskeolien Solgar Wild Alaskan Full Spectrum Omega.

Fiskeolien leveres i form af softgelkapsler i en pakke med 120 stk. Eftersom du skal tage 2 stk pr. dag, dækker pakken således 2 måneders brug.

Solgar Wild Alaskan Full Spectrum Omega vs markedet

Vi kan varmt anbefale denne fiskeolie i kapselform til vores brugere. Den har alle de kvaliteter, du bør efterspørge af en fiskeolie. Brugerne på både Amazon.com og Google Shopping har belønnet den med topkarakteren 4,8/5, der siger en del om den store popularitet, produktet har opnået på et område med mange konkurrenter. Et af de eneste kritikpunkter ved Solgar Wild Alaskan Full Spectrum Omega er, at nogle brugerne har følt, at kapslen var lige i det største. 

Fordele:

 • Bygger på vildtlevende laks fra Alaska 
 • Indeholder alle de essentielle Omega-3 fedtsyrer samt D-vitamin og astaxanthin
 • Gennemgår en meget grundig rensning

Specifikationer:

 • Softgelkapsler
 • Bygger på sockeylaskeolie, astaxanthin og D3-vitamin
 • 120 kapsler 
 • Anbefalet daglig dosis: 2 kapsler

Ulemper:

 • Kapslen kan virke lidt stor for nogle brugere

Hvorfor spise fiskeolie – og hvad skal du vælge?

Du har sikkert hørt det så mange gange før: Du skal huske at spise fisk – helst 2 gange ugentligt. Hvis du har det svært med at få fiskeretterne til at glide ned, er du ikke alene. Mange af os får slet ikke spist tilstrækkeligt med fisk, og derfor går vi også glip af mange af de nyttige fedtsyrer, der findes i særligt vildtlevende fisk.

En af de gode grunde til at spise fisk er, at det giver dig mulighed for at indtage de såkaldte Omega 3-fedtsyrer (fiskeolie), som kroppen ikke selv kan producere, men som du derimod skal have tilført via kosten. Fedtsyrerne har en gavnlig effekt på en lang række sygdomme samt din mentale sundhed, så derfor har du i høj grad brug for dem til at ”smøre” kroppens forskellige funktioner.

Får du ikke nok fiskeolie via kosten, kan du ty til kosttilskud. Spørgsmålet er så blot, hvad du skal vælge. Det er nemlig langt fra alle produkter på dagens marked, der indeholder lige store mængder fiskeolier, mens andre varianter er mindre gavnlige, end hvad du umiddelbart tror.

Kilder: Netdoktor.dk & Med24.dk

Hvor meget fiskeolie skal jeg indtage? 

I dansk regi anbefaler man 600-1.000 mg Omega-3 som daglig dosis, og skal vi omregne det i fisk, skal du i gang med at spise to fede fisk ugentligt. De fede fisk omfatter bl.a. laks, sild, stenbidere og regnbueørreder, og de er særligt attraktive, fordi de indeholder flere af de gavnlige langkædede fedtsyrer (EPA og DHA). Du skal dog være OBS på, at det er bedst at gå efter vildtlevende fisk end f.eks. fisk fra diverse opdræt grundet fodringen – selv hvis du skal benytte dig af et kosttilskud. 

En stor mængde Omega-3 har en positiv indvirkning på dit blodtryk og hjertefunktioner, ligesom du kan minimere risikoen for blodpropper. Samtidig kan Omega-3 også være et værn mod bipolare lidelser. Det er også dokumenteret, at Omega-3 kan være gavnligt ved visse former for kræft, bl.a. tarmkræft, ligesom dit immunforsvar generelt bliver styrket. 

Skal du have en anti-flammatorisk virkning af fiskeolien, skal du dog op på et noget højere niveau, minimum 2.400 mg Omega-3 på daglig basis. 

Kilde: Healthline.com

Hvilken type fiskeolie skal jeg vælge?

Grundet vores moderne livsstil får vi ofte en ubalanceret kost, og det udmønter sig i, at vi får for mange planteolier/Omega-6 i forhold til Omega-3. Det skyldes bl.a. de mange industriproducerede fødevarer, og du bør derfor forsøge at få flere naturlige fødevarer ind i din kost – og du kan få hjælp fra diverse kosttilskud, der både fås som kapsler og i flydende form.

Når du skal vælge fiskeolie, bør du gå efter et produkt, der har en høj koncentration af EPA og DHA. Du skal være OBS på, at der kan være stor forskel på, hvor høj en koncentration fiskeolie der er i de forskellige produkter på dagens marked. Kig derfor nøje på ingredienslisten, og gå bevidst efter de kendte brands på markedet. Vælger du de helt billige produkter, vil de også ofte have et lavere indhold, hvorfor du også med al sandsynlighed skal indtage flere kapsler – og derfor bliver de også dyrere på sigt. Du bør også have øje for, om fiskeolien er udvundet af fisk fra bæredygtige områder. Der findes også forskellige former for fiskeolier, og fiskeleverolie er bl.a. spækket med nyttige vitaminer sideløbende med Omega-3.  

Vælger du at indtage fiskeolie som kosttilskud – så husk, at det ene ikke udelukker det andet. Et kosttilskud bør aldrig være en erstatning for en sund og varieret kost. Tager du forskellige medicinpræparater, som f.eks. blodfortyndende medicin, skal du altid have din læge med på råd, inden du begynder at indtage fiskeolie. Nogle fiskeolier kan have en indvirkning på den blodfortyndende medicin.         

Kilde: Chriskresser.com

FAQ

Er du til kapsler eller den flydende variant? Vælg et produkt, der har en høj koncentration af EPA og DHA. Du skal være OBS på, at der kan være stor forskel på, hvor stor en mængde fiskeolie der er i de forskellige produkter på dagens marked. Kig derfor nøje på ingredienslisten, og gå bevidst efter de kendte brands på markedet.

I dansk regi anbefaler man et indtag på 600-1.000 mg Omega-3 som daglig dosis. Du skal dog altid følge producentens anvisninger, da der kan være stor forskel på, hvor meget fiskeolie de enkelte produkter indeholder. 

En stor mængde Omega-3 har en positiv indvirkning på dit blodtryk og hjertefunktioner, ligesom du kan minimere risikoen for blodpropper. Samtidig kan Omega-3 også være et værn mod bipolare lidelser. Det er også dokumenteret, at Omega-3 kan være gavnligt ved visse former for kræft, bl.a. tarmkræft, ligesom dit immunforsvar generelt bliver styrket. 

Beskrivelse af kilder og tests:

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Amazon blev stiftet tilbage i 1994 af amerikanske Jeff Bezos. E-handelsplatformen fokuserede oprindeligt på bøger, men udviklede snart sortimentet. I dag er det en af verdens mest kendte platforme for online salg.

I denne specifikke gennemgang af fiskeolie har vi primært gjort brug af brugeranmeldelser som kilde for produktets popularitet på dagens marked. Som værende en af verdens største e-handelsplatforme i den vestlige verden er det kun naturligt, at vi har benyttet Amazon og brugernes feedback som én af vores vigtigste kilder. Nedenfor linker vi til de respektive produkter og de tilknyttede brugeranmeldelser. Fælles for alle produkter er, at de har klaret sig ekstremt godt hos forbrugerne.

Læs brugeranmeldelserne for Solgar Wild Alaskan Full Spectrum Omega her
Læs brugeranmeldelserne for Solgar Norsk Levertranolie her
Læs brugeranmeldelserne for Nordic Ultimate Omega Xtra her
Læs brugeranmeldelserne for Puori Omega-3 O3 her
Læs brugeranmeldelserne for Möllers Tran Fiskeolie Citrus Omega 3 her

Google Shopping er forbundet til den verdenskendte søgemaskine Google og er et annonceværktøj, der henvender sig til de annoncører, der har et ønske om at forene søgetekster og produktbilleder. En af de andre funktioner tæller brugeranmeldelser.

Google Shopping er en anden pålidelig kilde til brugeranmeldelser. Vores mål har været at vise, hvordan andre kunder – med samme forudsætninger som dig – har bedømt produktet. Den samlede karakter er én ting, men du kan også med fordel tage et kig på de kommentarer, der er indsendt fra kunderne. Nogle er mere subjektive end andre, men alt i alt giver de mange tilbagemeldinger et godt billede af produktets styrker og svagheder.

Læs brugeranmeldelserne for Solgar Wild Alaskan Full Spectrum Omega her
Læs brugeranmeldelserne for Solgar Norsk Levertranolie her
Læs brugeranmeldelserne for Nordic Ultimate Omega Xtra her
Læs brugeranmeldelserne for Nordic Naturals Ultimate Omega Junior her
Læs brugeranmeldelserne for Biosym EPA-GLA+ Omega 3-6-7-9 her
Læs brugeranmeldelserne for Puori Omega-3 O3 her
Læs brugeranmeldelserne for Möllers Tran Fiskeolie Citrus Omega 3 her
Læs brugeranmeldelserne for Bornholms Omega-3 Flydende Fiskeolie Citrus her

Med24.dk forhandler produkter inden for helseområdet, men står også bag en række forskelligartede sundhedsfaglige artikler, der bliver forfattet af eksperter inden for området.

Med24.dk er i denne sammenhæng udelukkende blevet anvendt som en kilde til de brugeranmeldelser, der er blevet uploadet på hjemmesiden. Vi har benyttet websitet for fiskeolien Biosym EPA-GLA+ Omega 3-6-7-9 og linker til de forskellige brugeranmeldelser nedenfor. Her kan du både få et overblik over den gennemsnitlige karakter samt kundernes forskellige kommentarer til produktet.

Læs brugeranmeldelserne for Biosym EPA-GLA+ Omega 3-6-7-9 her

Influenster.com har godt 6,5 mio. brugere, der hjælper med at uploade brugeranmeldelser inden for en række forskellige kategorier, såsom sundhed og helse.

Med det store antal brugere har vi vurderet Influenster.com som en pålidelig kilde til brugeranmeldelser. Vi har benyttet websitets brugeranmeldelser for fiskeolien Nordic Naturals Ultimate Omega Junior. Du kan med fordel gennemlæse de forskellige kommentarer for at få et bedre indblik i fordele og ulemper.

Læs brugeranmeldelserne for Nordic Naturals Ultimate Omega Junior her

Andre kilder

Websitet Netdoktor.dk behandler lægefaglige emner med stor pålidelighed, og de respektive artikler bliver forfattet af læger og eksperter inden for området. Vi har benyttet Netdoktor.dk’s grundige introduktion af begrebet fiskeolie, herunder referenceværdierne for dagligt indtag af fiskeolie.

Du kan læse artiklen her

Med24.dk er en dansk helsebutik, der sideløbende præsenterer læserne for artikler om forskellige emner inden for sundhedsområdet. Vi har benyttet Med24.dk’s gennemgang af fiskeoliens nyttige egenskaber.

Du kan læse artiklen her 

Healthline.com er et website, der fokuserer på individets fysiske og mentale sundhed. De dybdegående artikler dækker en række forskellige facetter af det pågældende emne. Websitet har publiceret flere artikler, der vedrører emnet fiskeolie – emnerne dækker bl.a., hvilke nyttige egenskaber fiskeolien har for den almene sundhed.

Du kan læse artiklen her

Chris Kresser er en kendt amerikansk sundhedsekspert og forfatter, der har modtaget flere prestigefyldte priser inden for sit felt. Han har på sit website publiceret en række artikler om emnet fiskeolie, og vi har bl.a. hentet viden fra den artikel, der vedrører gode tips til køb af fiskeolie.

Du kan læse artiklen her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar