fbpx

Om kosmetiko


Om os 

Kosmetiko er et annoncefinansieret medie, hvor der findes råd og vejledning om hvor der findes råd og vejledning om hverdagsproblemer relateret til primært hår og kosmetik.. Vi er ikke fagligt uddannede, men vores vision er at formidle sundhedsemner vidensbaseret i et let-læseligt sprog. 

Vores skribenter laver research, indhenter faglig viden fra eksperter og samler det hele under samme tag, her på Kosmetiko.

Et vigtig emne for os her på Kosmetiko er kosmetik, som utrolig mange danskere døjer med. Hårtab er et ømt emne for mange, og vi mener at åbne diskussioner og informationsdeling er med til at sætte fokus på problemet.

Oplysningerne på vores må ikke tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Kosmetiko må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

Forbehold 

Det er vigtigt at oplysningerne på Kosmetiko ikke tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Diagnoser eller fastlæggelse af medicinske behandlinger skal udarbejdes i samarbejde med en godkendt læge. Informationerne om lægemidler er af generel informativ karakter. Det er derfor nødvendigt at søge professionel hjælp til at vurdere fordele og risici ved behandling.

Kosmetiko kan ikke drages til ansvar direkte eller indirekte, for nogen skade, handling, personligt tab eller anden konsekvens, som direkte eller indirekte måtte indtræde som en følge af brug af informationerne på Kosmetiko.

Redaktionelle retningslinjer, gennemsigtighed og annoncepartnere

Vi stræber efter at skabe troværdighed, gennemsigtighed og tillid til vores indhold. Det sikrer vi gennem et sæt redaktionelle retningslinjer, som du finder her på siden.

De redaktionelle retningslinjer fortæller om den grundighed, der ligger bag udviklingen og udvælgelsen af det indhold, som udgives på Kosmetiko. Samtidig dokumenterer det den grundighed, bedømmelse og evaluering af vores indhold, inden det bliver udgivet på siden.

Selvom produkter, der omtales i artiklerne, er reklamefinansieret, anbefaler vi kun produkter til vores læsere, som har dokumenteret virkning i form af patientudtalelser eller kliniske test. Alle produkterne vi anbefaler har været på det danske marked i mange år, og hjulpet tusindvis af danskere. Men det er ikke en garanti for, at de virker optimalt for dig. Alle mennesker er forskellige og vi reagerer også forskelligt på skælshampooer, hårtabskurer osv.

Vi henviser IKKE til receptpligtig medicin, da det altid er noget du skal tale med din læge om. Hvis du alligevel køber receptpligtig medicin via online konsultation, så husk altid selv at kigge efter det grønne EU-logo, når du handler medicin på internettet. Se logoet herunder.

Der henstilles altid til, at læsere søger kompetent lægelig bistand til de helbredsproblemer, der har fået læseren til at besøge Kosmetiko. Vi kan udelukkende oplyse om sundhedsfaglige emner, ikke give læseren korrekte lægelige anvisninger, der passer til læserens konkrete situation og sundhedsmæssige tilstand.

De ovenstående redaktionelle retningslinjer er så vidt muligt formuleret efter den såkaldte HON Code. Det er et særligt kodeks udformet af interesseorganisationen Health on the Net for sundhedsfaglige medier på internettet, hvor fokus ligger på pålidelighed og troværdighed. Vi arbejder på at efterleve dette i vid udstrækning vi kan. 

Annonceaftaler 

Som vi understreger på alle sider på Kosmetiko indeholder vores artikler annoncer i dens forstand, at vi henviser virksomheder, hvor hvem vi har kommercielle partnerskaber med, hvor vi bliver betalt for at henvise kunder. Vi arbejder kun med etablerede, professionelle virksomheder, som hvis produkt eller service vi kan stå 100 % inde for. Vores annoncepartnerskaber påvirker ikke det redaktionelle indhold.

Om Kosmetiko

Kosmetiko er et annoncefinansieret medie, hvor der findes råd og vejledning om emner relateret til krop, kosmetik, makeup og personlig pleje. Vi er ikke fagligt uddannede, men vores vision er at formidle sundhedsemner, som er vidensbaserede og formidlet i et letlæseligt sprog. Vores skribenter laver research, indhenter faglig viden fra eksperter og samler det hele under samme tag, her på Kosmetiko.

 

Et vigtig emne for os her på Kosmetiko er kosmetiske behandlinger, pleje af hud og hår og makeup. Vores indhold er især rettet mod kvinder, men mænd kan også finde gode råd til pleje af kroppen, herunder kosmetiske behandlinger som fedtsugninger, botox og behandling af karsprængninger. Oplysningerne på vores side må ikke tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Kosmetiko må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

 

Kosmetiko – Kosmetik og sundhed 

På Kosmetiko finder du en række oplysende artikler med fokus på hår og hud, makeup og kosmetiske behandlinger. Vi behandler blandt andet ømtålelige emner som fjernelse af karsprængninger, permanent hårfjerning, brystløft, fedtsugning og botox. Vi mener, at åbne diskussioner og informationsdeling er med til at sætte fokus på emnet. Vores indhold er en blanding af oplysningsartikler og testoversigter af diverse produkter. Vi giver tips og råd til, hvordan du kan komme eventuelle problemer til livs og kommer med vores bud på produkter, der kan minimere generne. Alle emner behandles ud fra grundig research, men vi giver ingen lægelige anvisninger. Vores artikler indeholder annoncer, da vi henviser til virksomheder, som tilbyder den pågældende behandling eller produkt. 

Du kan læse mere om de enkelte emner herunder: 

 

Kosttilskud

Vi giver dig i denne kategori oversigter over de bedste kosttilskud, herunder slankepiller, fra nogle af de førende mærker. Du kan læse om hvordan de hver især virker, hvordan du doserer dem og hvad prisen er. 

 

Makeup

Makeup kan få det bedste frem i dig, og det er rigtigt givtigt at have en række gode produkter, som du ved fungerer for dig. Derfor vil vi også løbende vise tests af nye produkter på markedet såsom concealers, primers, pudder og mascara. Vi viser dig en række af de bedste produkter og beskriver fordelene ved dem i vores artikler og oversigter, så du nemt kan finde inspiration til det makeup-produkt, der passer til dit behov. 

 

Personlig Pleje 

Personlig pleje dækker over en bred kam af artikler, der behandler emmer som hårfjerning, ansigtscremer, dermarollers, kosmetiske behandlinger som fjernelse af karsprængninger, botox, fedtsugning, brystløft og brystoperationer. Vores guides hjælper dig til at blive klogere på dine muligheder, priser og forbehold, uden at give dig anvisninger. Har du brug for at gå videre med din beslutning om en kosmetisk behandling, bør det altid foregå i tæt dialog med en læge. 

 

Sundhed

Vi har aldrig gået mere op i vores sundhed end nu, og hele feltet omkring sundhed er på mange områder en jungle at forvilde sig ind i. Det kræver også en vis portion tålmodighed at finde frem til de rette løsninger, slankekure og produkter, der kan hjælpe dig til en sundere krop. Du kan søge inspiration og vejledning her hos Kosmetiko i vores mange artikler. 

Kontakt

Vi vil gerne have så mange input som overhovedet muligt, derfor må du meget gerne kontakte os, hvis du har en relevant historie, succesoplevelse eller andet. Vi vil fx rigtig gerne høre om dine oplevelser med forskellige produkter, så vi kan sprede budskabet.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål eller andet på hjertet.

Du kan kontakte os her via følgende kontaktformular:

    Obsidian Media ApS
    Bødker Balles Gård 15B
    8000 Aarhus
    CVR: 40483667
    Email: kontakt@obsidianmedia.dk