fbpx

Om kosmetiko

Kosmetiko.dk er i dag en del af virksomheden TheCheekyCompany, der har hovedsæde i Dubai, men er et danskejet selskab, der arbejder med digitale informations- og forbrugermedier.
– TheCheekyCompany FZCO
– IFZA Dubai Building A2
– Unit number 101, License number: 6460
– United Arab Emirates
affiliates@thecheekycompany.com

Kosmetiko er et annoncefinansieret medie, hvor der findes råd og vejledning om emner relateret til krop, kosmetik, makeup og personlig pleje. Vi er ikke fagligt uddannede, men vores vision er at formidle sundhedsemner, som er vidensbaserede og formidlet i et letlæseligt sprog. Vores skribenter laver research, indhenter faglig viden fra eksperter og samler det hele under samme tag, her på Kosmetiko.

 

Et vigtig emne for os her på Kosmetiko er kosmetiske behandlinger, pleje af hud og hår og makeup. Vores indhold er især rettet mod kvinder, men mænd kan også finde gode råd til pleje af kroppen, herunder kosmetiske behandlinger som fedtsugninger, botox og behandling af karsprængninger. Oplysningerne på vores side må ikke tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Kosmetiko må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

 

Kosmetiko – Kosmetik og sundhed 

Kosmetiko finder du en række oplysende artikler med fokus på hår og hud, makeup og kosmetiske behandlinger. Vi behandler blandt andet ømtålelige emner som fjernelse af karsprængninger, permanent hårfjerning, brystløft, fedtsugning og botox. Vi mener, at åbne diskussioner og informationsdeling er med til at sætte fokus på emnet. Vores indhold er en blanding af oplysningsartikler og testoversigter af diverse produkter. Vi giver tips og råd til, hvordan du kan komme eventuelle problemer til livs og kommer med vores bud på produkter, der kan minimere generne. Alle emner behandles ud fra grundig research, men vi giver ingen lægelige anvisninger. Vores artikler indeholder annoncer, da vi henviser til virksomheder, som tilbyder den pågældende behandling eller produkt. 

Du kan læse mere om de enkelte emner herunder: 

 

Kosttilskud

Vi giver dig i denne kategori oversigter over de bedste kosttilskud, herunder slankepiller, fra nogle af de førende mærker. Du kan læse om hvordan de hver især virker, hvordan du doserer dem og hvad prisen er. 

 

Makeup

Makeup kan få det bedste frem i dig, og det er rigtigt givtigt at have en række gode produkter, som du ved fungerer for dig. Derfor vil vi også løbende vise tests af nye produkter på markedet såsom concealers, primers, pudder og mascara. Vi viser dig en række af de bedste produkter og beskriver fordelene ved dem i vores artikler og oversigter, så du nemt kan finde inspiration til det makeup-produkt, der passer til dit behov. 

 

Personlig Pleje 

Personlig pleje dækker over en bred kam af artikler, der behandler emmer som hårfjerning, ansigtscremer, dermarollers, kosmetiske behandlinger som fjernelse af karsprængninger, botox, fedtsugning, brystløft og brystoperationer. Vores guides hjælper dig til at blive klogere på dine muligheder, priser og forbehold, uden at give dig anvisninger. Har du brug for at gå videre med din beslutning om en kosmetisk behandling, bør det altid foregå i tæt dialog med en læge. 

 

Sundhed

Vi har aldrig gået mere op i vores sundhed end nu, og hele feltet omkring sundhed er på mange områder en jungle at forvilde sig ind i. Det kræver også en vis portion tålmodighed at finde frem til de rette løsninger, slankekure og produkter, der kan hjælpe dig til en sundere krop. Du kan søge inspiration og vejledning her hos Kosmetiko i vores mange artikler. 

Kontakt

Vi vil gerne have så mange input som overhovedet muligt, derfor må du meget gerne kontakte os, hvis du har en relevant historie, succesoplevelse eller andet. Vi vil fx rigtig gerne høre om dine oplevelser med forskellige produkter, så vi kan sprede budskabet.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål eller andet på hjertet.

Du kan kontakte os her via følgende kontaktformular: