fbpx

Hvis du er ny i makeup-verdenen, er det ikke altid nemt at finde rundt i, hvad de mange makeupbørster kan. Hver type har sit eget formål og kan være lavet af forskellige materialer, der hver især har fordele og ulemper. Vi guider dig, så du får valgt de rigtige børster til din samling.

5 ting du skal overveje, når du skal købe makeup-børster:

 1. Start småt: Det er bedre at starte småt og finde ud af, hvilke børster der fungerer godt for dig, og så udvide din samling løbende, end at have en masse makeupbørster stående, som du aldrig bruger.
 2. Kvalitet: Pris og kvalitet behøver ikke hænge sammen. Tjek om børstehårene sidder godt fast, føles rare for huden, at hovedet sidder godt fast på skaftet, og at den føles balanceret i hånden.
 3. Formål: Makeupbørster har forskellige former ud fra deres formål. Nogle kan bruges til mere end én ting, men det er vigtigt at bruge den rigtige type til det rigtige formål.
 4. Størrelse og form: To børster til samme formål kan være vidt forskellige i størrelse og form. Tag børsten i hænderne og læg mærke til, hvilken én der ligger bedst i hånden og har den bedste udformning til dit behov.
 5. Materiale og produktion: Skal børsten være med naturlige eller syntetiske, veganske hår? Skal de være lavet af bæredygtige og genanvendelige materialer?

Vi har fremhævet otte makeupbørster og børstesæt, som er populære hos eksperter og forbrugere. Vi guider dig i dit valg ved at vise dig fordele og ulemper ved dem alle. Du kan også læse, hvad anmelderne siger om penslerne, så du kan sammenligne deres oplevelser med dine ønsker.

Vi har fundet gode makeupbørster til nybegynderen, der skal starte samlingen på ny, og til den øvede makeupartist, der er på udgik efter en højkvalitetsbørste til at fuldende samlingen. Uanset hvilken ende at spektret, du hører til, kan du finde de rette makeupbørster til din daglige skønhedsrutine.

Real Techniques Everyday Essentials – Testvinder

Real Techniques Everyday Essential
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Everyday Essentials fra Real Techniques er blevet kåret som Redaktionens favorit til nybegyndere af Cosmopolitan. De skriver, at det indeholder fire af de mest brugbare makeupbørster, som du skal bruge som nybegynder.

Forbrugerne på Google er også vilde med penselsættet. Her har det fået en bedømmelse på 4,8 ud af 5 stjerner. Her roser flere anmeldere sættet for at være rigtig gode og bløde. Flere nævner også, at sættet indeholder, hvad du skal bruge for et fuldendt look til en god pris. Et par stykker skriver, at blenderen ikke er den bedste, men at de andre børster kompenserer for den.

Perfekte til nybegyndere
Makeupbørstesættet fra Real Techniques er et oplagt sæt til dig, der er ny til makeup og skal have værktøjet til det, eller til dig, der trænger til nye pensler.

Du får et fuldendt sæt til at lægge din ansigtsmakeup lige fra foundation og concealer til blush, bronzer og pudder. Du får også en beauty blendersvamp til at påføre din foundation og concealer.

Håndtagene har flotte, feminine farver i lyserøde og rosa nuancer. Børstehårene er sorte omkring håndtaget, men bliver hvide ude på spidsen. Det er en fordel, for så kan du nemmere se, hvor meget produkt du har på børsten.

Penslerne er dejligt bløde, men stadig faste, så det er en behagelig og effektiv oplevelse at lægge makeup med dem.

Fordele:

 • Indeholder fire børster og en blender
 • Budgetvenlig
 • Bløde børstehår

Specifikationer:

 • 1 Real Techniques Blush Brush
 • 1 Real Techniques Miracle Complexion Sponge
 • 1 Real Techniques Deluxe Crease Brush
 • 1 Real Techniques Setting Brush
 • 1 Real Techniques Expert Foundation Brush

Ulemper:

 • Mangler en mindre øjenskyggepensel

MAC Blending Brush – 217S – God til øjenskygge

MAC Blending Brush - 217S
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Øjenskyggebørsten fra MAC er udvalgt som en af Marie Claire’s uundværlige børster. De roser den for at have et luftigt børstehoved, der gør det nemt at blende øjenskygger sammen.

Børsten er også blevet anmeldt af forbrugerne på Google. Her får den 4,7 ud af 5 stjerner. Her roser mange anmeldere den høje kvalitet og blødheden på hårene. Den er til den dyre side, men flere skriver, at den er dejligt nem at bruge og er pengene værd.

Professionel blending af øjenskygge
MAC 217S er en makeuppensel, der har bløde, tætsiddende hår i en oval form. Det gør den perfekt til at lægge og blende øjenskygger med, så du får et fejlfrit look. Du kan blødegøre overgange og blande farver med penslen, fordi den har en god størrelse til detaljearbejdet på øjenlågene.

Den er velegnet til både creme- og pudderøjenskygger, så den er en god tilføjelse til din makeupsamling uanset hvilke produkter, du foretrækker.

Skaftet er lavet i træ, mens hårene er lavet af 100 % syntetiske fibre. De er udviklet, så de giver dig en god påføring og en længere holdbarhed på dit look. Hele penslen er håndlavet i en super høj kvalitet, der holder i mange år.

Fordele:

 • Håndtaget er meget let i vægt
 • Børstehårene er bløde og faste
 • Nem at gøre ren

Specifikationer:

 • Blending brush
 • Velegnet til creme- og pudderøjenskygger
 • Håndlavet
 • Træskaft
 • 100 % syntetiske fibre

Ulemper:

 • Høj pris

Shiseido Daiya Fude Face Duo Brush – Premiumvalg

Shiseido DAIYA FUDE Face Duo
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Makeupbørsten fra Shiseido er blevet anmeldt af Vogue. De fremhæver, at den håndlavede børste er god til mange formål og ikke suger al produktet ind, så du bruger mere end nødvendigt.

Den er også blevet anmeldt af forbrugerne på Google, hvor den får 4,8 ud af 5 stjerner. Her fremhæver mange anmeldere, at børsten er dejligt blød og at silikoneenden er god til at fordele og polere din foundation. Flere forbrugere nævner også det smarte i, at børsten er dobbeltsidet. Børsten ligger i den dyre prisklasse, men mange anmeldere nævner, at den er pengene værd.

Dobbeltsidet makeupbørste
Makeupbørsten fra Shiseido er en smart dobbeltsidet børste, der kan klare flere formål på én gang.

I den ene ende er der en almindelig børste i en konisk form med en flad spids. Den kan både bruges til at påføre din pudder-makeup med stor præcision på grund af de skarpe kanter, mens den flade spids gør det muligt at presse pudderet ind i huden, så du får en fejlfri finish.

I den anden ende er der en gel-tip, der kan blende flydende produkter ud. Den har en blød konsistens og kan bruges til de formål, hvor du normalt ville bruge en finger, men gerne vil have en mere hygiejnisk løsning.

Makeupbørsten er håndlavet i Japan og har et ergonomisk håndtag, der gør den behagelig at holde ved, uanset hvilken ende du bruger.

Fordele:

 • Glat
 • Bløde børstehår
 • Nem at rengøre

Specifikationer:

 • Dobbeltsidet pensel
 • God til concealer, foundation og pudder
 • Ergonomisk design
 • Håndlavet

Ulemper:

 • Høj pris

Real Techniques – Flawless Base Set – god til en smuk og fejlfri foundation

Real Techniques Flawless Base Set
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Marie Claire har anmeldt Real Techniques Flawless Base Set. I anmeldelsen bliver det fremhævet, at sættet indeholder alt, hvad du skal bruge for at få en fejlfri base og at du får rigtig meget for pengene med sættet.

Det samme nævner flere anmeldere på Google, hvor sættet får 4,7 stjerner af forbrugerne. Her nævner flere, at sættet er nemt at bruge og at børsterne er super bløde og lavet i høj kvalitet. En enkelt forbruger skriver, at sættet kunne gavne af en pudderbørste, men ellers er det et fuldendt sæt til en god pris.

Fire børster til din base
Børstesættet fra Real Techniques indeholder fire børster, der skal hjælpe dig med at få en god base til resten af din makeup. I sættet får du en contour brush, en detailer brush, en buffing brush og en foundation brush.

Alle børsterne har sorte hår med en hvid spids, så du nemt kan se, hvor meget produkt du har på penslen. Hårene er lavet af syntetisk fiberhår og er derfor 100 % cruelty-free. Hårene er dejligt bløde, og selvom de er hvide, er de nemme at gøre rene, så de er klar til næste gang.

Makeupbørsterne har laksefarvet håndtag af aluminium, der er glatte i toppen, men har en soft grip ende, så du får et godt greb på skaftet.

Fordele:

 • Budgetvenlige
 • Nemme at gøre rene
 • Gode børstehår

Specifikationer: 

 • 100 % cruelty-free fiberhår
 • Aluminiumskaft
 • Fire makeupbørster + penselholder

Ulemper: 

 • Den firkantede foundationbørste er ikke den bedste

So Eco Face Brush Set – miljøvenlige makeupbørster

So Eco Face Brush Set
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Børstesættet fra So Eco får 4,5 ud af 5 stjerner af forbrugerne på Google. Flere anmeldere nævner, at penslerne har rigtig bløde penselhår og at de nemt opsamler og fordeler produktet flot. Derudover fremhæver flere også, at makeupbørstene er miljøvenlige og lavet af økologiske materialer.

Makeup med tanke på miljøet
I sættet fra So Eco får du fire makeuppensler, der er sammensat, så du har alt, hvad du skal bruge til din ansigtsmakeup. Derfor er det et smart sæt, hvis du er nybegynder eller skal skifte alle dine pensler ud på én gang.

Der er tre pensler til din foundation, blush og bronzer, og så får du også en læbepensel, så du kan lave et “no-makeup”-look med kun disse fire børster.

So Eco har lavet makeupbørsterne af bæredygtige materialer, som er let nedbrydelige og genanvendelige. Skaftet er lavet af økologisk bambus og genanvendt aluminium, mens børsthårene er syntetiske.

Som et ekstra plus er emballagen lavet af træ fra bæredygtigt kontrolleret skovbrug. Derfor er det et oplagt sæt til dig, der har tanke på miljøet og ikke vil belaste det.

Fordele:

 • Bruger bæredygtige og genanvendelige materialer
 • Børstehår er dejligt bløde
 • Cruelty-free

Specifikationer: 

 • Lavet af økologisk bambus, genanvendt aluminium og syntetiske børstehår
 • Cruelty-free
 • Bæredygtig emballage
 • Fire makeupbørster i sættet

Ulemper: 

 • Forholdsvis små

Real Techniques Artist Essentials 5-pack – perfekt til multitasking

Real Techniques Artist Essentials
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

På Google har forbrugerne vurderet børstesættet fra Real Techniques til 4,8 stjerner. En anmelder skriver, at du har alt, hvad du skal bruge i sættet, mens flere fremhæver den bløde og høje kvalitet. En anden nævner desuden, at det er et perfekt sæt at give i gave, fordi det er så fuldendt.

Sættets fan brush er ifølge forbrugerne ikke den bedste, men du får stadig rigtig meget for dine penge.

Fuldent sæt til hele ansigtet
Real Techniques Artist Essentials indeholder 5 forskellige makeupbørster, der giver dig god mulighed for at komme rundt om hele ansigtet lige fra foundation til læbestift.

I sættet får du tre lidt større børster og to mindre, der er gode at bruge til detaljeret arbejde omkring øjne og læber. Du kan kende børsterne fra hinanden på skaftet, der har forskellige nuancer af rosa, lilla og orange alt efter deres funktion.

Penselhårene er lavet af syntetiske fibre. Hvor nogle brands laver makeupbørster af ægte hår, er disse en cruelty-free version, hvor du kan være sikker på, at der ikke har været dyr involveret i produktionen eller udviklingen.

De syntestiske hår er nemme at gøre rene, så de er et hygiejnisk valg. Du kan se på de hvide spidser, hvornår de trænger til at blive gjort rent.

Fordele:

 • Nem rengøring
 • Nemme at bruge
 • Bløde børstehår
 • God værdi for pengene

Specifikationer: 

 • 5 makeupbørster i sættet
 • Cruelty-free
 • Syntetisk børstehår
 • Håndlavet

Ulemper: 

 • Expert Edge Foundation Brush er ikke bred nok til foundation

Real Techniques Travel Essentials – det oplagte valg til rejsen

Real Techniques Travel Essentials
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Rejsesættet fra Real Techniques vurderes 4,7 ud af 5 stjerner af forbrugerne på Google. Mange anmeldere skriver, at du får meget værdi for pengene med sættet, fordi børsterne er af høj kvalitet. Flere nævner også, at børsterne er dejligt bløde.

Nogle skriver, at foundationbørsten kunne være bedre, men at de andre to trækker helhedsoplevelsen op.

Praktisk rejsesæt
Børstesættet indeholder tre makeupbørster – én til foundation, én til pudder og én til øjenskygge. De tre pensler leveres i en smart taske, så børsterne bliver beskyttet, hvis de skal med i kufferten, når du skal rejse.

Udover de tre medfølgende pensler, er der plads til to ekstra, store børster. Etuiet kan foldes ud og blive til et stativ, som du kan stille på bordet, så børstehovedet ikke udsættes for bakterier eller snavs.

Ligesom Real Techniques andre makeupbørster, er disse lavet af cruelty-free syntetisk fiberhår. De er nemme at gøre rene, og så har de den store fordel, at spidsen er hvid. Så kan du for det første se, hvor meget produkt du har på penslen, men du kan også se, hvornår det er tid til at vaske dem.

Sættet er både praktisk at smide i kufferten, når du skal på farten, men du kan også bruge den medfølgende taske som et stativ, når du er derhjemme, hvis du har en mindre samling af børster.

Fordele:

 • Foldbar taske/stativ
 • Indeholder tre makeupbørster
 • Høj kvalitet

Specifikationer: 

 • 3 makeupbørster
 • Foldbart taske/stativ med plads til 5 pensler
 • Syntetiske børstehår
 • Aluminiumskaft

Ulemper: 

 • Foundationbørsten har stive børstehår

Real Techniques Duo-Fiber Collection –

Real Techniques Duo-Fiber Collection
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Duo-fiber sættet fra Real Techniques får 4,6 ud af 5 stjerner af forbrugerne på Google. Her skriver flere anmeldere, at de er utroligt holdbare og mister ikke den gode kvalitet, selvom du vasker dem ofte. Flere forbrugere skriver også, at det er et perfekt begyndersæt, hvis du vil have høj kvalitet uden at betale en høj pris for dem.

Læg den sidste hånd på værket
Duo-fiber sættet er et limited edition-børstesæt fra Real Techniques, der indeholder tre børster. Du får en Face Brush til pudder, blush og bronzer, en Contour Brush til highliter, og en Eye Brush til øjenskyggen.

Børsterne har farverige aluminiumskafter med soft-grip i enden, der giver dig et godt greb om penslen, så du får stor kontrol over påføringen. Skaftet er let i vægt, så de ligger behageligt i hånden.

Børstehårene er lavet af syntetisk duo-fiber, der påfører og blender din makeup ind i huden, så du kan få et rigtig flot resultat. Fibrene er bløde, så derfor får du en meget naturlig påføring, fordi du nemmere kan styre, hvor meget produkt der er i børsten.

Hårene er også dejligt nemme at gøre rene og så tørrer de hurtigt, så du ikke skal vente længe på at tage dem i brug igen.

Fordele:

 • Let i vægt
 • Budgetvenlige
 • Bløde og fluffet

Specifikationer: 

 • Limited edition
 • 3 makeupbørster
 • Syntetisk duo-fiber hår
 • Letvægts aluminiumskaft

Ulemper: 

 • Børstehårene på Eye Brush er grove

Guide til at købe makeupbørster

Når du skal købe makeupbørster, er der en række faktorer, der kan spille ind i dit valg. Derfor er det godt at være opmærksom på disse ting, når du skal vælge.

Start småt
Det kan være fristende at købe en stor stak makeupbørster fra start, så du kan komme i gang, men det er ikke en fordel. Du vil formentlig opdage, at du bruger de samme hver gang, mens andre står helt ubrugte.

Det er bedre at starte småt og finde ud af, hvilke typer der fungerer godt for dig, og så udvide din samling løbende.

Kvalitet
Hvis du skal have det bedste resultat, er det vigtigt at gå efter makeupbørster i høj kvalitet. Det er bedre at have få gode pensler, du kan bruge til flere formål, end en masse af dårlig kvalitet.

Når du er på udkig efter høj kvalitet, betyder det ikke nødvendigvis, at du altid skal gå efter de dyreste børster. En høj pris kan nogle gange være en indikator for kvalitet, men mange gange er det også navnet, du betaler for.

Tjek i stedet, at børsten har gode børstehår, der ikke knækker eller falder ud, når du rører ved dem. De skal have en god form, der passer til det rette formål. Håndtaget og børstehårene skal sidde solidt sammen, så hovedet ikke vipper. Læg mærke til, hvordan den føles at holde i hånden, og om det er nemt at bruge den.

Formål
Du skal overveje, hvad du skal bruge børsten til. De forskellige makeupbørster har forskellig form ud fra deres formål, så derfor er det ikke helt ligegyldigt at vælge den rigtige. Nogle kan dog bruges til flere formål, hvis du skal spare lidt på dit indkøb.

Størrelse og vægt
Selvom to makeuppensler er designet til samme formål, kan de have vidt forskellige udformninger. Derfor kan to foundation- eller pudderbørster være vidt forskellige fra hinanden, selvom de kan det samme.

Makeupbørsten er den rette for dig, hvis den føles god og balanceret at holde i hånden og har en god størrelse til dit ansigt. Derfor kan det være smart at teste børster fra forskellige mærker, så du kan mærke, hvordan det føles for dig at bruge den.

Materiale og produktion
Du kan få makeupbørster i et væld af forskellige materialer, ligesom der er forskelligt fokus fra producentens side, når de laver penslen.

Vil du gerne have naturlige eller syntetiske børstehår? Naturlige børstehår er typisk bedre til at holde på pigmentet og blende det ud på huden. Skal de være veganske eller cruelty-free, skal du gå efter syntetiske børstehår. De er oftest behandlet, så de holder lidt længere end naturlige hår.

Skal producenten bruge bæredygtige eller genbrugsmaterialer i produktionen? Skal indpakningen være genanvendelig?

Det er dine egne overbevisninger, der styrer showet.

Læs mere her: Hair and Makeup Artist, Cosmopolitan, How Stuff Works

Guide til forskellige typer makeupbørster

Der er nogle makeupbørster, der er et must-have i din samling og så er der nogle, der bare er rare at have.

De mest brugte makeupbørster er dem til foundation, concelaer, pudder, bronzer/blush og øjenskygge. Fælles for alle pensler er, at de oftest har ét formål, som de er bedst til.

 • Pudderbørsten
  Pudderbørsten kan bruges til setting powder eller powder foundation og er typisk den største i dit arsenal. Hvis du går efter en let dækkeevne, skal du bruge en blød, fluffet børste. Den sørger for, at du ikke bruger for meget pudder. Hvis du vil have fuld dækkeevne, skal du vælge en fast og tæt børste. I nogle tilfælde kan denne type pensel også bruges til blush eller bronzer.
 • Blush/bronzer børste
  En blush børste er lidt mindre end en pudderbørste og har typisk en kuppelform med lang, tynde børstehår. Hvis du kun vil have lidt farve på kinderne, skal du vælge en større børste, mens en mindre børste kan lægge mere farve på bestemte steder. En bronzer børste minder meget om blush børsten, men er typisk lidt større, så du får fordelt pigmentet flot på huden.
 • Contour børste
  En contourbørste skal være mindre end en ansigtsbørste, men større end en øjenskyggepensel. Hvis du gerne vil have en tydelig contour, kan du med fordel vælge en model, der er vinklet og har tætte børstehår, der holder pigmentet inde i børsten, så du får mere pigment på huden.
 • Kabuki børste
  Kabukibørsten er en meget alsidig børste med en flad top og super bløde og tætte børstehår. Den kan bruges til flere formål som fx pudder, bronzer og blending på huden.
 • Foundationbørste
  Din foundationbørste kan se meget forskellige ud alt efter, hvad du foretrækker. Ofte er de flade og brede, så du nemt kan fordele din flydende produkter, men de kan også være runde med en flad spids. Uanset type, skal du gå efter tætte børstehår, hvis du vil have en god dækkeevne.
 • Concealerbørste
  Concealerbørsten er lille med en flad spids. Den har tætte børstehår, så du får meget produkt ind i børstehårene, men lille nok til, at du kan lave detaljeret arbejde med den.
 • Øjenskyggebørster
  Øjenskyggebørster fås i forskellige udformninger alt efter hvad de er gode til. De flade, tætte udgaver er gode til at påføre glimmerøjenskygger. De større, fluffede modeller er gode til at blende øjenskyggerne sammen på øjenlåget. Den tynde skråpensel er god til eyeliner, mens en pencil brush er god til detaljearbejde.
 • Læbepensel
  Læbepensler er typisk små, flade og tynde. De er gode at bruge, da de kan påføre læbestiften mere præcist end tuben kan.

Læs mere her: Byrdie, Nanshy, The Beauty Blotter

Sådan bruger du makeupbørster

Nybegynderen
Hvis du ikke bruger meget makeup, vil du typisk kunne nøjes med et par makeupbørster i din samling.

Så vil du typisk have en børste til foundation, concealer, pudder og blush/bronzer.

Den øvede
Hvis du gerne bruger lidt ekstra tid om morgenen på makeuppen, så kan du have fordel i at investere i lidt flere børster end de ovenstående.

Så kan du også have glæde af en til highlighter, til øjenskygge, til eyeliner og til øjenbrynene.

Den professionelle
Lægger du makeup hver eneste dag eller er du makeupartist, så vil du formentligt mangle et par makeupbørster på listen til den øvede.

Du kan med fordel tilføje en contourbørste, en viftebørste og flere øjenskyggepensler til din samling.

Sådan påfører du pudderprodukter
Når du skal påføre makeup med en pudderbørste, skal du bevæge børsten let henover huden, så pudderet ‘flyver af’ og lander på huden.

Hvis du vil have meget pigment, skal du være mere rundhåndet med din påføring, mens du skal gå ind med en let hånd, hvis du kun vil have en smule pigment og farve på huden.

Sådan påfører du flydende produkter
Når du påfører flydende produkter, skal du male det på med penslen. Bevæg penslen den samme retning på huden, indtil du har nok produkt til at fordele det rundt. Det kan du gøre med lige eller cirkulære bevægelser.

Øjenskygge
Når du skal påføre øjenskygge, skal du bruge en fluffet børste og påføre det med cirkulære, lette bevægelser, så du får blendet farverne godt sammen.

Når du skal påføre glimmerøjenskygge eller have høj pigmentering, kan du bruge en flad pensel og presse pigmentet ind i huden.

Læs mere her: Makeup, Byrdie

FAQ

Vi anbefaler Real Techniques makeupbørsterne fra mærkets Everyday Essentials sæt. Der får du pensler til alle formål, så de er gode til nybegynderen. Penslerne er bløde og af høj kvalitet. Du får meget værdi for pengene, fordi du får et fuldendt sæt til en god pris.

Du skal være opmærksom på kvaliteten. Pris og kvalitet hænger ikke nødvendigvis sammen, så mærk i stedet hvordan den føles. Vælg den rigtige makeupbørste til det rigtige formål og vælg den størrelse, der passer bedst til dit ansigt og din hånd. Kig på materialerne, hvis du vil have veganske eller bæredygtige børster.

Det varierer, hvor mange makeupbørster du har brug for, alt efter hvor ofte du bruger makeup og hvor meget makeup du lægger. Det er godt at have en makeupbørste til foundation/concealer, bronzer/blush, pudder, highlighter, et par til øjenskygge, eyeliner og til læberne. Derefter kan du udvide din samling efter behov.

Når du skal påføre foundation, skal du starte med at fordele produktet på huden med malende bevægelser i én retning. Bagefter kan du fordele det rundt i ansigtet enten med lige eller cirkulære bevægelser, indtil du har dækket alle områder og ikke har nogle synlige penselstrøg.

Beskrivelse af kilder og tests:

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Google.com er en af verdens mest anerkendte og benyttede søgemaskiner, der nu også har en række andre tilbud, services og produkter til brugerne. Google har et stort brugerunivers, hvor brugerne kan give anmeldelser til både produkter såvel som kulturtilbud, restauranter og øvrige services. Forbrugerne på Google har anmeldt følgende produkter:

Du kan læse anmeldelserne af Real Techniques Everyday Essentials her.
Du kan læse anmeldelserne af MAC Blending Brush her.
Du kan læse anmeldelserne af Shiseido Daiya Fude Face Duo her.
Du kan læse anmeldelserne af Real Techniques Flawless Base Set her.
Du kan læse anmeldelserne af So Eco Face Brush Set her.
Du kan læse anmeldelserne af Real Techniques Artist Essentials her.
Du kan læse anmeldelserne af Real Techniques Travel Essentials her.
Du kan læse anmeldelserne af Real Techniques Duo-Fiber Collection her.

Cosmopolitan er et amerikansk månedligt mode- og underholdningsmagsin for kvinder. Det er et af de bedst sælgende magasiner og skriver indhold om parfohold, sex, sundhed, karriere, mode, kendte, skønhed m.m. Cosmopolitan har anmeldt følgende produkter:

Du kan læse anmeldelsen af Real Techniques Everyday Essentials her.

Marie Claire er et fransk-britisk månedligt magasin, der udgives i mange lande på flere sprog. De skriver artikler om sundhed, skønhed og mode og fokuserer på kvinder overalt på jorden og de globale udfordringer. Marie Claire har anmeldt følgende produkter:

Du kan læse anmeldelsen af MAC Blending Brush her.
Du kan læse anmeldelserne af Real Techniques Flawless Base Set her.

Vogue er et internationalt mode- og livsstilsmagasin. Det udkommer i mange forskellige lande, men er grundlagt i USA i 1892. I magasinet og på hjemmesiden dækker de mode, skønhed, kultur og meget mere. Vogue har anmeldt følgende produkter:

Du kan læse anmeldelserne af Shiseido Daiya Fude Face Duo her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar