fbpx

Er du ikke helt tilfreds med dine øjenvipper, eller ønsker du bare, at få det optimale ud af dem? Så kan det være, at du skal overveje at forsøge dig med øjenvippe serum. Den helt store fordel ved at benytte sig af øjenvippe serum er, at du får længere og flottere vipper. Lange øjenvipper er både elegante og feminint, og hvis du ønsker at dine øjenvipper skal være det, er øjenvippe serum helt sikkert en mulighed for dig. Læs med videre, for at finde den helt rigtige model. 

M2 Beauté – Lashes Eyelash Activating Serum 5 ml – Forlæng dine øjenvipper

M2 Beauté - Lashes Eyelash Activating Serum 5 ml – Forlæng dine øjenvipper

Mærket, Mavala, er et schweizisk mærke, som blandt andet producerer øjenvippe serummer. Denne models primære opgave er at få dine øjenvipper og øjenbryn til at vokse sig stærkere, for at modvirke, at det falder af. Når du begynder at anvende denne serum fra Mavala, vil du altså styrke din vipper og bryn i sådan en grad, at de har langt sværere ved at løsrive sig og falde af. 

Udover at gøre din øjenvipper stærkere, vil du også kunne se, at dine øjenvipper vokser sig større og mere fyldige i løbet af en måneds tid. Det er sjældent, at man kan se resultater inden for en måned, så det handler om at have tålmodighed, og stole på processen. Hvis man ønsker at få flottere øjenvipper, er man nødt til at følge anvisningerne, og ikke stoppe efter 14 dage, fordi man ikke kan se resultater. Test dem i hvert fald i en måned, og du skal se de bedste resultater. 

Fremgangsmåden er, at man påfører øjenvippe serummet på rene øjenvipper om aftenen, før man går i seng. På den måde sikrer man sig, at øjenvipperne ikke bliver forstyrret, fordi der er noget gammelt mascara eller andet, som modvirker øjenvippe serummets virkemidler.

i samarbejde med PriceRunner

 

Clinique – Lash Building Primer – Øg effekten på din mascara

Clinique - Lash Building Primer – Øg effekten på din mascara

Denne primer fra Clinique anvendes til at forstærke effekten af mascaraer fra selvsamme mærke. Det skal forstås på den måde, at man bruger Lash Building primeren, så den skaber en grobund til, når man bruger en mascara fra Clinique. Når man bruger denne øjenvippe serum i samspil med mascaraen, skaber man de perfekte rammer, for at få længere og pænere øjenvipper. 

Dette kan lade sig gøre, fordi denne primer indeholder en kombination af polymerer, som påfører mascaraen ekstra holdbarhed, og samtidig gør dine øjenvipper længere og stærkere. Det kræver selvfølgelig, at man bruger øjenvippe serummet korrekt og følger anvisningerne, der følger med. Man skal ikke give op halvvejs, fordi man ikke ser resultater fra dag til dag. Når man vil have længere øjenvipper, skal man igennem en proces. Test serummet tålmodigt, for at se de bedste resultater. 

Denne model er også fugtighedsgivende, hvilket betyder, at man samtidig plejer og forebygger tørre vipper, så de ligeledes bliver stærkere, og ikke falder af. Lash Building Primer fra Clinique er ydermere testet af øjenlæger og eksperter, som understreger, at det er en godkendt og autoriseret øjenvippe serum. Den er ydermere velegnet til sårbare og sensitive øjne og til kontaktlinsebrugere.

Revitalash – Advanced Eyelash Conditioner 3,5 ml

Revitalash - Advanced Eyelash Conditioner 3,5 ml

Revitalash – Advanced Eyelash Conditioner har modtaget mange rosende ord fra både Amerika og Englands magasiner og blogge. Businessinsider.com skriver således om produktet: ”Revitalash – Advanced Eyelash Conditioner er et kult-favorit vippe serum, der plejer og styrker vipperne, så de bliver længere og fyldigere”. 

Om Revitalash – Advanced Eyelash Conditioner 

Revitalash – Advanced Eyelash Conditioner er et prisbelønnet og meget anbefalet serum til øjenvipperne, der plejer og styrker dem, så de bliver længere og mere fyldige. Produktet resulterer i en betydelig og synlig forskel på blot 3 – 8 uger, hvor dine vipper vil være stærkere, fyldigere, men også have et løft og en smuk buet form. 

Revitalash – Advanced Eyelash Conditioner indeholder hvedeprotein, morgenfrue og grøn te, der sammen plejer, styrker og beskytter vipperne, samt forlænger hårene livscyklus.

Påfør Revitalash – Advanced Eyelash Conditioner på helt rene øjne om aftenen, efter du har fjernet din makeup, langs den øvre vippekant ligesom en eyeliner, så den kan få lov at virke natten over. 

Revitalash – Advanced Eyelash Conditioner vs. markedet

Revitalash – Advanced Eyelash Conditioner er en enestående formula, der er udviklet af en øjenlæge, og i et studie viste det sig, at 98% af testpersonerne opnåede flottere og stærkere vipper efter at have brugt produktet i seks uger, hvilket er en højere procent end lignende produkter på markedet.

Derfor bør du vælge dette produkt

  • Virker på 3 – 8 uger
  • Plejer, styrker og beskytter dine vipper

Shiseido Full Lash Serum 6 ml

Shiseido Full Lash Serum 6 ml

Shiseido Full Lash Serum er testet af dermatologer og øjenlæger og mere end 80% af kvinder, der testede produkter i 16 uger, sagde at deres vipper fra flottere og mere fyldige.

Om Shiseido Full Lash Serum 6 ml

Shiseido Full Lash Serum er en transparant og plejende serum, der giver længere og fyldigere øjenvipper og bryn. Den er baseret på en unik teknologi, der forstærker vipperne og giver synligt kraftigere bryn, som du kan forme præcis, som du ønsker. 

Produktet indeholder nærende ingredienser, blandt andet arginine, der hjælper med at pleje bryn og vipper, samt styrker hvert enkelt hårstrå og tilfører dem en smuk glans samt forlænger vækstens cyklus. 

Påfør Shiseido Full Lash Serum både morgen og aften på ren og tør hud langs vippekanten på både øvre og nedre øjenlåg samt på hele øjenbrynet eller blot specifikke områder, hvor hårvækst ønskes. Tør efterfølgende applikatoren, inden du sætter låget på igen. 

Shiseido Full Lash Serum vs. markedet

Shiseido Full Lash Serum virker på både vipper og bryn, og efterlader begge dele både længere og mere fyldige, hvorfor den adskiller sig lignende produkter, der ofte fokuserer på det ene eller andet aspekt. 

Derfor bør du vælge dette produkt

  • 80% af kvinder, der testede produkter, meldte tilbage, at deres vipper og bryn var flottere og mere fyldige. 
  • Forstærker vipperne, styrker hvert enkelt hårstrå og tilfører en smuk glans.
  • Forlænger hårvækstens cyklus.

Elizabeth Arden – Advanced Eye Fix Primer 7,5 ml – Hold make up’en adskilt

Elizabeth Arden – Advanced Eye Fix Primer 7,5 ml – Hold make up’en adskilt

Dette er et specielt produkt fra det anerkendte mærke, Elizabeth Arden. Dets primære formål er at holde din make up omkring øjnene adskilt, så det ikke smelter sammen, og ødelægger det samlede resultat. Denne Advanced Eye Fix Primer sørger for at holde din øjenskygge, som den var, da du lagde den. Dette sikrer dig, at du ikke skal tænke på, om din make up falmer eller skifter farve i løbet af dagen. 

Udover at være god til at holde din make up vedlige, er denne model fra Elizabeth Arden også fugtplejende. Det betyder, at det er sundt og godt for huden at anvende i forbindelse med din make up. Make up kan være hårdt for tiden, så for at skåne dig selv og din hud bedst muligt, kan det være, at du skal overveje at benytte dig af denne Eye Fix Primer. 

Denne model fra Elizabeth Arden er blevet testet af flere uafhængige personer, som hver især har anmeldt den, og faktisk givet den nogle af de bedste anmeldelser. Så udover at være produceret af et anerkendt kosmetikmærke, har den også fået fremragende anmeldelser fra personer, der bruger den i dagligdagen. Prøv den selv i dag, og giv dig og din hud de bedste forudsætninger for et godt velvære. 

i samarbejde med PriceRunner

 

Vichy – Liftactiv Serum 10 Eyes and Lashes 15 ml – Velegnet til tydelige rynker

Vichy – Liftactiv Serum 10 Eyes and Lashes 15 ml – Velegnet til tydelige rynker

Denne serum fra mærket, Vichy, er først og fremmest velegnet til kvinder, hvor tydelige rynker og træthedstegn omkring øjnene er et problem, man ønsker at skille sig af med. Disse ting man kan bekæmpe og forebygge ved hjælp af denne serum. Test den i dag, og se resultaterne med det samme. 

Serummet fungerer således, at man smører den på omkring øjenregionerne, så man samtidig kan komme i kontakt med øjenvipperne. Når man gør dette, sikrer man sig, at man giver den bedste behandling og forplejning til både øjenlåg, øjenvipper og den omkringliggende hud. 

I modsætning til mange andre serummer, hvor det kræver tålmodig og ofte en måneds tid, før man kan se resultater, er det ikke tilfældet ved denne serum. Når man benytter sig af Vichy Liftactiv Serum, kan man se øjeblikkelige resultater. Det er selvfølgelig ikke er resultater på øjenvipperne, men det er resultater på huden omkring øjnene, der bliver påvirker positivt i forbindelse med brugen af dette produkt. 

Fremgangsmåden er, at man bruger produktet hver morgen på ny renset hud og på dine øjenvipper. Man fordeler cirka én dråbe serum rundt på de relevante områder, og forsøger så vidt muligt at fordele serummet så godt som muligt.  Man kan selvfølgelig også vælge at bruge produktet om aftenen efter et bad, men så mister det tydelige resultat i løbet af natten, men den vil stadig gå ind og påvirke huden og øjenvipperne positivt. Det bedste resultat opnås dog, hvis man benytter den fra morgenstunden, hvor den får lov til at sidde i løbet af dagen. 

i samarbejde med PriceRunner

 

MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base 12 ml – Innovativ primer til at holde make up’en frisk

MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base 12 ml – Innovativ primer til at holde make up’en frisk

Er du træt af, at din make up omkring øjnene ikke holder hele dagen? Så kan det være, at du skal overveje dette produkt fra mærket, MAC. Dette produkt er medvirkende til at din make up ikke falmer, og derfor holder sig flot og frisk i løbet af hele dagen. Produktet er endvidere designet til ikke at reagere på fugt og perspiration, hvilket betyder, at produktet ikke lægger sig i linjerne og rynkerne i huden. 

Denne serum indeholder antioxidanten, E-vitamin, og er kompatibel med alle hudtoner og hudtyper. Det betyder, at uanset hvordan din hud er i forhold til linjer, rynker eller andet, så er dette produkt helt sikkert noget for dig. Test den selv i dag, hvis du ønsker at give din hud den bedste behandling. 

Hvis du kan nikke genkende til noget af det ovenstående, er dette produkt helt sikkert en god mulighed for dig. Mascara er medvirkede til at fremhæve din feminine side, så hvis du virkelig ønsker at gøre noget ekstra ud af dig selv, skal du overveje dette produkt fra MAC. 

i samarbejde med PriceRunner

 

Yves Saint Laurent – Volume Effet Faux Cils The Curler Mascara Base – Optimer dine vipper i dag

Yves Saint Laurent - Volume Effet Faux Cils The Curler Mascara Base – Optimer dine vipper i dag

Ønsker du at få det optimale ud af dine øjenvipper? Så er denne mascarabase fra det franske mærke, Yves Saint Laurent, helt sikkert noget for dig. Dette er en pink mascarabase, som gør, at du kan skabe en ensartet bue på alle dine vipper. 

Udover dette, sikrer denne mascarabase også, at du øger længden og volumen på dine øjenvipper. Det kommer selvfølgelig ikke fra dag til dag, men kræver en længere proces. Det er normalt for mange øjenvipper serummer, at det tager ca. en måned før, man kan se resultaterne. Så det handler om at være tålmodighed, og ikke opgive behandlingen efter en uge, fordi man ikke ser de ønskede resultater. Derfor skal man stole på produktets anvisninger, for at få det bedste ud af det. Test den på sig selv, og se hvor meget, du kan få ud af dine øjenvipper. 

I længden vil dine øjenvipper bliver længere, men den har også en øjeblikkelig effekt. Det betyder, at når du bruger mascarabasen, før du tager din mascara på, giver du dine øjenvipper de bedste forudsætninger, for at reagere positivt på mascaraen. Du kan altså få det optimale ud af dine øjenvipper, hvis du bruger en mascarabase, før du tager din mascara på. 

i samarbejde med PriceRunner

 

Youngblood – Stay Put Eye Primer – Giv din øjenskygge de bedste forudsætninger

Youngblood - Stay Put Eye Primer – Giv din øjenskygge de bedste forudsætninger

For at få det suverænt bedste ud af dine øjenskygge, kan du med dette Youngblood-produkt, skabe de bedste forudsætninger for dig og din øjenskygge. Det fungerer således, at du påfører produktet, før du lægger din øjenskygge. Når du har påført denne primer, vil din øjenskygge holde sig bedre og længere i løbet af dagen. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, at den falmer eller mister effekten. 

Produktet er brugbart til alle hudtyper og hudtoner, som betyder, at det kan bruges uanset alder, ansigtslinjer og så videre. Det er svært at vurdere, hvor godt produktet vil fungere på lige præcis dig, fordi det er personlige og individuelle forskelle som gør, at man ikke på forhånd kan vide, hvordan resultatet bliver. Test på den dig selv, og se om den kan gøre underværker for dig. 

Udover at forlænge øjenskyggens varighed, er dette produkt også medvirkende til intensivere øjenskyggens farve i længere tid. Alt i alt er det er produkt, som tilgodeser dig, der ønsker at din øjenskygge sidder upåklageligt hele dagen. 

Så hvis du kan se dig selv i noget af det ovenstående, kan det være, at dette produkt skal være det næste, som lander i din toilettaske. 

Mavala – Double Lash Serum 10 ml – Innovativ serum til dine øjenvipper

Mavala - Double Lash Serum 10 ml – Innovativ serum til dine øjenvipper

Mærket, Mavala, er et schweizisk mærke, som blandt andet producerer øjenvippe serummer. Denne models primære opgave er at få dine øjenvipper og øjenbryn til at vokse sig stærkere, for at modvirke, at det falder af. Når du begynder at anvende denne serum fra Mavala, vil du altså styrke din vipper og bryn i sådan en grad, at de har langt sværere ved at løsrive sig og falde af. 

Udover at gøre din øjenvipper stærkere, vil du også kunne se, at dine øjenvipper vokser sig større og mere fyldige i løbet af en måneds tid. Det er sjældent, at man kan se resultater inden for en måned, så det handler om at have tålmodighed, og stole på processen. Hvis man ønsker at få flottere øjenvipper, er man nødt til at følge anvisningerne, og ikke stoppe efter 14 dage, fordi man ikke kan se resultater. Test dem i hvert fald i en måned, og du skal se de bedste resultater. 

Fremgangsmåden er, at man påfører øjenvippe serummet på rene øjenvipper om aftenen, før man går i seng. På den måde sikrer man sig, at øjenvipperne ikke bliver forstyrret, fordi der er noget gammelt mascara eller andet, som modvirker øjenvippe serummets virkemidler.

i samarbejde med PriceRunner

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Smashbox – Hydrating Under Eye Primer 10 ml – Fugtgivende serum til øjenregionerne

Smashbox - Hydrating Under Eye Primer 10 ml – Fugtgivende serum til øjenregionerne

Denne serum fra Smashbox skal anvendes omkring øjenregionerne, for at bekæmpe tørt hud og poser under øjnene. Takket være en kombination af koffein og peptider kan man ved hjælp af denne serum minimere rynker og mørke rander under øjnene. Udover disse ovenstående fordele er dette produkt også medvirkende til at få din concealer til at holde længere i løbet af dagen. 

Hvis man ønsker at bruge denne serum i forbindelse med din concealer, er fremgangsmåden, at du påfører produktet før, du tager din concealer. Du vil efterfølgende hurtigt finde ud af, at din concealer holder langt bedre, og at den ikke i samme grad falmer i løbet af dagen. 

Så for at opsummere fordelene ved dette produkt, så er det, at den først og fremmest er fugtgivende og minimerer mørke rander og linjer og rynker i ansigtet. Udover dette får Smashboxs serum din concealer til at holde længere, så du ikke oplever problemer med den i løbet af dagen. 

Dette produkt har fået en række anmeldelser, hvor alle sammen er helt i top. Så den er ikke kun blevet testet af producenten, men også af helt almindelige mennesker, som bruger den i dagligdagen. Så for at få det bedste ud af din hud, skal du overveje denne serum fra Smashbox. Test den selv i dag, og se de tydelige resultater. 

Helena Rubinstein – Mascara Care Carbon Care – En nærende mascara

Helena Rubinstein - Mascara Care Carbon Care – En nærende mascara

Denne mascara fra Helena Rubinstein er den første mascara fra dette mærke, som udover at farve øjenvipperne, også beskytter øjenvipperne. Denne kombination af æstetik og beskyttelse danner grundlaget for en komplet mascara. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at skade dine øjenvipper, når du bruger den mascara. Når du bruger mascaraen, tilfører du næring til dine øjenvipper, hvilket betyder, at dine vipper ikke bliver overbelastet eller beskadiget i processen. 

Dette produkt kan både bruges som mascarabase og som reel mascara. Så hvis du ønsker et mere intenst udtryk i din mascara, kan du passende bruge dette produkt som mascarabase i stedet for reel mascara. Hvis du bare ønsker en normal mascaralægning, hvor du samtidig beskytter øjenvipperne, er det heller ikke et problem at benytte denne mascara. Dette produkt er blevet testet af flere personer, og har udelukkende fået positive tilbagemeldinger. 

Når du bruger denne mascara, vil du i løbet af noget tid opleve, at dine øjenvipper både bliver blødere og smidigere som et resultat af dette produkt fra Helena Rubinstein. Så i længden vil du også opleve, at de også vokser sig længere og fyldigere. For det bedste resultat kræver det, at man følger produktets anvisninger. 

Origins – Underwear for Lashes-Lash Primer 5 ml – Længere vipper uden ekstra mascara

Origins - Underwear for Lashes-Lash Primer 5 ml – Længere vipper uden ekstra mascara

Få det bedste ud af dine øjenvipper med denne primer fra mærket, Origins. Denne model sørger for, at du kan få dine vipper til at se både flottere og længere ud helt uden ekstra brug af mascara. Det fungerer på følgende måde: Du påfører et lag Underwear for Lashes-Lash Primer på dine øjenvipper, før du tager mascara. Primeren sørger så for, at dine vipper er mere tilbøjelige til at blive længere og flottere, når du tager mascaraen på efterfølgende. Test den selv i dag, og bliv imponeret over resultatet. 

Når du vælger at bruge denne model fra Origins, sikrer du også, at dine vipper bliver blødere og får en mere naturlig og smuk bue, uden du behøves at tilføre en ekstra mængde mascara til sidst. Udover at gøre dine vipper flottere og længere, så er denne model også medvirkende til at forebygge og reparere vipper. Det betyder, at du ikke vil opleve, at dine øjenvipper nemt bliver beskadiget og falder af. Det er altså ikke kun for udseendets skyld, at du vælger at bruge en øjenvippe serum. Det er også for at beskytte dine øjenvipper i fremtiden. 

Denne serum er ydermere autoriseret i forhold til miljøet. Det betyder, at den udmærker sig ved at være bæredygtig i forhold til naturen og dens ressourcer.

Læs også: Er du på udkig efter en god mascara? Her finder du de 20 bedste.

Læs også vores artikel om: Her får du 7 gode bud på en highlighter, der får de bedste sider frem hos dig

Læs også: Overvejer du tandblegning hjemme?

Se også: De bedste ansigtscremer til mænd og kvinder ifølge testanmeldelser

FAQ

🤓 Hvad skal jeg kigge efter i øjenvippe serum?

Øjenvippe serum bruges til at få lange og flotte øjenvipper. Der er ikke noget bestemt, du skal kigge efter, men i vores oversigt kan du blive klog på, hvordan de forskellige påføres, hvor lang tid virkning de har, og du kan undersøge, hvad produkterne indeholder.

🤔 Hvad gør serum for mine øjenvipper?

En øjenvippeserum indeholder nogle aktive stoffer, som får dine øjenvipper til at vokse hurtigere og tættere. Det er grunden til at bruge øjenvippeserum; et ønske om lange og flotte vipper. Den type øjenvippeserum, der virker bedst, indeholder en variation af stoffet prostaglandin.

🧐 Er øjenvippeserum farligt?

Nej, men du skal være opmærksom på, om produktet indeholder uønsket kemi, der stammer fra lægemidler. Nogle øjenvippe serummer indeholder prostaglandiner, som kan have en række uønskede virkninger. Stofferne kan for eksempel forårsage: Øjenirritation, tørre og kløende øjne, hævelser omkring øjnene og varig pigmentændring i øjet

🤩 Hvad sker der, hvis jeg stopper med at bruge øjenvippeserum?

Med tiden vil du miste dine vipper, ikke på grund af serum, men fordi vipperne bliver skiftet ud helt naturligt. Det sker for alle og er helt normalt. Men indtil det sker, vil du bevare tykkelsen på øjenvipperne, som er effekten fra øjenvippe serum.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar