fbpx

Din hud har en stor betydning for det overordnede udtryk, du udstråler. Hvad end det er frygten for at blive gammel og rynket eller have bumser og urenheder, er der rigtig mange, som går meget op i hudpleje. Det betyder meget for manges selvværd, at huden er sund og ren. Derfor er det en god idé at finde en rigtig god ansigtscreme, hvis du ønsker at holde din hud ved lige og vil undgå rynker og urenheder. 

Her kan du se en test oversigt over de 13 bedste ansigtscreme på markedet. De har hver især nogle forskellige egenskaber, som muligvis kan hjælpe dig med at opretholde en smuk og sund hud.

Australian Bodycare Face Cream – velegnet til uren hud

5007_facecream_50ml_300x300
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Egenskaber:

 • Plejer og forebygger uren hud
 • Blødgør huden
 • Virker beroligende og modvirker irritation

Har du tendens til uren hud, så er denne Face Cream fra Australien Bodycare et godt valg. Den indeholder naturlig australsk Tea Tree Oil, der er kendt for at have en gavnlig effekt mod bumser og hudorme. Det har nemlig en antiseptisk virkning, der er med til at bekæmpe bakterier og andet snavs.
Tea Tree Oil har en lidt speciel duft, men den forsvinder hurtigt, efter du har taget cremen på. Til gengæld holder virkningen ved.
I cremen er der et højt indhold af beskyttende antioxidanter og andre ingredienser såsom tasmansk peber. Ingredienserne er med til at modvirke irritation og virker beroligende på huden. Samtidig er cremen fugtgivende, hvilket også er essentielt for at holde din hud pæn, modstandsdygtig og velplejet.
Brug Face Cream fra Australien Bodycare dagligt – gerne både om morgenen og aftenen. Husk at vaske din hud og brug tonic, inden du påfører cremen. Sørg også for, at dine hænder er rene, inden du går i gang.
Fordel cremen i ansigtet med runde bevægelser og forkæl samtidig dig selv med en blid ansigtsmassage. 

Australian Bodycare Face Cream vs. markedet

Mange produkter til uren hud indeholder skrappe ingredienser, der kan virke udtørrende eller på anden vis irritere huden. Face Cream fra Australian Bodycare adskiller sig fra andre produkter på markedet, da den er lavet med naturlige ingredienser, der gør den god til sart hud.

Derfor anbefaler vi Australian Bodycare Face Cream

Denne Face Cream fra Australien Bodycare er et godt produkt til dig, der døjer med akne eller rosacea. Det er der flere gode grunde til:

 • Er mild og god til sart hud
 • Har effektive rensende egenskaber
 • Fugtgiver huden og gør den mere elastisk

Australian Bodycare Ansigtspakken – ansigtscreme til uren og tør hud

face-serien_300x300
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

 Egenskaber:

 • Komplet hudplejesæt, der bekæmper og forebygger uren hud
 • Dybderensende effekt
 • Egnet til tør og sart hud

Har du svært ved at overskue hvilke produkter, der bør indgå i din daglige hudplejerutine? Så kan det være en fordel at købe ansigtspakken fra Australian Bodycare. Det er et samlet hudplejesæt til dig, der døjer med bumser, hudorme og fedtet hud.

I pakken er der en Face Wash, en Face Tonic, en Face Cream og en Spot Stick. Alle produkterne indeholder australsk Tea Tree Oil, der har en naturlig modvirkende effekt på uren hud. Tea Tree Oil renser din hud for bakterier og lægger sig derefter som et beskyttende lag på huden.
Produkterne er velegnede til dig, der har sart hud, da de indeholder naturlige, aktive stoffer.

Produkterne i Ansigtspakken skal anvendes dagligt både morgen og aften. Først vasker du dit ansigt med Face Wash, der fjerner overskydende fedt fra dine porer på en skånsom måde.

Herefter bruger du Face Tonic til at rense helt ned i dybden. Til sidst slutter du af med Face Cream, der har en plejende effekt, og vedligeholder hudens naturlige balance.

Brug den effektive Spot Stick som en slags førstehjælp til pludseligt opståede bumser eller til daglig pleje af din akne.

Australian Bodycare Ansigtspakken vs. markedet

I modsætning til mange andre produkter på markedet, der er beregnet til uren hud, er produkterne i Ansigtspakken lavet med naturlige ingredienser, som egner sig godt til sart hud.
Det samlede sæt er en smart løsning, der både sparer dig penge og besværet ved selv at sammensætte en hudplejerutine.

Derfor anbefaler vi Australian Bodycare Ansigtspakken

Ansigtspakken fra Australian Bodycare er et godt køb af flere grunde:

 • Smart, samlet løsning
 • Naturlige produkter, der egner sig til sart hud
 • Rensende og forebyggende effekt
 • God mod fedtet hud

BEAUTÉ PACIFIQUE Paradoxe Anti-Age Dagcreme – god ansigtscreme til mænd

BEAUTÉ PACIFIQUE Paradoxe Anti-Age Dagcreme
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Egenskaber:

 • Reparation af huden 
 • Gør din hud sund og glat 
 • Bekæmper solskader og aldersforandringer
 • Normaliserer huden og skaber ensartet overflade

Denne ansigtscreme er en meget effektiv dagscreme, som særligt anvendes mod aldersforandringer. Den har en række medicinske egenskaber, som er med til at gøre den til en sand mester, når det kommer til anti-age creme. 

Selve cremen består af en stor mængde af de højaktive stoffer Resveratrol og Procyanidin. De stoffer er særligt gode, når det handler om udsættelse af aldersprocesser, bekæmpelse og forbygning af årsager til rødme i huden, og en reparation og genskabning af en rask og robust hud. 

Ud over det, findes der to former for vitamin A i cremen, som tilføjes til huden, når du bruger den. Det er med til at forbedre hudens struktur både indvendig og udvendig. Der findes også ingredienser i cremen, som sammentrækker karrene og skaber en glattere overflade på huden. 

Cremen har en behagelig duft og luftig konsistens, som gør den let af påføre på alle hudtyper. Du kan derfor roligt bruge den, hvis du søger en god creme, som holder huden ung og frisk.

CLARINS Double Serum – effektiv fugtighedscreme mod aldersforandringer

CLARINS Double Serum
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Egenskaber

 • Strammere hud 
 • Rynker mindskes
 • Skaber en glød og en glat overflade 
 • Porer mindskes
 • 21 aktive planteekstrakter 
 • 2 forskellige størrelsesmuligheder 

Denne dobbelt serum ansigtscreme fra Clarins kan fås i to forskellige mængder, 30 ml eller 50 ml. Det er et koncentrat med komplet alderskontrol, som er særligt udviklet med formål, at holde huden ung og frisk, når rynkerne sniger sig ind. Den har en stor effekt på udseendet af huden og handler på store aldersforandringer, som ses i huden. 

Serummet består af mere end 21 aktive planteekstrakter såsom gurkemeje, avokado, banan, havre, kakao og meget andet. Gurkemeje er særligt kendt for at være et effektivt virkemiddel mod aldersprocesser i huden. De forskellige ingredienser er særligt udvalg på baggrund af deres mange fordele, når det kommer til hudpleje og opretholdelse af en ung og frisk hud. 

Flasken som serummet kommer i, har en roterende trykknap på toppen, som du kan justere alt efter, hvor stor en dosering, du skal bruge. Selve flasken har en høj og tynd facon, som er let at holde på og finde plads til i skufferne. Det er altså let at finde plads til det lille serum på dit badeværelse, så den altid er lige ved hånden, når du gennemgår din morgen eller aftenrutine.

ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Recovery Complex II –  serum uden parfume mod rynker

ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Recovery Complex II
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Egenskaber:

 • Reducerer synligheden af tegn på ældning 
 • Maksimerer hudens naturlige reparation 
 • Glat, fugtet og stærk hud
 • Effektivt til alle hudtyper
 • Olie- og parfumefri
 • Testet af hudlæger

Dette serum er meget effektiv mod ældning i huden, såsom rynker og træthed. Det er udviklet med fokus på at komme aldersprocesserne til livs og skabe en ung og frisk glød i huden. Derudover virker det også mod urenheder i huden, så din hud altid har en glat og blød overflade. Der er blandt andet brugt ChronoluxCB teknologi, som sikrer, at serummet maksimerer den naturlige reparation, som huden selv sørger for. 

Det er et serum, som er blevet grundigt testet og mere end 75% kvinder, som var en del af testfasen, vurderer, at deres hud så mere ungdommelig ud efter kun 4 uger. 82% følte, at huden hurtigt blev fugtet og så yngre og mere strålende ud, mens 83% mente, at huden føltes mere sund og udhvilet efter 4 uger. 

Det er oplagt at bruge serummet til dit aftenritual. Her påfører du blot en dråbe på hver fingerspids på den ene hånd. Begge fingerspidser på hænderne presses sammen, hvorefter du masserer serummet ind i huden på ansigtet og halsen.

CLINIQUE Moisture Surge 72-Hour Hydrator – god fugtgivende ansigtscreme

Egenskaber

 • Øjeblikkeligt fugtboost til huden 
 • Fugtbeskytter huden i 72 timer
 • Avanceret teknologi 
 • Allergitestet og oliefri 
 • 100% parfumefri 
 • Tilstopper ikke porer i huden 

Denne hudcreme er et optimalt valg, hvis du ønsker at fugte huden. Den har en særligt udviklet formel, som er blevet arbejdet på og optimeret i denne creme. Det er en forfriskende geléformel, som i sin forbedrede udgave skaber fugt til huden i endnu højere grad end tidligere. 

Med denne creme bliver din hud fugtbeskyttet i hele 72 timer, hvilket også gælder, efter du har vasket ansigtet. Den er bygget på avanceret teknologi, som har fokus på at beskytte huden mod tørhed og holde den flot og fugtig i løbet af hele dagen. 

Cremen har flere ingredienser, som er med til at skabe den fugtgivende formel. Der er blandt andet koffein, som er med til at aktivere de naturlige fugtmekanismer, som finde i huden og genopfylder fugtreserverne. Desuden indeholder den hyaluronsyre og aktiveret aloevand, som er med til at forny fylden i huden og slukke tørsten efter fugt. 

Det er en creme, som kan bruges til alle hudtyper, og hverken indeholder parfume eller olie, som kan tilstoppe porerne.

BEAUTÉ PACIFIQUE Submersive Serum Paradoxe – perfekt underlag for make-up

BEAUTÉ PACIFIQUE Submersive Serum Paradoxe
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Egenskaber

 • Perfekt underlag for make-up
 • Udjævning af porer, pigmentfejl og rødme
 • Tilfører synlig glød
 • Mindsker ældning af huden 
 • Genoprettelse af hud efter solskader og ældet hud

Dette serum fra Beauté Pacifique fungerer perfekt, når du skal lægge make-up og ønsker en flot glød på huden. Ud over det, er det også et effektivt virkemiddel mod tegn af ældning i huden og solskader. Den kan derfor bruges til at opretholde hudens glød og holde den ren og glat. 

Serummet indeholder særligt to ingredienser, som tilfører de gode virkemidler; Squalane og Chilensk Grape Seed Extract (GSPE). Squalane er effektivt, fordi det allerede findes i huden og virker blødgørende, samtidig med at den arbejder som en transportør af andre aktive ingredienser, såsom GSPE. GSPE har et højt indhold af resveratrol og procyanidin, og fungerer beskyttende mod UV-skader, ældning og rødme i huden. Desuden udjævner stofferne huden, hvilket gør den god at bruge inden, der lægges make-up.

Det er en god idé at blande din make-up med serummet, hvis du vil have en smuk glød og jævnlig fordeling.

PUDDERDÅSERNE.DK T-Zone Peeling – god ansigtscreme til fedtet hud

PUDDERDÅSERNE.DK T-Zone Peeling
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Egenskaber

 • Mild eksfoliering 
 • T-zone peeling mod hudorme, urenheder og porer
 • Forøger kollagenproduktionen
 • Glat og blød hudoverflade
 • Optimal mod fedtet hud
 • Oliefri 

Denne ansigtscreme er velegnet til en mild eksfoliering af huden, hvor urenheder og døde hudceller fjernes. Den er vandbaseret og indeholder ingen olie. Når hudens overflade bliver eksfolieret med cremen, bliver porer renset og cellefornyelsen forbedres. Det er med til at skabe en forbedring i din huds udseende og funktion. 

Produktet er oplagt til personer, som lider af meget fedtet hud, uren hud eller hud med mange store porer. Selv dig med sart hud kan med al sandsynlighed håndtere denne peeling, fordi den indeholder salicylsyre i modsætning til mange andre former for syrepeeling. 

Du kan bruge denne peeling en eller to gange dagligt efter, du har vasket din hud i ansigtet. Du skal lade produktet sidde på huden og ikke vaske det af, og du kan med fordel anvende en fugtighedscreme, solcreme eller make-up efterfølgende. 

Der findes flere vigtige ingredienser, såsom salicylsyre, som kan eksfoliere huden på overfladen og er fedtopløselig, hvilket betyder, at den kan gennemtrænge snavs og skidt i hudens porer. Det er blandt andet en af grundene til at cremen er effektiv mod urenheder og porer i huden.

BEAUTÉ PACIFIQUE Paradoxe Night Crème – god fugtighedscreme til tør hud

BEAUTÉ PACIFIQUE Paradoxe Night Crème
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Egenskaber

 • Reparerer og genopbygger huden indefra 
 • Forebyggelse mod solskader og ældning af huden 
 • Fugter huden og skaber en silkeblød overflade
 • Bruges til alle typer af hud, samt sart hud 
 • Ekstrakt af lakridsrod
 • Bruges som natcreme 

Denne creme fra Beauté pacifique fungerer som en god og virksom natcreme, der skal påføres om aftenen inden, du går i seng. Den er meget god, når det kommer til at fugte, pleje og bekæmpe solskader og ældning af huden alt sammen på en gang. 

Den er baseret på en helt særlig vindruekerne ekstrakt, som har specifikke evner, når det kommer til reparation og genopbygning af huden. Ud over det styrker den også huden, så den er mere modstandsdygtig over for blandt andet solskader og andre ydre påvirkninger. 

Der findes også vitamin-A i prouktet, hvilket er med til at skabe og vedligeholde en elastisk struktur i huden. Derudover er der ingredienserne ursolate og oleanoate, som er effektivt mod ældning af huden, fordi det er med til at hjælpe huden med dannelsen af vitale fibre. 

Du kan anvende cremen på din hud i ansigtet hver aften, hvorfra det arbejder på forbedringen af din hud natten over.

CLINIQUE Smart SPF Custom Repair – oliefri med UVA/UVB solfiltre

CLINIQUE Smart SPF Custom Repair
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Egenskaber

 • Hurtigvirkende fugtighed til huden 
 • Reducering af linjer og rynker 
 • Styrkelse af fugtbarriere
 • UVA/UVB solfiltre
 • Oliefri 

Dette er en fugtighedscreme til ansigtet, som kan bruges af alle aldre. Den har en meget effektiv og hurtig virkning, så din hud med ét får en glat og smuk fremtoning. Ud over de fugtgivende effekter, som findes i cremen, har den også ingredienser, som fungerer mod ældning af huden. Du kan derfor bruge den og få et mere friskt og ungt udtryk, fordi dine rynker og linjer i huden reduceres. 

Cremen er ikke kun med til at mindske de linjer og ujævnheder, som allerede findes i huden. Den kan nemlig bruges til at komme mange hudproblemer i forkøbet. Der findes UVA/UVB solfiltre i cremen, og disse er med til at sikre, at du i fremtiden beholder et ungt og frisk udseende, fordi din hud ikke tager skade af solen. Det er derfor en god idé at anvende den hver dag i din morgenrutine, så du kan holde din hud ved lige og pleje den godt.

ECOOKING Lermaske – til reducering af ujævnheder og uren hud

ECOOKING Clay Mask
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Egenskaber:

 • Minimerer porer 
 • Reducerer urenheder
 • 100% vegansk (uden animalske ingredienser)
 • Let at påføre og fjerne 

Dette er en lermaske, som bruges til at mindske og fjerne urenheder i huden. Den har en hurtig og effektiv virkning, så din hud igen kan se glat og frisk ud. Den er særligt effektiv til at minimerer porer, hvilket er en fordel, fordi det er her, hvor mange urenheder hober sig op. Ved at minimerer porerne, kan du derfor mindske fremtidigt snavs i huden, som fører til bumser og lignende. 

Når masken skal anvendes, skal du fordele den i et jævnt lag hen over huden. Det er vigtigt, at du ikke rammer øjnene eller kommer for tæt på. Du kan både påføre cremen i ansigtet, på halsen og på ryggen, alt efter, hvor dine urenheder har tendens til at opstå.

ORIGINS VitaZing™ SPF15 Energy-Boosting Moisturizer – multi-funktionel creme

ORIGINS VitaZing™ SPF15 Energy-Boosting Moisturizer
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Egenskaber

 • 100% vegansk og fri for animalske ingredienser
 • Fugtgivende 
 • Multi-funktionelle egenskaber
 • Hurtigt effekt 
 • Smuk glød og sundt udtryk 

Dette er en effektiv fugtighedscreme, som ikke indeholder skadelige og animalske ingredienser. Det er altså en helt vegansk creme, som kan bruges til alle hudtyper. Cremen besidder multi-funktionelle fordele, som blandt andet er med til at tilføre fugt til din hud samtidig med, at den skaber en smuk glød. 

Når du bruger cremen, får din hud en nyfundet glød, som få det til at se ud som om, du lige er kommet hjem fra en ferie nede sydpå. Din hud får et sundt udtryk med en blød overflade, som giver dig et friskt og ungt udtryk. 

Fordi det er en vegansk creme, kan du være sikker på, at der ikke er anvendt nogle stoffer, som har forårsaget skade på dyr. Det vil sige, at cremen hverken bruger animalske ingredienser eller testes på dyr. Det er en stor fordel, hvis du sætter pris på dyr og er modstander af dyremishandling. 

Når du anvender cremen, er det oplagt at bruge et serum inden, så du får den fulde effekt og virkning til din hud.

TROMBORG Deluxe Face Cream – kombineret dag- og natcreme

TROMBORG Deluxe Face Cream

i samarbejde med PriceRunner

 

Egenskaber

 • Dag- og natcreme 
 • Til alle hudtyper
 • Næring og energi til huden 
 • Langtidsvarende fugtbinding 
 • Antiseptisk og nedsætter overfølsomhed
 • Opbyggende på hudens bindevæv 

Denne ansigtscreme fungerer både som en nat- og dagcreme. Du kan derfor selv vælge om, du vil anvende den i din aftenrutine, morgenrutine eller begge dele. Det er en effektiv creme, som tilfører en masse fugt til huden, så den ikke bliver tør og kedelig at se på. 

Cremen kan optimalt bruges til alle forskellige hudtyper. Hvad end du er ung, gammel, mand eller kvinde, er denne creme en god løsning for dig, hvis du gerne vil tilføre noget fugt til huden og pleje den, så den holder sig sund og frisk. 

Du får næring og energi til huden, samtidig med at de forskellige ingredienser anvendt i cremen hjælper til at opbygge både bindevæv og cellestruktur i huden. Desuden nedsættes overfølsomhed i huden, så du ikke bliver udsat for nogle stærke reaktioner, der kan udforme sig i for eksempel rødme i huden.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

ESTÉE LAUDER Revitalizing Supreme + – god opstrammende fugtighedscreme

ESTÉE LAUDER Revitalizing Supreme +

Egenskaber: 

 • Indeholder moringaekstrakt 
 • Fremmer hudens evne til at forstærke kollagen og elastin 
 • Linjer og rynker reduceres
 • Tæthed, fasthed og elasticitet forbedres
 • Velegnet til hals og ansigt
 • Til alle hudtyper 
 • Tilstopper ikke porer

Denne ansigtscreme er meget brugbar, hvis du ønsker at forbedre din egens huds evner til at holde sig frisk og sund. Den fremme blandt andet hudens naturlige evner til at forstærke både elastin og kollagen. På den måde kan du sikre dig, at din hud får en smuk glød og bevarer en god fasthed uden rynker og linjer, der hænger. 

Cremen er blevet testet og her viser det sig, at mere end 96% af kvinderne, som afprøvede den i testperioden, følte at deres hud blev både fastere og mere stram efter bare 4 uger. Det er altså et effektivt virkemiddel mod rynker og ældning i huden. 

Det er oplagt at anvende cremen i hele ansigtet og på halsen både om morgenen og om aftenen. Du kan med fordel bruge et serum inden, du anvender cremen på huden.

Matas striber face wash 

Matas striber face wash

Egenskaber

 • Svanemærket
 • Fjerner urenheder 
 • Reducerer sebum 
 • Indeholder ingen parfume 
 • Vegansk produkt uden animalske stoffer
 • Lavet i samarbejde med Astma-Allergi Danmark

Denne creme adskiller sig en smule fra en almindelig ansigtscreme, fordi det er en face wash, som bruges til at vaske ansigtet med. Den er særligt effektiv mod uren hud og kan hjælpe dig af med de ujævnheder og bakterier, som findes i din hud. 

Produktet fungerer som en skummende rensesæbe, du altid kan anvende på huden. Den efterlader en glat, ren og blød hudoverflade efter brug, som skaber et friskt udtryk. 

Der findes vaskeaktiver i cremen, som ikke kun fjerner dine eksisterende urenheder, men også mindsker det sebum, du har i huden. Det er sebum, som er med til at give bumser, og ved at bruge denne face wash kan du derfor forebygge kommende bumser og urenheder. 

Der er desuden tilsat flere fugtgivende stoffer såsom glycerin og betaine. Det betyder, at cremen ikke kun bruges mod urenheder, men også tilfører fugt til huden, så den ikke bliver tør. Der findes også allantoin i væsken, hvilket virker mod irritation i huden og skaber en beroligende effekt på den.

M.COSMETICS PRO Exfoliating Gente Facial Cleansing Pad 

M.COSMETICS PRO Exfoliating Gente Facial Cleansing Pad

Egenskaber

 • Blød og fleksibel silikonepude
 • Masserer og renser huden 
 • Bruges til eksfoliering af huden 
 • Reducerer urenheder
 • Holder huden ren og blød

Dette er ikke som sådan en ansigtscreme, men en nyere opfindelse, som på samme måde som en creme kan hjælpe med at holde huden ren og pæn. 

Det er en lille blød silikonepude, som kan køres rundt på huden og bruges til eksfoliering. Det er en blød og let eksfoliering, som ikke kradser i huden, men derimod giver en blød og behagelig massage. Du giver huden en nænsom rens og eksfoliering, som er med til at holde din hud ved lige. 

Når du bruger silikonepuden, reduceres urenheder i huden, samtidig med at døde hudceller fjernes, så din hun får en frisk glød og en blød overflade. 

Puden kommer i en lidt mindre størrelse og har en oval facon med en blød spids i toppen. Du holder på den ved at placere den mellem dine to fingre ved hjælp af den lille runde holder på bagsiden af puden. Herfra skal du køre den i fine cirkulære bevægelser hen over din hud. Det er optimalt at bruge den hver dag, og den kan anvendes sammen med et andet renseprodukt, hvis du vil opnå en endnu dybere rens af dine porer.

MATAS NATUR Aloe Vera & E-vitamin Ansigtspeeling

MATAS NATUR Aloe Vera & E-vitamin Ansigtspeeling

Egenskaber:

 • Shea-butter til en blød hud
 • Vegansk produkt uden parfume
 • Jojobaolie og økologisk aloe vera 
 • Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark
 • Produceret i Danmark 

Dette er en ansigtspeeling fra Matas Natur, som hverken indeholder parfume eller animalske ingredienser. Det er en peeling, som har en blød og behagelig konsistens, når den påføres på huden. Den indeholder blandt andet jojobakorn og vulkanske sten, som er med til at skabe peeling effekten, der renser huden fra døde hudceller. 

Det er oplagt at bruge denne peeling et par gange i ugen, hvis du gerne vil holde den ved lige og skabe en smuk glød i huden. Ved at fjerne de døde hudceller, giver du huden mulighed for hele tiden at forny sig selv, og derved skabe et friskt og sundt udtryk, der har en silkeblød overflade. 

Peelingen indeholder både sheabutter, E-vitamin, jojobaolie og økologisk aloe vera, hvilket er med til at tilføre fugt og pleje til huden, så den holder sig sund og blød.

ALLISON Ansigtsrenseservietter Q10

ALLISON Ansigtsrenseservietter Q10

Egenskaber:

 • Effektiv og hurtigt rens af huden 
 • Lette at bruge 
 • 3 produkter i 1 
 • Make-up fjerner 
 • Hudrens
 • Skintonic 

Disse renseservietter fra Allison er en meget smart og hurtig løsning, hvis du skal rense huden og ikke har meget tid om aftenen eller morgenen. De besidder tre forskellige egenskaber, hvilket gør dem til en både billig og let løsning, når du skal igennem hudplejerutinen. 

Med servietterne får du en 3 i en løsning, fordi de både kan bruges til at rense din make-up af, rense huden og som en skintonic. De er derfor klart en oplagt løsning til dig, som ikke har meget tid til at tage dig af din hud. Selv om de måske ikke indeholder helt lige så mange effektive virkemidler som en ansigtscreme, er de en effektiv løsning, hvis du er en travl person, som bare ikke har overskuddet til den mest gennemgående hudrutine.

Der er 25 servietter i en pakke, og du kan med fordel bruge dem om aftenen inden, du går i seng. Det er blot at tage en serviet ud af pakken og køre den hen over huden i ansigtet. Har du make-up på, kan du sagtens bruge den til at gnubbe resterne af, så du kan gå i seng med et friskt og rent ansigt.

PLAISIR Intensive Anti-Ageing Day Cream

PLAISIR Intensive Anti-Ageing Day Cream

Egenskaber

 • Anti-aging effekter
 • Anbefales til alder 55+
 • Større elasticitet og udglatning 
 • Stimulering af cellefornyelse
 • 3-dobbelt hyaluronsyre kompleks
 • Creatinine mod pigmentpletter

Denne anti-age ansigtscreme er særligt oplagt til brug af personer i alderen 55+. Den har en stærk virkning mod ældning af huden og sørger for, at du kan holde din hud frisk og sund trods alderdommen. Din hud bliver mere elastisk og glat at se på, hvilket skaber en ungdommelig glød i huden, som de fleste ønsker sig. 

Der findes flere ingredienser i cremen, som er med til at skabe den store effektivitet mod ældning af huden. Der er blandt andet en 3-dobbelt hyaluronsyre kompleks, som hjælper til at få hudens udseende til at se yngre ud. Derudover er der også creatinine i, hvilket mindsker pigmentfejl, som ofte opstår i huden med alderen. Ingrediensen ceramide 3 øger hudens fugtighed, hvilket betyder, at du også kan komme tørheden i huden til livs.  

Når du skal anvende cremen, er det oplagt at bruge den hver morgen. Du bør begynde med at rense huden grundigt, hvorefter du påfører cremen i ansigtet. Cremen masseres nænsomt ind i både huden i ansigtet og på halsen.

Ansigtscreme – din bedste ven til sund hud

En ansigtscreme er en vigtig del af din daglige skønhedsrutine, da den bidrager til at holde din hud sund og strålende. Ansigtscremer er designet til at give din hud de nødvendige næringsstoffer, som den har brug for, og kan hjælpe med at beskytte den mod skadelige stoffer fra omgivelserne. Derudover kan ansigtscremer hjælpe med at forebygge aldringstegn, såsom rynker og fine linjer.

En af de særlige fordele ved ansigtscremer er, at de kan hjælpe med at behandle hudorme og andre former for acne. Behandling af hudorme er vigtigt for at undgå ar og for at fremme en sund hud. Ansigtscremer, kan hjælpe med at fjerne overskydende olie og døde hudceller, som kan bidrage til at tilstoppe porerne og forårsage acneudbrud.

Ligesom en god ansigtscreme er vigtig, lige så vigtigt er det at få renset ens hud. Vi har af den grund samlet de bedste ansigtsrenser, hvor vi fremhæver de forskellige fordele og ulemper, som de hver besidder.

FAQ

🤩 Hvilke ansigtscreme mod rynker er de bedste?

Der er i dag et hav af gode ansigtscremer mod rynker. Nogle af de cremer, som dog er blevet erklæret som de bedste produkter på markedet lige nu, er blandt andet Australien Bodycare Face Cream, såvel som deres Ansigtspakke, og Beauté Pacifiques Paradoxe Anti-age Dagcreme.

👍 Virker ansigtscremer mod rynker virkeligt?

Det er forskelligt fra ansigtscreme til ansigtscreme, hvor meget de virker på rynker. Dog er der mange cremer, som er blevet testet, og som dermed har bevidst, at de kan være med til at reducere rynker. Gå derfor gerne efter en testet ansigtscreme, så du er sikker på effekten.Det er forskelligt fra ansigtscreme til ansigtscreme, hvor meget de virker på rynker. Dog er der mange cremer, som er blevet testet, og som dermed har bevidst, at de kan være med til at reducere rynker. Gå derfor gerne efter en testet ansigtscreme, så du er sikker på effekten.

🤓 Er ansigtscreme med rynker nødvendigt?

Hvorvidt ansigtscreme imod rynker er en nødvendighed, er helt op til dig at vurdere. Nogle mennesker foretrækker at ældes naturligt, imens andre gerne vil holde rynkerne på afstand så længe som muligt. Du skal derfor gøre lige det, som føles rigtigt for dig.

🤔 Er det en dårlig ide at bruge ansigtscreme mod rynker i 20’erne?

Nej, tværtimod. Faktisk anbefaler mange eksperter, at du allerede starter med at bruge rynkecremer i din daglige hudpleje, imens du er i 20’erne. Det skyldes, at huden allerede begynder at blive svækket fra du er omkring 25 år, hvormed det er en fin alder at starte behandlingen i.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar