fbpx

De fleste kender de små irriterende sorte og hvide prikker, der dukker op i ansigtet og andre steder på kroppen. Særligt mennesker med normal til fedtet hud vil have problemer med hudorme og bumser. Det er både irriterende, gør ondt og er generende for udseendet.

Har du problemer med urenheder og hudorme, er du ikke alene – og der er meget du kan gøre for at lindre og afhjælpe problemet.

Vi har hos Kosmetiko samlet en række smarte produkter fra Australian Bodycare, der er særligt udviklet til at rense din hud og eliminere urenheder. Kom af med hudorme, irriteret hud og bumser med effektive produkter og en god renserutine i hverdagen.

Australian Bodycare hudorme fjerner – dybderensende lermaske

Australian Bodycare Face Mask

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Vil du pleje din hud i dybden og komme bumser og hudorme til livs, kan en god, mild peelende ansigtsmaske gøre underværker. Ved forsigtigt at eksfoliere din hud, fjernes både de døde hudceller, der kan tilstoppe porerne, men også bakterier, skidt og snavs.

Australian Bodycare Face Mask renser i dybden og indeholder aktive ingredienser, der hjælper på uren hud og er en god hudorme behandling.

Denne ansigtsmaske mod hudorme er baseret på ler og indeholder den australske og naturlige Tea Tree Oil. Tea Tree Oli er kendt for dens antiseptiske egenskaber, der dræber bakterier, så de ikke kan trænge ned i huden. Det har været brugt af de indfødte i Australien til at hele og lindre hudlidelser, og du kan nu også få glæde af effekten i produkterne fra Australian Bodycare.

Pimpsten i produktet peeler og eksfolierer blidt det øverste lag hud og renser porerne, så plejeprodukterne efterfølgende kan trænge ind i dybden og gøre deres arbejde så effektivt som muligt.

Sådan bruger du Australian Bodycare Face Mask

Det anbefales, at du bruger ansigtsmasken sammen med andre produkter for det bedste resultat. Når ansigtet er renset, og porerne er åbne, skal du massere ansigtsmasken ind i 1 til 2 minutter –gerne med en fugtig klud for at undgå bakterier fra hænderne overføres til huden.

Efter skal du lade den sidde i 15 minutter, før du vasker den af med lunkent vand og forsigtigt tørrer din hud.

Efter brug af masken bør du lukke porerne med en tonic og fugte huden med en god ansigtscreme.

Du kan anvende ansigtsmasken 2 gange i ugen, når du har renset ansigtet.

Den vil efterlade din hud blød og lækker og minimere risikoen for, at nye urenheder opstår, hvis du implementerer den som en fast del af din plejerutine.

Fordele

 • Plejende lermaske
 • Eksfolierer og renser i dybden
 • Indeholder Tea Tree Oli

Ulemper

 • Skal bruges i kombination med andre produkter

Australian Bodycare Face Wash – hudorme fjerner der renser effektivt huden for bumser og hudorme

Australian Bodycare Face Wash

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Husker du at vaske dit ansigt hver dag? I løbet af dagen vil skidt, bakterier og snavs sætte sig på din hud, hver gang du rører den, og det kan trænge ind i porerne. Hvis du ikke får vasket ansigtet, kan det udvikle sig til ømme og hævede bumser, hvis du ikke husker at vaske ansigtet til aften.

Med Australian Bodycare Face Wash kan du dagligt rense ansigtet, så dine porer efterlades rene og helt fri for bakterier og skidt i dybden.

Produktet kan bruges af alle hudtyper og både mænd og kvinder, der ønsker at indføre en god og effektiv renserutine til deres hverdag.

Derfor virker Australian Bodycare Face Wash

Australian Bodycare Face Wash indeholder en række milde og skånsomme ingredienser, der renser i dybden uden at gøre skade. Blandt andet indeholder produktet Tea Tree Oli, der er kendt for dens bakteriehæmmende egenskaber og fjerner skidt fra porerne. Du kan derfor med en fast rutine sørge for, at dine porer holdes rene, så bumser og hudorme ikke opstår.

Australian Bodycare Face Wash er dermatologisk testet og fri for skadelig kemi og andre ingredienser, der kan irritere huden og give yderligere problemer. Det er derfor et godt og mildt valg, hvis du vil urenhederne til livs med en fast renserutine.

Sådan anvender du Australian Bodycare Face Wash

Det anbefales at du vasker dit ansigt både morgen og aften, hvis du vil have det mest optimale resultat. Bruger du makeup til dagligt, kan det være nødvendigt med en dobbeltrens, så du fjerner alle rester af makeuppen og efterlader huden helt ren.

Du masserer produktet ind i både ansigtshuden og halsen i cirka et minut, før du skyller den af med lunkent vand. Dub forsigtigt huden tør efterfølgende.

Når du har renset ansigtet, bør du lukke porerne med en god tonic og give fugt til huden med en ansigtscreme. Det holder din hud ren, fugtigt og spændstig.

Fordele

 • Effektiv ansigtsrens
 • Indeholder bakteriehæmmende Tea Tree Oli
 • Dermatologisk testet

Ulemper

 • Skal bruges 2 gange dagligt for optimalt resultat

Australian Bodycare hudormefjerner – lukker porerne og giver fugt til huden

Australian Bodycare Face Tonic

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Når du har kørt en effektiv plejerutine og renset porerne i dybden, står de åbne. Det er derfor afgørende, at du får lukket porerne, så der ikke kan trænge nye bakterier og skidt ned i huden. En tonic sørger for at lukke porerne efter rens og tilfører fugt til huden.

Sådan virker en tonic mod hudorme, urenheder og bumser

Du bruger Australian Bodycare Face Tonic efter rens af ansigtet ved at påføre en smule på en vatrondel. Vi kan kun anbefale, at du bruger en tonic efter hver gang, du har vasket ansigtet.

Du vil kunne fornemme, hvordan produktet trænger ind i dybden, når du forsigtigt stryger vatrondellen med produktet over huden.

En tonic sørger for, at dine porer lukker sig, når du har åbnet dem med renseprodukter for at få talg og skidt ud af dem. Det er et afgørende step i din renserutine, hvis du vil se de bedste resultater af dine anstrengelser.

Effektive ingredienser til fjernelse af hudorme

Face Tonic fra Australian Bodycare indeholder en række gode ingredienser, der hjælper din hud med at holde sig pæn og ren. Blandt andet indeholder tonicen:

 • Tea Tree Oli: Kendt for sine bakteriehæmmende egenskaber vil den forhindre snavs og bakterier i at trænge ned i porerne.
 • Aloe Vera og Allantoin: De to ingredienser både lindrer og beroliger huden, så den kan hele i god ro og orden.
 • Ekstrakt af Kakadu blomme: Ingrediensen indeholder antioxidanter, der trænger ind i huden og beskytter den indefra.
 • Vandopløselig kokosolie og glycerin: Huden har brug for fugt, og ingredienserne bidrager til den naturlige fugtbalance genoprettes i huden efter rens og behandling med produkter.

Når du har brugt Australian Bodycare Face Tonic, bør du altid supplere med en god ansigtscreme efterfølgende. Det sørger for at genoprette fugtbalancen i huden.

Fordele

 • Lukker porerne til
 • Med både lindrende og fugtgivende ingredienser
 • Kan bruges dagligt

Ulemper

 • Skal bruges i kombination med andre produkter

Australian Bodycare hudormefjerner – spot stick med beroligende effekt på urenheder

Australian Bodycare Spot Stick

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Når først skaden er sket og bumser, urenheder og hudorme er dukket op – altid på de mest ubelejlige tidspunkter, kan huden være meget øm. Har du brug for et hurtigt fix nu og her, kan du anvende Australian Bodycare Spot Stick.

Spot Stick er udviklet til, at du kan bruge produktet direkte på området, hvor du oplever ømhed, irritation eller kløe. Det er en praktisk lille roll-on, der fordeler den klare væske, hvor du har brug for førstehjælp. Forestil dig en lille deodorant, der i stedet for at tage svedlugten, indeholder ingredienser, der afhjælper urenheder.

En lille hjælp til hudorme behandling

Australian Bodycare Spot Stick er særligt udviklet med ingredienser, der både bekæmper urenheder og hudorme, men også beroliger huden. Den kan bruges på urenheder i huden, men den kan også tage kløe og irritation fra eks. et myggestik.

Produktet indeholder Tea Tree Oil, der er god til at bekæmpe bakterier og virker antiseptisk. Urenhederne får derfor sværere ved at penetrere huden, når du anvender Spot Stick over nye tilfælde.

For effektivt at lukke porerne for bakterier indeholder Australian Bodycare Spot Stick også Troldnød. Med hvedekimolie med et højt indhold af E-vitamin får huden fugt, så den ikke tørrer ud i pletter.

Den klare væske i Spot Stick kan bruge både under og ovenpå din makeup, uden at den kan ses. Det anbefales, at du bruger Spot Stick 4 gange om dagen, men den er lige til at have med i tasken eller lommen. Du kan derfor sagtens tage den med dig på farten, hvis du skal på arbejde eller til begivenheder, hvor du ikke ønsker smerter eller synlig rødme.

Fordele

 • Praktisk lille roll-on
 • Aktive ingredienser, der lindrer og forebygger
 • Klar væske, der kan bruges flere gange om dagen

Ulemper

 • Skal bruges i kombination med vask og rens

Australian Bodycare hudorme fjerner – effektivt værktøj, når porerne er tilstoppet

Australian Bodycare Hudormefjerner

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Har du brug for nænsomt at fjerne hudorme og bumser uden at bruge fingrene og lave mere skade? Mange har tilbøjelighed til at presse og pille i huden, hvis der opstår urenheder, men det gør ofte mere skade end gavn. Med hudormefjerneren fra Australian Bodycare får du et metalredskab, der er udviklet til at gøre mindst mulig skade på din hud.

Pres urenhederne ud med hudormefjerner

Australian Bodycare Hudormefjerner er lavet i metal og kan derfor let holdes helt ren, når du skal bruge den. Når du skal bruge Australian Bodycare Hudormefjerner er det bedst, at du inden har vasket både ansigt og hudormefjerneren. Når du vasker ansigtet med en rens og varmt vand, vil porerne også åbne sig, så du lettere kan trykke indholdet ud.

Begge ender af redskabet har en afrundet løkke. Den ene ende er en smule større end den anden, så du kan komme til både i de større områder som panden, men også den genstridige fold ved næsen. Den mindste løkke er også særligt effektiv mod de mindre og sorte hudorme.

Sådan bruger du Australian Bodycare hudormefjerner

Efter at have renset ansigtet grundigt kan du presse hudorme og bumser ud med Australian Bodycare. Når en af løkkerne presser mod huden, tvinger den de tilstoppede porer til at slippe på indholdet. Husk dog ikke at trykke for hårdt, for det kan skade huden, og et let tryk bør være rigeligt.

Hav gerne et stykke rent toiletpapir eller køkkenrulle ved siden af, hvor du kan tørre urenhederne af på. Det kan også være nødvendigt at vaske Australian Bodycare Hudormefjerner undervejs, hvis du har meget talg, bumser eller hudorme, du vil arbejde ud.

Når du er færdig med at bruge Australian Bodycare, bør du rense af med en tonic for at lukke porerne igen.

Fordele

 • Effektiv hudormefjerner
 • Med 2 forskellige løkker
 • I metal for ekstra hygiejne

Ulemper

 • For hårdt tryk kan beskadige huden

Sådan kan du også fjerne hudorme

Det er så fristende at pille og kradse i dine urenheder og hudorme, men det vil ofte kun gøre problemet værre. Når du piller i huden med fingrene, vil du lave skader, hvor bakterier kan trænge ind og give små infektioner og bumser.

Det er dog helt fint at presse hudorme ud, hvis du gør det på en hygiejnisk og korrekt måde. Det handler i bund og grund om at gøre det på den mest skånsomme måde, så du ikke ødelægger din hud, der giver ar, eller udsætter den for øget risiko for, at bakterier kan trænge ind.

Slip af med hudorme

Inden du går i gang med projekt-fjern-hudorme, er det vigtigt at alt omkring dig er hygiejnisk og rent. Vask dine hænder, rens dit ansigt og vask eventuelle redskaber grundigt af.

Hvis din hudorm er i overfladen af huden, kan de være lige til at klemme ud med et lille tryk. Kan du presse dem ud uden besvær og smerte, må du gerne presse dem. Er de dog genstridige og dybe, bør du ikke presse på.

Du kan eventuelt bruge et smart metalredskab som Australian Bodycare Hudormefjerner eller en hudorme suger til arbejdet. På den måde undgår du at overføre bakterier fra dine fingre til det hul, der vil komme, efter hudormen er fjernet. Du kan også fjerne hudorme med pincet, hvis du kan gribe fat i spidsen.

Daglig renserutine og ansigtsmaske mod hudorme kan være løsningen

Hvis du vil urenhederne til livs, kan du forebygge med en god og effektiv renserutine målrettet dine udfordringer. Det er bedst at rense både morgen og aften, så bakterier og skidt fra både nat og dag fjernes.

Undgå dog at rense mere end 2 gange dagligt, da det kan strippe huden for dens naturlige fugt. Det kan resultere i, at huden forsøger at overkompensere for den manglende fugt ved at producere mere talg – og så er problemet tilbage.

Kilde: Netdoktor.dk

Vil du vide hvordan hudorme opstår? Læs her

Hudorme er helt naturligt og rigtig mange danskere døjer ikke kun med hudorme, men generelt uren hud og bumser. Er du generet af de hvide og sorte prikker i ansigtet, kan det være et symptom på generel uren hud eller decideret akne. Særligt teenagere er ramt, når hormonerne raser, men mange voksne oplever også hudproblemer hele deres liv.

Hvad er hudorme?

En hudorm har i virkeligheden intet med en orm at gøre, for det er en ophobning af talg og olie i dine porer. Når du presser dem ud, vil de komme ud som en lille ”orm”, og deraf kommer navnet.

En hudorm er en talgkirtel, der stopper til. Kirtlen kan stoppes til af overproduktion af talg, makeuprester, døde hudceller eller skidt. Når indgangen til hudoverfladen er lukket, kan produktionen af talg ikke komme ud og ophober sig i stedet i huden.

Der er intet farligt ved at have hudorme, men de kan være hæmmende, hvis du ærgrer dig over dem i spejlet.

Hvor kan hudorme opstå?

Du kan opleve de små irriterende hudorme på stort set hele kroppen, selvom de fleste oplever dem i ansigtet – særligt hudorme på næsen. Du kan derfor også døje med:

 • Hudorme på ryggen
 • Hudorme i øret
 • Hudorme på brystkassen

Derfor opstår hudorme

Hudorme kan både være genetisk betinget, hvor din hud har sværere ved at udskille de døde hudceller. Det kan ofte løses ved at rense huden og peele den blidt et par gange i ugen, så huden bliver ren og fri for døde hudceller.

Ofte spiller hormoner dog også en stor rolle. Særligt i ansigtet vil du kunne se tendens til hudorme, uren hud og bumser, hvis dine hormoner er i ubalance. Det er også derfor teenagere og kvinder, der menstruerer, oftere døjer med uren hud.

Kilde: Lactoclear.dk

Hudorme kan udvikle sig til bumser

Har du allerede uren hud og tendens til mange hudorme, kan det også udvikle sig til bumser. En hudorm et forstadie til en bums.

Det skyldes, at ophobningen af talg kun bliver større og større, hvis du ikke får gjort noget ved den. Irritationen fra hudormen får kroppens immunforsvar til at reagere, så der opstår en betændelsestilstand – og dermed en bums.

Bumser kan være mere generende både smertemæssigt, men også udseendemæssigt. Derfor bør du forebygge hudorme, så det ikke udvikler sig yderligere.

Kilde: Mderma.dk

FAQ

🤩 Hvordan fjerner man hudorme på næsen?

Du kan komme hudorme på næsen til livs ved at pleje din hud med rens, tonic og cremer. Du kan også presse dem ud med – men sørg for at alting er hygiejnisk og rent.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🤔 Hvorfor får man hudorme?

Hudorme er en tilstoppet talgkirtel, der bliver ved med at producere talg. Når du presser proppen fri, vil ophobningen af talg komme ud som en lille ”orm”.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🧐 Hvorfor har jeg så mange hudorme?

Der er både genetiske og hormonelle grunde til, at nogle er mere ramt af hudorme end andre. Har du store problemer, kan du opsøge en kosmetolog eller dermatolog, der kan guide dig i behandlingen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar