fbpx

Selvom de fleste husker crepejernet fra 80’erne og 90’erne, så er det igen højeste mode at crepe håret.

Med et crepejern af høj kvalitet kan du nemt og hurtigt tilføre både volumen og tekstur til dit hår. Du kan både bruge crepejernet nede ved rødderne af håret for at give det et løft, eller du kan lave de karakteristiske zigzagmønstre.

Vi har fundet frem til 5 af de bedste crepejern, der helt sikkert vil give dit hår et frisk pust, når du styler det. Der er både simple og avancerede modeller, så du kan få præcis den styling, du har brug for, når du sætter håret til hverdag og fest.

De 5 bedste crepejern i test-guiden 2023

 • BaByliss Style Mix MS22E – Alt-i-et-crepejern
 • Remington S3580 Ceramic Crimp 220 – Vores anbefaling
 • BaByliss 2165CE – Bedst til prisen
 • BaByliss BAB2512EPCE – Gode resultater med lille indsats
 • GHD Contour Crimper Limited Edition – Bedste premiumvalg

Det skal du overveje, før du køber et nyt crepejern:

Med et crepejern får du en effektiv måde at opnå smukke resultater med dit hår. Der findes mange forskellige modeller på markedet, og derfor bør du overveje:

 • Hvilken type hår vil du have? Med et crepejern kan du tilføre dit hår mere fylde og volumen, og du kan også skabe forskellige mønstre, der fremhæver dit ansigt. Du skal vælge et crepejern ud fra den hårstil, du ønsker.
 • Hvor avanceret skal dit crepejern være? Du kan finde crepejern, der kun har én knap til at tænde dit jern med, mens andre crepejern byder på et hav af valgmuligheder. Hvis du har én bestemt hårstil, du går efter, kan et simpelt crepejern være vejen frem, mens et avanceret crepejern er oplagt, hvis du elsker at prøve nye ting af.
 • Hvor meget skal det fylde? Nogle crepejern er store og fylder meget i skabene og skufferne. Andre er mindre og passer perfekt til rejsekufferten. Du kan også investere i et crepejern, der har flere forskellige dele med, og som du kan bruge på flere måder.

BaByliss Style Mix MS22E – multifunktionel crepejern

Alt-i-et-crepejern

4 babyliss-style-mix-ms22e-1576225456
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Introduktion

Når du køber BaByliss Style Mix MS22E, får du ikke bare et crepejern: Du får et helt sæt af nyttige redskaber, så du kan opnå præcis den styling, du ønsker dig. Udover et crepejern indeholder sættet også to typer krøllejern, et pigkrøllejern, et glattejern, 3 hårklemmer og meget mere.

Det er ikke overraskende, at så mange brugere hos både Google Shopping og Amazon giver stylingsættet fra BaByliss høje karakterer. Du får meget for pengene, og så er crepejernet også af høj kvalitet.

Om BaByliss Style Mix MS22E

Når BaByliss Style Mix MS22E har alt lige fra crepejern til pigkrøllejern, så modtager du ikke en kasse fyldt med forskellige redskaber. BaByliss Style Mix MS22E består i virkeligheden af ét redskab, som du kan skrue forskellige hoveder på. Du kan opnå enhver form for styling på kort tid ved at udskifte crepejernets hoved med den type jern, du har brug for.

BaByliss Style Mix MS22E har keramisk belægning, og du vil derfor ikke skade håret, uanset hvilken type redskab du anvender. Du får skånsomme resultater, og dit hår vil få en livlig glans efter brug af crepejernet.

Hvis der er én ting, BaByliss Style Mix MS22E mangler, er det et bedre glattejern. Med de nuværende muligheder i sættet er der ikke et oplagt bud på et redskab, der kan glatte dit hår.

Fordele

 • Flere forskellige typer tilbehør
 • Keramisk belægning
 • God til pengene

Ulemper

 • Ikke den bedste glattefunktion

Specifikationer:

 • Materialer: Keramiske plader
 • Kabellængde: 1,8 m.

Remington S3580 Ceramic Crimp 220 – hurtig crepejern til volume og tekstur

Vores anbefaling

Introduktion

Remington S3580 Ceramic Crimp 220 får titlen som ”vores anbefaling”, og den er generelt en anelse bedre end de andre crepejern på mange områder.

Remington S3580 Ceramic Crimp 220 bliver også af mange anmeldere betegnet som et af de bedste crepejern på markedet. På den danske hjemmeside Testfamilien.dk får den en god anmeldelse, hvor især holdbarheden og den overordnede kvalitet bliver beskrevet som ”Meget god”.

Samtidig er kunderne på både Google Shopping og Amazon begejstrede for Remington S3580 Ceramic Crimp 220 og giver det topkarakterer. 

Om Remington S3580 Ceramic Crimp 220

S3580 Ceramic Crimp 220 fra Remington er et godt eksempel på et crepejern, som gør det, den er skabt til: Det giver dit hår volumen og tekstur på kort tid. Du skal ikke sætte dig ind i mange funktioner for at få den til at virke.

Remington S3580 Ceramic Crimp 220 er belagt med keramisk turmalin, og det gør, at crepejernet er antistatisk. Varmen fordeles jævnt over hele pladen, og med en knap får du mulighed for at styre temperaturerne mellem 150 °C og 220 °C. Varmepladerne giver dig også glidende bevægelser, når du bruger crepejernet.

Du skal dog forberede dig på, at du ved Remington S3580 Ceramic Crimp 220 kan komme til at vente lidt længere på det færdige resultat. Crepejernet skal have tid til at varme ordentligt op, hvis du vil have det bedste resultat.

Fordele

 • Antistatisk
 • Turmalin-ionisk
 • Temperatur-knob
 • Brede plader til hurtig styling

Ulemper

 • Tager en anelse lang tid at anvende

Specifikationer:

 • Materialer: Keramiske plader og turmalin
 • Temperaturer mellem: 150 °C – 220 °C
 • Kabellængde: 1,8 m.

BaByliss 2165CE – crepejernet til hele familien

Bedst til prisen

Introduktion

Hvis du virkelig vil have noget for dine penge, bør du overveje BaByliss 2165CE. For relativt få penge får du et crepejern, der leverer imponerende resultater.

Skribenten ved hjemmesiden Accidental Hipster Mum er meget begejstret for BaByliss 2165CE, der mener, at jernet er et perfekt valg til hele familien.

Det samme går også igen på Amazon og Google Shopping, hvor brugerne sender mange rosende ord i retningen af BaByliss 2165CE.

Om BaByliss 2165CE

Med 35 mm. brede plader er BaByliss 2165CE skabt til give fyldig volumen og blødt hår på kort tid. Pladerne er belagt med keramisk turmalin, og du ikke skal være nervøs for at få stød eller komme til at brænde dig.

På samme tid gør de brede plader det nemt at håndtere BabByliss 2165CE, selvom crepejernet ikke er beregnet til det tykkeste hår.

Med BaByliss 2165CE får du mulighed for at vælge mellem 10 forskellige temperaturer, der spænder mellem 120 °C og 210 °C. På den måde får du rig mulighed for at styre, hvor meget tekstur du vil have med varmefunktionen.

BaByliss 2165CE giver dig en ekstra tryghed ved at have en indbygget automatisk slukkefunktion. Hvis crepejernet bliver for varmt, eller hvis du i farten glemmer at slukke for BaByliss 2165CE, skal du ikke være nervøs for, at det står og brænder.

Fordele

 • Belagt med keramisk turmalin
 • 10 forskellige temperaturer mellem 120 °C og 210 °C
 • Automatisk slukkefunktion

Ulemper

 • Ikke egnet til meget tykt hår

Specifikationer:

 • Materialer: Keramiske plader og turmalin
 • Temperaturer mellem: 120 °C – 210 °C
 • Kabellængde: 1.8 m.

BaByliss BAB2512EPCE – tungt og fleksibelt crepejern

Gode resultater med lille indsats

Introduktion

BaByliss BAB2512EPCE får høje karakterer af kunderne hos både Amazon og Google Shopping. Kunderne skriver, at du med det praktiske crepejern kan opnå gode resultater ved en meget lille indsats.

Du kan vælge mellem temperaturer mellem 120 °C og 200 °C. På den måde får du rig mulighed for at styre stylingen af dit hår. Der er ikke andre funktioner at forholde sig til ved BaByliss BAB2512EPCE, så det er enkelt opnå gode resultater med crepejernet.

Om BaByliss BAB2512EPCE

Selvom BaByliss BAB2512EPCE er en smule tungere end andre lignende crepejern, er det ikke noget, der forhindrer dig i at bruge crepejernet på alle ledder og kanter. Med det 2,7 meter lange kabel får du rig mulighed for at bevæge BaByliss BAB2512EPCE rundt. Du vil heller ikke være forhindret i at nå en strømkilde til crepejernet.

Du kan få BaByliss BAB2512EPCE i to forskellige størrelser, og mange kunder vælger at investere i begge dele. Du kan med fordel have det store liggende i hjemmet, mens det lille crepejern nemt kan komme ned i tasken, når du er på farten.

Du kan bruge BaByliss BAB2512EPCE hele håret, og med temperaturerne mellem 120°C og 200°C kan du uden problemer give dit hår en glansfuld og smuk overflade.

Fordele

 • Temperaturer mellem 120°C og 200°C
 • 2,7 meter langt kabel
 • Fås i to forskellige størrelser

Ulemper

 • Tungere end andre lignende modeller

Specifikationer:

 • Materialer: Titanium og guldbelagt
 • Temperaturer mellem: 120 °C – 200 °C
 • Kabellængde: 2,7 m.

GHD Contour Crimper Limited Edition – crepejern med keramisk varmeteknologi

Bedste premiumvalg

03 ghd-contour-nocturne-collection-EMBARGOED-UNTIL-2ND-OCTOBER-copy
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Introduktion

Hvis du vil bruge lidt ekstra på dit crepejern, bør du kaste et blik på GHD Contour Crimper Limited Edition. Det stilfulde crepejern er både funktionelt og effektivt, og du kan på kort tid få flotte resultater.

Dét har kunderne bemærket ved både Amazon, Google Shopping, hvor GHD Contour Crimper Limited Edition får imponerende bedømmelser. På anmeldersiden Influenster får GHD Contour Crimper Limited Edition også en høj score af forbrugerne.

Om GHD Contour Crimper Limited Edition

GHD Contour Crimper Limited Edition er et crepejern, du kan have stående fremme i dit hjem. Det har et klassisk og stilfuldt design.

Crepejernet er belagt med keramiske plader, der sikrer, at du altid har en konstant temperatur på 185 °C. Den avancerede keramiske varmeteknologi gør det muligt at opnå flotte resultater, da du er sikret en jævn varme på hele håret. Samtidig beskytter de keramiske plader også mod varmen og statisk stød.

Med et kabel på 2,7 meters længde får du rig mulighed for at jonglere rundt med GHD Contour Crimper Limited Edition. Selvom crepejernet ikke er det hurtigste på markedet, opnår du langtidsholdbare resultater med GHD Contour Crimper Limited Edition.

Ligesom Babyliss 2165CE er crepejernet med indbygget automatisk slukkefunktion. Med GHD jernet er det en automatisk sleep-mode funktion, hvor crepejernet selv slukker, når det ikke har været anvendt i 30 minutter.

Fordele

 • Avanceret keramisk varmeteknologi
 • 2,7 meters kabel
 • Beskyttende plader

Ulemper

 • Tager en smule tid før håret er færdigt

Specifikationer:

 • Materialer: Keramiske plader
 • Temperaturer mellem: 185 °C
 • Kabellængde: 2,7 m.

Derfor er det populært at bruge et crepejern

Crepejern er vendt tilbage i modebranchen igen, fordi du får mere livlige og interessante looks med crepejern. Når du anvender et crepejern, tilfører du dit hår mere volumen og tekstur. Det gør op med den gængse moderne hårstil, der ofte er præget af glatte, lange looks, men moden skifter hele tiden.

Brug af crepejern var især populært i 80’erne, og i film og billeder fra den tid kan du se mange Hollywood-stjerner med zigzagget hår. I mange tilfælde er stilarterne fra 80’erne og 90’erne vendt tilbage i moden i 2020’erne, og du kan style dit hår moderne med et crepejern uden at se forældet ud.

Du kan med fordel investere i et crepejern, hvis du vil prøve noget nyt. Et crepejern er nemt at anvende, og du vil på kort tid opnå mere volumen og livligt hår med et crepejern.

Kilder: AlanTruman.com, Schwarzkopf.com og ClipHair.co.uk

Sådan styler du dit hår med et crepejern

Når du skal anvende et crepejern på dit hår, giver det god mening først at opdele dit hår i flere sektioner. Det gør det nemmere at komme ind til det bagerste hår, og du sikrer det er ens overalt. 

Du varmer crepejernet op til den ønskede temperatur, og du lader jernet glider ned gennem håret, mens du presser det sammen. Ligesom når du trevler et gavebånd op efter at have pakket en gave ind, gør du det samme med dit hår. Resultatet er lange lokker, der zigzagger og giver et mere fyldigt look.

Der findes dog flere forskellige måder, du kan anvende et crepejern. Det er ikke sikkert, at du vil have så iøjefaldende zigzagger, og så bruger du kun crepejernet til at give fylde. Omvendt kan du også indstille det til at give dig en meget tydelig tekstur.

Hvis du gerne vil have lidt flere bølger i dit hår, så kan du overveje at investere i et bølgejern i stedet for. Et bølgejern giver dig bølger på en nem og hurtig måde, og vi allerede samlet de bedste modeller til dig.

Du kan læse i den medfølgende brugsvejledning, hvordan du opnår de forskellige hårstile.

Kilder: AashiBeauty.com, AlanTruman.com og TheChapel.co.uk

Sådan får du det bedste ud af dit crepejern

Hvis du skal have det bedste ud af dit crepejern, er det vigtigt, at du passer godt på det. Du skal ikke bruge det, hvis du har mange hårprodukter i.

Hvis du kan undgå det, skal du også lade være med at skrue alt for højt op for varmen, hvilket du også kun behøver, hvis du har meget tykt hår.

Især hvis du har meget glat hår kan det være dejligt at eje et crepejern, da krøllerne holder i mange timer. Det giver volumen til det lidt tynde hår, så det ser mere livligt ud.

Hvis du skal udnytte, at du har et crepejern, skal du bruge det, når du skal til fest, så du kommer til at se lidt anderledes ud, end du gør i hverdagen. På den måde vil dine venner sikkert bemærke det, når I skal ud, og du vil føle dig lidt ekstra pæn i aftenens anledning.

Kilder: TheRightHairstyles.com, Vega.co.in og HottestHaircuts.com

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. Læs også om de bedste bagemaskiner i Sverige.

Testfamilien.dk er en dansk hjemmeside, som tester og anmelder alt, hvad en klassisk familie kan få fingrene i. Skribenterne er ikke professionelle, men anmelder ud fra deres egne erfaringer og prioriterer transparens.

Testfamilien.dk giver Remington S3580 Ceramic Crimp 220 en god anmeldelse.

Anmeldelsen er udført den: 11. december 2018

Du kan se anmeldelsen her

Google Shopping er én af de mange tjenester, som Google tilbyder sine brugere. På siden er det muligt at finde og sammenligne produkter, som på overskuelig vis præsenteres med specifikationer og brugeranmeldelser.

Du kan se anmeldelserne af Remington S3580 Ceramic Crimp 220 her

Du kan se anmeldelserne af Babyliss 2165CE her

Du kan se anmeldelserne af GHD Contour Crimper Limited Edition her

Du kan se anmeldelserne af Babyliss Style Mix MS22E her

Du kan se anmeldelserne af Babyliss BAB2512EPCE her

Amazon er den største digitale markedsplads i verden, og i dag kan du finde produkter inden for stort set alle tænkelige kategorier. Amazon har fået stor succes ved at præsentere sine produkter på en overskuelig måde, samt ved at anvende og publicere brugeranmeldelser. 

Du kan se anmeldelserne af Remington S3580 Ceramic Crimp 220 her

Du kan se anmeldelserne af Babyliss 2165CE her

Du kan se anmeldelserne af GHD Contour Crimper Limited Edition her

Du kan se anmeldelserne af Babyliss Style Mix MS22E her

Du kan se anmeldelserne af Babyliss BAB2512EPCE her

Accidental Hipster Mum er en blog drevet af en mor, der har et mål om at guide andre forældre til at få det bedste ud af deres børneopdragelse og børneliv.

Accidental Hipster Mum giver Babyliss 2165CE en overvejende positiv anmeldelse.

Du kan se anmeldelsen af Babyliss 2165CE her

Influenster er en hjemmeside, hvor kunder kan anmelde og dele deres vurdering af bestemte produkter. 

Brugerne ved Influenster giver GHD Contour Crimper Limited Edition en samlet score på 4,8 ud af i alt 5 stjerner, og mere end 26 brugere har sendt rosende ord i dette crepejerns retning.

Du kan se anmeldelserne her

Andre kilder

Alan Truman er et premiumbrand inden for hårstyling og -produkter.

Vi har gjort brug af artiklerne: ”The art of picking the correct hair crimper” og “Beginner’s guide to using a crimper.”

Artiklerne er udgivet den: 18. juni 2020

Du kan se artiklerne her og her

Schwarzkopf har mere end 120 års erfaring, når det kommer til hårstyling, og i dag er Schwarzkopf ét af de mest populære brands. 

Vi har gjort brug af artiklen ”Crimped Hair For That Trendy Throwback Look”. 

Du kan se artiklen her

Cliphair startede ud som en lille butik i London, men er i dag en verdenskendt virksomhed, som fokuserer på hårextensions.

Vi har gjort brug af artiklen ”Can You Believe Crimped Hair is Back?”.

Du kan se artiklen her

Aashi Beauty tilbyder hårstylingsprodukter af høj kvalitet.

Vi har gjort brug af artiklen ”How To Use A Hair Crimper – 5 Trendy Styles”.

Artiklen er udgivet den: 4. maj 2020

Du kan se artiklen her

The Chapel er en kvalitetsbevidst kæde af hårsaloner i England, der har fået sit navn fra den kirke, den første salon åbnede op i. 

Vi har gjort brug af artiklen “Time to dust off your crimpers – Why volume is back this winter”.

Artiklen er udgivet den: 14. november 2020

Du kan se artiklen her

Vega er én af de største skønheds- og hårstylings-brands, og på hjemmesiden finder du mange detaljerede guides til. Vi har gjort brug af artiklen “Trendy Hairstyles You Can Create With A Hair Crimping Machine”. 

Artiklen er udgivet den: 25. juni 2021

Du kan se artiklen her

Hottest Hair Cuts hart il formal at holde øje med og formidle de nyeste trends inden for hårstyling. Vi har gjort brug af artiklen ”21 Crimped Hairstyles to Flaunt Your Look This Year” skrevet af Jason Herby.

Du kan se artiklen her

FAQ

Hvordan bruger jeg et crepejern?

Når crepejernet er varmet op, kan du anvende det i hele håret eller ved roden af håret. Med et crepejern roder du op i håret og krammer det, som giver mere volumen.

På hvilken type hår kan jeg bruge et crepejern?

Crepejern kan bruges på alle typer hår, men nogle crepejern er mere oplagt til for eksempel glat hår end andre. Du skal derfor læse beskrivelsen til hvert crepejern.

Hvordan styler jeg mit hår med et crepejern

Du kan finde mange nyttige guides og videoer på internettet, som viser, hvilke typer hår du kan opnå med et crepejern. Du kan enten creppebunden for mere volumen eller lave andre stylinger.

Hvor kan jeg købe det bedste crepejern?

Du kan købe crepejern hos mange forskellige forhandlere. Det er nemt og enkelt, hvis du vælger et crepejern online, hvor udvalget er størst.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar