fbpx

Du skal tage dig godt af den sarte hud i ansigtet, som kræver ekstra fugt og pleje. 

Særligt kulde i vintertiden og solens skadelige stråler kan tørre huden ud, så den ser mat, tør og ældre ud. En god fugtighedscreme kan gøre hele forskellen, hvis du får den rigtige til din hudtype.

Hos Kosmetiko har vi fundet en række fugtighedscremer, som har klaret sig godt hos både hos forbrugere og i tests. Du kan derfor nemt finde den creme, der opfylder dine behov og holder din hud smidig, sund og velplejet.

Husk at læse vores guide til, hvordan du finder den rigtige fugtighedscreme til dit ansigt og hudtype, så du opnår de allerbedste resultater.

Det skal du overveje, før du køber fugtighedscreme:

 • Hvad er din hudtype? Har du fedtet hud, er det vigtigt, at din fugtighedscreme ikke er for tung, og den skal gerne minimere dine porer. En mere sensitiv hud har brug for ekstra fugt, der nærer huden i dybden, så den ikke tørrer ekstra ud af hverken kulde eller sol.
 • Hvilken konsistens foretrækker du? Nogle fugtighedscremer er baseret på olie og føles mere fugtgivende, men også tunge på huden. En vandbaseret fugtighedscreme er mere gelagtig i konsistensen og vil trænge hurtigt ind i huden.
 • Hvad har din hud brug for? Hvis du har en ældre hud, kan det være en fordel med anti-aging ingredienser, der hjælper med at holde fine linjer og rynker for døren. Du kan også have brug for at udjævne din hudtone med en fugtighedscreme med en smule farve i.

Samlet sæt fra Danish Skin Care – Et samlet sæt med hele 5 produkter 

Vores anbefaling

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvad får du med det samlede sæt fra Danish Skin Care?

Med det samlede sæt fra Danish Skin Care, får du 5 fantastiske produkter. Du får en face wash, en power treat, en day protector, en moisturizer og en lip care. Sættet er alt hvad du skal bruge når din hud er irriteret, eller hvis du bare gerne vil forkæle din hud.

Danish Skin Care har fået 4,9 ud af 5 stjerner på TrustPilot, og det er baseret på mere end 2972 anmeldelser. Brugerne af produkterne nævner, at de har en mere klar og ren hud efter bare 2 måneders brug. Danish Skin Care får også ros for deres hurtige levering og gode kundeservice.

Produkterne i det samlede sæt er alle 100% fri for skadelige stoffer mod huden. De forskellige cremer er også fyldt med mange gode ingredienser, som forskning har vist virker til plejen af huden.

Det samlede sæt virker til alt fra daglig pleje, bumser og urenheder, til rynker, solskader, og pigmentskader.

Som en ekstra bonus, er produkterne uden tilsat parfume, uden tilsat farve, ikke testet på dyr, god til sart hud og de tilstopper ikke porerne.

Hvis du gerne vil have en prøvepakke før du køber den samlede pakke, kan du få den her til kun 297 kr. inkl. fri fragt.

Fordele:

 • Mange komplementære produkter samlet i en
 • God til hverdagsbrug
 • Tilstopper ikke porerne
 • Virker mod mange hudproblemer
 • Gode anmeldelser

Ulemper:

 • En smule dyrer end hvis man bare skulle have en enkelt creme

Produkterne indeholder følgende ingredienser:
– A-vitamin
– B5-vitamin
– Kamille
– Niacinamide
– E-vitamin
– Salicylsyre
– C-vitamin
– Grøn te
– Glycerin
– Linoleic Acid
– Havtorn
– Allantoin
– Hyaluronsyre
– Aloe Vera
– Agurk

Clinique Moisture Surge Intense – En vandbaseret fugtighedscreme til dig 

Bedste fugtighedscreme til prisen

Vores anbefaling af fugtighedscreme test-oversigten er Clinique Moisture Surge Intense. Det er en sikker vinder hos forbrugerne, hvor den på Lyko.com modtager 4,7 stjerner ud af 5. Cremen får ros for at: ”Den smelter ind i huden øjeblikkeligt og efterlader huden dejlig blød, spændstig og lækker og fugtet” ifølge en tilfreds forbruger.

På Google Shopping modtager fugtighedscremen 4,6 stjerner ud af 5 af forbrugerne, der især roser den for at fugte i dybden. En forbruger skriver: ” WOW… den holder 100 % hvad den lover, og fugter enormt godt”.

Hos Amazon har cremen fået næsten topkarakter med 4,8 stjerner ud af 5. Forbrugerne skriver blandt andet: ”Perfect for my super sensitive skin. Soothing sensation” og ”it has been life changing for me”.

Om Clinique Moisture Surge Intense

Clinique Moisture Surge Intense er en vandbaseret fugtighedscreme, der er fri for olie og fugter i dybden. Den er særligt velegnet til dig, der har en meget tør, tør eller kombineret hud, der kræver ekstra pleje. Oveni er den testet, så du er sikker på, at du ikke får allergiske reaktioner, og den er 100% fri for parabener og ftalater.

Cremen indeholder aktivt aloe-vand og koffein, der giver et ekstra boost til huden, mens hyaluronsyre og lipider holder på fugten og styrker hudbarrieren. Med et indhold af Cica, har gel-cremen også en beroligende effekt på tør hud, der nemt kan føles stram og sart.

Konsistensen er gelagtig, og den trænger hurtigt ind i huden og efterlader den blød og smidig. Fugtighedscremen virker i op til 72 timer, og du kan bruge den både morgen og aften som et ekstra boost til din hud.

Fordele:

 • Allergi-testet
 • Fri for olie
 • Ingen parabener eller ftalater
 • Ikke fedtet eller tung

Ulemper:

 • Højt prisleje

Origins Original Skin Matte Moisturizer with Willowherb – god fugtighedscreme til fedtet hud

Til den fedtede hud er det afgørende, at fugtighedscremen ikke er for tung, men i stedet giver en mat finish, så du ikke skinner. Origins Original Skin Matte Moisturizer with Willowherb er en fugtighedscreme til dig, der har en fedtet hudtype, der ikke skal bruge en rig creme.

Hos Amazon er forbrugerne ikke i tvivl og skriver blandt andet: “The best matte moisturizer” og “Its good for oily skin”. Den scorer også 4,4 stjerner ud af 5 mulige.

Hos Google Shopping er der enighed om, at cremen er perfekt til den fedtede hud: ”Rigtig god creme til fedtet hud, den trænger hurtigt ind, og huden bliver med det samme mat og dejlig blød”. Produktet får på Google Shopping også 4,4 stjerner ud af 5 af forbrugerne, mens det på webshoppen får samme fine karakter og kommentarer som: ”This moisturizer has been working great with my oily skin”.

Om Origins Original Skin Matte Moisturizer with Willowherb

Den fugtgivende ansigtscreme fra Origins Original er til brug både nat og dag. Den har en unik formel, der blandt andet indeholder canadisk piletræsurt, der giver en tilførsel af fugt, men ikke efterlader huden skinnende.

Hvis du bruger fugtighedscremen, vil huden få en mere ensartet tone, mat finish og porerne bliver mindre tydelige – mens den samtidigt fugter for en blød og lækker hud.

Har du i stedet en ret tør og sensitiv hud, er Origins Original Skin Matte Moisturizer with Willowherb ikke valgte for dig, men den er perfekt til dem, der døjer med en fedtet og skinnende hud, men stadig vil passe godt på fugtbalancen og give huden den nødvendige næring.

Fordele:

 • Til nat og dag
 • Minimerer porer
 • Mat finish
 • Passer til alle hudtyper

Ulemper: 

 • Udtørrer huden let

CeraVe Moisturising Cream – prisvenlig fugtighedscreme til uren hud

Leder du efter en billig fugtighedscreme, er CeraVe Moisturising Cream et meget prisvenligt valg, du kan finde på de fleste apoteker. Den giver fugt og styrker hudbarrieren, så din hud er næret i dybden, og den egner sig særligt godt til dig, der er i gang med behandling af akne.

Hos forbrugerne på Google Shopping får fugtighedscremen fra CeraVe en bedømmelse på 4,7 stjerner ud af 5. Den får ros for at være en god fugtighedscreme til uren hud. En forbruger skriver: ” Det kan være virkelig svært at finde en god stabil fugtkilde når man arbejder på at behandle sin akne. Wauw den er god”.

På Amazon er det også mod akne, fugtighedscremen får ros. En forbruger skriver: ” I had really hard, dry skin patches on my face, especially on the top of my nose & on my chin & now I don’t have any dry areas whatsoever”, og samlet får cremen 4,5 stjerner ud af 5.

Om CeraVe Moisturising Cream

Har du en meget tør hud, måske fordi du er i behandling mod akne, kan CeraVe Moisturising Cream anbefales.

Den er fri for parfume, men indeholder blandt andet essentielle ceramider og hyaluronsyre, der hjælper til at holde fugten i huden. Det styrker og hydrerer hudbarrieren, og du kan bruge cremen i såvel ansigtet som på kroppen, hvor du oplever tørhed. Ingredienserne virker i op til 25 timer, så du kan vælge at bruge cremen en enkelt gang om dagen eller supplere både morgen og aften.

Når du påfører cremen, vil huden hurtigt absorbere den, og den efterlader ingen fedtet eller skinnende overflade.

Fordele:

 • Bedste fugtighedscreme fra apoteket
 • God til tør hud
 • Hydrerer og styrker hudbarrieren
 • Uden parfume

Ulemper: 

 • Kan give lidt klistret hud

Caudalie Resveratrol Lift Night Infusion Cream – bæredygtig og vegansk fugtighedscreme til tør hud

Foretrækker du en bæredygtig og vegansk fugtighedscreme, der er særligt velegnet til tør hud, er Caudalie Resveratrol Lift Night Infusion Cream et godt valg.

Fugtighedscremen får god feedback fra forbrugerne, der har testet cremen i praksis og anmeldt den på Amazon eller Google Shopping. På Amazon scorer fugtighedscremen fra Caudalie 4,5 stjerner ud af 5, og en forbruger skriver: ”Skin dryness disappears after a few days of use”. Den er ifølge forbrugerne på Amazon særligt god til den tørre hud, og de veganske og anti-aging-ingredienser et stort plus.

På Google Shopping er forbrugerne enige, hvor fugtighedscremen får 4,6 stjerner ud af 5. Forbrugerne fremhæver særligt, at cremen er drøj i brug og har en meget behagelig duft. En anmelder skriver også: ”My complexion looks more radiant and my dry skin feels nourished and soothed”.

Om Caudalie Resveratrol Lift Night Infusion Cream

Det gode ved Caudalie Resveratrol Lift Night Infusion Cream er de nærende ingredienser, der både er veganske og gode til tør hud. Indpakningen på 50 ml er også genanvendelig med tanke på miljøet.

Ingredienserne i fugtighedscremen virker opstrammende på huden og arbejder med fine begyndende linjer og rynker i ansigtshuden. Blandt andet indeholder cremen hyaluronsyre, der binder fugten i huden og giver fylde.

Du bør bruge Caudalie Resveratrol Lift Night Infusion Cream efter rensning af ansigtet og før sengetid, så ingredienserne kan arbejde sig ind i huden. Det er en fugtighedscreme uden olie, der ikke tilstopper porerne.

Fordele:

 • Vegansk
 • God til tør hud
 • Genanvendelig indpakning
 • Anti-aging effect

Ulemper: 

 • Dyrere product

Bulldog Original Moisturiser – bedste fugtighedscreme til mænd

Forbrugerne roser Bulldog Original Moisturiser i deres anmeldelser på både Google Shopping og Amazon. Hos Google Shopping får fugtighedscremen en gennemsnitlig bedømmelse på 4,7 stjerne. En forbruger skriver: ”Virker på rødmen, tør hud og skægpest”, og den anbefales særligt til mænd. Cremen har en let duft, som forbrugerne sætter pris på: ”Har en frisk duft af citrus og efterlader huden blød og frisk”.

På Amazon er der også tilfredshed med Bulldog Original Moisturiser, hvor fugtighedscremen får 4,6 stjerner ud af 5. En forbruger skriver i sin anmeldelse af fugtighedscremen: ”A little goes a long way, as just a small, dime sized amount keeps my face fresh and smooth all day without every looking too greasy”. Det er en creme, der er drøj i brug, så du kan bruge tuben på 100 ml over længere tid. 

Om Bulldog Original Moisturiser

Som mand er Bulldog Original Moisturiser en fugtgivende fugtighedscreme, der ikke efterlader huden hverken fedtet eller klistret. Den indeholder kun naturlige ingredienser som blandt andet 8 essentielle olier, grøn te, grønne alger, konjac mannan og vitamin E og aloe vera, der bidrager til at fugte i dybden uden at fedte.

Cremen kan med fordel både bruges morgen og aften, hvor den efter en tid vil give huden et sundere udseende og en blødere fornemmelse.

Produkter fra Bulldog er skabt til den mandlige hud, der kan have andre behov end kvindens. Bulldog Original Moisturiser minimerer blandt andet rødme og skægpest efter barbering af ansigtet.

Fordele:

 • Prisvenlig
 • Naturlige ingredienser
 • Er ikke fedtet eller klistret

Ulemper: 

 • Kan være for parfumeret

Perricone MD High Potency Classics Tinted Finishing and Firming – 100% vegansk og parabenefri

Bedste premium fugtighedscreme

Perricone MD High Potency Classics Tinted Finishing and Firming
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Vores premiumvalg er faldet på Perricone MD High Potency Classics Tinted Finishing and Firming, der både er 100% vegansk og fri for parabener, ftalater og sulfater. 

Den egner sig særligt til den sensitive hud og er en fugtighedscreme uden parfume, men det er også en af de dyreste cremer i vores fugtighedscreme test-oversigt. Du kan dog trygt bruge cremen, selv hvis du har en mere sensitiv hud og gerne vil undgå skadelig kemi – og minimere skader fra solen, der giver linjer og rynker.

Om Perricone MD High Potency Classics Tinted Finishing and Firming

Perricone MD High Potency Classics Tinted Finishing and Firming styrker huden både indefra og giver en smukkere hud. Produktet indeholder blandt andet UV-beskyttelse og antioxidante og fugtgivende ingredienser.

Med en faktor 30 er du sikker på, at huden ikke får skader af solen, når du bruger den som en del af din morgenrutine. Cremens indhold af UV-beskyttelse reflekterer de skadelige UVA- og UVB stråler fra solen.

Det er en let fugtighedscreme uden parfume, der beskytter huden og reducerer de første fine alderstegn i form af linjer og begyndende rynker. Fedtsyren Alpha Lipoic Acid minimerer porer og bidrager til en stram og glat hud, mens Candeia træ-ekstrakt hjælper med at holde på fugten.

Samtidigt indeholder fugtighedscremen en let farve, der aktiveres, når den påføres huden, så du får en mere ensartet hudtone. Den kan derfor bruges som en let farvecreme eller som en primer, inden du bruger din foundation.

Fordele:

 • Fri for parabener, ftalater og sulfater
 • 100% vegansk og cruelty-free
 • God til sensitive hud

Ulemper:

 • Høj pris

Vælg den rigtige fugtighedscreme til din hudtype

Din hudtype vil afgøre, hvilken fugtighedscreme, der passer bedst til dig. Generelt kan hudtyper opdeles i: tør, kombineret eller fedtet hud. Det er vigtigt, du får den rigtige fugtighedscreme, der giver næring og plejer din hud bedst muligt, så du undgår, at den tørrer ud eller bliver mere fedtet og tilstopper porerne.

Tør hud

Har du tør hud, vil din hud ofte være mere mat, stram og have brug for ekstra fugt. Ofte vil du opleve, at din hud tørrer ud og får tørre pletter, når den udsættes for vinterens kulde og solens stråler om sommeren.

En tør hud kan sagtens tåle en oliebaseret creme, der nærer huden i dybden. Den skal gerne trænge hurtigt ind, så din hud absorberer de gode ingredienser og efterlader huden mere smidig og strålende.

Kombineret hud

Har du en kombineret hudtype, vil du ofte have både tør og fedtet hud i forskellige områder, Særligt T-zonen, der strækker sig fra panden, ned over næsen og til hagen vil være mere fedtet, mens kinderne vil have mere brug for fugt.

En fugtighedscreme til kombineret hud skal både fugte, men må ikke fedte for meget, så den tilstopper porerne i din T-zone. Fordelen ved en kombineret hud er, at den ofte kan tåle de mere gængse produkter på markedet, da den kan tåle både olier og vandbaserede produkter.

Fedtet hud

En fedtet hud vil ofte være mere glinsende og have tendens til tilstoppede porer og bumser. En let fugtighedscreme, gerne vandbaseret, vil være bedst, da den ikke giver for meget fedt til den allerede fedtede hud.

En let konsistens er bedst til fedtet hud, så den får næring og fugt, men uden at efterlade huden skinnende og mere fedtet i løbet af dagen.

Sensitiv hud

Nogle har en mere sensitiv hud end andre, der kan reagere med rødme og irritation overfor bestemte ingredienser. Har du en sensitiv hud, bør du undgå parfumer og andre stoffer, der kan være allergifremkaldende og udsætte din hud for ekstra belastning.

Vælg gerne en naturlig creme uden parfumer, ftalater og parabener, der er skånsom og nænsom mod den sensitive hud.

Andre vigtige ting at overveje

Når du skal finde en god fugtighedscreme, kan du også overveje, om din creme skal kunne mere end blot at fugte og pleje huden. Du kan blandt andet gå efter:

 • Solfaktor: En fugtighedscreme med solfaktor vil beskytte huden mod solens stråler, der er med til at ælde huden hurtigere.
 • Anti-aging: For at forebygge og pleje fine linjer og rynker kan du vælge en fugtighedscreme med anti-aging-ingredienser. Det hjælper med at holde hudens spændstig og velplejet, så du undgår de værste alderstegn.
 • Sæsonen: Om sommeren og vinteren vil huden ofte tørre mere ud, end om foråret og efteråret, hvor den ikke udsættes for hverken hård kulde eller solens skadelige stråler. Du kan med fordel have cremer, der passer til sæsonen, så din hud får den rette pleje i forhold til vind og vejr.

Kilder: Webmd.com, Everydayhealth.com og Alchimie-forever.com

Hvor ofte skal jeg bruge fugtighedscreme?

Det er altid en god ide at bruge en fugtighedscreme hver dag. Den beskytter din hud ved at give den fugt og pleje, så den kan modstå dagens strabadser, stress, sol og udtørring.

Du kan med fordel bruge fugtighedscreme, når du har renset din hud både morgen og aften. Sæbe i ansigtsrens fjerner det beskyttende lag af olie, som huden naturligt producerer. Derfor skal du fugte huden med en creme, uanset om du har fedtet eller tør hud. Det handler om at finde den rigtige creme, der giver netop din hudtype den rigtige fugt og pleje.

Det er også altid bedst at bruge fugtighedscreme på huden, efter du har været i bad, så den er fugtet efter. Varmt vand og sæbe udtørrer huden, så den skal have tilført ekstra fugt efter et bad.

Kilde: Ipsy.com

Sådan virker en fugtighedscreme

Huden er kroppens største organ, og derfor bør du pleje og nære den, så den er modstandsdygtig overfor alle de ting, den udsættes for på daglig basis.

En fugtighedscreme har flere funktioner:

Nedsætter risikoen for hudproblemer

Den rigtige fugtighedscreme kan minimere din risiko for at udvikle hudproblemer, der kan være både generende og uskønne. Cremer hjælper huden med at bibeholde den vigtige fugtbalance, og det kan eliminere udviklingen af urenheder og bumser.

Husk at vælge en fugtighedscreme, der passer til din hudtype, så den får de rigtige forhold af fugt og fedt.

Reducerer ujævn hudtone

Velfugtet hud ser mere glansfuld og sund ud, og det kan bidrage til at udjævne hudtonen. Du kan få fugtighedscremer med en smule farve i, der bidrager til yderligere at fjerne farveforskelle i din ansigtshud, så den ser sundere og yngre ud.

Modvirker fine linjer og rynker

En tør hud har større tendens til at udvikle fine linjer og rynker, og det er vigtigt at tilføre sunde næringsstoffer til huden, så aldringstegn holdes for døren.

Det gælder særligt for den tørre hudtype, der ikke selv producerer olie nok til at holde huden spændstig.

Selvforkælelse og pleje

Når du passer godt på din krop og hud, kan det give et boost i selvtilliden. Det er altid en god ide at pleje din ansigtshud efter badet eller renserutinen, så du bidrager til at opretholde hudens barriere.

 

Kilder: Burkewilliams.com og Businessinsider.com

FAQ

Den bedste fugtighedscreme passer til din hudtype og trænger hurtigt ind. Cremen skal gerne indeholde ingredienser, der plejer din hud, så den holder sig smidig og sund.

Du bør overveje hvilken creme, der passer til din hudtype. Har du fedtet hud, bør du gå efter en mere let og matterende creme, mens tør hud har brug for ekstra fugt.

Ved at kende din hudtype, kan du let finde den fugtighedscreme, der passer til dig. Følg gerne vores guide til, hvordan du vælger den rigtige fugtighedscreme.

Du kan bruge din fugtighedscreme hver morgen og aften efter renserutinen. Nogle cremer kan fugte i længere tid, så du kun behøver påføre den om morgenen.

Beskrivelse af kilder og tests:

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Luko.com er en forhandler af skønhedsprodukter til både mænd og kvinder. Deres mål er at have en effektiv og hjælpsom kundeservice, og deres forbrugeranmeldelser gør det overskueligt at vurdere de forskellige produkter i shoppen.

Hos Lyko.com har Clinique Moisture Surge Intense fået over 120 anmeldelser af forbrugerne. I gennemsnit modtager fugtighedscremen 4,5 stjerner ud af 5. Fugtighedscremen får ros for at være drøj i brug og efterlader huden gennemfugtet i stedet for klistret og tung.

Du kan se anmeldelserne her

Hos Google Shopping kan du som forbruger let danne dig et overblik over markedets forskellige produkter og forhandlere. Du kan sammenligne priser, men også læse forbrugeranmeldelser. Forbrugerne kan anmelde produkterne med et antal stjerner og skrive en kommentar til deres bedømmelse.

Clinique Moisture Surge Intense er et hit blandt forbrugerne på Google Shopping, der særligt roser den for at være hurtig til at trænge ind i huden og fugter i dybden. Fugtighedscremen får i gennemsnit 4,6 stjerner ud af 5 af over 480 forbrugere.

Du kan se anmeldelserne her

Har du en fedtet hud, er der bred enighed hos Amazon om, at Origins Original Skin Matte Moisturiyer with Willowherb er den rigtige fugtighedscreme. Den er anmeldt af over 5.400 forbrugere, og den får en samlet karakter på 4,4 stjerner ud af 5.

Du kan se anmeldelserne her

Hos Google Shopping er der enighed om, at Lancome Hydra Zen Anti-Stress Moisturizing cream er et godt valg. Den får i gennemsnit 4,6 stjerner ud af 5 af over 6.200 anmeldelser. Cremen roses for at trænge hurtigt ind, have en behagelig duft og være meget let.

Du kan se anmeldelserne her

Af forbrugerne får CeraVe Moisturising Cream 4,7 stjerner ud af 5 på Google Shopping af over 35.500 anmeldelser. Den roses for at være god til uren hud, der er under behandling mod akne.

Du kan se anmeldelserne her

Caudalie Resveratrol Lift Night Infusion Cream er ifølge forbrugerne på Google Shopping både fugtgivende og drøj i brug. Den får samlet en score på 4,6 stjerner ud af 5 af over 300 forbrugere på siden.

Du kan se anmeldelserne her

Bulldog Original Moisturiser scorer i gennemsnit 4,7 stjerner af over 1.000 kundeanmeldelser. De roser særligt cremen for at være god til mænd, være let at bruge til hverdag og have en frisk citrusduft.

Du kan se anmeldelserne her

En af verdens førende webshops er Amazon, der forhandler alt mellem himmel og jord til hele verden. På siden kan du finde et væld af produkter, hvor forbrugerne også har mulighed for at give deres mening til kende. Forbrugerne kan bedømme produkterne på en karakterskala fra 1 til 5 stjerner og skrive en kommentar.
Clinique Moisture Surge Intense bliver anmeldt til 4,8 ud af 5.

Du kan se anmeldelserne her

Origins Original Skin Matte Moisturiyer with Willowherb får en fin karakter med 4,6 stjerner ud af af 5 hos forbrugerne på Amazon. Den giver en mat finish og egner sig ifølge forbrugerne særligt godt til den fedtede hud, der ofte skinner.

Du kan se anmeldelserne her

Hos Amazon giver forbrugerne Lancome Hydra Zen Anti-Stress Moisturizing cream 4,4 stjerner ud af 5. Den anbefales for den lette konsistens, der hurtigt trænger ind og efterlader huden blød og smidig. Samtidigt er prisen god i forhold til både mængden og kvaliteten, skriver flere forbrugere i deres anmeldelser.

Du kan se anmeldelserne her

CeraVe Moisturising Cream anbefales særligt af forbrugerne til dig, der døjer med uren hud. Den nærer i dybden med god fugt til den tørre hud uden at fedte. Den får af over 3.900 kunder hos Amazon en samlet score på 4,5 stjerner ud af 5.

Du kan se anmeldelserne her

Hos Amazon er der bred neighed om, at Caudalie Resveratrol Lift Night Infusion Cream er bade nærende og fugtgivende til tør hud. Over 200 forbrugere har i gennemsnit givet fugtighedscremen til tør hud en bedømmelse på 4,5 stjerner ud af 5.

Du kan se anmeldelserne her

Af forbrugerne på Amazon får Bulldog Original Moisturiser mere end 370 kundeanmeldelser. I gennemsnit scorer den 4,6 stjerner ud af 5, og forbrugerne roser den for at være drøj i brug og efterlade huden frisk og ikke fedtet.

Du kan se anmeldelserne her

Webshoppen Influenster.com er en side, der samler produktanmeldelser fra forbrugere over hele verden. Med over 55.000.000 anmeldelser er der et godt sammenligningsgrundlag, hvis du vil vide mere om, hvad køberne synes om produkter i virkeligheden.

Origins Original Skin Matte Moisturiyer with Willowherb får af forbrugerne på webshoppen Influenster.com over 2.200 anmeldelser med en samlet bedømmelse på 4,4 stjerner ud af 5. Forbrugerne anbefaler den til fedtet hud, og den giver en mat finish.

Du kan se anmeldelserne her

Hos Influenster.com modtager Lancome Hydra Zen Anti-Stress Moisturizing cream 4,5 stjerner af mere end 1.400 forbrugere. Den trænger ifølge forbrugerne hurtigt ind og er god til hverdagsbrug.

Du kan se anmeldelserne her

Andre kilder

Hos Webmd.com deler de informerende indhold om sundhed, kost og personlig pleje. De fokuserer særligt på sunde skønhedstips.

Vi har brugt deres artikel ”Choosing the Right Moisturizer for Your Skin” skrevet af Wendy C. Fries.

Du kan se artiklen her

Everydayhealth.com er stedet, hvor du finder alt om hverdagens sundhed. De skriver om forskellige sundhedsfaglige emner som wellness, kost og personlig pleje, der giver dig en bedre hverdag.

Artiklen “How to Find the Right Skin Moisturizer” skrevet af Marie Suszynski og gennemgået af Lindsey Marcellin, MD, har vi brugt i vores egen research.

Artiklen er udgivet den: 25 juni 2010

Du kan se artiklen her

Alchimie-forever.com er en schweizisk webshop, der forhandler forskellige skønhedsprodukter. De laver også gode vejledninger til, hvordan du finder de rigtige produkter til dit hår, din hud og hvordan du bedst anvender dem.

Vi har læst og brugt deres artikel ”10 tips on how to choose the right moisturizer for your skin” fra deres hjemmeside.

Artiklen er udgivet den: 9. december 2020

Du kan se artiklen her

På Ipsy.com deler de alt om skønhed fra makeup og hud til hår og negle. De skriver oplysende artikler og laver guides til valg af skønhedsprodukter.

Vi har anvendt deres artikel ”Your Personalized Guide to Moisturizing for Your Skin Type” til vores research.

Artiklen er opdateret den: 19. marts 2020

Du kan se artiklen her

Hos Burke Williams kan du finde vejledning i, hvordan du plejer og passer godt på din krop, hud og sundhed generelt. De kalder sig også ”Beyond the spa”, og er målrettet den pleje, du selv foretager i hjemmet.

Fra Burke Williams har vi anvendt artiklen: ”5 Reasons You MUST Moisturize Your Skin”.

Artiklen er udgivet den: 23. oktober 2014

Du kan se artiklen her

Businessinsider.com er en nyhedsside, der deler alt fra de seneste nyheder fra ind- og udland, men også skriver artikler om sundhed, produkter og laver vejledninger til deres læsere om produkter.

Fra Businessindsider.com har vi anvendt artiklen “Everyone should know the difference between the three types of moisturizers” skrevet af Julia Calderone.

Artiklen er udgivet den: 9. juli 2015
Du kan se artiklen her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar