fbpx

En neglelakfjerner skal både være effektiv og skånsom mod dine negle og neglebånd. Desværre kan en god og dyr neglelak ende med at krakelere få timer efter påføring, hvis dine negle er udtørrede og slidte. Derfor er det vigtigt at investere i en god neglelakfjerner, der ikke er hård mod neglene.

Det er en fordel at sørge for at pleje dine negle og udsætte dem for så lidt slid som muligt. Det får dine negle til at holde længere og vil se flottere ud med et frisk lag neglelak påført.

Vi har udvalgt nogle af de bedste på markedet, fremhævet af eksperter, så vi kan guide dig til den bedste neglelakfjerner, der kan give dig den mest optimale pleje af dine negle.

De 5 bedste neglelakfjernere i test-guiden 2023

 • Cutex Nail Polish Nourishing – Vores anbefaling
 • Cutex Nail Polish Remover Strength Shield – Bedste neglelakfjerner til prisen
 • Herôme Caring Nail Polish Remover – Bedste premium neglelakfjerner
 • Herôme Nail Corrector Pen – Supereffektiv korrekturpen
 • Benecos Natural Nail Polish Remover – Vegansk og naturlig neglelakfjerner

Det skal du overveje, før du køber en ny neglelakfjerner:

 • Med eller uden acetone? Det er oftest en spørgsmål om præference, og hvor hårdføre dine negle er. Acetone kan være hårdt for både negle og neglebånd, men er mere effektivt, hvis du ønsker at fjerne neglelakken hurtigt. 
 • Med eller uden olier? Det kan virke mere fedtet at arbejde med en neglelak, der indeholder forskellige olier, men det er mere plejende og skånsomt for dine negle. 
 • Hvor tit bør jeg fjerne neglelakken? Produkterne varierer ofte i holdbarhed, men som hovedregel bør du fjerne din neglelak når den begynder at krakelere flere steder. Ellers risikerer du at beskadige dele af neglen. 

Cutex Nail Polish Remover Nourishing – neglelakfjerner der fugter neglene

Vores anbefaling

1 cutex-nail-polish-remover-nourishing-100-ml-1
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Introduktion

Cutex Nail Polish Remover Nourishing har fået over 35 5-stjernede anmelder på Google, og en bruger siger følgende om produktet: ”Det fjerner uden problemer produkt, og efterlader neglene meget fugtige. Jeg behøver ikke at påføre olie på mine negle efterfølgende, hvilket jeg normalt gør”.

Flere anmeldelser roser den for nemt at fjerne mørk neglelak, som ellers kan være en del sværere at få helt væk. Den fjerner effektivt alle rester af neglelakken, uden at misfarve neglebånd og huden omkring neglene. 

Neglelakfjerneren er skånsom og plejende på neglende, uden at gå på kompromis med effektiviteten af at fjerne neglelakken. Cutex anbefaler, at deres Nail Polish Remover Nourishing påføres på en tør vatrondel, så den er gennemfugtet. Herefter gnides vatrondellen på neglen indtil neglelakken er helt væk.

Om Cutex Nail Polish Remover Nourishing

Produktet lever op til navnet om at være nærende for neglene, blandt andet på grund af kombinationen af abrikoskerneolie og vitamin E, der styrker og holder neglene sunde.

Acetone kan være udtørrende og hårdt for negle og neglebånd, men olierne plejer neglene imens du fjerne lakken, og sørger derfor for, at acetonen ikke slider på neglene. Den forebygger og eliminere gullige skjolde, der kan forekomme ved at påføre og skifte neglelak ofte.

Selvom det er en neglelak med acetone, har den ikke den sædvanlige lugt, men dufter let af fersken, så lugten ikke er generende, mens du bruger den.

Når du fjerner neglelakken, kan neglelakfjerneren kræve et par ekstra omgange med produktet, for at få fjernet alle rester af neglelak.

Fordele

 • Fersken duft
 • Indeholder abrikoskerneolie, vitamin E og patenteret olieblanding
 • Formuleret til svage, skrøbelige negle

Ulemper 

 • Kræver ekstra aftørring for fjernelse 

 

Udvalgte specifikationer:

 • 100 ml
 • Eliminerer gullige skjolder
 • Abrikoskerneolie
 • E-vitamin
 • Styrker og holder neglene sunde
 • Indeholder acetone

Cutex Nail Polish Remover Strength Shield – neglelakfjerne med acetone

Bedste neglelakfjerner til prisen

2 cutex-nail-polish-remover-strength-shield-100-ml-1
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Introduktion

På Google modtager Strength Shield neglelakfjerneren fra Cutex en vurdering på 4,7– en topanmeldelse særligt til prisen. Den fjerner effektivt neglelak, og er derfor alle pengene værd.

En af anmelderne beskriver neglelakken som ”Den bedste neglelakfjerner jeg har prøvet. Efterlader neglene nærede, og fjerner let neglelakken. Absolut værd at prøve”.

Det er en neglelakfjerner, der trods den meget lave pris, er både effektiv og skånsom mod neglene. Cutex anbefaler, at du påfører produktet på en vatrondel og holder vatrondellen på neglene. Det lader produktet opløse neglelakken. Er der rester af neglelak gnider du vatrondellen på neglen, til alt produkt er væk. 

Om Cutex Nail Polish Remover Strength Shield

Neglelakfjerneren adskiller sig markant fra de øvrige produkter i vores guide ved at den indeholder hydrolyseret silke. Hydrolyse er en kemisk proces, der nedbryder de dele af silken, der forhindrer det i at trænge ind i hud og negle.

Når silken er nedbrudt, kan den nemt trænge ind og pleje neglene, så de bliver stærkere og mere glansfulde. Den plejende ingrediens gør neglelakken mere skånsom og mild, når du fjerner din neglelak.

E-vitamin er kendt for at beskytte kroppens celler, og gør derfor dine negle stærkere. De plejende ingredienser modvirker de hårde bivirkninger fra acetonen, så dine negle og neglebånd ikke udtørres ved brug.

Acetone kan have en kraftig duft, som er velkendt ved neglelakfjernere, men Cutex Nail Polish Remover Strength Shield dufter i stedet af agurk, så den kraftige duft ikke er generende.

Leder du efter en effektiv neglelakfjerner der ikke efterlader dig med tørre negle, så er Strength Shield fra Cutex et god bud.

Til prisen er der råd til at købe den igen og igen, når du endnu engang løber tør for neglelakfjerner i skabet.

Fordele

 • Beriget med hydrolyseret silke, E-vitamin og B5-vitamin for at styrke neglene
 • Fjerner hurtigt og effektivt alle spor af neglelak
 • Efterlader ikke neglene tørre

Ulemper 

 • Virker ikke hvis du har limprodukter på neglene

 

Udvalgte specifikationer:

 • 100 ml
 • Indeholder acetone
 • Agurkeduft

Herôme Caring Nail Polish Remover – neglelakfjerne uden acetone

Bedste premium neglelakfjerner

3 herome-caring-nail-polish-remover-120-ml-1
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Introduktion

Caring Nail Polish Remover fra Herôme er et dyrere produkt, og til prisen har man høje forventninger til, men den lever absolut op til alle forventninger. Googles anmelderne er positive og en af brugerne beskriver den, som en: ”meget skånsom neglelakfjernerm der i modsætning til andre neglelakfjernere ikke skader neglene. Den har en sød duft, og ikke den kemiske lugt andre produkter har. Jeg anbefaler den stærkt!”.

Herôme anbefaler, at du påfører neglelakfjerneren på en vatrondel, og derefter lader den hvile på neglen i ca. 30 sekunder, så den opløser neglelakken. Gnid forsigtigt resterne af neglelakken af – og gentag efter behov. 

Om Herôme Caring Nail Polish Remover

Neglelakfjerneren fra Herôme indeholder ikke acetone, som normalt kan være hårdt for neglene. Den er effektiv til at fjerne neglelak.

Udover at være mere skånsomt for negle og neglebånd, så har det også den fordel, at det ikke har den kraftige kemiske duft af acetone, men en mere blid og behagelige duft. Herôme Caring Nail Polish Remover indeholder Lanolin, der udvindes af ulden fra får, hvor den beskytter fårets pels mod vind og vejr. Lanolinen hjælper til at beskytte og pleje dine negle, ligesom den gør naturligt hos fåret.

Neglelakfjerneren indeholder ikke acetone, og kan derfor bruges til at fjerne neglelak, der er påført ovenpå akrylnegle uden at opløse den lim, neglene er påført med.

Det er en meget blid og mild neglelakfjerner og kan derfor kræve, at du gentager processen med vatrondellen for at fjerne alle rester af neglelak. 

Fordele

 • Acetone-fri
 • Velegnet til akrylnegle
 • Beriget med Lanolin
 • Giver neglene en smuk glans
 • Blid og behagelig duft

Ulemper 

 • Meget mild
 • Tager længere tid at fjerne neglelak  

 

Udvalgte specifikationer:

 • 120 ml
 • Fri for acetone
 • Opløser ikke negleplader eller behandling
 • Mild duft

Herôme Nail Corrector Pen – korrekturpen som neglelakfjerner

Supereffektiv korrekturpen

7 herome-nail-corrector-pen-3-ml-1
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Introduktion

Neglelak er ikke altid lige nemt at påføre. Får du lidt lak på huden kan det rigtige produkt være en korrekturpen. Herôme Nail Corrector Pen er ikke en klassisk neglelakfjerner, men i stedet en korrekturpen til at fjerne de småfejl, du har lavet.

Anmeldelserne på Google er positive omkring pennen, og en bruger skriver, at den er en: ”god korrekturpen, der hurtigt sletter mine fejl når jeg påfører min neglelak”.

Herôme anbefaler, at du stryger stiften henover det område, hvor lakken har ramt neglebånd eller hud. Stiften renses med en serviet efter brug og kan udskiftes, når du skifter neglelak. Efter brug vendes stiften på hovedet, så den får nyt produkt på og er klar til næste brug. 

Om Herôme Nail Corrector Pen

Herôme Nail Corrector Pen adskiller sig markant fra de øvrige produkter, da det ikke er en reel neglelakfjerner. Ikke desto mindre synes vi, den fortjener en plads, fordi den er smart.

Selv den mest garvede beautynørd oplever i ny og næ, at en smule af lakken rammer ved siden af neglen. I stedet for at stå med en klodset vatpind med en smule neglelakfjerner på, så fungerer Herômes Nail Corrector Pen meget bedre i praksis.

Stiften er vinklet i toppen, så du meget præcist rammer det område, du ønsker at fjerne overskydende lak fra. Selve produktet er effektivt til at fjerne lakrester, men udtørrer ikke huden.

Pennen vil spare dig for en del tid, og selvom den ligger i den dyre prisklasse, så er den prisen værd med sin innovation.

Fordele

 • Acetone fri
 • Udtørrer ikke huden
 • Let at anvende

Ulemper 

 • Højere prisklasse

Udvalgte specifikationer:

 • 3 ml
 • Acetone fri
 • 3 ekstra stifter
 • Mild mod huden

Benecos Natural Nail Polish Remover – 100% vegansk neglelakfjerner

Vegansk og naturlig neglelakfjerner

6 benecos-soft-natural-nail-polish-remover-125-ml-1631004029
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Introduktion

Benecos Natural Nail Polish Remover er et 100% vegansk alternativ, der fjerner neglelak og samtidig er god mod samvittigheden. Den virker effektivt, og en bruger på Google skriver i sin anmeldelse: ”Med andre neglelakfjernere havde jeg altid det problem, at neglene tørrede ud og revnede. Med denne er problemet løst. Neglene og velplejede, og slet ikke tørre”.

Benecos anbefaler, at du påfører produktet på en vatrondel og lader vatrondellen hvile på neglen i ca. 30 sekunder, mens lakken opløses. Gnid forsigtigt lakken af neglen og gentag efter behov.

Om Benecos Natural Nail Polish Remover

Natural Nail Polish Remover fra Benecos er økologisk certificeret af BDIH. Det er et tyske miljømærke, der kræver økologiske ingredienser, og at produkterne ikke bliver testet på dyr. Produktet er derfor helt fri for pesticider og tilsætningsstoffer og indeholder plejende olier fra appelsin- og citronskal for at give dine negle den bedste pleje.

Derfor er den også fri for acetone, som er en af de skrappe ingredienser, der er hård mod negl og neglebånd. Som med de fleste acetonefri neglelakfjernere kræver det mere arbejde med at gnide produktet på neglen for at få fjernet alle rester af neglelak. Netop fordi det ikke er acetone du gnider mod neglene, er det dog en skånsom måde at fjerne lakken fra neglene. 

Hvis du er veganer eller gerne vil implementere flere veganske produkter i dine rutiner, så er det et oplagt valg at købe Benecos Natural Nail Polish Remover. 

Fordele

 • Uden acetone
 • Økologisk certificeret af BDIH
 • Velegnet til veganere
 • Fjerner forsigtigt neglelak uden at efterlade neglene og huden tør

Ulemper 

 • Kræver lidt ekstra for at få det fjernet

Udvalgte specifikationer:

 • 125 ml
 • Acetone fri
 • Indeholder appelsin- og citronolie
 • Alkohol fri
 • Vegansk

Mavala Extra Mild Nail Polish Remover – neglelakfjerner til skrøbelige negle

ekstra mild neglelakfjerner til skrøbelige negle

Introduktion

Har dine negle tendens til at flække hurtigt, og virker de bløde og skrøbelige, så kan din neglelakfjerner være årsagen til problemet. Den hårdeste behandling af neglene sker, når du fjerner neglelaksprodukter – og især produkter med skrappe kemikalier kan slide hårdt på negle og neglebåndene.

Mavala har udviklet en ekstra mild neglelakfjerner, der ikke udtørrer dine negle efter brug. Det er en neglelakfjerner uden acetone, der imidlertid stadig fjerner alle rester af neglelak.

En af anmelderne på Google så forbedringer på sine negle efter to ugers brug af produktet. En anden anmelder beskriver den som: ”den bedste neglelakfjerner, skånsom og ekstra mild”, og produktet har samlet fået en bedømmelse på 4,7 stjerner.

Mavala anbefaler, at du fugter din vatrondel med produktet og holder vatrondellen på neglen et par sekunder. Produktet trænger ind og kan fjernes ved at gnide let på neglen. Ved en mørk farve eller mange lag lak gentager du processen. 

Om Mavala Extra Mild Nail Polish Remover

Mavala er kendt for at være et cruelty-free mærke, som ikke tester deres produkter på dyr. Neglelakfjerneren passer både på dyrene og dine negle, hvilket er et plus.

Almindelig neglelak indeholder kraftige ingredienser, der skal nedbrydes af effektive ingredienser i neglelakfjerneren. Med det in mente har Mavala udviklet en neglelakfjerner med ingredienser, der supplerer de hårde kemikalier for at passe bedst muligt på dine negle og neglebånd.

På trods af at neglelakfjerneren ikke indeholder acetone, har den dog alligevel en kraftig duft, der læner sig op ad de almindelige neglakfjernere.

Har du brug til at passe ekstra godt på dine negle, eller døjer du med meget skrøbelige negle, så er Mavala Extra Mild Nail Polish Remover produktet for dig. Til en fornuftig pris får du et produkt, der er meget mildt mod dine negle, men samtidig effektivt fjerner neglelakken. 

Fordele

 • Fjerner skånsomt neglelak
 • Udtørrer ikke negle og neglebånd
 • Beriget med ingredienser der modvirker de skadende opløsningsmidler
 • Brandet tester ikke på dyr

Ulemper 

 • Stærk duft

Udvalgte specifikationer:

 • 100 ml
 • Uden acetone

Essie Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover – neglelakfjerner til glimmer 

fjerner let og effektivt glitter neglelak

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Introduktion

Enhver der har pyntet negle med glitter og glimmer ved, hvor svært det er at få af neglene igen. Derfor har Essie udviklet en neglelakfjerner specifikt til det formål. Den er både let og effektiv til at fjerne alle rester af produkter – både dem med og uden glitter.

Kort og præcist har en bruger skrevet en anmeldelse hos Google. Anmelderen beskriver neglelakfjerneren som en: ”fantastisk neglelakfjerner, der renser hurtigt og grundigt. To gange over neglelakken og den er væk uden de store anstrengelser”. 

Om Essie Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover

Det særlige ved Essie Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover er, at den er beriget med slibende korn, der gør den særdeles effektiv til at fjerne neglelak med glitter i.

Hvis du har prøvet at fjerne glitter neglelak med en almindelig neglelakfjerner, kan det kræve intens gnideri på neglen i lang tid. Det er hårdt for neglen, der bliver svagere og mere udtørret, jo mere der gnides på den. De slibende korn hjælper med at få fjernet glitter, uden at du skal lægge kræfter i at gnide for meget neglene. 

Prismæssigt ligger neglelakfjerneren i den høje ende, og selvom den er drøj i brug, så kan det være dyrt på den lange bane. Den kan med fordel bruges udelukkende til at fjerne neglelak med glitter, og du kan bruge et billigere produkt til at fjerne almindelig neglelak. Så holder Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover fra Essie væsentligt længere, og du får fjernet din neglelak effektivt og skånsomt.

I forhold til andre produkter på markedet, kan det kræve større mængder af produktet for at få fjernet al lak fra neglene.

Fordele

 • Velegnet til glitter og tekstur neglelak
 • Beriget med slibende korn
 • Beskadiger ikke neglene
 • Velegnet til glitter og tekstur neglelak
 • Beriget med slibende korn
 • Beskadiger ikke neglene

Ulemper 

 • Kræver store mængder af produktet

Udvalgte specifikationer:

 • 120 ml
 • Indeholder skrubbekorn

Guide til at vælge den bedste neglelakfjerner

Den bedste type neglelakfjerner for dig er ikke nødvendigvis den samme som din veninde eller kollega. Det er i langt højere grad et spørgsmål om præferencer.

Den primære forskel på de typer af neglelakfjernere, der findes på markedet, er om hvorvidt de indeholder acetone eller ej.

Acetone er kraftig og effektivt til at fjerne neglelak, men er langt hårdere ved neglen, neglebåndene og huden på fingrene. Det fjerner de naturlige olier der er i huden. Det kan på se meget tørt ud og være ubehageligt.

Er formålet at fjerne almindelig neglelak fra neglene, er en neglelakfjerner uden acetone brugbar. Den er mindre effektiv, men udtørrer ikke negle og hud i samme grad.

Er formålet at fjerne shellak fra fingrene, er det nødvendigt at anvende en neglelakfjerner med acetone, da acetone opløser produktet. Du kan med fordel skifte mellem de to typer af neglelakfjerner, alt efter hvilken type lak du skal have fjernet. 

Uanset hvilken type du foretrækker, så er det altid en god idé at bruge enten creme eller en negleolie efter at have fjernet neglelak. Det vil genoprette noget af den fugtbalance, der naturligt forekommer i huden og neglene. 

Hvis du er interesseret i at opretholde sunde og velplejede negle, kan det være en god idé at investere i et negle manicuresæt. Et manicure sæt indeholder forskellige værktøjer, som kan hjælpe dig med at file og forme dine negle, fjerne døde hudceller og give dine negle en glansfuld finish.

Kilde: Self.com

Sådan fjerner du sikkert neglelak derhjemme

Det varierer fra brand til brand, hvordan de anbefaler, at du anvender deres produkt.

Hvis du skal fjerne almindelig neglelak fra neglene, er der nogle steps til at gøre det mere skånsomt. Først og fremmest er det vigtigt ikke at rive eller pille i neglelakken når den begynder at krakelere. Det vil fjerne de øverste lag af neglen og gøre den blød og skrøbelig.

Næste step er, at når du har påført produktet på vatrondellen, så skal vatrondellen holdes oven på neglen i 20-30 sekunder for at opløse lakken mest muligt. På den måde vil det kræve mindre gnideri på selve neglen. Produktet undgår så vidt muligt at ramme og udtørre huden omkring. 

Skal du derimod have fjernet gelé eller shellak fra neglene, så har processen en del flere steps:

Step 1: Fil neglene ned

Det øverste lag af geléen skal files af med en neglefil, så neglelakfjerneren kan trænge bedre ind. Her kan du med fordel bruge en elektrisk neglefil, som er en hurtig og effektiv måde at få filet dine negle.

Step 2: Beskyt negle og neglebånd

Smør en tyk creme eller negleolie ind i neglebånd og huden omkring, for at give ekstra beskyttelse. 

Step 3: Gennemvæd neglene i acetone

Til fjernelse af gelé på neglene er det nødvendigt at anvende en neglelakfjerner med acetone i, da det opløser produktet på neglene. Påfør neglelakfjerneren på en opklippet vatrondel eller et lille stykke vat.

Step 4: Pak neglene ind i folie

Tag 10 mindre stykker folie og placer vatrondellen eller vatstykket over neglene og pak dem ind. Neglelakfjerneren skal sidde på neglene et stykke tid for at opløse produktet.

Step 5: Fjern forsigtigt med en træpind

Når neglelakfjerneren har blødgjort produktet på neglene, kan du forsigtigt skubbe det af med en træpind. Hvis produktet ikke kan gnides af, skal vatrondellen sidde i længere tid på neglen.

Step 6: Pleje

Acetone er hårdt for hud og negle, så når du har fjernet alt produkt, er det vigtigt at give hænderne noget pleje, så de bliver gennemfugtet. Brug en tyk creme eller negleolie til at genoprette oliebalancen. 

Kilder: Harpersbazaar.com, Allure.com og Businessinsider.com 

Forskellen mellem neglelakfjernere med og uden acetone

Acetone er den aktive ingrediens i mange neglelakfjernere, der opløser neglelakken. Det anvendes i mange neglelakfjernere, fordi det er et effektivt middel til at fjerne alle typer neglelak.

Det er dog hårdt mod hud og negle, fordi det også fjerner de naturlige olier.

I neglelakfjernere uden acetone anvendes andre opløsningsmidler. De er mindre effektive, men kan også opløse neglelakken. Det kræver som oftest mere gnidning mod neglen, som betyder mere slitage og længere kontakt på huden. 

Kilder: Askanydifference.com og Goodhousekeeping.com 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Google er verdens mest brugte søgemaskine, hvor du kan finde svar på alverdens spørgsmål. På deres underside Google Shopping giver de forbrugerne et overblik over forskellige forhandlere og deres produkter.

Du kan se anmeldelserne af Cutex Nourishing Nail Polish Remover her

Du kan se anmeldelserne af Cutex Nail Polish Remover Strength Shield her

Du kan se anmeldelserne af Herômes Caring Nail Polish Remover her

Du kan se anmeldelserne af Essie Leave No Trace Nail Polish Remover her

Du kan se anmeldelserne af Mavala Extra Mild Nail Polish Remover her

Du kan se anmeldelserne af Benecos Nail Polish Remover her 

Du kan se anmeldelserne af Herômes Corrector pen her

Andre kilder

Self.com er et globalt magasin, der beskæftiger sig med alt indenfor velvære og selvforkælelse. Vi har brugt deres artikel ”To Acetone Or Not? The Healthiest Way To Remove NailPolish” skrevet af Shannon Romanovski. 

Du kan se artiklen her 

Amerikanske Harper’s Bazaar er et månedligt magasin, der skriver om alt fra mode til skønhed. 

Vi har brugt deres artikel ”How To Remove a Gel Manicure at Home” skrevet af redaktionen på Harper’s Bazaar. 

Du kan se artiklen her

Hos Allure.com er de eksperter i at give tips og tricks indenfor skønhed og selvforkælelse. Vi har brugt deres artikel ”A Comprehensive Guide to Removing Gel Nail Polish at Home – Without Damaging Your Nails” skrevet af Amber Katz, Macaela Mackenzie og Audrey Noble. 

Du kan se artiklen her

Business insider specialiserer sig i alt hvad der vedrører finansielle og forretningsmæssige nyheder. Vi har brugt deres artikel ”How to remove gel nail polish at home without ruining your nails” skrevet af Lilah Nicolaidis.

Du kan se artiklen her

Hos Ask Any Difference leverer de hver dag videnskabelige artikler der omhandler forskellen på forskellige sammenlignelige ting. Vi har brugt deres artikel ”Difference Between Acetone and Nail Paint Remover (With Table)”.

Du kan se artiklen her

Det amerikanske magazin Good Housekeeping leverer hver måned artikler og anmeldelser omkring opskrifter, skønhedsprodukter alt til hjemmet. Vi har brugt deres artikel ”How to Remove Gel Nail Polish at Home Quickly – Without Totally Ruining Your Nails” skrevet af Katie Borque.

Du kan se artiklen her

FAQ

Den bedste neglelakfjerner afhænger af personlige præferencer. Neglakfjerner med acetone er effektivt, neglelak uden acetone er mere skånsom, men tager længere tid.

Først skal du overveje om du har behov for en neglelakfjerner med eller uden acetone. Efterfølgende bør du overveje om du har et behov for en neglelakfjerner, der indeholder olier, som kan give ekstra beskyttelse og pleje til dine negle. 

Nej. Acetone er en ingrediens, der oftest bruges i neglelakfjerner, men som suppleres med plejende ingredienser, for at gøre den mere skånsom for neglene.

En neglelakfjerner med acetone er den hurtigste måde at få fjernet gammel neglelak. Put produktet på en vatrondel og gnid, til produktet er væk. 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar