fbpx

Manicure er den franske betegnelse for neglebehandling. Er du træt af flossede neglebånd, knækkede negle eller matte negleoverflader, er det tid til at behandle og pleje spidserne af din fingre.

Du kan vælge mellem forskellige sæt til neglebehandling. Der er både elektriske manicuresæt og trådløse – og det kan være vidt forskelligt hvor meget udstyr, der følger med til dit produkt.

Vores redaktion har samlet en række forskellige manicuresæt, så du kan finde det rette, når dine hænder og evt. tånegle skal forkæles. Du får gode råd til at sammenligne de mange muligheder på markedet, og du får svar på, hvad du skal holde øje med, når du vil have mest værdi for pengene.

Beurer MP 41 – godt manicuresæt elektrisk

Det prisvenlige sæt

Beurer MP 41
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Har du ikke brugt redskab til neglebehandling før, kan det være en god start at købe et budgetvenligt produkt. Beurer MP 41 er et billigt manicure sæt til mænd og kvinder, der er simpelt at anvende. Apparatet er lavet i et klassisk design med et kraftigt skaft.

Hvor andre neglebehandlingsapparater er lavet i multifunktionelle udgaver, der kan bruges til både hænder og fødder, er det anderledes med Beurer MP 41. Produktet egner sig kun til behandling af negle på hænderne.

Det elektriske apparat er udstyret med 2 hastigheder, som du let kan veksle imellem. Du skal være opmærksom på, at der ikke følger ekstra redskaber med til apparatet. Det kan du savne, hvis du ønsker at polere negle fra tid til anden. Hos Amazon får apparatet fra Beurer en anmeldelse på 4,3/5 stjerner af mere end 7.000 kunder.

Du kan uden problemer tage Beurer MP 41 med dig på ferien eller weekendopholdet takket være den medfølgende opbevaringstaske. Tasken skåner apparatet mod slid, og det gør det nemt for dig at holde styr på ledningerne og selve apparatet.

Fordele

 • Lav pris
 • Solid kvalitet
 • Positive anmeldelser hos forbrugerne

Specifikationer 

 • Elektrisk
 • Solidt design
 • Der medfølger opbevarings- og transporttaske
 • Kan bruges af både mand og kvinde
 • 2 hastigheder

Ulemper

 • Svag hastighed
 • Der følger ikke redskaber med

Beurer MP64 – kvalitets manicure sæt til mænd og kvinder

Premium valg

Beurer er kendt for at designe professionelle og topscorer produkter til sundhed og velvære. Vil du have et multifunktionelt sæt til neglebehandling, kan dette trådløse manicure- og pedicuresæt være det helt rigtige valg for dig.

Det kan være en god idé at holde øje med anmeldelser og kundevurderinger, når du køber redskaber til velvære. Hos Amazon bliver Beurer MP64 kåret med 4,6/5 stjerner fra forbrugerne. Hos tyske Haus.de bliver neglebehandlingssættet kåret som topscorer. Det er særligt de mange behandlings- og plejeprogrammer, der får produktet til at stige til tops i vurderingen.

Der medfølger 10 forskellige bits til sættet, som du kan bruges til at file og polere dine negle med. Den store fordel ved sættet fra Beurer er det trådløse design. Du behøver ikke at være afhængig af at skulle være dig tæt på en stikkontakt, når du vil pleje og behandle dine negle.

MP64 er udstyret med et kraftigt Lithium batteri, så du slipper for at skulle oplade din trådløse neglefil igen og igen. På en fuld opladning kan batteriet fungere i op til 3 timer.

Der er integreret LED-lys i Beurer MP64, så du får de bedste betingelser for at file og polere.

Fordele

 • Kåret som ”Editors choise” hos Haus.de
 • God performance
 • Med LED-lys

Specifikationer 

 • 10 redskaber med følger
 • Integreret LED lys
 • Kan også bruges til at fjerne hård hud på fødderne
 • Kraftfuldt batteri
 • Slutter selv efter 20 minutter

Ulemper

 • Høj pris
 • Apparatet kan være svært at få et godt greb om

Guide til køb af manicure sæt

Velvære og pleje af krop har betydning for vores psykiske trivsel. Uanset om du står overfor en permanent hårfjerning eller gør-det-selv neglepleje, er det af stor værdi at bruge en guide, der hjælper dig igennem wellness-processen.

Engang var det kun professionelle, der udførte neglebehandlinger. Sådan er det langt fra i dag som følge af den store popularitet, manicure har fået. Du finder et stort udvalg af apparaterne til negle- og neglerodsbehandling, som er designet til både mænd, kvinder og unisex.

Du skal holde øje med følgende, når du vil have dét apparat til neglebehandling, som tilgodeser dine behov for pleje:

 • Design af apparat
 • Type af batteri på apparat
 • Omfang af redskaber og ”bits”
 • Funktion af apparat (strøm eller batteri)
 • Pris

Køb manicure sæt som matcher den person, der skal bruge redskaberne. Vi har forskellige behov og præferencer, når det kommer til at holde vores negle pæne og velplejede. Hvis du har brug for en neglelakfjerner, kan du vælge et manicure sæt, der inkluderer dette produkt.

Trådløs eller ej?

Vil du have mest mulig frihed med dit apparat, skal du vælge en udgave med indbygget batteri. De bedste batterier er dem af udgaven ”Lithium”. Med dette får du et kraftfuldt batteri, som hurtigt oplades.

Det er en god idé at forholde sig til, hvordan skaftet på selve apparatet er udformet. Du skal have opnå et stabilt og fast greb om redskabet, så du kan behandle både venstre og højre hånd.

Langt de fleste af os har en dominerende hånd. Det kan være udfordrende at bruge den modsatte hånd. Derfor skal dit apparat være lavet i et ergonomisk design, så du har fuld kontrol over det.

Når det kommer til manicure og pedicure sæt, vil der være sammenhæng mellem kvalitet, omfang af ekstra negleplejeredskaber og pris. Vil du have et af de mest komplette og veludstyrede produkter med 10+ styk redskaber, skal du forvente en højere pris på manicuresættet sammenholdt med de klassiske apparater med 1-3 supplerende redskaber.

Vil du spare penge på dit velværeprodukt, skal du gå efter tilbud.

Kilder: Stylecraze.com og Nykaa.com

Sådan giver du dig selv en manicure

Du behøver i princippet ikke mange forskellige redskaber til dit manicuresæt for at få velplejede negle og neglebånd. Har du et produkt med 2+ redskaber, kan det være en hjælp at bruge en guide, der giver dig indblik i processen med at file og polere negle.

 • Klargøring 

Start med at vaske hænder og fjern eventuel rest af neglelak.

 • Filning af negle 

Start med at file dine negle og brug et redskab med den rette grovhed. Har du lange negle, der skal files ned, kan det være den bedste løsning at klippe dem først.

Når neglene har fået den ønskede længde, skal de behandles med en blød og fin fil, så du undgår skarpe spidser og kanter.

 • Polering 

Har du et professionelt manicuresæt, vil der følge redskaber med til polering af neglene. Det er en blød fil, der sættes i gang med roterende bevægelser, og som fjerner ujævnheder fra neglenes overflader.

 • Pleje af neglebånd 

Afslutningsvist skal du arbejde med dine neglebånd. Har du fine, løse neglebånd, kan du fjerne dem med en pincet. I de fleste manicure- og pedicuresæt følger der et specialredskab med, som har til formål at skubbe neglebåndene på plads. En neglebåndsskubber gør det nemt for dig at ’skubbe’ de flossede bånd på plads, så du ikke har små revner ved siden af dine negle.

Den bedste måde at vedligeholde smukke negle og neglebånd på er ved at afslutte din pleje med en god håndcreme. Generelt er det en god idé hele tiden at sørge for, at dine hænder er fugtede. Tørre hænder og negle er med til at skabe flossede neglebånd og porøse negle.

Kilder: Buzzfeed.com og Houseoffraser.co.uk

Sådan bruger du manicureredskaberne

Når du har købt et moderne og professionelt sæt til neglebehandling, vil der altid følge en vejledning med til, hvordan du bruger de forskellige redskaber. I starten kan det være en god idé at sætte de forskellige redskaber på dit apparat og bruge redskaber på huden; det kan være på håndfladen eller på underarmen. På den måde kan du få erfaring med hårdheden på filene, og du får en fornemmelse af, hvor meget hastighed der skal til, så du får filet eller poleret i dét omfang, du har brug for.

Effekten af redskaber afhænger af, hvor stor hastighed dit negleplejeapparat kører med. De bedste apparater er dem, der kan programmeres i 1-2 hastigheder. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at des højere hastighed, des mere effektfuldt vil dit redskab arbejde med.

Med tiden kan der være brug for at forny og udskifte dine redskaber. Både fil og redskab til polering kan blive ”trætte”, så effekterne mindskes.

Kilde: Wikihow.com

FAQ

🤩 Dette skal du være opmærksom på, når du køber manicure sæt

Du skal gøre dig overvejelser om både design af apparat, funktionen af det og omfang af redskaber, når du køber produkt til neglebehandling. Derudover skal du være opmærksom på, at nogle apparater kun egner sig til behandling af negle på hænder, mens andre er multifunktionelle.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🤔 Dette skal du være opmærksom på, når du køber manicure sæt

Der kan være store variationerne mellem de forskellige manicure sæt, og hvad de indeholder af supplerende redskaber. Typisk vil der følge et par redskaber med til polering af negle og et redskab til pleje af neglebånd.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🧐 Hvor meget tilbehør indeholder et manicure sæt?

Det er individuelt fra produkt til produkt, hvor meget tilbehør du får med til dit apparat. Der finder klassiske apparater med 1-2 ekstra redskaber. Du kan også få professionelle udgaver, hvor du får 10-12 supplerende redskaber til behandling af både negle og neglebånd.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Tidligere anmeldte produkter – Nu udgået

Saddler Manicuresæt – elegant manicuresæt til negle

Saddler Manicuresæt

Det er langt fra kun kvinder, der går op i at have velplejede negle og pæne neglebånd. Har du som mand et sælgerjob, eller er det vigtigt for dig at fremstå ordentlig og præsentabel, er negle og hænder et vigtigt plejepunkt for dig.

Blandt de nyeste negleplejesæt på markedet finder du produktet fra Saddler. Sættet består af standardudstyr til neglepleje – herunder negleklipper, fil, neglebåndsskubber og pincet. Du kan bruge redskaberne enkeltvist eller i kombination med hinanden, hvis du både har flossede negle og markante neglebånd.

De 4 redskaber leveres i en moderne og stilfuld taske, der er lavet i brunt eller sort læderlook. Du vælger selv, hvilket design du er til. Saddler negleplejesættet kan være den perfekte gave til ham eller hende, som går op i at være velplejet og præsentabel både i private sammenhænge og på jobbet.

Fordele

 • Perfekt gave til ham
 • Praktisk sæt, der let kan tages med på farten
 • Med de mest nødvendige redskaber

Specifikationer 

 • Består af fil, negleklipper, pincet og neglebåndsskubber
 • Leveres i elegant etui
 • Etui kan vælges i både sort og brunt læderlook
 • God pris
 • Kan bruges af både mand og kvinde

Ulemper

 • Der følger ikke et manicureapparat med

Remington REVEAL Manicure & Pedicure Sæt Pro Collection

Vores favorit

Remington REVEAL Manicure & Pedicure Set Pro Collection

Fordele

 • Ergonomisk design
 • 2 års produktgaranti
 • 12 redskaber medfølger

Vil du masser af værdi for pengene, kan det være værd at købe et neglebehandlingssæt på tilbud. Pro Collection sæt fra Remington befinder sig i mellemprisklassen, og det er et af de mest veludstyrede produkter, du kan vælge. Du får et sæt med 12 redskaber, du kan bruge til at file og polere neglene med både på hænder og fødder.

Der følger også redskaber med, som du kan bruge til at fjerne hård hud på fødderne. Du får med andre ord et komplet sæt til en skarp pris.

Negle- og fodbehandlingssættet bliver kåret med betegnelsen ”meget god” hos Testfamilien.dk, og hos Amazon bliver produktet anmeldt med 4/5 stjerner af forbrugerne.

Med Remington manicuresættet får du et komplet produkt til neglebehandling. Du behøver ikke at have erfaring med selv at udføre negle- og neglerodspleje, da der følger en dansksproget vejledning med.

Den store fordel ved produktet er, at det er lavet i et ergonomisk design, så du får et godt og stabilt greb om redskabet. Der er LED-lys integreret i konstruktionen, så du kan se, hvad du laver, uanset om du er på badeværelset eller andre steder.

Specifikationer 

 • Der følger 12 redskaber med
 • Skal sluttes til stikkontakt
 • Skridsikkert håndtag
 • Opbevaringstaske medfølger
 • Integreret LED belysning
 • 2 hastighedsindstillinger

Ulemper

 • Kan have tendens til at være støjende
 • Kan være svær at kontrollere på maksimumhastigheden

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar