fbpx

Står du og mangler en ny neglefil? Med en elektrisk neglefil bliver manicuren gjort hurtigere og nemmere, hvor du sparer tid på at file løs med den elektriske model.

Du kan både bruge de elektriske neglefile på akrylnegle og negle af gelé, og du er sikker på altid at få flotte, skinnende resultater.

I vores oversigt har vi samlet nogle af de mest anbefalede og anmelderroste elektriske neglefile på markedet. Vi har fundet frem til et udvalg med forskellige kvaliteter og priser, så du med sikkerhed kan finde en elektrisk neglefil, som passer lige præcis til dig og dine behov. 

Det skal du overveje, før du køber en ny elektrisk neglefil:

 • Størrelse og vægt: Du kan få neglefile i forskellige størrelser og vægtklasser.
  Hvis du gerne vil have din nye neglefil med på farten, er det en god idé at vælge én som er lille i størrelsen og let i vægt.
 • Pris: Du kan selvfølgelig finde filene i forskellige prisklasser. Det er smart at finde ud af hvor mange penge, som du vil bruge, inden du går på jagt efter neglefilen.
  Med et afklaret budget, undgår du nemlig at falde for en neglefil, som er udenfor din prisklasse.
 • Hastighed: På nogle elektriske neglefile, er det muligt at styre hastigheden. Det kan være nemmere at fjerne nogle former for lak med en højere hastighed.
  Hvis du synes det er en vigtig feature, så led specifikt efter én neglefil med hastighedsindstillinger.
 • Tilbehør: Det varierer hvor meget tilbehør, som følger med filen.
  Hvis du gerne vil have mange muligheder, når du laver manicure, så sørg for at vælge en el-neglefil, som har masser af tilbehør for at opnå maksimal fleksibilitet.
 • Design: Tænk over hvordan den skal se ud. Det ville være ærgerligt, hvis du gik hen og blev træt af neglefilens udseende med årene, som du bruger den.

Beurer MP41 Manicure Set with 7 bits elektrisk neglefil – komplet sæt til den perfekte manicure

Redaktionens anbefaling

i samarbejde med PriceRunner

 

Beurer MP41 Manicure Set er et komplet sæt med elektrisk neglefil og masser af tilbehør, som kan give dig de velplejede negle og hænder, du drømmer om.

Det er et populært produkt iblandt forbrugerne, og sættet scorer 4,5 ud af 5 stjerner blandt brugerne på Google Shopping.

Der har været mere end 130 profiler inde at skrive en anmeldelse på produktet, og der er mange, som komplimentere sættet for at være af høj kvalitet.

Om Beurer MP41 Manicure Set with 7 bits

Du får en helstøbt pakke med manicuresættet, som kommer med 7 forskellige slags bits.

Du kan både bruge en sakirkegle, kiltkegle, cylindrisk sliber og mange flere. Med de mange muligheder kan du nemt opnå det optimale look.

Det er oplagt at bruge neglefilen til både polering, rensning og til at fjerne tør hud. Der er mulighed for at regulere på hastigheden ved at vælge imellem to forskellige slags indstillinger.

Neglefilen har et lækkert design, og så kommer den i en smart opbevaringstaske, så du let kan have den med på farten.

Den er nem at bruge, og ideel til både nybegyndere og de mere erfarne.

Fordele:

 • Masser af tilbehør
 • Nem at bruge
 • God længde på ledning
 • Lækkert design
 • Letvægter

Specifikationer:

 • Farve: Hvid
 • Vægt: 650 gram

Ulemper:

 • Virker kun med ledning, ingen batterier

Scholl Velvet Smooth Elektrisk Neglefil – En god all-rounder elektrisk neglefil

Bedst til prisen

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Med Scholl Velvet Elektrisk Neglefil får du et lækkert produkt til en skarp pris.

Neglefilen er også populær blandt brugerne på Google Shopping. Den får 4,1 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 330 bedømmelser.

Om Scholl Velvet Elektrisk Neglefil

Du får en neglefil fra Scholl, som er nem at bruge og har et lækkert design.

Du kan både pudse, polere og slibe dine negle, og vil altid være sikker på at have lækre, sunde hænder, fødder og negle med neglefilen fra Scholl. Den kommer med tre forskellige hoveder, som du kan vælge imellem for at opnå det optimale resultat.

Det er en letvægter, som du altid kan have med i tasken. Du kan få den til en skarp pris, og det er ikke tilfældigt, at vi har kåret den en “Bedst til prisen”.

Fordele:

 • Nem at bruge
 • Letvægter
 • Giver flotte resultater

Specifikationer:

 • Tilbehør: 3 hoveder
 • Farve: Blå og hvid

Ulemper:

 • Kunne godt have længere driftstid

Hvad er en elektrisk neglefil?

En elektrisk neglefil er et smart redskab til neglebehandling og manicure. Det er en fil med motor, som du bruger til at enten slibe, polere eller file dine negle med. En elektrisk neglefil kan du både bruge til gele- og akrylnegle samt dine naturlige negle på hænder eller fødder. 

Nogle gange bruger de batteri, mens de andre gange skal i et strømstik. De er ofte lette og nemme at have med på farten. De mere tunge modeller er for det meste tænkt til professionelle kosmetologer.

Du sparer en del tid ved at bruge en elektrisk neglefil frem for en almindelig neglefil, fordi den kører på elektricitet. Det er ofte muligt at indstille hastigheden, og de kommer tit med flere forskellige file, så du kan få det optimale look. Det er også tit muligt at tilkøbe ekstra bits og file, hvis du mangler noget.

Alle kan lære at bruge en el-fil til negle og opnå smukke resultater, som minder om hvad du får lavet i neglesalonen. Hvis du bruger den korrekt, vil den typisk holde i mange år frem. Det er derfor en god investering, hvis du går op i at have sunde, smukke negle.

Er en elektrisk neglefil god for dine negle?

Der er flere fordele ved at bruge en elektrisk fil til negle, og det kan faktisk forøge dine negles sundhed og styrke.

Med en el neglesliber kan du nemt fjerne død hud og neglebånd fra dine hænder og fødder. Der kommer ofte file og tilbehør med, som er særligt til formålet.

Du skal ikke være bange for at den gør skade på dine hænder eller fødder. Det er dog altid en god idé at læse manualen nøje, og være sikker på at bruge indstillingerne korrekt.

Hvis du arbejder med en skarp fil på høj hastighed, kan den potentielt gøre skade på dine hænder.

Siden det er et elektrisk objekt, bør du også være opmærksom på ikke at bruge det med våde hænder eller i nærheden af vand.

Hvilken elektrisk neglefil skal jeg vælge?

Det afhænger selvfølgelig af dit individuelle behov, hvilken neglefil der er den rigtige for dig.

Det er en god idé at afdække hvad du ønsker i en el neglefil, inden at du gør et køb. På den måde er du sikker på, at den lever op til alle dine behov.

 • Det er f. eks smart at overveje dit niveau: Er du nybegynder eller har du meget erfaring med at lave negle?
 • Du kan også tænke over om du tit er ude at rejse eller på farten. I så fald er det smart at vælge en elektrisk neglefil, som er let i vægt.
 • Det er også værd at overveje om du har brug for neglefil med batteri. En batteridreven neglefil giver større frihed, fordi at du kan bruge den overalt og ikke er afhængig af et strømstik.

De fleste elektriske neglefile kan både bruges til naturlige og kunstige negle, men nogle er bedre er mere specialiserede i én retning. Vælg en neglefil, som passer til dine negle, og som kan give dit lige præcis det look, som du drømmer om.

Hvad er et pedicuresæt?

Et pedicuresæt er et sæt af forskellige værktøjer, der bruges til at pleje fødderne. Det kan indeholde værktøjer såsom nagelsaks, neglefil, børster, skrubber og fugtighedscremer. Pedicuresæt er ideelle til at holde fødderne sunde og rene, og til at forebygge og behandle fodproblemer såsom hård hud, ligtorne og nedgroede negle.

Selvom de to produkter kan synes at have forskellige formål, kan de bruges sammen for at opnå det bedste resultat i neglepleje. En elektrisk neglefil kan bruges til at forme og file neglene, mens et pedicuresæt kan bruges til at holde fødderne sunde og rene. Ved at bruge begge produkter i kombination kan man opnå den fulde effekt af neglepleje og fodpleje.

Hvis du er interesseret i at opgradere din negleplejerutine, kan du også overveje at investere i et manicure sæt. Et manicure sæt kan give dig alle de nødvendige værktøjer og produkter til at tage sig af dine negle, herunder negleklippere, neglesaks, neglebåndsskubber og neglelakker. Ved at bruge et manicure sæt sammen med din elektriske neglefil, kan du få smukke og velplejede negle

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Gun-Britt Elektrisk Neglefilsæt – En elektrisk neglefil fra den kendte stylist, Gun-Britt

Det mest kompakte valg

Den kendte stylist Gun-Britt har lavet sit eget mærke, hvorfra du kan få et smart og lækkert elektrisk neglefilsæt.

Sættet har ikke modtaget en lang række tests og anmeldelser, men det er enkelt uden ledning med et lækkert design.

Om Gun-Britt Elektrisk Neglefilsæt

Med Gun-Britt el Neglefilsæt får du både en blød og en hård neglefil, som du kan bruge til både polering, slibning og at file negle og hud. Du får også tilbehør til at fjerne neglebånd.

Sættet er let at have med på farten, hvor det er praktisk, at du kan bruge den elektriske neglefil uden ledning.

Med neglesættet fra Gun-Britt er du garanteret sunde, skinnende negle i hverdagen med et gennemført og lækkert design.

Fordele:

 • Nem at have med
 • Flotte, skinnende resultater
 • Bruger ikke ledning
 • Lækkert design

Specifikationer: 

 • Kommer med 1 x ekstra hård neglefil
 • Batteri: Inkluderet
 • Farve: Sort

Ulemper: 

 • Lavt antal accessories inkluderet

SalonShaper Elektrisk neglefil 5-i-1 – bedste neglefil til gelenegle

Det perfekte valg til hobby-kosmetikeren

Den lille, elektriske neglefil fra SalonShaper er et lækkert produkt, som du kan bruge både derhjemme og have med i tasken.

Den er populær blandt forbrugerne, og får gode bedømmelser blandt brugerne på Amazon. Neglefilen scorer 4.2 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 10 globale ratings. 

Om SalonShaper Elektrisk neglefil

SalonShaper el neglefil er nem at bruge, og du kan let tilpasse dit behov med de fem medfølgende file.

Brug den elektriske neglefil til gelenegle eller akrylnegle, der trænger til at blive fikset. Du kan også bruge den på dine naturlige negle med gode resultater.

Ligegyldigt om du vil polere, fjerne død hud eller andet, så kan det lade sig gøre med filen fra SalonShaper. Få ekstra smukke negle ved at give dem en omgang negleolie efterfølgende.

Selvom SalonShaper Elektrisk neglefil er lille i sin størrelse, så har den en god motor og kører med en høj hastighed.

Fordele:

 • God pris
 • Kraftfuld
 • Oplagt til hårde negle
 • Let at bruge

Specifikationer: 

 • Størrelse: 22.5 x 18 x 5 cm
 • Vægt: 0.140 kilo

Ulemper: 

 • Den er skarp, og kræver derfor stor opmærksomhed, når den kører

Perfect-Body Elektrisk neglefil Salon Shaper

Det oplagte valg til rejserne

Med Perfect-Body Salon shaper får du en elektrisk fil, som er det oplagte valg til dig, som tit er på farten. Den er lille og fiks i størrelsen, og derfor nem at have med overalt.

Modellen har ikke modtaget nogle anmeldelser, men den er praktisk til dig, der rejser meget.

Om Perfect-Body Elektrisk neglefil Salon shaper

Perfect-Body el neglefil Salon shaper er nem at bruge, og det er let udskifte de enkelte dele.

Den kører med en overraskende høj hastighed for den lille størrelse, og den er ideel til både at file, polering og slibning.

Du kan både bruge modellen til både kunstige og naturlige negle. Vælg imellem de fem forskellige file, og opnå det optimale look til dine hænder eller fødder.

Hvis du gerne vil have at din hud skal se ekstra sund ud, så kan du overveje at købe noget kollagenpulver.

Fordele:

 • Kraftfuld neglefil
 • Nem at have med på farten
 • Nem at bruge
 • Nemt at udskifte tilbehøret

Specifikationer: 

 • Størrelse: 160 x 24 mm
 • Spændehoved: 2,4 – 3,3 mm
 • RPM: 3000 – 20000

Ulemper: 

 • Let, plastikagtig fornemmelse

Remington Reveal Manicure Set Pro Collection 

Bedste premiumvalg

3 remington

Manicuresættet fra Remington er et lækkert produkt, som er oplagt til forbrugeren, som drømmer om et neglesæt, der er lidt udover det sædvanlige.

Det får masser af ros blandt både forbrugere og eksperter. I en anmeldelse på Testfamilien.dk får sættet masser af ros. De roser især for pris, kvalitet og holdbarhed.

På baggrund af mere end 50 bedømmelser, scorer manicuresættet 4,3 ud af 5 stjerner på Google Shopping. Blandt brugerne på Amazon får sættet 4.2 ud af 5 stjerner, hvor flere end 380 profiler har bedømt produktet. 

Om Remington Reveal Manicure Set Pro Collection

På mange måder har at gøre med det optimale produkt indenfor neglebehandling og manicure. Du får et manicuresæt med 12 forskellige slags tilbehør, og du kan tilpasse den elektriske neglefil lige efter dine ønsker og behov.

Med alt det specialiserede værktøj, kan du være sikker på, at opnå resultater, som ser smukke og professionelle ud.

Håndtaget er skridsikkert, og nemt at holde om. Der er mulighed for at indstille hastigheden, og neglefilen har også LED-belysning, så du nemt kan se, hvad du laver.

Fordele:

 • Ultimativt manicure- og pedicure sæt, som giver skinnende og sunde negle
 • 12 forskellige slags tilbehør
 • 2 indstillinger for hastighed
 • LED-lys, så du let kan se hvad du laver
 • Håndtag med godt greb

Specifikationer:

 • Design: Ergonomisk design
 • Strøm: Bruges med ledning

Ulemper:

 • Ledning kunne være længere
 • Lidt larmende produkt

FAQ

Det afhænger af dit individuelle behov, hvilken elektrisk neglefil, der er den bedste. Vores favorit er MP41 Manicure Set fra Beurer, men vi har medtaget en lang række andre gode bud.

Du bør overveje pris, vægt, tilbehør og hastighed. Afdæk dine ønsker, så du får en neglefil, der lever op til dit behov. Hvis du kun skal bruge den til fingernegle, kan det kræve andre detaljer, end hvis du bruger den til både hænder og fødder.

Ja, en elektrisk neglefil er en nem og effektiv måde at ordne negle på, som kan sparer dig en masse tid. Så længe du ikke filer for langt ned i neglen, vil det ikke gøre skade på dine negle at bruge en elektrisk neglefil.

Beskrivelse af kilder og tests:

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Testfamilien er et dansk online magasin for familier og trendsættere. De skriver anmeldelser af alverdens produkter.

 

De har anmeldt Remington Reveal Manicure Set Pro Collection, som de har vurderet til at være god på alle parametre. De kigger både på pris, kvalitet og holdbarhed. 

Anmeldelsen er opdateret den: 1. maj 2018

Du kan se anmeldelsen her

På Google Shopping kan du finde alle produkter mellem himmel og jord. Brugere kan gå ind og bedømme deres køb på en skala fra 1-5 stjerner. De kan skrive en anmeldelse og læse hvad andre synes om produktet.

Beurer MP41 Manicure Set with 7 bits er vurderet på baggrund af mere end 1600 anmeldelser.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne her

Scholl Velvet Elektrisk Neglefil får 4.1 ud af 5 stjerner, hvor der været mere end 330 brugere inde at bedømme produtet.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne her

Remington Reveal Manicure Set Pro Collection får 4.3 ud af 5 stjerner med afsæt i mere end 50 anmeldelser.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne her

Amazon er en kendt, amerikansk webshop, hvor du kan købe alverdens produkter. Alle kunder kan bedømme deres køb på en skala fra 1-5 og skrive en kort kommentar. Du kan også læse hvad andre synes. 

Remington Reveal Manicure Set Pro Collection er anmeldt af mere end 380 brugere.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne her

Neglefilen fra SalonShaper scorer også en gennemsnitskarakter baseret på over 10 globale ratings.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar