fbpx

Der er ikke noget flottere end et ægte tandpastasmil. Vores Product Research team har kigget på de forskellige produkter på markedet, og samlet et overblik over de syv sæt, der klarer sig bedst i test hos kunder, eksperter og popularitet.

Tandblegningsprocessen er forskellig fra produkt til produkt, og nogle foretrækker en tandblegningspen, mens andre anvender både tandblegningsgel og LED-lys.

OBS: Vores analyse forholder sig til produkterne relativt til hinanden, og derfor anbefaler vi alle, der overvejer tandblegning at læse TÆNKs undersøgelse af tandblegemidler, som blandt andet konkluderer, at tandblegning “ikke virker, hvis dine tænder er misfarvede af andre årsager”.

I denne artikel belyser vi således, hvad de forskellige forhandlere skriver om deres eget produkt samt hvilke anmeldelser de har fået af kunder og evt. andre fagfolk eller tests.

Swiss Clinic Whitening System – Et professionelt tandblegningssæt til hjemme tandblegning

 • God anmeldelse hos Dermacare Direct

Swiss Clinic Whitening System er et professionelt tandblegningssystem der er udviklet af tandlæger. Tandblegningssystemet giver dig en mulighed for at blege dine tænder mere hvide på kun kort tid. Du behøver ikke nødvendigvis en tur til tandlægen for at få et hvidere smil. Behandlingen med Swiss Clinic Whitening System giver dig på 7-14 dage hvidere tænder og giver et langvarigt resultat.  Med et system der anvender oxidation af dine tænder, opnår du hurtigt et synligt resultat. 

Smertefri behandling, der skåner både emalje og tandkød

Med en smertefri behandling fra anvendelsen af Swiss Clinic Whitening System skåner du både tandkød og emalje. Produktet består af formstøbte formbare tandskinner og dertilhørende aktive tandblegningsgel. Den medfølgende tandblegningsgel uden perioxid fra Swiss Clinic har en pH værdi der er sammenlignelig med mundhulens. Den formstøbte tandskinne er bestående af en blød og formbar konstruktion der ikke generer tandkødet. 

Et professionelt tandblegningssystem med en høj brugervenlighed 

Hvis du ønsker at blege dine tænder hjemme, kan du med dette tandblegningssystem let og enkelt opnå blændende resultater. Tandblegningssystemet fra Swiss Clinic er nemt at anvende. Processen beskrives overskueligt og detaljeret med den medfølgende brugervejledning. Tandblegningssættet fra Swiss Clinic indeholder alt hvad du skal bruge for effektivt at opnå et resultat med hvidere tænder i hjemmet. 

Fordele

 • Medfølgende tandblegningsgel
 • Formstøbte formbare tandskinner
 • Skånsomt mod tandkød og emalje

Specifikationer:

 • 3 x 3 ml Swiss Whitening tandblegningsgel
 • 2 x specialfremstillet tandskinner som former efter munden
 • Opbevaringsboks til tandskinner

Ulemper

 • Medfølgende tandblegningsgel holder til en behandlingskur

BeConfident Tandblegningsmundskinne – velsiddende og brugervenlig mundskinne til tandblegning hjemme

 • 3,2 ud af 5 stjerner af forbrugerne på Amazon
BeConfident Tandblegningsmundskinne 2pak med applikator

i samarbejde med PriceRunner

 

BeConfident tandblegningsmundskinne 2-pak med applikator er en velsiddende fleksibel mundskinne. Brugervenligheden er høj og processerne gennemgås detaljeret i den medfølgende brugermanual. Med en tandblegningsskinne fra BeConfident behøver du ikke at gå til tandlægen for at opnå hvidere tænder. Produkter vil sammen med tandblegningsgelen sikre et hurtigt resultat på 10 dage. Den medfølgende applikator sikrer at du kan fordele tandblegningsgel på selv de mest trange områder i munden. 

En passende mundskinne der kan anvendes efter behov

BeConfident tandblegningsmundskinne er fleksibel og uden gener ved anvendelsen. Produktet er nemt at rengøre, sterilisere og kan anvendes igen og igen efter behov. Tandblegningsmundskinnerne og dertilhørende applikator kan anvendes sammen med alle tandblegningsgelerne fra BeConfident. Producenten beskriver at skinnen med tandblegningsgelen kan anvendes dagligt, som en kur eller efter behov. En velsiddende mundskinne er et must for et optimalt tandblegnings resultat. Når mundskinnen kan tilpasses mundhulen og sidde tæt på tænderne, opnås en effektiv kontakt mellem tandblegningsgel og tandoverfladen. 

Skånsom behandling der er testet og godkendt af lægemiddelstyrelsen

Når du anvender BeConfidents egne tandblegningsgels opnår du et hurtigt og positivt resultat. Produkterne er testet og godkendt af lægemiddelstyrelsen og er uden peroxider. De aktive stoffer behandler dine tændere til et hvidere resultat med et tro trins system. De aktive faser behandler den misfarvningerne på dine tænder, uden at skade emaljen. 

Fordele 

 • 2-pak med applikator
 • Kan anvendes med forskellige tangblegningsgeler
 • Komfortabel mundskinne

Specifikationer:

 • 2 x mundskinner
 • 1 x pen applicator
 • Kompatibel med de fleste whitening gels på markedet

Ulemper

 • Tandblegningsgel skal tilkøbes separat

EnvyWhite Super Tandblegningssæt – Kombi med blegegel og tandskinner 

 • Giver dig muligheden for hurtig tandblegning

EnvyWhites tandblegningssæt er til dig, der ikke kan vente på at få hvide tænder. Sættet virker effektivt og hurtigt, og du kan være sikker på, at du fremover har de flotteste tænder. Sættet gør det nemt for dig med medfølgende dansk manual, og du er aldrig i tvivl om, hvad det næste skridt i processen er, for det er enkelt beskrevet i manualen.

Indeholder alt hvad du har brug for

Tandblegningssættet fra EnvyWhite indeholder alt, hvad du har brug for. Sættet består to stk. Super Blegegel á 10 ml. Det rækker til 10 behandlinger. Desuden medfølger to stk. duplex tandskinner. Tandskinnen er blød og former sig efter dine tænder. Det betyder, at du slipper for at bløde tandskinnen op i vand, som det ellers er tilfældet med mange andre tandskinner. Der medfølger en skinnebeholder, så du altid har et sted at lægge din skinne, når du ikke bruger den. 

En behandling om dagen

EnvyWhite anbefaler, at der går 24 timer mellem hver behandling. Formularen, der er brugt i gelen, er meget effektiv, og det går derfor meget hurtigt med tandblegningen. For dine tænders skyld bør du altså ikke blege tænderne oftere. 

Fordele 

 • Dansk manual
 • Tandskinne skal ikke blødes op inden brug
 • Indeholder flere forskellige blegningsgel

Specifikationer:

 • 2 x 5 ml super blegegel – 10 behandlinger
 • 1 x tandskinne
 • Dansk brugervejledning

Ulemper

 • LED-lys skal tilkøbes

Cmiile Tandblegningssæt – Op til 8 nuancer hvidere tænder

Tandblegningssættet fra Cmiile arbejder mod at få dine tænder tilbage til deres naturlige farve. En behandling er lynhurtig og tager kun 10 minutter, så det er ikke svært at få tid til en tandblegning i hverdagen. Cmiiles tandblegningssæt er yderst skånsomt, så du behøver ikke være bange for, at du skader dine tænder.

Et produkt med naturlige ingredienser

Cmiiles tandblegningssæt indeholder ingen skadelige kemikalier og er desuden bevist peroxidfri. I stedet er der i produktet Aloe Vera, granatæbleekstrakt og kamilleekstrakt. Det fjerner misfarvninger på tænderne fra blandt andet kaffe, rødvin og rygning. Det hele foregår med LED-lys, der er helt smertefrit. Desuden kan du gøre det, hvor du vil, da mundstykket med LED-lyset er trådløst. Det anbefales, at du første gang gennemfører seks behandlinger. Herefter er det nok med en behandling 1-2 gange ugentligt.

Manual til det bedste resultat

Cmiile Tandblegningssæt indeholder alt, du skal bruge for at opnå det bedste resultat. I sættet indgår et LED-lys, der let og smertefrit sørger for, at dine tænder effektivt bliver bleget. Desuden indeholder det tre blegningsgeler og et trådløst mundstykke. På den måde kan du behandle tænderne, uanset hvor du befinder dig.

Sættet indeholder en instruktionsmanual samt en resultatguide, så du er sikker på at få de flotteste tænder.

Fordele 

 • Udviklet i samarbejde med tandlæger
 • 10 min pr. behandling
 • Nok gel til 6 behandlinger

Specifikationer:

 • 1 x Teeth whitening light
 • 3 x whitening gels
 • 1 x mouth tray
 • 1 x whitening shade guide
 • Brugermanual medfølger

Ulemper

 • Applikationen kan være vanskelig

White One Tandblegnings Mundspray – Hvidere tænder og frisk ånde

White One har produceret en mundspray, der ud over at give dig en frisk ånde sørger for at holde dine tænder hvide. Du kender måske til tandpasta med whitening-effekt. White One har som de første i verden produceret en mundspray med de samme indholdsstoffer. Mundsprayen fungerer godt som et supplement til White Ones tandplegningspen, som kan bruges samtidig. 

Sikker på at huske produktet

White Ones mundspray kommer lynhurtigt til at indgå i din dagligdag. Mundspray er i forvejen en naturlig måde at få frisk ånde før en arbejdsdag på, og med White One Tandblegnings Mundspray opnår du flotte resultater lynhurtigt. Den friske ånde, der samtidig følger med dine flotte tænder, skaber næsten afhængighed, og du glemmer ikke en behandling en morgen, for det bliver nemt en del af din rutine på badeværelset. 

Benytter du mundsprayen sammen med White Ones tandblegningspen vil du opnå et resultat, der holder længere, end hvis du bruger mundsprayen alene. Mundsprayen indeholder ikke skadelige stoffer, og der er ingen risiko ved at benytte produktet sammen med en tandblegningspen.

Fordele 

 • Kan bruges sammen med tandblegningspen
 • Med mynte smag
 • Skader ikke emaljen

Specifikationer:

 • 12 ml
 • Supplement til tandblegningspennen fra White One

Ulemper

 • Må ikke spise eller drikke i 30 min efter behandling

EnvyWhite Mild Blegegel – Opfyldning til dit tandblegningssæt

EnvyWhite Mild Blegegel er et produkt, der er fungerer som et tilkøb til EnvyWhites tandblegningssæt. I modsætning til de geler, der følger med de forskellige tandblegningssæt, er denne gel mildere. En enkelt gel indeholder 5 ml og rækker til cirka 10 behandlinger. Da det er tiltænkt brug sammen med resten af EnvyWhites tandblegningssæt kan du følge den manual, der følger med sættet.

Naturlige indholdsstoffer

EnvyWhite Mild Blegegel er en meget skånsom behandling. Gelen indeholder stoffer fra blandt andet kamille, Aloe Vera og granatæble. Selve behandlingen er meget simpel og helt smertefri. Det er en hurtig måde at opnå flotte resultater på, og hvis du har oplevet, at behandlingen med EnvyWhites tandblegesæt har været for meget, er denne milde gel en rigtig god løsning. Her opnår du stadig flotte resultater, om end det er mere mildt. 

Behandling kan ske dagligt

Du kan allerede efter de første behandlinger med gelen se resultater. Det anbefales ikke at bruge gelen mere end en gang på 24 timer. Du kan sagtens vente længere imellem behandlingerne og bruge gelen efter behov.

Fordele 

 • Op til 8 behandlinger pr. sprøjte
 • Med mynte smag

Specifikationer:

 • 5 ml
 • Rækker til 10 behandlinger
 • Indeholder mynteolie og granatæble ekstrakt

Ulemper

 • Skal bruges med et andet sæt

White One Blue Light Plasma Light – Fordobler effekten af blegeprodukter

White One Blue Light er et produkt, der med plasmalys effektivt behandler dine tænder og får dem til at skinne endnu hvidere. Produktet skal bruges sammen med White Ones tandblegegeler. White One Blue Light aktiverer stofferne i White Ones andre produkter, og på den måde kan det fordoble effekten af de produkter, du bruger til din tandblegning. 

Trin for trin til flottere tænder

White One Blue Light er meget simpel at bruge. Den tager en smule længere tid end for eksempel tandblegningspennen fra White One. Til gengæld bliver resultatet også det bedre. Produktet anvendes således:

 • Først påføres gel på tænderne. Her skal White One Tandblegningspen anvendes, hvor du simpelt kan fordele gelen på tænderne.
 • Herefter tændes for White One Blue Light, og plasmalyset holdes mod tænderne i en halv time. 
 • White One Blue Light bør bruges to gange dagligt sammen med White One Tandblegningspen i 14 dage. På den måde opnår du det flotteste resultat. 

Kræver tilkøbsprodukter

Det er vigtigt at være opmærksom på, at White One Blue Light – Plasma Light kræver en tandblegningsgel for at fungere. Plasmalyset kan ikke arbejde alene, men har skal arbejde sammen med de aktive produkter, der findes i gelen i for eksempel White One Tandblegningspen. Tandblegningspennen kan fungere alene, men med White One Blue Light – Plasma Light opnår du en dobbelt så stor effekt af din tandblegningspen, som du ellers ville have gjort.

Fordele 

 • Arbejder sammen med White One gel
 • Kan fordoble effekten for tandblegning

Ulemper

 • Skal bruges 2×30 minutter om dagen i 14 dage
 • Kan ikke bruges alene

Se også  Tandblegning – Sådan undgår du misfarvede tænder skrevet af Shytobuy.dk.

FAQ

Hvilket produkt til blegning af tænder er det bedste?

Hos redaktionen anbefaler vi EnvyWhite Super Tandblegningssæt til blegning. Sættet virker effektivt, og du kan være sikker på at få flotte tænder med blot én behandling om dagen. Du bør ikke blege tænderne oftere end én gang om dagen, da det kan have konsekvenser for dine tænders sundhed.

Hvor meget koster det at få bleget tænder?

Det er typen af behandlingsmetode, der har indflydelse på, hvor meget proceduren vil komme til at koste. Det er vigtigt, at det er kvaliteten og ikke prisen for din behandling, der har indflydelse på din beslutning. Professionel blegning koster omkring 2.000 kroner.

Er professionel blegning af tænderne pengene værd?

Vil du være sikker på, at din emalje på tænderne ikke lider skade, og at der ikke opstår betændelse i tandkødet, er det værd at få bleget tænderne på professionel vis. Blegning sker med ingredienser, der ætser og neutraliserer tandoverfladerne. Kvaliteten af blegningsproduktet skal være i top.

Hvad anbefaler tandlæger i forhold til blegning af tænder?

Tandlæger anbefaler, at du bleger dine tænder med en teknik, der hellere skal være langvarig end kort og effektiv. Det er de mest kortvarige behandlingsmetoder, der er de mest hårde og skadelige på længere sigt for dine tænder. Brug et produkt, der er testet og godkendt til formålet.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Pearl Star Teeth Whitening Kit absorberer misfarvninger

Pearl Star Teeth Whitening Kit absorberer misfarvninger

Pearl Star Teeth Whitening Kit er til dig, der godt kunne tænke dig at se dine tænder skinne lidt mere hvidt, men som ikke vil prioritere et besøg hos tandlægen. Med Pearl Starts tandblegningssæt kan du opnå flotte resultater hjemme. Produktet kan hjælpe dig uden at skade hverken tænder eller tandkød. Pearl Star benytter nanoteknologi og kan rette op på misfarvninger. Du slipper altså for tænder, der er misfarvede af kaffe, rygning og rødvin.

Enkel anvendelse

Tandblegningssættet fra Pearl Star er simpelt at bruge. Pakken indeholder en stick, du bruger til at blege dine tænder. Desuden medfølger der 10 ekstra sticks, så der er mulighed for refill. En pakke rækker til 10 behandlinger. Nanosvampen i sticken fugtiggøres og påføres herefter tænderne. Du skrubber bare dine tænder, og kan med det samme se, hvordan kemiske reaktioner i nanosvampen er med til at blege dine tænder. 

Grundet den kemiske reaktion, der sker, kan du allerede ved første behandling se resultater af din tandblegning. Det er en løsning, der er en del billigere end at gå til tandlægen. Sticken fungerer som en børste, og det tager ikke meget længere tid at anvende produktet end at børste tænder.

Tandblegningspen Bright White 

 • Frisker tænderne op
Tandblegningspen Bright White frisker tænderne op

Tandblegningspennen fra Bright White er den enkleste måde at friske dine tænder op på. Her trænger du hverken gel eller LED-lys for at få friskere tænder. I stedet fordeler du produktet på tænderne med pennen, og du vil lynhurtigt kunne se flotte resultater. Med bare 2-3 behandlinger kan du friske dine tænder op og slippe for gullige plamager.

Hav pennen med på farten

Den simple tandblegningspen er nem at have med på farten, da den fint passer ned i en lille taske og ikke kræver noget yderligere udstyr. Pennens indhold er gennemsigtigt, og man vil derfor ikke lægge mærke til, at du har påført dig produktet. Det anbefales at bruge pennen 1-2 gange dagligt efter behov. For den bedste virkning bør produktet sidde på tænderne i op til 20 minutter. 

Når du har påført gelen, er der en tørretid på bare 30 sekunder. Herefter kan du igen smile og snakke, akkurat som du plejer. Sørg bare for at have børstet tænder, før du påfører dig produktet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar