fbpx

En concealer er et af de vigtigste redskaber i makeuppungen. Med en concealer ved hånden er du altid klar til at dække urenheder, overpigmenteringer, rødmen i huden og mørke rander i ansigtet, så du får en smuk, ensartet hud. Her i guiden har vi samlet de concealers, der klarer sig bedst i test, så du let kan få et overblik over, hvilken concealer du med fordel kan vælge. Oversigten indeholder concealers fra forskellige brands, i forskellige prisklasser og med forskellige egenskaber, så du kan finde frem til den, der bedst muligt matcher dine behov.

NYX Prof. Makeup HD Studio Photogenic Concealer – Budgetvenlig concealer 

nyx
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hører du til de mange kvinder, der sætter pris på at kunne købe basis make-up til gode priser, vil denne concealer fra NYX Prof. Makeup være et perfekt valg. Den hører til de mest budgetvenlige udgaver på markedet, og den er lavet til dig med en hektisk hverdag. 

Det vigtigste ved en concealer er, at den er i stand til at holde en hel dag, og at den kan findes i lige præcis den nuance, der matcher din hudtone. Du finder kvalitetsproduktet fra NYX Professional Makeup i 9 forskellige toner. 

Produktet er anbefalet som ”mest værdi for pengene”-concealer hos det amerikanske forbrugermagasin Goodhousekeeping.com og er derudover kåret som ”Bedste valg” hos Amazon.com

Om produktet fra NYX Professional Makeup

Det er ikke kun den lave pris, du får glæde af, når du vælger produktet fra NYX Professional Makeup. Du får en pålidelig concealer, der frisker dit look op hele dagen lang. Produktet tørrer ikke ud på huden under øjnene og skaber de uønskede ”krakeleringer”. Du kan bære concealeren hele dagen igennem og til enhver tid vide, at den lysner alle de mørke områder.

Dermed er det slut med at se træt eller ”mat” ud efter en hel dag i skole eller på job.  

Produktet er udstyret med en dejlig, blød applikator, der gør det behageligt og nemt at påføre den optimale mængde concealer hver gang. Kvaliteten af applikatoren har stor indflydelse på, hvordan makeuppen bliver lagt, og hvordan den tager sig ud. Des blødere applikator, des lettere er det for dig at styre mængden.

Det er en stor fordel for dig, at du kan vælge imellem mange forskellige nuancer af NYX Prof. Makeup HD Studio Photogenic Concealer. Nogle kvinder ønsker en medium dækning af urenheder, mørke rander under øjnene eller skønhedsfejl, mens andre ønsker 100% dækning. Uanset hvad dine behov er, kan du vælge den tone, som passer til dine makeup-ønsker. 

NYX Prof. Makeup HD Studio Photogenic Concealer vs. markedet 

Det er den lave pris, der får produktet fra NYX Prof. Makeup til at skille sig positivt ud fra andre kvalitets concealere. Du får en moderne, god og sikker concealer, der er let at anvende – også når tiden er knap om morgenen. 

Derfor anbefaler vi denne

 • Lav pris 
 • Kan vælges i mange toner 
 • Blød applikator 

Med denne concealer fra NYX Prof. Makeup får du

 • Et pålideligt makeupprodukt der er let at anvende 
 • Mulighed for at opfriske dit look op så det varer hele dagen 
 • En silkeblød applikator der fordeler den rette mængde concealer 
 • Et uundværligt produkt der får dig til at se yngre ud på 1 sekund

Max Factor Master Touch Eye Concealer 303 giver perfekt dækning og er let at anvende

Max Factor Master Touch Eye Concealer 303
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis du ønsker dig en concealer, der får din hud til at ligne topmodellernes, så er Max Factor Master Touch Eye Concealer lige noget for dig. Denne concealer bliver brugt af professionelle makeupartister, når de backstage til modeshows skal lægge makeup på modellerne og gøre dem klar til at gå ned af podiet iført nyeste mode. Med denne concealer ved hånden, får du samme fortrin som makeupartisterne, når det kommer til at lægge en perfekt makeup. 

Dette produkt fra Max Factor har en lækker konsistens, der gør, at den er let at påføre huden, så du hurtigt og nemt kan dække urenheder i ansigtet. Formlen er cremet og lysreflekterende, så du let kan gøre din hud ensartet, og den specielle applikator, som concealeren kommer i, gør det let for enhver at lave en præcis og perfekt dækning af urenheder, rødmen i huden, mørke rander under øjnene og linjer i ansigtet. 

Med denne concealer fra Max Factor får du: 

 • Et produkt, der er så godt, at professionelle makeupartister benytter det 
 • Et produkt med en fantastisk konsistens, der let dækker urenheder 
 • Et produkt i en speciel applikator, som gør concealeren let at anvende

Clarins Instant Smooth Perfecting Touch både plejer og gør huden ensartet og smuk

Clarins Instant Smooth Perfecting Touch
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Med concealeren fra Clarins får du et produkt med mange egenskaber. Det anerkendte makeupbrand Clarins forstår sig både på design og kvalitet, og Clarins Instant Smooth Perfecting Touch kommer i en fin og elegant beholder, der fremhæver concealerens høje kvalitet. Konsistensen på concealeren er som en lækker og silkeblød balsam, der er nem at påføre og ubesværet glatter huden ud. Efter brug vil huden efterlades blød og smidig, samtidig med at du får et flot og ensartet resultat, der sætter prikken over i’et på din makeup. 

Clarins’ concealer er et af de bedste produkter på markedet til at mindske rynker, usynliggøre fine linjer og dække forstørrede porer og andre urenheder. Hvis du bruger den i dine daglige pleje- og makeuprutiner af ansigtet, kan du være sikker på at få en fin og ensartet hud, som vil gå i perfekt harmoni med dig og din stil. 

Med denne concealer fra Clarins får du: 

 • Et produkt, der både plejer huden og gør den blød og smidig 
 • Et produkt, der dækker fine linjer, porer og urenheder samt mindsker synligheden af rynker 
 • Et produkt med en silkeblød konsistens 
 • Et produkt, som er let at anvende i dagligdagen

Yves Saint Laurent Touche Éclat Luminous Highlighter Pen giver din hud en sund og naturlig glød

Yves Saint Laurent Touche Éclat Luminous Highlighter Pen er produktet til dig, der er på udkig efter en concealer, der kan give din hud en strålende og naturlig finish. Med denne concealer ved hånden, kan du altid fremhæve dine bedste træk og sætte prikken over i’et på din makeup. Pigmenterne i produktet er gennemtrængt af lys, så du nemt kan tone concealeren ind i din hud uden at efterlade nogle synlige overgange. På den måde kan du let få det bedste frem i din egen hud. 

Denne concealer er det, der skal til for at perfektionere din makeup. Med den kan du give dine læber naturlig fylde, skjule spor af rester fra mascara eller øjenskygge, der kan drysse på din hud, samt sørge for, at man ikke ser, hvis din læbestift tværer lidt ud i løbet af dagen. Du kan bruge den til at give din matte hud ekstra lys, så du opfrisker dit ansigt og bekæmper træthedstegn. Og den er perfekt til at udglatte dine fine linjer og rynker i ansigtet. Alt dette gør denne concealer uden at du risikerer, at den vil lægge sig i dine folder og rynker i ansigtet. 

Med denne concealer fra Yves Saint Laurent får du: 

 • Et produkt, der hjælper dig med at give makeuppen den sidste finish 
 • Et produkt, som er let at bruge og som ikke lægger sig i linjerne i dit ansigt 
 • Et produkt med Touche Éclats pigmenter, som nemt blender sig ind i din hudtone

Nilens Jord Liquid Concealer er et lækkert, parfumefrit produkt med medium dækkeevne

Nilens Jord Liquid Concealer
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Denne concealer fra Nilens Jord er en flydende concealer, som korrigerer toner i ansigtet. Den er specielt udviklet til at dække hud, som ikke er ensartet samt mørke rander under øjnene. Den er parfumefri og indeholder acti-moist planteekstrakt, som hjælper til med at fugte og reparere den sarte hud, vi har omkring øjnene. 

Nilens Jord Liquid Concealer er udviklet af nøje udvalgte naturlige ingredienser, som giver produktet den lækre konsistens og den gode dækkeevne. Den har en cremet og fløjlsblød finish, og dækkeevnen på denne concealer er medium. Du anvender den ved at påføre den direkte på huden og derefter bruge fingerspidserne eller en concealerpensel til at fordele den på de udsatte områder. Nilens Jord Liquid Concealer er en af markedets bedste til at reparere og give fugt samtidig med at den oplysende effekt fremhæver ansigtets naturlige træk. 

Med denne concealer fra Nilens jord får du: 

 • Et produkt, der er korrigerende til ansigtet 
 • Et produkt med acti-moist planteekstrakt, der er med til at reparere og fugte huden omkring øjnene
 • Et produkt uden parfume 
 • Et produkt, der er let at anvende 
 • Et produkt, der har en oplysende effekt og medium dækkeevne

MAC Mineralize Concealer er spækket med mineraler og har en fantastisk holdbarhed

MAC Mineralize Concealer
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Denne lækre concealer fra MAC er skønhedsproduktet til dig, der vil passe på din hud og ønsker et flot og ensartet resultat. Den er essentiel i enhver kvindes makeuppung og som del af dine daglige plejerutiner af ansigtet. MAC Mineralize Concealer er fremstillet af naturlige ingredienser og indeholder masser af mineraler, som er gode for huden og for dig. Ved at anvende denne concealer, får du altså ikke blot en smuk og ensartet hud – du plejer og behandler også dit ansigt ved hjælp af de mange, gode mineraler. 

Denne concealer har en fantastisk holdbarhed, så du kan se godt ud hele dagen uden at friske den op. Den giver en medium dækning, og er med til at give dit ansigt et ensartet udtryk, så du kan fuldende din makeup, samtidig med at du let kan fremhæve dine smukke, naturlige træk. 

Med denne concealer fra MAC får du: 

 • Et produkt, der er beriget med naturlige ingredienser og mineraler 
 • Et produkt med en cremet konsistens, som let glider over huden 
 • Et produkt, der har en fantastisk holdbarhed 
 • Et produkt, som giver din hud i ansigtet en smuk og naturlig finish

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Clinique Beyond Perfecting Concealer holder i op til 24 timer og giver fugt til huden

Clinique Beyond Perfecting Concealer

Hvis du er på udkig efter en concealer, som holder hele dagen, og som let blender sig ind I din hud, så prøv Clinique Beyond Perfecting Concealer. Denne concealer dækker linjer, rynker, urenheder og pigmenteringer i ansigtet i op til 24 timer, helt uden at du er nødt til at friske den op.  Uanset om du sveder eller får et fugtigt ansigt, vil concealeren holde sig på plads, så du ikke skal bekymre dig om, om du ser godt ud hele dagen lang. 

Den fikse lille concealer fra Clinique tilfører øjeblikkelig fugt til huden, så området omkring øjnene ikke tørrer ud, og så den er behagelig og frisk at have på. Fugten i concealeren hjælper med til at give din hud et naturligt look. 

Cliniques concealer er både allergitestet samt testet af øjen- og hudlæger. Det betyder, at du kan bruge produktet med god samvittighed, og ikke være bange for at udsætte din hud for ingredienser, den ikke kan tåle. Den er oliefri og vandfast, og alle hudtyper kan anvende dette vidunderprodukt. 

Med denne concealer fra Clinique får du: 

 • Et produkt, der holder i 24 timer uden touch-up 
 • Et produkt med fugt, som holder øjenområdet friskt og naturligt 
 • Et produkt, der er allergitestet og 100 % parfumefri 
 • Et produkt uden olier 
 • Et produkt til alle hudtyper

Nars Radiant Creamy Concealer – Prisvindende concealer der findes i flest nuance

NARS radiant

Vil du have én af de absolut bedste concealere på det danske og internationale marked, skal du vælge dette produkt fra NARS. Det er en concealer, der har vundet flere priser og tests gennem årene. Det er også det produkt inden for kategorien, der findes i flest toner. 

Du får masser af kvalitet for pengene, når du vælger NARS produktet, der er skabt til at lette din hverdag. 

Iblandt de mange tests og anmeldelser kan blandt andet nævnes, at produktet har fået 4,7/5 stjerner af mere end 1.000 kunder hos Amazon.com.

Derudover får det flotte beskrivelser hos Hustleandhearts.com og kåres som det mest populære valg hos Goodhousekeeping.com

Med andre ord kan du se frem til at få en elsket concealer, som en masse kvinder verden over foretrækker at bruge. 

Om produktet fra NARS

Det er vigtigt for varigheden af dit friske look, at du vælger en concealer, der er blevet testet i forhold til dækkeevne og holdbarhed. Det imponerende ved det populære og eftertragtede produkt fra NARS er, at det er blevet testet til at kunne holde i op til 16 timer. Du finder ikke en bedre concealer på det internationale marked, der har denne egenskab. 

Der er ikke meget ved at kamuflere urenheder eller mørke rander under øjnene med et produkt, der kun varer i 4-8 timer. Det betyder, at concealeren begynder at fade om eftermiddagen, og det kan gøre det nødvendigt at skulle reparere makeuppen, før du tager videre fra jobbet – ofte med det resultat, at reparationen ikke er vellykket. 

Du får meget mere værdi og frihed i hverdagene ved at vælge en kvalitets concealer, som den fra NARS. Så behøver du ikke at tage din makeup med dig på jobbet, til træning eller til sociale arrangementer. Når først den rette mængde dækning er blevet påført, kan du slappe af og vide, at makeuppen først fader, når du fjerner den med rens om aftenen. 

Nars Radiant Creamy Concealer vs. markedet 

Når du køber concealeren, er der en anden stor fordel – den findes i et hav af toner, som passer til din hud. Hvor andre concealere på markedet kan vælges i 5-12 forskellige nuancer, får du udvidet dine valgmuligheder kraftigt med produktet fra NARS. Du kan vælge op til 30 forskellige varianter, hvilket overgår alle andre produktudgaver inden for kategorien. 

Du skal starte med at vælge underkategori, når du skal finde frem til den helt rette udgave af NARS concealeren. Du kan vælge mellem ”Natural size” og ”Mini size”. 

Derfor anbefaler vi denne 

 • Kan vælges i flest toner
 • Testet til at holde i op til 16 timer 
 • Masser af kvalitet for pengene

Med denne concealer fra NARS får du

 • En testet, anbefalet og anmelderrost concealer 
 • Det mest pålideligt produkt på markedet
 • Masser af kvalitet for pengene 
 • Ekstra frihed i hverdagene da du slipper for at skulle reparere din makeup i tide og tide
 • Mulighed for at vælge mellem 2 forskellige produktudgaver

Helena Rubinstein Magic Concealer

Helena Rubinstein Magic Concealer

Denne lækre sag fra Helena Rubinstein er perfekt til dig, der vil betone dit ansigts naturlige træk. Helena Rubinstein Magic Concealer indeholder lysreflekterende partikler, som gør, at de fine træk i dit ansigt bliver fremhævede. Den dækker godt og hjælper dig til at gøre dit ansigt ensartet uden at fjerne alle de smukke, naturlige detaljer. 

Den lækre concealer har en god konsistens, som gør den nem at fordele i ansigtet. Det betyder, at du let kan klare dette step i lægningen af din makeup, uden at ende med plettede steder og concealer i linjerne. Den silkebløde konsistens er let at påføre og hjælper dig til hurtigt at få dækket urenheder og fremhævet de smukke detaljer i dit ansigt. Concealeren fra Helena Rubinstein er fantastisk til dig, der gerne vil se naturligt smuk ud og fremhæve naturlige fine træk i ansigtet uden at benytte et alt for tykt lag makeup. 

Med denne concealer fra Helena Rubinstein får du: 

 • Et produkt med lysreflekterende partikler, som er med til at fremhæve ansigtets træk 
 • Et produkt, der holder godt på huden 
 • Et produkt med en lækker konsistens

Nilens Jord Concealer Palette

Nilens Jord Concealer Palette

Hvis du døjer med urenheder, forskellige hudtoner og mørke områder i ansigtet, så prøv denne concealer fra Nilens Jord. Den har en cremet konsistens, så den er let at påføre huden. Konsistensen gør den også nem at fordele, så du får et ensartet udtryk i ansigtet. Concealeren indeholder E-vitamin og absorberende silica, som tilfører fugt og plejer huden. 

Nilens Jord Concealer Palette er en palette, som indeholder 3 forskellige farver med hver sine egenskaber. Den grønne farve er med til at reducere røde undertoner i ansigtet, den lyserøde farve hjælper med til at lysne mørke områder og den gule nuance er beregnet til at udjævne hudtoner i ansigtet samt give en flot finish. 

Paletten er en af de bedste concealers på markedet til at dække og reducere flere forskellige ting. De tre forskellige nuancer gør den utrolig alsidig og er god til dig, der både vil dække rødmen, lysne mørke områder og udjævne forskellige hudtoner. 

Med denne concealer fra Nilens Jord får du: 

 • Et produkt med tre i én concealers 
 • Et produkt, der afhjælper og reducerer flere forskellige ting i ansigtet 
 • Et produkt, der er u-parfumeret 
 • Et produkt fyldt med E-vitamin for en sund hud

Concealer – Dækker urenheder og mørke rande

Concealer er en essentiel del af enhver makeuprutine. Dette makeupprodukt dækker urenheder, røde områder og mørke rande under øjnene, hvilket er ideelt, hvis du ønsker at opnå en perfekt hudtone. Det er vigtigt at vælge en concealer, der matcher din hudtone, så det ser naturligt ud.

En anden ting, som du bør overveje, er belysning, når du lægger makeup. Hvis du ikke har den rigtige belysning, kan du nemt overse urenheder eller misfarvninger på din hud, når du påfører concealer. Et makeup spejl med lys kan hjælpe dig med at få en bedre belysning, når du lægger makeup, og sikre, at du opnår det ønskede resultat.

Ved at bruge en concealer og et makeup spejl med lys kan du opnå en fejlfri hudtone og et mere professionelt makeup look. Sørg for at vælge en spejl med den rigtige type belysning for at opnå den ønskede effekt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar