fbpx

Måske er du et vanemenneske, der altid køber den samme, gode mascara, som du har brugt igennem flere år? Men med det store udvalg af produkter, du finder i dag, er det måske på tide at stikke næsen ud og finde inspiration til, hvordan du kan få endnu flottere vipper ved at finde et produkt, der passer til dig og dine behov.

Der findes i dag et kæmpe udvalg af mascaraer, som hver især har deres helt unikke egenskaber, der kan fremhæve dine øjne og vipper på den mest optimale måde.

Vi har i denne artikel samlet en guide over 20 gode mascaraer, der har klaret sig bedst i test, og som derfor alle kan være gode bud på din kommende mascara.

Clinique High Impact Mascara – Allergitestet der giver intense vipper

Clinique er et amerikansk brand, der leverer gode kvalitetsprodukter inden for både hudpleje og kosmetik. Deres koncept bygger på en høj troværdighed med allergitestede og parfumefri produkter, der udvikles af deres egne hudlæger. Denne mascara er blot endnu et eksempel på et lækkert produkt fra deres serie, som er testet af øjenlæger og derfor anbefales til dig, der har en sart hud.

Denne mascara tilføjer både ekstra volumen og længde på hver eneste af dine vipper, så du samlet set opnår et rigtig flot og fyldigt resultat. Udover det indeholder dette produkt en intens og dyb, sort farve, der forøger intensiteten på dine vipper, så du får de flotteste øjne, der vil gøre enhver kvinde jaloux.

Du kan få denne mascara i to forskellige farvevarianter – en intens sort og en sort/brun udgave, alt efter hvilken farve, du ønsker at påføre dine vipper.

Lancome Definicils Mascara – Luksus mascara med gode resultater

Lancome Definicils Mascara
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Lancome er et anerkendt luksusbrand inden for både hudpleje og kosmetikprodukter, og har siden sin grundlæggelse tilbage i 1935 leveret velvære, selvforkælelse og skønhed til kvinder verden over. Med produkter fra Lancome er du garanteret en stjernesikker kvalitet, der får de bedste sider frem i dig – dette gør sig i den grad også gældende med denne mascara, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Denne mascara har én essentiel egenskab – nemlig den, at den ikke klumper sig sammen som andre billige discountprodukter. Derfor giver den dig lange og adskilte vipper, der forøger din volumen og bidrager til et naturligt look i dine vipper, der vil fremhæve dine øjne på en flot måde.

Udover det har den en flot og intens farve, der ligeligt fordeles fra rod til spids. Farven holder hele dagen igennem uden at drysse. Du kan altså snildt bruge den både til fest og hverdag uden at være bekymret for, om du har sorte mascararester ned af dine kinder.

L’oréal Paris Telescopic Mascara – Fleksibel børste og god dækning

L’oréal Paris Telescopic Mascara
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

L’oréal Paris blev grundlagt helt tilbage i 1909 og er i dag et af verdens førende producenter af hudplejeprodukter og kosmetik. Deres produkter er at finde rundt i hele verden, og med deres budgetvenlige priser har de gjort gode kvalitetsprodukter tilgængelige for enhver målgruppe.

Denne mascara har en unik børste, der både er tyndere og smallere end den gennemsnitlige børste, du normalt bruger. Den har derfor en forøget fleksibilitet, der gør det nemt for dig at påføre den og nå ud til selv de helt små vipper i de skjulte afkroge af øjet.

Som en ekstra bonus indeholder dette produkt plejende egenskaber i form af pro-vitamin B, der faktisk har en gavnlig effekt, når det kommer til at optage farven i de tynde og mere farveløse vipper. Du kan vælge at påføre et enkelt lag for et naturligt look til hverdagsbrug eller skrue op for intensiteten ved at give den gentagende lag af den sorte farve.

L’oréal Paris False Lash Wings Mascara Black – Stor volumen, intensitet og let

L’oréal Paris False Lash Wings Mascara Black
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

L’oréal Paris er en sand mastodont inden for kosmetikindustrien og har med sit store udvalg af produkter ramt samtlige målgrupper inden for skønhedsverden. Deres produkter er solidt placerede i internationale butikskæder og har længe været et hit blandt forbrugerne – hvilket også er tilfældet med denne mascara, der er udviklet med forbrugerens behov i centrum.

Produktet her indeholder en helt særligt formel med fibre, der omslutter og udvider hver eneste af dine vipper – så du opnår en større volumen og får en rigtig god længde og lethed i dine vipper. Udover det indeholder den også multireflekterende pigmenter, der spreder farven ud og giver dig et intenst udtryk.

Som en bonus har denne mascara en asymmetrisk børste, der gør det nemt for dig at påføre den i øjets helt små og svært tilgængelige afkroge. Samtidig er den god til at adskille dine vipper fra hinanden, så du undgår de trælse klumper, der kan ødelægge et ellers flot resultat.

Lancome Hypnose Mascara – Luksus mod klumper og holder vipper adskilte

Lancome Hypnose Mascara
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Lancome er et verdenskendt luksusbrand inden for hudpleje og kosmetik, der har beriget verdens kvinder med lækre kvalitetsprodukter, der skaber skønhed og velvære. Fælles for alle produkterne er, at de alle bygger en solid kvalitet, hvorfor de også er populære over hele verdensmarkedet. Denne mascara er blot endnu et produkt i rækken af succeser, der er blevet produceret i samme navn.

Mascaraen her er lavet specifikt til at forøge dine vippers volumen ved at holde dem adskilt, så du får et ensartet lag ligeligt fordelt på dine øjenvipper. Den hverken klumper, klistrer eller drysser, og du er derfor garanteret et produkt, der kan imødekomme alle de udfordringer, dine vipper dagligt udsættes for.

Børsten er speciallavet med en bøjet form, der indeholder særligt tæt pakkede børstehår, der kan holde dine vipper adskilte uanset hvor mange lag, du putter på. Mascaraen har en cremet og let konsistens, der gør det nemt for dig at påføre mange lag alt efter den intensitet, som du ønsker at opnå.

Clarins Super Volume Mascara – Langtidsholdbar mascara, der styrker vipperne indefra

Clarins Super Volume Mascara
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Clarins er et fransk mærke inden for hudpleje- og kosmetikprodukter, der beror sit koncept på gode, naturlige ingredienser, der forkæler din krop. De udvikler og producerer deres produkter ud fra deres egen ekspertise inden for hudpleje og make-up, og denne viden skinner også tydeligt igennem denne skønne mascara, der giver dig en vedvarende effekt af smukke og fyldige vipper.

Mascaraen her indeholder et helt specifikt volume-boosting kompleks, der består af to aktive ingredienser, som både beskytter og plejer vipperne indefra – til stor glæde for dig, der kan læne dig tilbage og nyde en dobbelt-volumen i dine vipper, som du får med dette produkt.

Som en ekstra bonus er produktet 100% parfumefrit, og du kan derfor trygt anvende det hvis du normalt er sårbar og modtagelig for allergiske reaktioner. Mascaraen har en god konsistens, der ikke klumper, og du kan derfor nemt påføre den i et enkelt eller flere lag alt efter hvilket udtryk, du ønsker at opnå.

Esteé Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black – Maks. volumen og buet vipper

Esteé Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Esteé Lauder er et amerikansk luksusbrand inden for kosmetik og skønhedsprodukter, og har siden deres grundlæggelse tilbage i 1947 placeret sig solidt i det store internationale marked. I dag er deres produkter udbredt i hele verden og forbrugerne elsker dem – bl.a. fordi de lægger navn til gode kvalitetsprodukter, der er rige på indhold – hvilket også er tilfældet med denne skønne mascara.

Mascaraen her er udviklet til at give dig fyldige og flotte vipper med en buet form, som du formentlig husker fra den klassiske Minnie Mouse, der er kendt for sine ikoniske vipper. Udover at opnå en intens farve og flot fylde indeholder produktet et særligt vitaminkompleks, der plejer og beskytter dine vipper indefra.

Børsten er lavet på en måde, så den dækker alle hårene – og du får derfor nemt fordelt din mascara i et ensartet resultat, der ikke klumper. Dette er muligt, fordi børsten er en unik BrushComber Extreme børste, der kombinerer to forskellige sider i én og samme børste. Den ene side har fleksible fibre, der gør det nemt for dig at påføre den, mens den anden side har mere faste fibre, der sikrer, at du effektivt kan adskille vipperne og opnå maksimal volumen.

Lancome Grandiose Extreme Resounding Volume – Volumen til selv de mindste vippehår

Lancome Grandiose Extreme Resounding Volume
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Lancome er et fransk mærke, der udvikler og producerer luksusprodukter inden for pleje- og kosmetikbranchen. De har med deres eftertragtede kvalitetsprodukter for alvor markeret sig blandt forbrugere i hele verden, da de aldrig går på kompromis med indholdet i deres produkter men derimod specialdesigner det til deres forbrugere – ligesom det er tilfældet med denne specifikke mascara.

Mascaraen her skiller sig ud fra sine konkurrenter, da den har en svanehalset børste, der følger øjets naturlige struktur og dermed gør det noget lettere for dig at påføre din mascara fra den helt rette vinkel. Børsten gør det også nemt for dig at nå ind til selv de mindste hår i øjets afkroge, så du opnår en maksimal effekt på alle vipper og opnår den perfekte volumen, der vil fremhæve dine øjne.

Produktet giver dig desuden både kurvede og lange vipper, og takket være børsten slipper du for irriterende klumper, der ødelægger dit slutresultat. Med en mascara som denne bliver det en ren leg at lægge mascara på i fremtiden.

Lancome Hypnose Volume-A-Porter Clean Volume – Nem fordeling af mascara

Lancome Hypnose Volume-A-Porter Clean Volume
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Lancome er et ikonisk fransk brand inden for kosmetikbranchen, der med sine gode kvalitetsprodukter har forkælet verdens kvinder siden 1935. Med produkter fra Lancome kan du være helt sikker på, at der er taget højde for det hele – og dette er især også gældende ved denne mascara, der med sin unikke børste gør det muligt for dig at lægge en perfekt make-up.

Børsten er en såkaldt elastomerbørste, der nemt fordeler mascaraen ligeligt imellem vipperne og efterlader et flot og ensartet resultat, der ikke klumper. Børstehårene varierer i deres længde, og så de kan nå de forskellige vippelængder og påføre det jævnt fra rod til spids. Børsten følger nemlig vippehårenes naturlige fordeling, så de mindste børstehår sidder ude i enderne, så du kan nå øjets inderste afkroge, mens de lange børstehår giver dine vipper ekstra volumen.

Mascaraen her giver en intens farve i vipperne, der holder hele dagen. Samtidig tilføjer den ekstra længde og volumen til dine vipper, så du får et helt uimodståeligt look.

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara – Med tredobbelt effekt

Elizabeth Arden er en amerikansk mastodont inden for kosmetikbranchen og har igennem sit virke i de sidste årtier sat sit præg på verdens skønhedsindustri. Det der startede med at være en lille skønhedssalon i 1910 tog hurtigt fart og udviklede sig til et kæmpe selskab, hvis produkter i dag er udbredte i hele verden. Den gode kvalitet og innovative tilgang til skønhed skinner igennem samtlige produkter, ligesom det også er tilfældet med denne skønne mascara.

Mascaraen her har en specialdesignet børste, der tilføjer ekstra volumen og længde til vipper, så du opnår et lækkert, tredimensionelt resultat. Faktisk er børsten med til at give dig en tredobbelt effekt af det, en almindelig mascara vil kunne præstere, og du er derfor garanteret et blændende resultat.

Produktet fås i to forskellige farvevarianter – sort eller brun. Du kan vælge den farve, der understøtter dit naturlige udseende eller eksperimentere med en anden nuance.

Clinique Lash Power Mascara – Til sensitive og sarte øjne

Clinique er et verdenskendt, amerikansk skønhedsbrand, der gør en dyd ud af at udvikle og skabe produkter, der er allergivenlige, og som tager højde for de kvinder, der oplever en øget sensitivitet i huden. Hvis du er en af dem, der ofte oplevere irritation i forbindelse med mascara, så vil dette milde produkt helt sikkert være noget for dig.

Mascaraen her har en børste, der er større end de fleste, hvilket giver dig en intensiv farve og god volumen, der vil markere og understøtte dine øjne bedst muligt. Børsten fordeler mascaraen jævnt over dine vipper og efterlader et flot og uimodståeligt resultat.

Produktet er testet af øjenlæger, og det er derfor din unikke garanti for, at produktet er anvendeligt for sarte og sensitive forbrugere. Du kan få denne mascara i to forskellige farvevarianter – en sort eller mørkebrun.

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks – Ekstra god dækning og holdbarhed

Helena Rubinstein er et anerkendt mærke inden for hudpleje- og kosmetikprodukter, der siden 1910 har sat sit tydelige præg på markedet. Drivkraften ligger i at udvikle produkter, der er baseret på forskning og gode ingredienser, der sikrer velvære, forkælelse og pleje i verdensklasse for verdens mange kvinder. Denne mascara er bl.a. et af de mere ikoniske produkter, der er kendt for sin ekstra gode dækningsevne og holdbare effekt.

Mascararen her består af en specialdesignet børste, der fordeler et jævnt lag af mascara på alle dine vipper – også i øjets afkroge med de små vippehår, og du er derfor altid garanteret et ensartet og professionelt resultat. Den cremede konsistens giver vipperne en flot og kurvet form med permanent fylde, som giver en tredimensionel effekt, der fremhæver dine øjne.

En ekstra detalje ved denne mascara er den flotte emballage, som ikke er til at undgå at få øje på. Med de sofistikerede sorte blonder, der omkranser emballagen, vil din mascara pynte flot på hylden på badeværelset med sit eksklusive look.

Denne mascara fås både som almindelig og vandfast mascara.

Clinique High Impact Mascara – Intenst og rent look

Clinique er et amerikansk skønhedsbrand, der gør en dyd ud af at tænke allergivenlighed ind i deres produkter. De ved, at der findes en stor andel kvinder verden over, der døjer med ekstra sensitiv hud. Derfor er langt de fleste af deres produkter både allergivenlige og parfumefri og medicinsk testet på laboratorier – ligesom denne mascara er testet af øjenlæger. På den måde er du garanteret en mild mascara, der ikke irriterer dine sarte øjne.

En mascara som denne giver dig de bedste forudsætninger for et flot og stilrent look. Du opnår nemlig både en fantastisk volume og længde på hver eneste af dine vipper, så du får et flot og let resultat. Samtidig har dette produkt en intens og ren farve, der sætter den sidste prik over i’et og i særdeleshed fremhæver dine øjne.

Dette produkt fås i flere forskellige farvevarianter – både sort og brun. Du kan påføre det i flere lag alt efter hvor intenst et udtryk, du ønsker at opnå.

Idun Minerals Magna Lengthening Mascara – En mineralfyldt mascara til små og korte vipper

Idun er et svensk brand inden for kosmetik, hvis koncept bygger på produkter med et indhold af højrensede mineraler, der giver et naturligt indhold i alt deres make-up. Dette er også tilfældet med denne mascara, der har en mild og oftalmologisk testet formel, der anbefales til dig, der har sensitive øjne. Samtidig er mascaraen her 100% vegansk, og den er derfor udviklet med øje for den gode dyrevelfærd.

Dette produkt er specialudviklet til korte vipper, da den lille børste gør det nemt for dig at påføre mascaraen ligeligt på alle dine vipper, så du opnår et flot og ensartet resultat med en god dækning. Den cremede formel øger din volumen og giver dine vipper ekstra længde, så du får et flot og fremhævet blik. De højrensede mineraler giver dine vipper en intens farve, mens den gode konsistens og smarte børste giver lange, fyldige og separerede vipper, der undgår at klumpe.

Mascaraen her har vundet Danish Beauty Award 2019 og står derfor tilbage som et godt bud på en god og effektiv mascara.

Esteé Lauder Double Wear Lengthening Mascara Black – Langtidsholdbar effekt

Esteé Lauder er et amerikansk skønhedsbrand, der forsyner verdens kvinder med luksusplejeprodukter i stor stil. I deres produkter er forbrugerens behov i centrum – hvilket også er tilfældet med denne skønne mascara, der er udviklet til at kunne klare sig igennem mange timer og modstå dagens udfordringer.

Mascaraen her er specialdesignet til at give dig en vedvarende effekt på helt op til 15 timer. Du kan derfor snildt klare dig igennem en lang arbejdsdag eller en god bytur til den lyse morgen uden at frygte, at din mascara drysser eller tværer ud og ødelægger resten af din make-up. Samtidig kan den modstå både sved, fugt og tårer, hvilket giver dig en virkelig god kvalitetsmascara.

Børsten giver dig en ekstraordinær længde og volumen til dine læber, mens konsistensen underbygger en flot, intens farve med ekstra fylde. Dine øjne vil helt sikkert blive markeret med dette gode bud på en mascara, der samtidig er oftalmologisk testet og fuldkommen parfumefri.

Clinique Chubby Lash Fattening Mascara – Forøget volumen og fylde

Clinique er et amerikansk mærke inden for både hudpleje og make-up, hvis koncept bygger på at udvikle gode kvalitetsprodukter til gavn for de kvinder, der døjer med sensitivitet og sart hud. Derfor er mange af deres produkter parfumefri og allergivenlige, ligesom de også er testet af øjenlæger – hvilket denne mascara også er.

Produktet her er lavet til dig, der ønsker at tilføre en god fylde og ekstrem volumen til dine vipper, så du opnår et flot og eksklusivt resultat. Den store overdimensionerede børste giver dine vipper ekstra længde og fordeler mascaraen på en god måde.

Desuden får du med denne mascara en flot og intens farve, der uden tvivl vil virke opløftende og markere dit blikfang. Du kan vælge at påføre flere lag for at opnå en endnu større intensitet, hvis du ønsker det til fx byture eller større sammenkomster, hvor din make-up gerne må få en ekstra skalle.

L’oréal Paris Mega Volume Miss Manga – Fleksibel børste til maksimal volumen

L’oréal Paris Mega Volume Miss Manga
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

L’oréal Paris kan i dag bryste sig af at være et af verdens førende skønhedsbrands, der leverer både hudpleje, kosmetik og make-up til store dele af verdens kvinder. Deres budgetvenlige priser gør produkterne eftertragtede, og med forbrugernes behov i centrum lægger de navn til mange gode produkter med effektive virkninger.

Denne mascara er udviklet med en speciel, kegleformet børste, der kan nå 260 grader rundt og gør det nemt at påføre et jævnt lag mascara på alle dine vipper. Produktet giver dig en god volumen og ekstra længde til dine vipper, så du nemt kan opnå et flot og professionelt look.

Produktet er nemt at påføre og kan bruges i et eller flere lag alt efter hvilket look, du går efter. Jo flere lag du bygger på, des større en intensitet vil du opnå – måske noget, der især egner sig til festlige byture og sammenkomster.

Gosh Copenhagen Catchy Eyes Mascara Drama – Til dig der går op i dyrevelfærd og klimabevidsthed

Gosh Copenhagen Catchy Eyes Mascara Drama

Gosh er et internationalt kendt skønhedsmærke med danske rødder, der leverer gode kvalitetsprodukter til budgetvenlige priser, så alle målgrupper kan få gavn af deres produkter. Konceptet bygger på at inddrage plejende, nordiske ingredienser med respekt for den skandinaviske arv, mens de samtidig er ved at udvikle en mere bæredygtig vinkel på deres produktioner – hvilket også kommer til udtryk med denne mascara, der både er parfumefri, vegansk og allergivenlig.

Mascaraen har nemlig en emballage, der er 50% fremstillet af OWP (Ocean Waste Plastic). Du får derfor ikke blot en god mascara til prisen men får samtidig en unik mulighed for at støtte op om en mærkesag, der for alvor har betydning i nyere tid.

Udover det er mascaraen skræddersyet til at give dig flotte og buede vipper, der med den kurvede børste giver dig de bedste forudsætninger for at lægge den perfekte make-up. Med dette produkt får du smukke og voluminøse vipper med en god længde og intensitet, der vil fremhæve dit blik på en flot og naturlig måde.

Maybeline The Colossal Volum’Express Mascara – Budgetvenlig mascara uden klumper

Maybeline The Colossal Volum’Express Mascara

Maybeline New York er et amerikansk make-up brand, hvis grundlæggelse bygger på en unik historie om tilblivelsen af verdens første moderne mascara. Det var nemlig den daværende kemiker T. L. Williams, der udviklede det første produkt, der blot bestod af vaseline og kulstøv, men som altså dannede grobund for den kæmpe industri, der findes i dag. I dag er Maybeline kendt for sine gode, budgetvenlige produkter, der har en stor popularitet blandt forbrugerne – ligesom det er tilfældet med denne mascara.

Mascaraen her indeholder kollagen, hvilket skaber en unik formel, der medfører, at produktet ikke efterlader nogen klumper i dine vipper. Du får derfor en rigtig god volumen og fylde efter blot et enkelt lagt, som er nok til at give dig den nødvendige længde og intensitet, der fremhæver dine øjne.

Desuden har denne mascara en stor børste, der effektivt adskiller dine vipper fra hinanden og påfører et jævnt, ensartet lag på alle vipper. Produktet fås også i en vandfast udgave, så du kan ruste dine vipper til at kunne modstå sved, tårer og fugt på en effektiv måde.

Sandstone Mascara Intense – Vegansk og parfumefri til budgetvenlig pris

Sandstone Mascara Intense

Sandstone Scandinavia er et nyere dansk mærke, der udvikler og producerer en lang række kvalitetsprodukter inden for kosmetikbranchen. Deres koncept bygger på at skabe hudvenlige og 100% parfumefri produkter til glæde for alle dem, der har en sart hud. Denne mascara lever også op til disse forudsætninger og er desuden også vegansk, hvilket betyder, at den ikke indeholder nogen former for animalske indholdsstoffer. Du kan derfor bruge denne mascara med samvittigheden for dyrevelfærden i behold.

Mascaraen her er først og fremmest fremstillet på den måde, hvor den effektivt adskiller dine vipper fra hinanden, så du får et flot og voluminøst resultat. Samtidig giver den dine vipper et ekstra buk, som gør, at de får den helt rette form. Alt dette tilsammen giver dig et lækkert produkt, der effektivt fremhæver dine øjne.

Produktet har en god konsistens, der gør det nemt for dig at påføre den lag efter lag, til du opnår lige præcis det look, du ønsker. Den lette konsistens og smarte børste gør det nærmest umuligt at efterlade et resultat med klumper, og du kan derfor nyde et flot og elegant resultat – hver gang.

Find dit perfekte match allerede i dag

At finde den helt rette mascara er som at finde den eneste ene – du skal finde det helt rette match. Derfor er det vigtigt, at du finder en god mascara, der kan imødekomme dine behov og leve op til de ønsker, du har om en kommende mascara. Prisklasserne varierer en del, men som udgangspunkt kan du i dag finde et stort udvalg af produkter, der passer til dit budget.

En god mascara er med til at sætte den sidste finish på en flot øjenmakeup, som kan blive yderligere fremhævet med smukke, voluminøse vipper. Derfor bliver den hurtigt en uundværlig del af din daglige makeup, når først du har fundet en god mascara, der giver dig et lækkert selvtillidsboost – både til hverdag og i byen. Du kan nemt styre, hvor mange lag du vil påføre og dermed opnå forskellige intensiteter, der passer til forskellige lejligheder.

Forhåbentligt har du fået et bedre indblik i det store udvalg af produkter, der i dag blot er et enkelt klik væk. Hvis du ønsker en individuel vejledning kan du altid søge mod fysiske forhandlere, der kan give dig gode råd med på vejen og finde en mascara, som passer bedst til dig. På den måde gør du en god investering i at bruge tid på at finde den helt rette, som du kan have glæde af i lang tid fremover.

Læs også vores artikel om: Her får du 7 gode bud på en highlighter, der får de bedste sider frem hos dig

Se også denne artikel på Mybeautyguide.app : Mascara guide til de bedste mascaraer!

Se vores artikel om: En samling af de bedste primere, så du undgår tør hud og makeup, der ikke vil sidde på plads.

FAQ

🤩 Hvilken mascara er den bedste at købe?

Det er forskelligt fra person til person, hvilken mascara der er den bedste at købe. Derfor bør du gå efter en mascara, som indeholder de egenskaber, som er bedst til dig. Overvej derfor, hvad du ønsker af din mascara, så bliver det nemmere at finde den bedste til dig.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🧐 Hvilken mascara bruger de kendte?

Ligesom at os almindelige mennesker har forskellige præferencer, så har de kendte det også. Derfor er det bedre, at du vælger en mascara ud fra dine egne behov og ønsker, fremfor hvilken mascara de kendte bruger. På den måde finder du nemmere den bedste mascara til lige præcis dig selv.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🤓 Hæmmer mascara væksten af øjenvipper?

Det er ganske enkelt en myte, at mascara hæmmer væksten af øjenvipper. Mascara har ingen effekt på det, og det eneste du derfor bør overveje i forhold til din mascara er, hvorvidt den er blevet for gammel. Udløbet mascara indeholder flere bakterier, hvilket godt kan skade øjenvipperne.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🤔 Hvilken mascara anbefaler øjenlæger?

Nogle af de mascaraer, som er anbefalet af øjenlæger, er blandt andet Clinique High Impact Macara, Clinique Lash Power Mascara og Clinique Chubby Lash Fattening Mascara. Dermed har du altså rig mulighed for at finde en god mascara, selvom du måske har sensitive øjne, som let bliver irriterede.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar