fbpx

Mange kender det at lægge makeup, hvor huden nedeunder er tør. Makeuppen kan lægge sig i kager rundt på ansigtet, hvilket især gælder ens foundation, og man opnår ikke den ønskede glathed og ensartethed, som man stræber efter. I løbet af dagen kan man også opleve, at makeuppen bevæger sig rundt på ansigtet og langsomt forsvinder, som timerne går. Disse problemer kan man dog løse ved at anvende en primer under sin makeup. Der er flere forskellige typer af primere på markedet. Nedenfor er samlet en oversigt over de primere, der klarer sig bedst i test.

Ole Henriksen Banana Bright Face Primer – giver den smukkeste glød

OLE HENRIKSEN Banana Bright Face Primer

Denne primer fra Ole Henriksen er i stand til at give huden på ansigtet en flot glød, og den har den såkaldte “soft-focus”-effekt.

Primeren indeholder lysnende pigmenter, så man på denne måde kan få den flotteste glød og en smuk glans i ansigtet. Primeren er let farvet og er inspireret af produktet “bananpudder”.

Denne primer er også i stand til at udviske rynker og andre linjer, der kan være synlige i ansigtet således, at man får en glat og ensartet overflade på huden.

Man har mulighed for at anvende denne primer på flere forskellige måder. Man kan både bruge den i selve ens foundation eller som highlighter på kindbenene. Derudover kan man også anvende den direkte på huden under ens makeup.

Uanset på hvilken måde, man vælger at anvende denne primer fra Ole Henriksen, får man en smuk glød og hud, der ser sund og frisk ud.

Primeren indeholder blandt andet både C-vitamin til at hjælpe imod alderstegn og E-vitamin, der er en antioxidant, som er med til stabilisere indholdet af C-vitamin samt pleje huden.

Produktet indeholder 30 mL, og normalprisen for denne primer er cirka 389,95 danske kroner, hvilket er en lidt højere pris.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Clinique Superprimer Universal Face Primer – en let primer

Clinique Superprimer Universal Face Primer 30ml

Denne primer fra Clinique indeholder 30 mL primer, og prisen for produktet er normalt cirka 259,95 danske kroner.

Primeren er en let primer til makeup. Den er i stand til at give en god ensartet base på huden til at lægge makeup såsom foundation. Den påføres direkte på huden. 

Det er en primer, der kan anvendes af alle hudtyper, og ved at anvende dette produkt øges holdbarheden af ens makeup.

Denne primer fra Clinique er også i stand til at farvekorrigere misfarvninger, der kan forekomme huden, samt rødme. 

Ved at benytte denne primer får man en ensartet hud med en god glød uden andre misfarvninger.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Smashbox Photo Finish Pore Minimizing Primer – mindsker porer i ansigtet

Smashbox Photo Finish Pore Minimizing Primer

Denne primer fra mærket Smashbox er en primer, som får makeup til at holde længere på ansigtet og udjævner samtidig også huden. Det er en matterende primer, som også er vandafvisende.

Selv om produktet er vandafvisende, så irriterer denne ikke din hud og tilstopper heller ikke dine porer. Det er også et oliekontrollerende produkt, som hjælper med olie på huden.

Primeren kan anvendes til alle hudtyper og er især god til olieret eller kombineret hud. Den er nemlig i stand til at kontrollere olie på huden i op til 8 timer. På denne måde fås et mat udseende.

Produktet er vegansk og cruelty free. Dertil er det også oftalmologisk testet og ikke-aknegen.

For at få det bedste resultat kan man vælge at anvende denne primer med en creme eller flydende foundation. Produktet anvendes ved at varme det op med fingrene og derefter påføre et jævnt lag på huden. 

Man kan både vælge at anvende produktet oven på eller under foundation eller sågar helt alene.

Et godt tip er at anvende den primer på områder, hvor der forekommer olie i løbet af dagen. Således fås den bedste oliekontrol.

Primeren er på 30 mL, og normalprisen er cirka 269,95 danske kroner. Dette er en lidt højere pris, men der fås dog en primer, der er effektiv og giver huden et smukt og glat udseende.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Smashbox Photo Finish Foundation Primer – en perfekt base til makeup

Smashbox Photo Finish Foundation Primer 30ml

Denne primer fra Smashbox er god til at udjævne huden, så den bliver ensartet og en perfekt base til at lægge makeup, så man for eksempel får en flot og ensartet foundation.

Det er en let primer, som passer til alle hudtyper og kan anvendes på flere forskellige måder. Man kan vælge enten at bruge denne primer fra Smashbox under ens foundation eller helt alene. Den påføres blot på huden med fingrene.

Primeren er i stand til at forlænge din makeups holdbarhed samt at mindske synligheden af linjer og porer i ansigtet. Man opnår dermed den perfekte hud, der også føles blød.

Det er en vegansk primer uden parfume, som også beskytter din hud mod forurening og andre skader grundet dens indhold af E- og A-vitamin samt grøn te og vindruekerneekstrakt.

Denne primer indeholder 30 mL primer, og prisen for dette produkt er normalt 249,95 danske kroner. Dette er en god pris for en primer, som er i stand til at give huden et smukt og ensartet udseende.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Estée Lauder Illuminator Radient Perfecting Primer – en ekstra glød til ansigtet

Estée Lauder The Illuminator Radiant Perfecting Primer + Finisher 30ml

Denne primer af mærket Estée Lauder er en god primer til at hjælpe makeuppen med at sidde bedre på plads i løbet af dagen.

Primeren giver efter anvendelse en smuk og flot glød til huden. Derudover udglatter den også huden, så den får et klarer og mere ensartet udtryk og udseende.

Denne primer fra Estée Lauder efterlader altså huden med et sundt udseende, som også ser strålende og friskt ud.

Det er muligt at anvende dette produkt på flere forskellige måder. Man kan starte med at påføre primeren direkte på huden under ens makeup, og senere i løbet af dagen kan man vælge at anvende den igen for at få en ekstra glød.

Produktet indeholder 30 mL primer, og prisen for dette produkt er normalt cirka 309,95 danske kroner, hvilket er en lidt højere pris. Til gengæld fås dog en primer, som giver en smuk glød til huden og forlænger makeuppens holdbarhed en del.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

NYX Professional Makeup Angel Veil Skin Perfecting Primer – et friskere udseende til huden

NYX Angel Veil Skin Perfecting Primer 30ml

Denne primer fra mærket NYX er en effektiv primer, som kan påføres under din makeup. Den skaber en god base og pude, hvorved at ens påføring af makeup bliver forbedret. 

Når primeren påføres huden, får man en ensartet overflade og et mat finish og udseende, da der er meget lidt glans i primeren. Påføringen af makeup bliver herved meget nemmere, og det færdige makeup look ser skarpere ud.

Det er en meget let primer, og den vil få huden til at føles så blød som silke mellem fingrene. Det er næsten som om, at huden er blevet rørt af en engel, hvilket også fremgår af produktets navn “Angel Veil Skin”.

Primeren får også makeuppen til at blive på huden i længere tid, og holdbarheden af dit makeup look forlænges altså. 

Denne primer af mærket NYX indeholder 30 mL primer, og prisen for dette produkt er normalt cirka 149,95 danske kroner. Dette er en overkommelig pris for et effektivt produkt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mac Prep + Prime Fix + Original – en primer, der har vundet flere awards

MAC Prep + Prime Fix + Original 100ml

Denne primer fra Mac er en kendt primer på markedet. Det er en bestseller, og den har vundet flere awards igennem årene blandt andet en Danish Beauty Award i 2019. Den har også været populær hos mange professionelle makeupartister. 

Primeren er fugtgivende til huden, så man undgår tør hud. Derudover er den også med til at opfriske huden, og den sikrer, at makeuppen sidder, som den skal, på huden. 

Denne Fix + primer fra Mac er oftalmologisk og dermatologisk testet. Det er derfor sikkert, at primeren passer til alle hudtyper. 

Ingredienser, der er i denne primer fra Mac, er blandt andet flere mineraler og vitaminer. Der er også både grøn te, agurk og kamille i primeren, som er med til at gøre huden frisk i løbet af hele dagen.

Man har mulighed for at anvende denne primer på flere forskellige måder. Det kan både være at benytte den i løbet af dagen til at spraye oven på ens makeup for at opfriske makeuppen og give huden lidt fugt. Man kan også anvende den inden, man lægger makeup for også at fugte huden.

Ud over disse muligheder kan man også bruge denne primer fra Mac til at intensivere øjenskygge, så farven bliver kraftigere. Ellers kan man også forbedre ens makeup såsom foundation, pudder og blush, så de bliver nemmere at blende ind.

For at anvende produktet bedst muligt skal man spraye primeren på ansigtet med en afstand på cirka 30 centimeter. 

Primeren er i stand til at fiksere din makeup i op til 12 timer, og den har en naturlig og frisk duft.

I denne primer fra Mac er der 100 mL primer. Prisen for produktet er normalt cirka 174,95 danske kroner, hvilket er en meget overkommelig pris.

Denne side er anmeldt af: Lærke D. Mortensen Rating 5/5

Forfatter

Redaktionen for Kosmetiko har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om kosmetiko’.

Skriv en kommentar