fbpx

Rynker er og bliver for evigt et uundgåeligt onde, der medfølger som en ganske naturlig del af det at blive ælde. Men selvom det fra naturens side er en allerede tilrettelagt fase i livets cyklus, er der faktisk meget, du selv kan gøre for at enten at forebygge eller skjule de første alderstegn.

For hvem vil ikke gerne være evigt ung? Dit ansigt er vinduet ind til din sjæl og altså det allerførste dine medmennesker ser, når du møder dem på din vej. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig selv den bedste pleje med en god rynkecreme, så du kan forebygge og pleje din hud allerede fra en ung alder.

Vi har her samlet en nem og overskuelig guide for dig over de rynkecremer, der har klaret sig bedst i test, så du kan få en forsmag for det kæmpe marked af produkter, der er udviklet med ét enkelt formål: at gøre dig evigt ung.

Matas Men Anti Age Face Gel til Sensitiv hud uden parfume – et specialudviklet produkt til dig med en sart hud

rynkecreme

Matas står bag lanceringen af en lang række hudprodukter, der passer til ethvert behov. Denne face gel til mænd er et parfumefrit og sensitivt produkt, der derfor egner sig ideelt til dig, der har en sart hud med tendens til allergener. Som en ekstra bonus er dette produkt vegansk, hvilket betyder, at det slet ikke indeholder nogen animalske indholdsstoffer – og du kan derfor bruge det med den gode samvittighed i behold.

Selve gelen indeholder en fugtgivende Aloe Vera samt Vitamin B, der begge er rige næringsstoffer til huden, der giver et nødvendigt fugtigheds- og vitaminboost. Desuden indeholder gelen også micro-collagen, der er mindsker aldersforandringer i huden. Tilsammen vil denne gel altså efterlade dig med et blødt, glat og opstrammet resultat efter brug.

Som en ekstra bonus indeholder gelen også UVA-filter, som beskytter din hud mod solens skadelige stråler – der i den grad også medfører flere rynker. Det er dog vigtigt at slå fast, at den på ingen måde erstatter en almindelig solcreme. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Biotherm Force Supreme Architect Creme – til mænd i aldersgruppen 40+

rynkecreme

Biotherm er et fransk hudplejefirma, der producerer kvalitetsprodukter til det internationale verdensmarked. Målgruppen er bred, og du finder derfor et stort udvalg af produkter målrettet mange forskellige behov. Et af produkterne i serien er denne Supreme Architect Creme, der er skræddersyet til mænd over 40, der ønsker en effektiv reducering af de synlige aldringstegn.

Den hemmelige ingrediens, der skal sikre dig evig ungdom, er i denne creme Life PlanktonTM, der stammer fra thermalske kilder i Frankrig. Indholdet giver en koncentreret creme, der passer til alle hudtyper – du behøver derfor ikke at have et indgående kendskab til din hudstruktur forinden dit køb.

Cremen har en let og behagelig tekstur, som gør den nem at påføre, og som føles behagelig på hudens overflade. Den er hverken klistret eller fedtet, hvilket er rart, når du skal påføre den dagligt for at opnå et tilfredsstillende resultat. Fordelen ved denne creme er, at den giver dig en mærkbar effekt, selvom du måske ikke tidligere har plejet din hud med en forebyggende behandling.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Clinique For Men Anti Age Moisturizer – til dig der ønsker en ungdommelig hud i den helt rette fugtbalance

rynkecreme

Clinique er et amerikansk mærke, der producerer og udvikler en lang række skønhedsprodukter inden for et bredt spektrum. Denne fugtgivende rynkecreme er endnu et produkt i rækken af kvalitetssikre cremer, der giver dig og din hud de perfekte forudsætninger for at stå imod de første tydelige alderstegn.

Cremen her indeholder en række styrkende og opstrammende ingredienser – heriblandt antioxidanter, der er med til at regenerere din hud og holde den ung og frisk. Samtidig er produktet en god fugtighedscreme, der kan anvendes til dagligt brug for at minimere rynker og slap hud, der måske allerede er opstået. 

For at opnå en optimal effekt anbefales det, at du bruger cremen regelmæssigt. På den måde får du jævnligt tilført fugt og aktive stoffer til din hud, så du kan forebygge og bekæmpe aldringsprocessen på den bedst mulige måde.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Beauté Pacifique Masculinity Anti Age Dagcreme – til dig der både ønsker at forebygge og modarbejde eksisterende aldringstegn

rynkecreme

Beauté Pacifique er til trods for det franskklingende navn et dansk mærke, der blev grundlagt tilbage i 1997 af to medico-ingeniører. De står bag udvikling samt produktion af samtlige hudplejeprodukter, der alle bygger på to uundværlige principper: effekt og dokumentation. Denne Anti Age dagcreme til mænd er blot endnu et produkt i rækken af kvalitetsprodukter, der er blevet lanceret af dette brand.

Cremen indeholder to typer særligt kraftfulde A-vitaminer, der har en både forebyggende og modarbejdende effekt på allerede eksisterende aldringstegn. Som en ekstra fordel er cremens indhold med til at nedsætte produktionen af fedtstof i huden, der kan være gavnligt for dig, der kæmper med fedtet og skinnende hud i det daglige.

Produktet kan bruges af alle hudtyper og er derfor lige nemt at gå til. Du skal dog være opmærksom på, at du i de første to uger kun må bruge cremen hver anden dag, da din hud langsomt skal vænne sig til den store dosis af aktive stoffer, der findes i cremen.

i samarbejde med PriceRunner

 

Biotherm Age Fitness Cream – en effektiv dagcreme til mænd over 30, der ønsker et forfriskende resultat

rynkecreme

Biotherm er et verdenskendt fransk brand inden for hudpleje, og de er kendt for at levere kvalitetsprodukter til privat brug, der rammer enhver målgruppe. Deres brede sortiment af produkter indeholder bl.a. også denne forfriskende dagcreme, der udover at have en forebyggende effekt på aldringsprocessen også efterlader din hud i en forfrisket tilstand.

Hemmeligheden bag denne lækre dagcreme ligger i en af hovedingredienserne i produktet, der er den specielle alge Life PlanktonTM, der er at finde i thermalske kilder i Frankrig. Denne alge er et af Biotherms signaturingredienser, og den er kendt for at have en regenererende effekt på huden – altså helt oplagt som et effektivt middel mod rynker. 

Cremen har en behagelig geleform og er derfor både nem og rar at påføre på huden. Den giver en skøn forfriskende finish, der sikrer, at dit ansigt er friskt og opstrammet – døgnet rundt. Gør det til en god vane at bruge dagcremen som en fast del af din morgenrutine, så du opnår et tilfredsstillende resultat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Matas Striber Men Anti Age Aftershave Balm til Normal hud – til dig der ønsker en fugtgivende og forebyggende behandling efter barbering

rynkecreme

En hyppig ansigtsbarbering kan hurtigt virke hård og udtørrende på din hud, der i ansigtet især er yderst sårbar. Derfor har Matas Striber som et ekstra led i deres store produktion af hudprodukter lanceret denne Aftershave Balm, som du kan bruge direkte efter din barbering. På den måde er du med til at fugtgive din hud samtidig med, at du aktivt forebygger mod aldring.

Indholdet i cremen består af mange næringsrige ingredienser – heriblandt kreatin, E-vitamin, glycerin og algeekstrakt, der giver en god fugtdosis til huden. Tilsammen giver kombinationen af ingredienserne dig en god beskyttelse og en blød, sund og frisk hud. Cremen indeholder desuden micro-collagen, som aktivt inddæmmer aldringsprocessen i din hud.

Du kan anvende cremen direkte efter din barbering, og det kræver egentlig bare, at du skyller huden med lunkent vand inden brug. Påfør derefter cremen og lad stofferne virke, så du kan nyde den kølende og beroligende effekt, som dette plejeprodukt har.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Clarins Men Line Control Balm – en let creme til dig der ønsker en effektiv behandling af tydelige aldringstegn

rynkecreme

Clarins er et fransk firma med kvalitetsprodukter inden for hudpleje, kosmetik og parfume. Det blev grundlagt helt tilbage i 1954 og har siden da leveret produkter til store dele af det internationale marked. Med denne Line Control Balm har de skabt et produkt, der egner sig perfekt til daglig behandling mod tydelige aldringstegn i huden såsom rynker og dybe linjer.

Den hemmelige ingrediens i denne creme er en ekstrakt af parakarse, der har sin oprindelse på tropeøen Madagaskar, hvor det bruges til at udvikle traditionelt medicin. Den regenererer og opstrammer nemlig huden på en effektiv måde, hvorfor den er et uundværligt stof i denne creme.

Cremen her har en let konsistent og fedter ikke, hvilket gør den nem at bruge i hverdagen og fordele ligeligt på hudens overflade. Den egner sig til alle slags hudtyper, og du kan derfor trygt bruge den uden at have indgående kendskab til din huds unikke behov og strukturer. Det anbefales, at du bruger cremen om morgenen efter at have vasket og barberet dit ansigt. Hvis du oplever, at din hud føles ekstra træt i perioder, kan du med fordel også bruge cremen om aftenen inden sengetid.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Biotherm Force Supreme Gel – et koncentreret serum til mænd over 40

rynkecreme

Biotherm har et fantastisk ry som værende et af verdens førende hudplejebrands, og de står derfor bag udviklingen og produktionen af en lang række kvalitetsprodukter. Dette serum er endnu et eksempel på et produkt, der er lavet med forbrugerens behov i centrum.

Produktet her et koncentreret serum for mænd over 40 år, der døjer med synlige tegn på begyndende aldring. Serummet indeholder ingrediensen proxylane, der aktivt modvirker rynker og tydelige linjer i huden. Linjerne reduceres og din hud vil få en mere ensartet og revitaliseret overfalde, der giver et friskt og ungt look.

Det anbefales at du bruger produktet både dag og aften. Du vil med det samme kunne mærke, hvordan serummet tilfører fugt til huden, og faktisk kan denne fugt holde i 24 timer. Efter 4 uger vil du begynde at kunne se en mærkbar effekt af behandlingen i form af en fastere og mere fyldig hud med reducering af tydelige linjer og andre aldringstegn.

Serummet er parabenfrit og har en let og ikke fedtet konsistens, hvilket gør, at den er nem og behagelig at påføre på huden. Den trænger hurtigt ind i huden og har de bedste forudsætninger for at virke indefra.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Ame Pure Duo Multiplex Moisterizer – til dig, der søger en mirakelkur mod både akne, tørhed og rynker

rynkecreme

Ame Pure betyder direkte oversat ”ren sjæl” og er et brand, der leverer hudplejeprodukter til alle former for hudtyper. Fælles for deres koncept er, at de gør en dyd ud af at udvikle produkter, hvor der på baggrund af kliniske studier kan påvises en dokumenteret effekt hos forbrugerne. Dette er også tilfældet i denne multifunktionelle luksuscreme, der opretholder den rette balance i huden – på alle punkter.

Produktet her er baseret på havbioteknologi og styrker huden naturlige immunforsvar samtidig med, at det opbygger huden naturlige beskyttelsesbarriere. Men det er alt fra det eneste, denne creme kan bidrage med. Cremen her er nemlig et effektivt allround produkt, der modsat mange andre allround produkter ikke går på kompromis med indholdet. Denne mirakelkur opretholder en naturlig balance i huden og modvirker derfor både akne, tørhed og rynker – på samme tid!

Cremen her har en dokumenteret stærk anti-rynke effekt og øger collagen-produktionen med hele 300%, hvilket giver en ensartet og sund hud. Produktet kan anvendes af både mænd og kvinder, ligesom du også kan anvende produktet uanset hvilken hudtype, du har.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Clarins Men Age-Control Revitalizing Gel Early Lines – til dig, der ønsker en forebyggende behandling mod de første aldringstegn

rynkecreme

Clarins er et fransk mærke af gode kvalitetsprodukter inden for hudpleje, kosmetik og parfume. Deres produkter er udbredte i mere end 140 forskellige lande, og de har derfor plantet benene solidt i det internationale marked – og med god grund. Denne gel er endnu et kendt produkt i serien for hudpleje til mænd, der effektivt slår ned på de tidlige aldringstegn i hudens overflade.

De første tydelige tegn på, at huden er blevet ældre er bl.a. en trist og grå hud, begyndende linjer og manglende spændstighed. Alt dette modarbejder denne gel fra Clarins, der med sit unikke indhold har en forebyggende effekt og udglatter tidlige linjer samt giver huden en frisk udstråling. Desuden giver dette produkt en god fugtdosis til huden, der fungerer som en ren energiindsprøjtning til huden, der får en genopfrisket overflade.

Denne gel er ideel til dig, der stadig er i det tidlige stadie af aldringsprocessen, og som derfor ønsker en god og effektiv forebyggende kur, der kan sætte en stopper for de begyndende linjer i huden.

i samarbejde med PriceRunner

 

Sheseido Men Total Revitalizer – til dig der ønsker en effektiv rynkecreme, der er målrettet træt og trist hud

rynkecreme

Sheseido er et japansk mærke med flere forskellige plejeprodukter inden for kosmetikbranchen. Deres produkter er udbredte på verdensplan, og du kan derfor finde dem i stort set alle internationale butikskæder. Samtidig kan de med deres grundlæggelse helt tilbage i 1872 bryste sig af at være et af verdens ældste hudplejemærker. Denne Total Revitalizer til mænd er blot endnu et eksempel på et effektivt kvalitetsprodukt, der giver den aldrende og trætte hud den helt rette pleje.

Cremen her er en kombination imellem en Anti-Age og Anti-Træthedscreme, da indholdet både giver din hud den nødvendige dosis af fugtpleje og samtidig øger hudens immunforsvar og naturlige revitaliserende funktioner, så du kan få tilført nyt liv i selv den mest trætte og grå hud.

Det anbefales, at du bruger produktet både dag og aften, så du kan opnå den maksimale effekt. Cremen har en let og mild konsistens, der gør den nem og behagelig at påføre på huden. Med en creme som denne er du sikret fugtpleje i alle døgnets 24 timer, og efter vedvarende og systematisk brug vil du på sigt kunne mærke en tydelig effekt i form af mindskede linjer i huden.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Kiehl’s Age Defender Moisturizer – til dig der ønsker én rynkecreme til både dag og aftenbrug

rynkecreme

Kiehl’s er et amerikansk brand, der producerer alsidige skønhedsprodukter inden for hud-, krops- og hårpleje. Kvaliteten skinner tydeligt igennem deres produkter, der alle ligger i en high-end prisklasse, og du er derfor sikker på at få fingrene i et effektivt produkt. Dette gør sig også gældende med denne fugtighedsgivende creme, der kan bruges både dag og aften – for at gøre hverdagen så nem som mulig for dig.

Cremen her indeholder flere nærings- og vitaminrige ingredienser som fx ekstrakt fra hørfrø, soyaprotein og koffein, der tilsammen danner den perfekte formel til en effektiv dagcreme, der sikrer dig en god daglig pleje af dit ansigt. 

De gode næringsrige stoffer i denne creme bidrager til at udjævne huden og gør den dermed mere ensartet, og din hud bliver både godt beskyttet og får tilført den nødvendige fugt. Du vil derfor kunne få et mere ungt og glat look i huden.

Det anbefales, at du anvender denne creme som ekstra behandling af huden, efter du har påført serummet fra samme serie. Cremen her forstærker nemlig serummets evne til at øge hudens elasticitet dermed minimere dine aldringstegn.

i samarbejde med PriceRunner

 

Sådan vælger du den rette rynkecreme

Det kan være svært og uoverskueligt at skulle til at finde rundt i de mange forskellige slags produkter, du netop er blevet præsenteret for. Selvom du forhåbentligt nu har fået et bedre indblik i de enkelte produkter, deres fordele og anvendelse, sidder du måske stadig tilbage med en følelse af, at du ikke aner, hvilket produkt du skal vælge.

Vi har samlet nogle gode tips til, hvordan du vælger det rette produkt:

  • Få lavet en hudanalyse – det kan være en god idé at få en faglig vurdering af din huds individuelle tilstand, så du kan vælge et produkt, der passer til dine behov. Ofte kan du være heldig og få foretaget en gratis hudanalyse ved forskellige arrangementer hos kosmetologer, butikskæder eller apoteker. Ellers kan du betale dig fra det hos din nærmeste kosmetolog, hvilket kan være en god investering, når du skal ud og investere flere penge i dyre rynkecremer.
  • Gør det nemt for dig selv i det daglige – hvis du er en af dem, der har en travl hverdag, kan det være en fordel for dig at vælge et produkt, som du kan bruge både dag og aften.
  • Brug produkter fra samme mærke – måske har du allerede en rensegel fra et bestemt mærke, som du i forvejen gør brug af i din daglige ansigtspleje? Alle eksperter anbefaler, at du benytter dig af produkter fra samme mærke for at opnå et tilfredsstillende og effektivt resultat. Hvis du blander produkter fra flere forskellige mærker, kan det få den uheldige effekt, at de indeholder ingredienser, der modarbejder hinandens virkninger. Brug derfor dine penge klogt, når du investerer i dine kommende produkter.

Forhåbentligt kan du gøre brug af nogle af de ovenstående råd, når du skal købe din næste rynkecreme. Du kan altid møde op i en fysisk forretning og modtage dyrebar vejledning og rådføre dig om hvilken creme, der vil passe bedst til dine unikke behov. Det er en god investering at smide lidt tid og penge efter det helt rigtige produkt, som du vil få glæde af fremover.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Matas Striber Men Anti Age Face Gel til Normal Hud – til dig der ønsker en allround pleje af en normal hud

rynkecreme

Endnu et produkt i Matas-serien er denne Face Gel fra Matas Striber, der er målrettet en god hudpleje for mænd. Med de helt rette ingredienser er du sikret en god og forebyggende pleje af din hud. Samtidig er denne Face Gel også et vegansk produkt, hvilket betyder, at produktet er lavet uden nogen former for animalske indholdsstoffer. Du kan derfor bruge den med god samvittighed – både over for dyr og klima.

Selve gelen indeholder næringsrige ingredienser som E-vitamin, algeekstrakt og kreatin, der fugter og styrker huden, så du opnår et friskt og opstrammende resultat. Produktet indeholder også micro-collagen, der er et stof, der aktivt modarbejder hudens aldringsproces. Bruger du denne gel regelmæssigt, vil du derfor hurtigt kunne mærke en effekt og på sigt forebygge din hud mod en række aldringssymptomer.

I denne gel er der også taget højde for solbeskyttelse i form af UVA-filtre, så du skåner din hud for solens skadelige stråler, der har stor indflydelse på aldringsprocessen. Det er dog vigtigt at understrege, at du stadig skal bruge en normal solcreme for at opnå fuld beskyttelse.

FAQ

🤩 Hvilke er de bedste rynkecremer?

Mange kvinder vælger at bruge en rynkecreme, når de kommer op i alderen og kan mærke, at huden giver efter og bliver en smule sværere at vedligeholde. Mange kvinder, der ønsker at minimere rynker, bruger ofte rynkecreme fra Ole Henriksen.

🧐  Virker rynkecremer virkelig?

Der er mange forskellige rynkecremer på markedet. Nogle rynkecremer virker bedre end andre, så før du går i gang med at bruge rynkecreme, er det vigtigt, at du får eksperimenteret med diverse forskellige, så du ved, hvilke cremer fungerer bedst til ens hud.

🤔 Er der en creme, der virker som botox?

Der er ingen creme, som virker præcis som botox, men der er cremer, der ligesom botox, kan være med til at reducere rynker og linjer i ansigtet. Det kan for eksempel være en organisk creme fra Origins eller en skøn øjencreme.

Se også denne artikel på made4men.dk: Top 5 anti-age cremer til mænd

Læs også vores artikel om: Hold din hud sund – de 17 bedste ansigtscreme

Denne side er anmeldt af: Signe Urstad Rating 5/5

Forfatter

Skriv en kommentar