fbpx

En concealer er et af de vigtigste redskaber i makeuppungen. Med en concealer ved hånden er du altid klar til at dække urenheder, overpigmenteringer, rødmen i huden og mørke rander i ansigtet, så du får en smuk, ensartet hud. Her i guiden har vi samlet de concealers, der klarer sig bedst i test, så du let kan få et overblik over, hvilken concealer du med fordel kan vælge. Oversigten indeholder concealers fra forskellige brands, i forskellige prisklasser og med forskellige egenskaber, så du kan finde frem til den, der bedst muligt matcher dine behov.

Max Factor Master Touch Eye Concealer 303 giver perfekt dækning og er let at anvende

Max Factor Master Touch Eye Concealer 303

Hvis du ønsker dig en concealer, der får din hud til at ligne topmodellernes, så er Max Factor Master Touch Eye Concealer lige noget for dig. Denne concealer bliver brugt af professionelle makeupartister, når de backstage til modeshows skal lægge makeup på modellerne og gøre dem klar til at gå ned af podiet iført nyeste mode. Med denne concealer ved hånden, får du samme fortrin som makeupartisterne, når det kommer til at lægge en perfekt makeup. 

Dette produkt fra Max Factor har en lækker konsistens, der gør, at den er let at påføre huden, så du hurtigt og nemt kan dække urenheder i ansigtet. Formlen er cremet og lysreflekterende, så du let kan gøre din hud ensartet, og den specielle applikator, som concealeren kommer i, gør det let for enhver at lave en præcis og perfekt dækning af urenheder, rødmen i huden, mørke rander under øjnene og linjer i ansigtet. 

Med denne concealer fra Max Factor får du: 

 • Et produkt, der er så godt, at professionelle makeupartister benytter det 
 • Et produkt med en fantastisk konsistens, der let dækker urenheder 
 • Et produkt i en speciel applikator, som gør concealeren let at anvende

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Clarins Instant Smooth Perfecting Touch både plejer og gør huden ensartet og smuk

Clarins Instant Smooth Perfecting Touch

Med concealeren fra Clarins får du et produkt med mange egenskaber. Det anerkendte makeupbrand Clarins forstår sig både på design og kvalitet, og Clarins Instant Smooth Perfecting Touch kommer i en fin og elegant beholder, der fremhæver concealerens høje kvalitet. Konsistensen på concealeren er som en lækker og silkeblød balsam, der er nem at påføre og ubesværet glatter huden ud. Efter brug vil huden efterlades blød og smidig, samtidig med at du får et flot og ensartet resultat, der sætter prikken over i’et på din makeup. 

Clarins’ concealer er et af de bedste produkter på markedet til at mindske rynker, usynliggøre fine linjer og dække forstørrede porer og andre urenheder. Hvis du bruger den i dine daglige pleje- og makeuprutiner af ansigtet, kan du være sikker på at få en fin og ensartet hud, som vil gå i perfekt harmoni med dig og din stil. 

Med denne concealer fra Clarins får du: 

 • Et produkt, der både plejer huden og gør den blød og smidig 
 • Et produkt, der dækker fine linjer, porer og urenheder samt mindsker synligheden af rynker 
 • Et produkt med en silkeblød konsistens 
 • Et produkt, som er let at anvende i dagligdagen

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Yves Saint Laurent Touche Éclat Luminous Highlighter Pen giver din hud en sund og naturlig glød

Yves Saint Laurent Touche Éclat Luminous Highlighter Pen

Yves Saint Laurent Touche Éclat Luminous Highlighter Pen er produktet til dig, der er på udkig efter en concealer, der kan give din hud en strålende og naturlig finish. Med denne concealer ved hånden, kan du altid fremhæve dine bedste træk og sætte prikken over i’et på din makeup. Pigmenterne i produktet er gennemtrængt af lys, så du nemt kan tone concealeren ind i din hud uden at efterlade nogle synlige overgange. På den måde kan du let få det bedste frem i din egen hud. 

Denne concealer er det, der skal til for at perfektionere din makeup. Med den kan du give dine læber naturlig fylde, skjule spor af rester fra mascara eller øjenskygge, der kan drysse på din hud, samt sørge for, at man ikke ser, hvis din læbestift tværer lidt ud i løbet af dagen. Du kan bruge den til at give din matte hud ekstra lys, så du opfrisker dit ansigt og bekæmper træthedstegn. Og den er perfekt til at udglatte dine fine linjer og rynker i ansigtet. Alt dette gør denne concealer uden at du risikerer, at den vil lægge sig i dine folder og rynker i ansigtet. 

Med denne concealer fra Yves Saint Laurent får du: 

 • Et produkt, der hjælper dig med at give makeuppen den sidste finish 
 • Et produkt, som er let at bruge og som ikke lægger sig i linjerne i dit ansigt 
 • Et produkt med Touche Éclats pigmenter, som nemt blender sig ind i din hudtone

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Clinique Beyond Perfecting Concealer holder i op til 24 timer og giver fugt til huden

Clinique Beyond Perfecting Concealer

Hvis du er på udkig efter en concealer, som holder hele dagen, og som let blender sig ind I din hud, så prøv Clinique Beyond Perfecting Concealer. Denne concealer dækker linjer, rynker, urenheder og pigmenteringer i ansigtet i op til 24 timer, helt uden at du er nødt til at friske den op.  Uanset om du sveder eller får et fugtigt ansigt, vil concealeren holde sig på plads, så du ikke skal bekymre dig om, om du ser godt ud hele dagen lang. 

Den fikse lille concealer fra Clinique tilfører øjeblikkelig fugt til huden, så området omkring øjnene ikke tørrer ud, og så den er behagelig og frisk at have på. Fugten i concealeren hjælper med til at give din hud et naturligt look. 

Cliniques concealer er både allergitestet samt testet af øjen- og hudlæger. Det betyder, at du kan bruge produktet med god samvittighed, og ikke være bange for at udsætte din hud for ingredienser, den ikke kan tåle. Den er oliefri og vandfast, og alle hudtyper kan anvende dette vidunderprodukt. 

Med denne concealer fra Clinique får du: 

 • Et produkt, der holder i 24 timer uden touch-up 
 • Et produkt med fugt, som holder øjenområdet friskt og naturligt 
 • Et produkt, der er allergitestet og 100 % parfumefri 
 • Et produkt uden olier 
 • Et produkt til alle hudtyper

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nilens Jord Liquid Concealer er et lækkert, parfumefrit produkt med medium dækkeevne

Nilens Jord Liquid Concealer

Denne concealer fra Nilens Jord er en flydende concealer, som korrigerer toner i ansigtet. Den er specielt udviklet til at dække hud, som ikke er ensartet samt mørke rander under øjnene. Den er parfumefri og indeholder acti-moist planteekstrakt, som hjælper til med at fugte og reparere den sarte hud, vi har omkring øjnene. 

Nilens Jord Liquid Concealer er udviklet af nøje udvalgte naturlige ingredienser, som giver produktet den lækre konsistens og den gode dækkeevne. Den har en cremet og fløjlsblød finish, og dækkeevnen på denne concealer er medium. Du anvender den ved at påføre den direkte på huden og derefter bruge fingerspidserne eller en concealerpensel til at fordele den på de udsatte områder. Nilens Jord Liquid Concealer er en af markedets bedste til at reparere og give fugt samtidig med at den oplysende effekt fremhæver ansigtets naturlige træk. 

Med denne concealer fra Nilens jord får du: 

 • Et produkt, der er korrigerende til ansigtet 
 • Et produkt med acti-moist planteekstrakt, der er med til at reparere og fugte huden omkring øjnene
 • Et produkt uden parfume 
 • Et produkt, der er let at anvende 
 • Et produkt, der har en oplysende effekt og medium dækkeevne

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

MAC Mineralize Concealer er spækket med mineraler og har en fantastisk holdbarhed

MAC Mineralize Concealer

Denne lækre concealer fra MAC er skønhedsproduktet til dig, der vil passe på din hud og ønsker et flot og ensartet resultat. Den er essentiel i enhver kvindes makeuppung og som del af dine daglige plejerutiner af ansigtet. MAC Mineralize Concealer er fremstillet af naturlige ingredienser og indeholder masser af mineraler, som er gode for huden og for dig. Ved at anvende denne concealer, får du altså ikke blot en smuk og ensartet hud – du plejer og behandler også dit ansigt ved hjælp af de mange, gode mineraler. 

Denne concealer har en fantastisk holdbarhed, så du kan se godt ud hele dagen uden at friske den op. Den giver en medium dækning, og er med til at give dit ansigt et ensartet udtryk, så du kan fuldende din makeup, samtidig med at du let kan fremhæve dine smukke, naturlige træk. 

Med denne concealer fra MAC får du: 

 • Et produkt, der er beriget med naturlige ingredienser og mineraler 
 • Et produkt med en cremet konsistens, som let glider over huden 
 • Et produkt, der har en fantastisk holdbarhed 
 • Et produkt, som giver din hud i ansigtet en smuk og naturlig finish

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nilens Jord Concealer Palette

Nilens Jord Concealer Palette

Hvis du døjer med urenheder, forskellige hudtoner og mørke områder i ansigtet, så prøv denne concealer fra Nilens Jord. Den har en cremet konsistens, så den er let at påføre huden. Konsistensen gør den også nem at fordele, så du får et ensartet udtryk i ansigtet. Concealeren indeholder E-vitamin og absorberende silica, som tilfører fugt og plejer huden. 

Nilens Jord Concealer Palette er en palette, som indeholder 3 forskellige farver med hver sine egenskaber. Den grønne farve er med til at reducere røde undertoner i ansigtet, den lyserøde farve hjælper med til at lysne mørke områder og den gule nuance er beregnet til at udjævne hudtoner i ansigtet samt give en flot finish. 

Paletten er en af de bedste concealers på markedet til at dække og reducere flere forskellige ting. De tre forskellige nuancer gør den utrolig alsidig og er god til dig, der både vil dække rødmen, lysne mørke områder og udjævne forskellige hudtoner. 

Med denne concealer fra Nilens Jord får du: 

 • Et produkt med tre i én concealers 
 • Et produkt, der afhjælper og reducerer flere forskellige ting i ansigtet 
 • Et produkt, der er u-parfumeret 
 • Et produkt fyldt med E-vitamin for en sund hud

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Helena Rubinstein Magic Concealer

Helena Rubinstein Magic Concealer

Denne lækre sag fra Helena Rubinstein er perfekt til dig, der vil betone dit ansigts naturlige træk. Helena Rubinstein Magic Concealer indeholder lysreflekterende partikler, som gør, at de fine træk i dit ansigt bliver fremhævede. Den dækker godt og hjælper dig til at gøre dit ansigt ensartet uden at fjerne alle de smukke, naturlige detaljer. 

Den lækre concealer har en god konsistens, som gør den nem at fordele i ansigtet. Det betyder, at du let kan klare dette step i lægningen af din makeup, uden at ende med plettede steder og concealer i linjerne. Den silkebløde konsistens er let at påføre og hjælper dig til hurtigt at få dækket urenheder og fremhævet de smukke detaljer i dit ansigt. Concealeren fra Helena Rubinstein er fantastisk til dig, der gerne vil se naturligt smuk ud og fremhæve naturlige fine træk i ansigtet uden at benytte et alt for tykt lag makeup. 

Med denne concealer fra Helena Rubinstein får du: 

 • Et produkt med lysreflekterende partikler, som er med til at fremhæve ansigtets træk 
 • Et produkt, der holder godt på huden 
 • Et produkt med en lækker konsistens

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne side er anmeldt af: Peter Rasmussen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar