fbpx

Hver dag bliver vores fødder udsat for belastning. Dit fodtøj har stor indflydelse på, hvordan dine fødder trives, og din livsstil påvirker også føddernes tilstand. Pleje af fødder med et lækkert, lunt og rensende fodbad kan både skabe velvære for dine fødder og din krop. 

Der er mange muligheder for at give dine fødder den pleje, som de fortjener og har brug for. 


Vi giver dig en stor guide til køb af de bedste fodbadprodukter til rens, massage og pleje af fødder. Du får gode råd til at udvælge de rette produkter i forhold til dine ønsker, og du får et overblik over, hvilke maskiner til fodbad, der er værd at investere i.

Det skal du overveje, før du køber et fodbad:

Der er flere punkter, du skal holde øje med, når du vil have mest anvendelsesglæde og værdi ud af din maskine til fodbad. 

 • Hvor mange massagefunktioner skal du bruge?
 • Er der brug for ekstra egenskaber til pleje og behandling f.eks. infrarødt lys, tilbehør til pedicure, aromaterapi eller andre funktioner?
 • Hvad er formålet med fodbadet – velvære eller behandling?

Dit fodbad skal matche dine ønsker for massage, behandling og pleje. De mange moderne maskiner til fodbad og pleje af fødderne er udstyret med forskellig teknik, som giver dem varierende egenskaber og funktioner. Det bedste er at vælge en maskine, som matcher dit anvendelsesformål. 

Drejer det sig om behandling af hård hud eller forebyggelse af senehindeproblemer, kan det være det rette valg med et avanceret apparat med infrarødt lys og mange massagefunktioner. Til behovet hvor det er wellness og afslapning der er i fokus, kan det være tilstrækkeligt med et billigt fodbad, der giver dig 2-3 massagefunktioner. 

Beurer FB 50 – Anmelderrost fodbod fra Expert Reviews

Bedste premium fodbad

Om Beurer FB 50

Ønsker du at kunne give dine fødder den bedste pleje og behandling efter en lang dag på jobbet eller efter træning og sport? Med Beurer FB 50 får du en af markedets nyeste og mest avancerede massageapparater til fødderne. Det moderne apparat til bad og pleje af fødderne er udstyret med mange massagemuligheder, så du kan give dine fødder dén behandling, du slapper af ved. 

Beurer FB 50 kåres med en 1. plads af testpanelet hos Expert Reviews. Eksperterne påpeger de mange forskellige indstillinger som en stor fordel, når du skal have en præcis behandling – eller bare vil nyde et behageligt fodbad.

Hos Amazon bliver produktet anmeldt med 4,4/5 stjerner af forbrugerne, der er særligt vilde med de ekstra funktioner som vibrationer og infrarødt lys.

Omfattende massageegenskaber 

Til den dybdebehandlende massage af fødderne skal du vælge et moderne apparat, der er udstyret med forskellige teknikker og egenskaber til at massage. Som noget særligt har Beurer FB 50 både vibrationsmassage samt infrarødt lys. Det infrarøde lys plejer brusk, led, sener og knogler, mens vibrationerne tager sig af at blødgøre og berolige huden. 

Fordele:

 • Mange brugervenlige massagefunktioner 
 • Varmer hurtigt op
 • Smart design

Specifikationer:

 • 5 temperaturindstillinger 
 • Magnetisk terapi
 • Infrarødt lys
 • Med vibrationsmassage 
 • Timer funktion 
 • LED display

Ulemper:

 • Massagerullerne kan virke skrøbelige 
 • Kan være støjende

Beurer FB30T – sammenfoldeligt fodbad både til børn og voksne 

Om Beurer FB30T

Når det handler om afslapning, ro og velvære, kan det være tilstrækkeligt med et simpelt fodbad som denne model af Beurer. FB30T er et klassisk apparat til vandmassage af fødderne, som både børn og voksne kan benytte sig af.

Beurer FB30T modtager 4,3/5 stjerner i bedømmelsen hos Google Shopping. Det er særligt i forhold til designet, at FB30T anbefales af forbrugerne i forhold til andre fodbade i høj kvalitet. Som noget unikt kan du folde apparatet sammen, så du kan tage det med dig i sommerhuset. Det gør det også nemt at opbevare apparatet på badeværelset.

Vælg den bedste fodbehandling til dine fødder

På trods af den konkurrencedygtige pris er Beurer FB30T udstyret med alle basisfunktioner til massage og pleje af fødder. Du kan frit vælge mellem 3 forskellige behandlingsprogrammer – herunder vandcirkulation, vibrationsmassage og boblemassage. 

Når du har sat gang i dit ønskede program, kan du aktivere det infrarøde lys, så behandlingen optimeres, og dine fødderne bedre kan slappe af. 

Der følger et beskyttelsescover med, som kan sættes på apparatet, når du har fødderne i det. Har du valgt behandlingsprogram med bobler, er coveret med til at beskytte dit gulv mod strint af vand. 

Sammenlignet med andre apparater til fodbad er Beurer FB30T lavet i et klassisk, firkantet design. Det kan ”trykkes sammen”, så det ikke tager meget plads til opbevaring. Der er gummifødder under bunden, så fodbadet står stabilt og sikkert på gulvet. 

Fordele:

 • Budgetvenlig 
 • Skridsikre gummifødder
 • 3 forskellige behandlingsprogrammer

Specifikationer: 

 • Kan bruges af alle medlemmer i familien 
 • Infrarødt lys
 • Aftageligt cover
 • Kan klappes sammen
 • Fylder ikke meget på badeværelset

Ulemper: 

 • Kan være kompliceret at tømme for vand

Beurer FB12 – letvægts fodbad til velvære og afslapning

Om Beurer FB12

Der er flere parameter, du skal holde øje med, når du køber maskine til fodmassage- og behandling. Det er ikke kun omfang af behandlingsprogrammer, der har betydning for din anvendelsesglæde. Designet af maskinen til fodbehandling har lige så meget at skulle have sagt. 

Hos Pedi Reviews modtager produktet en flot anmeldelse og anbefales til dig, der er førstegangskøber af apparat til vandmassage af fødderne. Hos Google Shopping bliver Beurer FB12 kåret med 4,3/5 stjerner af kunderne, og det roses særligt på grund af de brugervenlige egenskaber. 

Udstyret med enkle og simple funktioner

Beurer FB12 er den letteste udgave af fodbad på markedet. Det vejer 1,3 kg, så du let kan løfte badet med dig ind i stuen, eller hvor du ønsker din behandling.

Det er nemt og enkelt at komme godt i gang med at pleje dine fødder med Beurer FB12. Fodbadet er formet i et kvadratisk design, og det er udstyret med både spamassage og vibrationsmassage. Der er vandvarmer i badet, så du kan nyde lunt vand gennem længere tid. Kombinationen af de forskellige programmer gør Beurer FB12 til et godt fodbad til hård hud. Du skal være opmærksom på, at dutterne i bunden af badet er relativt hårde. 

Beurer FB12 står stabilt og sikkert placeret på gulvet som følge af de kraftige gummifødder under bunden.

Fordele:

 • Let at fylde vand i og tømme igen
 • Brugervenlig for alle 
 • Letvægtsdesign

Specifikationer: 

 • Spamassage 
 • Vibrationsmassage 
 • Vandvarmer
 • Vejer kun 1,3kg
 • Gummifødder under bunden

Ulemper: 

 • Svage bobler 
 • Hånde plastikdutter

 

Det skal du holde øje med, når du køber apparat til fodbad

Der er flere punkter, du skal være opmærksom på, når du køber apparat til fodbehandling. Ligesom når du køber en badevægt, skal du også vælge fodbad i henhold til dine ønsker for behandling og dine krav til massagefunktioner. 

Du kan bruge disse punkter, når du sammenligner forskellige maskiner til fodmassage:

 • Design
 • Vægt 
 • Antal massagefunktioner 
 • Særlige egenskaber (f.eks. infrarød varme og evne til at holde vandet varmt)
 • Pris 

Det er vigtigt, at du er opmærksom på typen af massagedutter- eller ruller i bunden af apparatet. Vi mennesker kan have individuelle præferencer i forhold til, hvor meget tryk vi ønsker under vores fødder. Det kan være en praktisk og behandlingsmæssig fordel at vælge apparaterne med massageruller i bunden. Du kan køre dine fødder over rullerne og give dig selv massage samtidig med, at du får spa- eller vibrationsmassage af dit apparat. 

Der vil være sammenhæng mellem omfang af egenskaber og pris. Når du ofte døjer med trætte eller hævede fødder, kommer det dig til gode, at du vælger et kvalitetsfodbad med 3+ massagefunktioner. 

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle apparater, hvor du kan bruge dit eget fodbadesalt. Sørg for at holde dine fødder fugtede og afslut dit fodbad med en god creme. Der findes både håndcreme og speciallavede fodcreme med og uden dufte. 

Kilde: The Dodo

Læs mere om fordelene ved fodmassage 

Dine fødder udsættes for belastning hver dag. Dyrker du meget sport, eller har du et fysisk krævende job, kan du være iblandt de mange danskere, der lider af hævede, ømme og trætte fødder.

Med fodmassage får du øget blodgennemstrømning i dine fødder. Dette er med til at mindske hævelse, og det kan give dig større trivsel med dit fodtøj. Ubehag i fødderne kan forplante sig til smerter i resten af kroppen. Dette er en af grundene til, at zoneterapi er blevet en anerkendt behandlingsform, der kan højne både den fysiske og psykisk trivsel. 

Du kan lade fodbehandlingen derhjemme være en stund til selvforkælelse, hvor du giver dine fødder massage og samtidig bruger ansigtsmaske eller en god hårkur. 

Kilder: Foot.com og Harvard Health

FAQ

Din anvendelsesglæde med et apparat til vandmassage af fødderne afhænger af, at du vælger en model, som i design og omfang af behandlingsprogrammer matcher dine ønsker. Et apparat, der er lavet til velvære og afslapning, vil have svagere bobler sammenholdt med en udgave, der er lavet til dybdebehandling. 

Diabetes kan give problemer med fødderne. Sygdommen kan gøre fødderne mere udsatte overfor sår og tørhed, og derfor skal du være særlig omhyggelig som diabetiker, når du vælger fodbad. Du skal vælge et apparat med blide massagefunktioner, og hvor du selv kan vælge den rette fodbadeolie til beskyttelse.

I fødderne sidder der nerveender, som har betydning for resten af kroppen. Derfor er det muligt at lindre ømme skuldre og overbelastet lænd ved at give dig selv en god fodbehandling med zoneterapeutisk massage. 

Beskrivelse af kilder og tests:

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Pedi Reviews er et engelsk testsite, der beskriver og anmelder produkter til fodpleje- og behandling. Hjemmesiden kan besøges af alle, der ønsker professionel vejledning til køb af de bedste produkter til at få sunde og velplejede fødder. Vi har brugt Pedi Reviews til beskrivelse af Beurer FB12, der er det lette fodbad i denne test. Beurer FB12 får en rosende anmeldelse og fremhæves især på grund af letvægtsdesignet og de brugervenlige funktioner. 

 

Anmeldelsen er udarbejdet den: 25. juli 2016.
Du kan se hele anmeldelsen her

Hos Expert Reviews kan du dykke ned i testanmeldelser, der er lavet af fagpersoner med kendskab til de produkter, de skriver om.

Vi har brugt det engelske site til beskrivelse af det luksuriøse fodbadeapparat – Beurer FB 50. Apparatet kommer ind på 1. pladsen i testanmeldelsen, og det er særligt de omfattende massagefunktioner, der får fodbadeapparatet til at blive kåret som samlet testvinder af panelet. 

Derudover har vi brugt Expert Reviews til beskrivelse og bedømmelse af den budgetvenlige og velfungerende Beurer fodspa FB35. Fodbadeapparatet fra tyske Beurer kommer ind på en 3. plads og fremhæves på grund af sine brugervenlige funktioner og den konkurrencedygtige pris. 

Expert Review er også brugt til bedømmelse af den simple og brugervenlige Masazer Rio Beauty FTBH. Fodbadsapparatet kommer inde på en 4. plads i den store testoversigt, og det er særligt egenskaben til at holde vandet varmt, der lægges vægt på i vurderingen.

Anmeldelsen er udarbejdet den: 23. juni 2021.
Du kan se hele anmeldelsen her 

Amazon er blevet til én af de største online handelsplatforme i verden. Handelssitet findes på forskellige sprog, og hver dag sættes flere tusinde produkter til salg af små og store virksomheder. 

Vi har anvendt Amazon til beskrivelse af Beurer FB 50, der er det moderne massageapparat til fødderne med vibrationsmassage og infrarødt lys. Apparatet fra Beurer modtager 4,4/5 stjerner af forbrugerne. 

Anmeldelsen er opdateret i 2021.
Du kan se hele anmeldelsen her

Vi har også anvendt Amazon til bedømmelse af Beurer fodspa FB35, der kan være det rette valg for dig, der er på udkig efter en simpel og brugervenlig maskine til fodbad. Beurer FB35 kåres med 4,4/5 stjerner af forbrugerne. 

Anmeldelsen er opdateret i 2021.
Du kan læse hele anmeldelsen her

Hos Google Shopping kan du nemt og hurtigt finde frem til et hav af produkter til fritid, hus og personlig pleje. Handelssiden samler en masse varer fra produkter fra hele verden.

Vi har brugt Google Shopping til vurdering af Masazer Rio Beauty FTBH. Apparatet modtager en bedømmelse fra forbrugerne på 4,4/5 stjerner.

Anmeldelsen er udarbejdet den: 2. februar 2021.
Du kan se hele anmeldelsen her

Vi har desuden brugt Google Shopping til vurdering af det praktisk apparat til fodbehandling – Beurer FB30T. Apparatet er skabt i et sammenklappeligt design, og det er dette, der lægges vægt på i kåringen. Forbrugerne anmelder det velfungerende apparat med 4,3/5 stjerner. 

Anmeldelsen er udarbejdet den: 21. april 2021.
Du kan se hele anmeldelsen her

Google Shopping er anvendt til vurdering af det professionelle apparat – MEDISANA FS 885. Fodbadet kåres med 4,2/5 stjerner af kunderne. Det er de mange massageprogrammer og de brugervenlige ekstrafunktioner, der gør apparatet til et populært valg. 

Anmeldelsen er udarbejdet den: 12. januar 2021.
Du kan se hele anmeldelsen her

Vi har også brugt Google Shopping til beskrivelse og vurdering af Beurer FB12. Det praktiske og lette apparat til vandmassage af fødderne kåres med 4,3/5 stjerner.

Anmeldelsen er udarbejdet den: 11. april 2021.
Du kan se hele anmeldelsen her

Google Shopping er desuden brugt til bedømmelse af det budgetvenlige og alsidige fodbad – Mesko Foot Spa. Produktet modtager 4,5/5 stjerner.

Anmeldelsen er udarbejdet den: 27. juni 2021.
Du kan se hele anmeldelsen her

Andre kilder

The Dodo er et digitalt medie, der centrerer sig om trivsel og velvære hos både mennesker og dyr. I deres artikel om fodbad har de sat fokus på, hvilke parametre der har størst betydning for dig, når du vil have mest valuta for pengene. Lider du af muskelspænding, eller har du tendens til hævede fødder, kan det få stor betydning for dig, at du læser saglige og objektive artikler, der kan give dig dybdegående viden om emnet. 

Du kan læse hele artiklen her

”Harvard Health Publiching” er et nyhedsmedie med artikler og journaler, der hører under Harvard Medical School. Fælles for alle artikler er, at de er skrevet af højtuddannede mennesker, der er specialiserede indenfor sundhed og medicin. 

I artiklen om fodmassage kan du blive klogere på de forskellige massageformer, der kan bruges, når du vil højne den fysiske trivsel, og når du vil mindske og lindre muskelspændinger i ryg og lænd. 

Du kan læse hele artiklen her

”Foot” er navnet på én af de mest velbesøgte hjemmesider, der er specialiseret indenfor fodsundhed. Det engelske site opdateres løbende med nye, informerende artikler og guides, der kan give dig større trivsel i hverdagene. I deres artikel om zoneterapi får du viden om, hvordan massageformen fungerer, og du får indblik i de forskellige zoner, der findes under fødderne.  

Du kan læse hele artiklen her

Tidligere anmeldte produkter

Mesko Foot Spa – budgetvenligt fodbad med salt

Mesko Foot Spa

Om Mesko Foot Spa

Mange mænd og kvinder sætter pris på at kunne anvende forskellige programmer til behandling af fødderne. Der er forskel på, hvilken massageform vi er til afhængig af, hvad vi har udsat vores fødder for. Mesko Foot Spa er et alsidigt og billigt fodbad, der kan bruges med dit favoritbadesalt.

Hos Google Shopping modtager badet 4,5/5 stjerner. Det fremhæves i anmeldelserne, at det har mange programmer, der er nemme at vælge imellem uanset erfaring med at bruge apparat til fodmassage. 

Perfekt til velvære og øget blodcirkulation

Har du trætte fødder, kan de mange massagefunktioner på Mesko Foot Spa hjælpe dig med at genvinde trivslen. Du kan selv vælge, hvilket program du vil have, og du kan bruge de 4 massageruller med det tryk, som du ønsker. Fodbadet er udviklet til at få nerverne i dine fødder til at slappe af, og det er et godt valg, når du vil have øget blodgennemstrømning ved fod og ankel. 

Fordele:

 • 3 massagefunktioner 
 • 4 massageruller
 • Brugervenlig

Specifikationer: 

 • Med varmefunktion 
 • Godt valg til dig der ønsker øget blodgennemstrømning 
 • Kan bruges til restitution hos sportsfolk 
 • Let at komme i gang med

Ulemper: 

 • Kan være støjende 

Masazer Rio Beauty FTBH – billigt fodbad med massage

Om Masazer Rio Beauty FTBH

Masazer Rio Beauty FTBH hører til de billige og simple apparater til plejende og masserende fodbad. Produktet kan være det rette for dig, der ønsker at bruge din maskine til afslapning, afstresning og velvære. Masazer Rio Beauty FTBH har kraftige massageruller i bunden, som du kan bruge til at give dine fødder den ønskede behandling. Du bestemmer selv, hvor kraftfuldt et tryk du vil lægge på rullerne. 

Hos Expert Reviews kommer apparatet ind på en 4. plads, hvor eksperterne særligt roser fodbadet for at holde længe på vandets temperatur.

Hos Google Shopping modtager maskinen til pleje og behandling en vurdering på 4,4/5 stjerner af kunderne. Det beskrives af forbrugerne som et simpelt apparat til fodbad med brugervenlige funktioner

Simpel og brugervenlig 

Det særlige ved Masazer Rio Beauty FTBH er, at massageapparatet har zoneterapeutiske egenskaber. Zoneterapi er en behandlingsform, hvor der udføres tryk på udvalgte punkter under fødderne, som skaber afslapning både fysisk og mentalt i resten af kroppen. 

Du skal være opmærksom på, at Masazer Rio Beauty FTBH ikke egner sig til dig med relativt store fødder. Der er cover på fodbadet, som hindrer strint af vand. 

Den helt store fordel ved at vælge det budgetvenlige massageprodukt er egenskaben til at holde vandets temperatur på et stabilt niveau. Med Masazer Rio Beauty FTBH kan du give dine fødder længerevarende behandling, uden du generes af, at vandet begynder at blive koldt. 

Fordele:

 • Zoneterapeutiske massageegenskaber 
 • God til forebyggelse af overbelastningsskader 
 • Kraftige massageruller

Specifikationer: 

 • God til at holde en stabil vandtemperatur
 • Termisk isolerede vægge
 • Cover forhindrer strint af vand 
 • Bærehåndtag
 • Let at flytte rundt på

Ulemper: 

 • Komplicerede instruktioner 
 • Ikke egnet til store fødder

MEDISANA FS 885

[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]

Om MEDISANA FS 885

Vil du kunne give dig selv en professionel behandling af fødderne, er det værd at overveje dette MEDISANA FS 885 apparat. Fodbadet er udstyret med alle de funktioner, som du har brug for, uanset om det drejer sig om velvære, pleje, behandling eller forebyggelse af overbelastningsskader.

Produktet modtager 4,2/5 stjerner af kunderne hos Google Shopping. Forbrugerne er positive over de mange programmer til massage, der er brugervenlige i praksis.

Det er værd at investere i et kvalitetsfodbad, når du ofte har brug for at give dine fødder den bedste behandling. Du behøver ikke at have erfaring med maskiner til fodbad for at få glæde og fuldt udbytte af MEDISANA FS 885. Det er let at vælge imellem de forskellige programmer og behandlingsmuligheder. 

Når du vil have mest værdi for pengene

Du kan bruge MEDISANA FS 885 i mange år frem, og det er muligt for alle i familien at få glæde af den velfungerende maskine. 

Fodbadet med de mange massagefunktioner vejer kun 2,9 kg, så det er let at flytte rundt på. Det er værd at have størrelse og vægt på dit apparat til fodbehandling i mente, når du ønsker at frihed og fleksibilitet med hensyn til brugen af det. 

Fordele:

 • Højkvalitets funktioner 
 • God pris sammenholdt med design og egenskaber 
 • Brugervenlig og let at indstille

Specifikationer:

 • God til afslapning og øget blodgennemstrømning 
 • 2,9kg
 • Med timer funktion 
 • Temperaturindikator
 • Infrarød varme
 • Massageruller og boblemassage
 • Vibrationsmassage

Ulemper:

 • Ikke egnet til store fødder
 • Kan være støjende på visse programmer

Beurer fodspa FB35

Om Beurer fodspa FB35

Har du ikke prøvet at købe og bruge en maskine til fodbad før, kan det være en god idé at starte med budgetvenlig og velfungerende model som denne Beurer FB35. 

Fodbadeapparatet modtager en 3. plads i den store bedst i test af fodbade hos Expert Reviews. Fodspaen er udstyret med de vigtigste funktioner til at give dine fødder massage – herunder aromaterapi og 2 massagefunktioner.  Hos Amazon bliver apparatet kåret med 4,4/5 stjerner af forbrugerne. Det prisvenlige fodbad får ros af forbrugerne for at være simpelt og meget brugervenligt, der gør det nemt at anvende i praksis.

Perfekt til dig med trætte fødder

Træner du hyppigt, eller døjer du ofte med tunge og trætte fødder efter en lang dag? Beurer fodspa FB35 kan hjælpe dig med at genvinde velvære og ro takket være de mange velfungerende programmer til massage og pleje af fødder. Du kan vælge mellem 3 forskellige massagefunktioner, der varierer i tryk og behandling.

Derudover er der 16 indbyggede magneter, der hjælper med til at øge blodcirkulationen i både fødder og ankler. Den funktion har særlig stor betydning for dig, der træner hyppigt og belaster fødderne. 

De 2 massageruller i bunden af Beurer fodspa FB35 kan fjernes og erstattes med nye. Dermed kan du løbende vedligeholde dit apparat til fodbad, så du hele tiden får den optimale behandling af dine fødder.

Fordele:

 • 3 valgfrie massagefunktioner 
 • Tilbehør til pedicure medfølger 
 • Aromaterapi

Specifikationer:

 • 3 års produktgaranti fra producent
 • Aromafilter
 • 16 indbyggede magneter (til at øge blodgennemstrømningen med)
 • 2 massageruller 
 • 2kg
 • Godt fodbad til hård hud (som følge af det medfølgende tilbehør til pedicure)
 • Håndtag  

Ulemper:

 • Meget støjende 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar