fbpx

Du har sikkert prøvet det før. Dine læber er tørre, sviende og sprukne, nærmest uanset hvilken årstid, der er over os.

Dine læber er mere overfølsomme for både vind, vejr og temperaturforskelle, end du går og tror, og derfor er det vigtigt, at du varetager den helt rigtige pleje året rundt, så du altid har flotte, fyldige og bløde læber.

Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at finde din næste læbepomade ved at samle en oversigt over dem, der har klaret sig bedst i test. Forhåbentligt får du ny viden og inspiration til at finde din eneste ene inden for læbepleje.

La Roche-Posay Cicaplast Lips 7,5mL

Bedst i test

La Roche-Posay Cicaplast Lips er udnævnt som testvinder hos Pricerunner.dk. Udover at kalde læbepomaden for ”ikonisk”, beskriver de den også som ”en uovertruffen læbebalsam der er utrolig effektiv og reparerende til tørre læber”. Også hos Amazon scorer La Roche-Posay Cicaplast Lips høje karakterer. Med en masse gode rewiews fra tilfredse kunder, står det klart at denne læbepomade er et eksklusivt produkt i særklasse. La Roche-Posay er et mærke, der anbefales af over 90.000 dermatologer verden over. Altså er du som forbruger sikret et troværdigt brand, der kan stå inde for sin marketing.

Derfor anbefaler vi La Roche-Posay Cicaplast Lips 

 • Blødgørende
 • Mobil og ideel til bukselommen
 • Indeholder provianten panthenol
 • Fri for parfume og parabener. 
 • Multifunktionel brug

Med La Roche-Posay Cicaplast Lips er du ikke kun sikret mod tørre læber. Produktet er nemlig multifunktionelt og kan også bruges som en krops- og håndcreme, erfarer Amazon, hvorfra produktet har 4,5/5 stjerner. Det er altså iøjnefaldende, at dette produkt opnår bred konsensus blandt dens brugere. 

La Roche-Posay Cicaplast Lips vs. Markedet 

I førnævnte test foretaget af PriceRunner.dk, konkurrerer La Roche-Posay Cicaplast Lips mod 10 af de bedste læbepomader på markedet. De bliver alle testet over flere måneder og i al slags vind og vejr for at give en nuanceret og kvalificeret vurdering. Her vinder La Roche-Posay Cicaplast Lips førstepladsen som bedst i test, fordi den især lever op til løftet om at være lindrende og reparerende mod tørre læber. Det er altså ikke falsk marketing men derimod blot én af La Roche-Posay Cicaplast Lips mange gode kvaliteter. La Roche-Posay Cicaplast Lips indeholder B5 – panthenol – og går altså ikke på kompromis med luksuriøse ingredienser, der gør en god læbepomade til den bedste. Dens multifunktionalitet er nytænkende og i høj kurs i den moderne tidsalder, og det er ingen gåde, hvorfor La Roche-Posay Cicaplast Lips er blevet så populær. 

Udvalgte specifikationer om La Roche-Posay Cicaplast Lips

 • Mærke: La Roche-Posay
 • Model: Cicaplast Baume B5
 • Duft: Parfumefri
 • Hudtype: Sensitiv og tør

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lipstick SPF 15 – til dig der ønsker en læbepomade med farve

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lipstick SPF 15
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Elizabeth Arden har længe været et high-end varemærke inden for den kosmetiske branche, og det samme er tilfældet med denne skønne læbepomade, hvor det er helt tydeligt, at der ikke er gået på kompromis med nogen detaljer.

Med denne læbepomade får du tilført fugt til dine læber, som både lindrer og blødgør læberne – også på længere sigt. Produktet indeholder også E-vitamin, der giver dine læbe antioxidanter og dermed danner et beskyttende lag på dine læber. Med den solbeskyttende faktor SPF 15 er dine læber dækket godt ind året rundt.

Elizabeth Arden som varemærke tager altid højde for alle de ønsker, du som kvinde måtte have til produktet. Derfor fås denne udgave i to forskellige versioner – både som transparent og farvet variant. Du kan derfor stadig få flotte, farvede læber – fx når du tager til fest – uden at gå på kompromis med din daglige læbepleje. Omvendt kan du få tilført farve til dine læber i hverdagen, så du får fremhævet dem yderligere og får det bedste ud af dig selv.

Du kan vælge imellem farverne honey, blush, plum og berry.

Når du køber denne skønne læbepomade fra Elizabeth Arden er du derfor både sikret kvalitet og udseende i højeste kvalitet.

Udvalgte specifikationer om Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lipstick SPF 15

 • 3.7 g
 • Solfaktor 15
 • 8 timers beskyttelse
 • Fås i transparent og flere farver

Burts Bees Beeswax Lip Balm – for øjeblikkelig virkning på tørre læber

Burts Bees Beeswax Lip Balm – for øjeblikkelig virkning på tørre læber
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Vinteren er alle læbernes værste mareridt. Her gør den kolde luft intet godt for læbernes naturlige fugt, og en god idé er at ty til en god læbepomade. 

Burts Bees Beeswax Lip Balm får af Good House Keeping gode ratings. Her fremhæves især den nemme påføring samt dens ultimative holdbarhed. 

Derfor anbefaler vi Burts Bees Beeswax Lip Balm

 • Uden parfumer og parabener
 • Ultimativ holdbarhed på læberne
 • Blødgør og fugter læberne 

Også på Amazon får Burts Bees Beeswax Lip Balm gode ord med på vejen. Her roses den friske og naturlige scent, der i øvrigt har en kølende og derfor lindrende effekt på vintersæsonens sprukne læber. 

Burts Bees Beeswax Lip Balm vs. Markedet 

Der er et stort marked for læbepomader. Der findes læbepomader i mange forskellige former, farver, smage deslige. Burts Bees Beeswax Lip Balm skiller sig dog ud ved at yde en kvalitetssikker beskyttelse af tørre læber. Til den kolde vinter beskytter den læberne hele dagen og yder en lindrende følelse, der gør din dag udholdelig. 

Udvalgte specifikationer om Burts Bees Beeswax Lip Balm

 • Mærke: Burts Bees
 • Model: Beeswax Lip Balm With Vitamin E and Peppermint 
 • Smag: Beeswax
 • Beholder: Stiv
 • Indhold i ml: 4,3
 • Pris pr ml (kr): 9,4

Mentholatum Original Lipbalm 2-pak – til dig der nyder en forfriskende duft af mentol

Mentholatum Original Lipbalm 2-pak
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis du er glad for den karakteristiske friske duft af mentol, så er dette den helt rette læbepomade for dig, der kan tilføre dig et friskt pust i en travl hverdag.

Denne læbepomade fra Mentholatum er kendt for sin gode konsistens, der giver et tyndt, skinnende lag på dine læber uden at være alt for fedtet og klistret. Den sikrer dig den optimale beskyttelse i al slags vejr, og du er derfor godt dækket ind både under frost og tørre sommerperioder i skarp sol.

Produktet har en mild og frisk duft og er derfor ikke overtynget af en skrap mentolduft. Den egner sig derimod perfekt til dig, der ønsker en mere frisk duft, der ikke er præget af de sukkersøde frugtdufte, der ellers er meget udbredte inden for læbepomader.

Som en ekstra fordel har Mentholatum allerede pakket en ekstra læbepomade til dig, så du altid har en ekstra læbepomade til håndtasken, som du kan have med på farten. Hvis du er en af dem, der har en tendens til at glemme eller miste dine læbepomader som små hårnåle, kan det være en stor fordel for dig at have to fra start af.

Udvalgte specifikationer om Mentholatum Original Lipbalm 

 • Menthol duft
 • 2×4 g
 • Beskytter i alt slags vejr

Razspa Repair – en multifunktionel salve til dig der ønsker et allround produkt til hele familien

Razspa Repair
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Razspa Repair er en multifunktionel salve, der er produceret i Danmark, og du er derfor sikker på at få et produkt af god og lækker kvalitet. I denne salve er der både taget højde for fair trade og organisk indhold, så du og din krop får den bedste pleje.

Salven her indeholder bl.a. Shea Butter, der er rig på både E-vitamin og Aloe Vera, der begge tilfører den nødvendige fugt til dine læber, ansigt og krop. Derfor er den effektiv mod tør og irriteret hud, flossede neglebånd, rifler, ammesår m.m. Faktisk kan den anvendes til stort set alle behov.

Det milde og organiske indhold gør det anvendeligt for hele familien – også børn og de helt små babyer, der måske i endnu højere grad end os voksne har brug for den bedste hudpleje.

Med et allround produkt som dette bliver det noget nemmere for dig og din familie at bruge produktet i hverdagen. Faktisk anbefales det, at du bruger salven som en form for natkur, så du på den måde kan opnå en forebyggende effekt og sikre din hud den nødvendige fugt og pleje – døgnet rundt.

Udvalgte specifikationer om Razspa Repair 

 • Multifunktionel salve
 • Kan fås i 15 ml eller 100 ml
 • 100% naturligt produkt

Elizabeth Arden Eight Hour Nourishing Lip Balm – til dig der søger ekstra forkælelse til dine læber

Elizabeth Arden Eight Hour Nourishing Lip Balm
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Denne læbepomade fra Elizabeth Arden giver dig det bedste fra to verdener, da du får en unik kombination af en lip gloss og en læbepomade, der samtidig sikrer dig den helt rette dosis af fugt – og så fra et varemærke, der længe har bevist sit værd inden for kosmetikindustrien.

Produktet her indeholder helt op til 8 forskellige slags vitaminer, mineraler og værdifulde næringsstoffer, der tilsammen sikrer den bedste fugt og pleje til dine læber. Samtidig indeholder læbepomaden en forholdsvis høj SPF (solbeskyttelsesfaktor), der beskytter dine læber mod både UVA- og UVB-stråler. På den måde er du sikret en god beskyttelse hele sommeren.

Den unikke kombination af en lip gloss og læbepomade gør, at du får en udsøgt glans påført på dine læber uden at gå på kompromis med den nødvendige beskyttelse, der sikrer dig sunde og bløde læber året rundt.

Som en ekstra fordel får du denne læbepomade leveret i en alternativ tube, der gør det nemt og praktisk at påføre læbepomaden via en skrå applikator. Den neutrale duft gør den mild og anvendelig i alle situationer og passer til enhver smag.

Udvalgte specifikationer om Elizabeth Arden Eight Hour Nourishing Lip Balm

 • 15 ml
 • SPF 20
 • Tube beholder
 • Neutral duft

Biotherm Beuree de Levres – en kvalitetssikker læbepomade til helårsbrug

Biotherm Beuree de Levres
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Biotherm er et fransk hudplejefirma, der producerer verdenskendte kosmetiske produkter af højeste kvalitet. Deres ekspertise skinner igennem samtlige af deres produkter – og derfor også denne skønne læbecreme til helårsbrug.

Med denne læbecreme fra Biotherm får du et plejende og fugtgivende produkt til læberne, der kan modvirke irritationer, tørhed og sprukne læber. Når du tager hånd om den daglige pleje af dine læber, vil du hurtigt kunne mærke en effekt – dine læber vil blive bløde, fugtige og sunde igen.

Læbecremen her er opbevaret i en fin og praktisk tube, der gør den nem at have med på farten i håndtasken, så du altid har den ved hånden.

Det anbefales, at du påfører denne læbecreme dagligt året rundt for at få den optimale effekt. Gør det til en god vane at bruge den til hverdagsbrug, så du hele tiden tilfører fugt og plejer dine læber. På den måde opnår du en rigtig god og forebyggende effekt, så du kan få glæde af dine sunde læber året rundt.

Udvalgte specifikationer om Biotherm Beuree de Levres

 • 13 ml
 • Uden parabener
 • Indeholder 5 naturlige olier

Carmex Lip Balm Blister – til dig der søger en medicinsk læbepomade med langvarig effekt

Carmex Lip Balm Blister
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Carmex har med dette produkt formået at fremstille en prisvindende, medicinsk læbepomade, der kan hjælpe og lindre selv de mest udtørrede og ødelagte læber, der kræver en langvarig og intens pleje.

Denne læbepomade indeholder mange værdifulde ingredienser som fx lanolin, mentol, kamfer og kakaosmør, der alle er kendt for deres lindrende og plejende effekt. Desuden har den en SPF på 15, der beskytter dine læber mod solens stråling. Med denne unikke kombination af næringsrige ingredienser er du derfor sikret en læbepomade, der kan give dig den nødvendige pleje og beskyttelse i al slags vejr – året rundt.

Produktet her har en rig konsistens, der nemt og hurtigt trænger ind til dine læber – uden at have en fedtet og klistret konsistens, som det kan være tilfældet med fx den klassiske vaseline. Det er både rart og praktisk for dig at have en læbepomade, hvor der er taget højde for dette – især når du bruger fingrene til at påføre det.

Både mentol og kamfer giver denne læbepomade en forfriskende duft sammenlignet med andre produkter, der ofte kan have en sød duft.

Udvalgte specifikationer om Carmex Lip Balm Blister

 • 7.5 g
 • SPF 15
 • Krukke beholder
 • Kan også fås med kirsebærduft

MDERMA MD01 Lipid Balm – en allergivenlig førstehjælp til svært tørre læber

MDERMA MD01 Lipid Balm
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

MDERMA er kendt for sine fedtholdige, allergivenlige hudprodukter, der egner sig perfekt til ekstra tør og ødelagt hud. Alle produkter er produceret i Danmark, og du er derfor garanteret en god kvalitet og en gennemsigtighed i det indhold, det er lavet af. Deres skønne læbepomade er ingen undtagelse.

Med denne læbepomade fra MDERMA får du en 100% fedtcreme, der lægger en beskyttende hinde på læberne, der sørger for god fugt og beskyttelse igennem hele dagen. Den egner sig perfekt til ekstremt tør hud, som er ekstra overfølsom over for temperaturforskelle, vind og vejr.

Til trods for at selve produktet er meget fedtholdigt og har en fedtet konsistens, absorberes det hurtigt i huden og giver læberne en dejlig og blød overflade.

Produktet her er 100% allergivenligt og kan derfor trygt anvendes af dig, der er overfølsom over for parfumerede produkter. Den er produceret af dermatologer, der er eksperter på området, og grundet dens allergivenlige opbygning kan den med fordel bruges af hele familien – også børn og helt nyfødte babyer.

Udvalgte specifikationer om MDERMA MD01 Lipid Balm

 • 175 ml
 • Består af 100% fedt
 • Kan anvendes til hele kroppen
 • Kan bruges af nyfødte, børn og voksne

Tromborg Lip Cure – til dig der søger en helende og effektiv kur til dine tørre læber

Tromborg Lip Cure
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Et nordisk mærke som Tromborg har længe leveret pleje- og kosmetikprodukter af den fineste kvalitet, og det er derfor din garant for et produkt af høj kvalitet. Dette gør sig også gældende i deres Lip Cure, der er skræddersyet til dig, der ønsker en mere forebyggende indsats mod de tørre og sprukne læber.

Tromborg Lip Cure indeholder kun naturlige ingredienser i form af macadamia-nødder, der tilfører dine læber den nødvendige fugt samt Shea Butter, der er en kombination af Aloe Vera og E-vitamin – altså rent guf for dine fugthungrende læber. Med naturlige ingredienser kan du derfor trygt bruge denne Lip Cure, hvis du normalt er overfølsom eller allergisk over for de mere kommercielle, parfumerede produkter.

Det anbefales, at du bruger denne Lip Cure som et fugtgivende underlag under lip gloss, læbestift eller en almindelig læbepomade, så du altid har et beskyttende lag på dine læber. Desuden kan du med fordel bruge den som natkur, så den kan arbejde og lindre dine læber hver nat – så du får bløde, kysseklare læber hver morgen.

Udvalgte specifikationer om Tromborg Lip Cure

 • 15 ml
 • Kan bruges sammen med andre læbeprodukter og alene som kur
 • Har ingen farve eller gloss effekt

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Ole Henriksen Lucky Pucker Lip Scrub – til dig der ønsker en læbepomade med eksfolierende behandling

Ole Henriksen Lucky Pucker Lip Scrub

Ole Henriksen har markeret sig som et regulært varemærke inden for den danske kosmetikindustri, og hans produkter er en del af et kvalitetsbevidst luksusbrand, der har gjort sit indtog på verdensplan. Denne eksfolierende læbepomade er ingen undtagelse i rækken af succesfulde produkter, der er lanceret i hans navn.

Med denne læbepomade får du en eksfolierende læbescrub, der vha. æblefibre og sukker skånsomt fjerner den tørre hud fra dine læber. Listen af næringsrige ingredienser er lang og indeholder bl.a. kakaosmør, kokosolie, sheasmør m.m., der alle indeholder essentielle fedtsyrer, der kan opretholde en god fugtbalance i dine læber. Sheasmør indeholder fx også både Aloe Vera og E-vitamin, der begge har en lindrende og plejende effekt. På den måde er du altid sikret bløde og smidige læber – både til fest og til hverdag.

Det unikke ved denne læbepomade er uden tvivl den søde duft af æble og kanel, der sjældent er set i andre mere almindelige mærker. Hvis du derfor allerede ved, at du er glad for en god sød duft, så vil du elske denne velduftende læbepomade.

En god læbepomade er en investering i fremtiden

Du har sikkert – ligesom så mange andre – en tendens til at undervurdere vigtigheden af at pleje dine læber på den helt rigtige måde. Men en god læbepomade med de rette, næringsrige ingredienser kan skabe mirakler for selv de mest udtørrede læber – og give dem en tiltrængt saltvandsindsprøjtning og på sigt danne grobund for en forebyggende behandling.

Forhåbentligt har du på baggrund af vores ovenstående guide fået et indblik i de bedste læbepomader, der er tilgængelige på markedet lige nu. Du må prøve dig lidt frem i junglen af muligheder og finde det produkt, der passer bedst til dine unikke behov.

FAQ

🤓 Hvad skal jeg se efter, når jeg køber hårprodukter?

Når du køber hårprodukter, skal du tænke over hvilken type hår, du har. Har du en tendens til at have meget tørt og slidt hår, skal du købe hårprdukter herefter. Har du en tendens til at have fedtet hår, skal du købe efter det.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🧐 Hvordan vælger jeg mit naturlige hårprodukt?

Når du skal vælge dit naturlige hårprodukt, skal du først og fremmest kende dit eget hår og hårtype godt. Du skal vide, hvad dit hår brug for af næring, og hvad den ikke har brug for – det kunne eksempelvis være fugt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🤔 Hvordan ved jeg hvilken hårkur, jeg skal bruge?

Når du skal vælge hårkur, er det vigtigt, at du kender din hårtype. Har du eksempelvis tørt og spaltet hår, anbefales du at købe en hårkur, der er designet til disse problemer. Har du tendens til fedtet hår, er det en anden type hårkur, du skal vælge.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

👍 Virker hårkur faktisk?

For mange virker en hårkur rigtigt godt. En hårkur kan være med til at gøre håret sundere og tilføre fugt. Der findes mange forskellige slags hårkue med mange forskellige formål, så når du køber en hårkur, skal du altid sørge for, at den passer til din hårtype.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar