fbpx

For mange kan det være en stor udfordring at påbegynde et vægttab og derved også en ny livsstil. Ofte kan det dog være endnu sværere at holde vægttabet og livsstilen ved lige. I en travl hverdag med arbejde, madlavning, børn og en masse daglige gøremål, kan det være svært at finde tid og overskud til at kickstarte og vedholde motivationen ved et vægttab. Vi har her samlet en testoversigt over de 13 bedste slankepiller, som du kan bruge som et supplement til en sund og aktiv livsstil.

Bodylab Trimlet – Redaktion anbefaling

  • Med glucomannan-fiber og chrom
Bodylab Trimlet

Første bud på en effektiv slankepille er Trimlet fra det populære Bodylab. Denne slankepille er kendt for at være yderst effektiv og hurtig til at vise resultater, blandt andet på grund af indholdet af glucomannan-fiber og chrom. Slankepillen er glutenfri uden tilsat sukker samt laktose og kan derfor også benyttes af folk, der måtte have allergi overfor disse produkter. I en bøtte får du 180 kapsler, der svarer til 1 måneds forbrug med et indtag på 6 kapsler om dagen.

Derfor virker Trimlet 

Der er mange gode grunde til at Trimlet virker. Først og fremmest indeholder produktet, som allerede nævnt, glucomannan-fiber, der er udvundet af konjakrod. Dette fiber bidrager til et vægttab, der bygger på en energireduceret diæt samt et forholdsvist aktivt motionsniveau dagligt. Konjakroden er endvidere med til at vedligeholde et normalt og sundt kolesterolniveau i kroppen, der bidrager til kroppens generelle ve og vel, og derfor også danner grund for et varigt vægttab. 

Trimlet virker således, at glucomannan bliver til en gelagtig masse i mavesækken, og af den grund er det derfor også vigtigt at indtage rigeligt med væske sammen med indtagelse af kapslerne. Endvidere er der, som allerede nævnt, i denne slankepille et betydeligt indhold af tilsat chrom, der medvirker til en normal omsætning af fedtstoffer, proteiner og kulhydrater. Herudover har chrom en betydelig indvirkning på kroppens biologiske processer, der er vigtige for et sundt og varigt vægttab.

Sådan bruges Trimlet

For bedst mulige resultat bør du indtage 6 kapsler dagligt, 2 ad gangen. Trimlet-kapslerne skal indtages i forbindelse med hovedmåltiderne: morgenmad, frokost og aftensmad og skal naturligvis synkes hele. Trimlet skal indtages 30 minutter før måltidet med et stort glas vand. Det er vigtigt at være opmærksom på, at Trimlet er et supplement til en slankekur, der bygger på motion og sund kost og derfor ikke kan stå alene.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bodylab Trimlet Koffein – For ekstra energi

Bodylab Trimlet Koffein

Næste bud på en slankepille som supplement til et varigt vægttab er en videreudbygning af forrige produkt. Denne slankepille er også fra Bodylab og har navnet Trimlet Koffein, hvilket betyder, at pillerne har et betydeligt indhold af 50 mg koffein pr. kapsel, der biddrager til et øget energiniveau, hvilket kan være brugbart i forhold til træning og motion. Denne slankepille indeholder også glucomannan-fiber, der udover at medvirke til et varigt vægttab også sikrer kroppens generelle sundhed. Igen er der tale om en Trimlet-udgave, der indeholder chrom og herudover er uden tilsat sukker, gluten og laktose.

Trimlet Koffein skal indtages nøjagtig som ovenstående slankepille, både når det gælder dosis og indtagelsestidspunkter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

New Nordic Fat Burner – Et naturligt kosttilskud

New Nordic Fat Burner

Næste produkt har navnet Fat Burner og er fra New Nordic. Dette produkt er et naturligt kosttilskud, der bygger på ekstrakter fra yerba mate og tørrede samt ekstraherede blade, der sørger for, at de ønskede plantestoffer bevares i produktet. Produktet skal ses som et supplement til en sund og aktiv livsstil.

Andre gavnlige ingredienser

Udover ovenstående ingredienser indeholder denne slankepille blandt andet cholin, der har til formål at biddrage til en normal omsætning af fedtstoffer, hvilket medfører et vægttab. Endvidere indeholder produktet ekstrakter fra grøn te, sort kommen, ingefær rodstængel ekstrakt med mere. Indtagelse af produktet bør aldrig ske på tom mave, og man bør altid følge den anbefalede daglige dosis.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Natur Drogeriet Glucomannan Complex – Et kosttilskud med glucomannan

Natur Drogeriet Glucomannan Complex

Her er der tale om et produkt fra Natur Drogeriet, der tager form som et naturligt kosttilskud, der bør indtages tre gange dagligt i forbindelse med dagens hovedmåltider. Lige som de to første produkter, er det primære indhold i denne slankepille glucomannan, der har til formål at sikre et varigt vægttab samt bibeholde et normalt kolesterolniveau i kroppen.

Øger mæthedsfornemmelsen

Der er mange fordele ved kosttilskud, der indeholder glucomannan. Udover de allerede nævnte er en klar fordel den måde, hvorpå glucomannan virker. Stoffet er nemlig bygget på vandopløselige fibre fra konjakroden, der, når det kommer i kontakt med væske, svulmer op til en gellignende masse, der fylder mavesækken og hermed sikrer en hurtigere mæthedsfornemmelse. På den måde undgår du at indtage overflødige kalorier, og dermed sikrer du et varigt og progressivt vægttab.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

New Nordic Coffe Diet – Kosttilskud baseret på glucomannan og kaffebønner

New Nordic Coffe Diet

Næste bud på en slankepille, der kan medvirke til et ønsket vægttab, er Coffe Diet fra New Nordic. Denne slankepille er baseret på glucomannan og grønne kaffebønner. Glucomannanen fremmer mæthedsfornemmelsen og bidrager til opretholdelsen af kroppens generelle ve og vel, mens de grønne kaffebønner har til formål at mindske træthed. Endvidere indeholder Coffe Diet B12 vitamin, der også har til formål at mindske træthed og udmattelse, og som derudover bidrager til vedligehold af et normalt energistofskifte.

Dosis og indtag

I en æske New Nordic Coffe Diet får du 120 kapsler. Det anbefales, at du indtager to tabletter tre gange dagligt med rigeligt vand ca. 15 minutter til en halv time før et måltid. Grunden til at rigeligt med vand er vigtigt, er fordi kapslen skal hele vejen ned i maven for, at den optimale virkning opnås.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Konjak – Et slankeprodukt til overvægtige voksne

Konjak

Næste bud på en effektiv slankepille og derved et supplement til et varigt vægttab er Konjak. Denne pille består hovedsageligt af glucomannan, der i samspil med en sund og varieret kost biddrager til et vægttab samt chrom, der er med til at opretholde en sund og stærk krop. Konjak henvender sig til overvægtige voksne, der ønsker et effektivt og bekvemt vægttab. Det anbefales, at du indtager 6 tabletter dagligt fordel på en af to følgende måder:

  • 2 tabletter tre gange dagligt 
  • 3 tabletter to gange dagligt

Hvad end du vælger for en løsning, er det vigtigt, at du indtager kapslerne med rigeligt vand, da væske er det, der sikrer glucomannanens mættende virkning. Desuden bør du indtage kapslerne ca. 30 minutter før et måltid.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nani Vægt – Standardiserede urter og dansk blæretang i ét og samme kosttilskud

Nani Vægt

Her er der tale om et innovativt take på de ellers klassiske og populære slankepiller. Nani Vægt er primært baseret på standardiserede urter og dansk blæretang og tager form som et kosttilskud. I en pakke finder du 30 dagsdoser, der hver indeholder fire kapsler, – altså skal du indtage fire kapsler dagligt.

Indholdet i kapslerne

Kapslerne indeholder først og fremmest, og som allerede nævnt, standardiserede urter, der dækker over grøn te, rosenrod og artiskok, der alle har deres fordele i forhold til vægttab. Den grønne te og artiskokken bidrager til at nedsætte niveauet af fedtophobede stoffer i blodet samt medvirker til afgiftning og forbedret fordøjelse grundet dets effekt på lever- og galdefunktionen. Rosenroden skulle gerne give dig et øget overskud både fysisk og mentalt samt styrke din udholdenhed og mindske en eventuelt fremkommende træthed. Blæretangen, der også er et af kosttilskuddets bærende elementer, bidrager, grundet dets høje indhold af jod, til et normalt stofskifte samt en normal funktion i skjoldbruskkirtlen. Med andre ord er der tale om et kosttilskud, der har mange fordelagtige virkninger, både når det gælder vægttab og oprettelse af kroppens generelle sundhed.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Natur Drogeriet Body-Heat – Kosttilskud med chili

Natur Drogeriet Body-Heat

Måske har du før hørt, at et skud chili kan gøre underværker og være med til at sparke gang i vægttabet. Det er der da også en helt særlig grund til. Dette kosttilskud fra Natur Drogeriet med navnet Body-Heat giver dig chiliens gode virkninger uden den brændende fornemmelse, der for mange kan være yderst ubehagelig.

Cayennepeber som hovedingrediens

Natur Drogeriets Body-Heat bygger først og fremmest på cayennepeber som hovedingrediens. Denne pebersort kommer fra små buske og har et højt indhold af capsicum og er i familie med den søde peberfrugt. Denne ingrediens har en betydelig indvirkning på fedtforbrændingen og tager ydermere toppen af appetitten. Det anbefales, at du indtager 2 til 3 kapsker 1 til 3 gange dagligt, gerne med et stort glas vand og i forbindelse med et måltid. Desuden er en af fordelene ved dette produkt, at kapslerne kan åbnes og herved kan indholdet indgå i diverse madretter, hvilket gør det til en naturlig del af kosten.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

New Nordic Mulberry – Kosttilskud med chrom og ekstrakt af bladene fra det hvide morbærtræ

New Nordic Mulberry

Vi er nu nået til det tredjesidste bud på en af markedets 13 bedste slankepiller og støder endnu engang på det populære og velkendte mærke New Nordic. Denne gang er det mærket Mulberrys kosttilskud, det skal handle om. Kosttilskuddet kommer i en æske med 60 tabletter og har en primært byggesten af chrom og ekstrakter af bladene fra de hvide morbærtræer.

Derfor virker Mulberry

Mulberry bygger på naturlige ingredienser, der har en påviselig virkning på en velfungerende og normal kalorieforbrænding samt på opretholdelsen af de normale og sunde blodsukkerniveauer, vi finder i kroppen. Med andre ord er dette et kosttilskud, der når hele vejen rundt og ikke blot har til formål at øge og igangsætte et vægttab, men derudover også at opretholde kroppens generelle sundhed. Mulberry indeholder også, som tidligere nævnt, en betydelig mængde chrom, der netop er det stof, der bidragger til vedligeholdelsen af et normalt blodsukkerniveau, og herudover er med til at sikre en normal omsætning af fedt, proteiner og kulhydrater, – altså de velkendte makronæringsstoffer.

Sådan tages Mulberry

Det anbefales, at du de 10 første dage, hvor du benytter Mulberry indtager 2 tabletter tre gang dagligt. Dette skal ske i forbindelse med indtag af rigeligt væske og før et måltid, gerne et af de tre hovedmåltider. Efter opstartsfasen på de 10 dage, anbefales det, at du trapper ned til 1 kapsel tre gang dagligt, stadig i forbindelse med væske og før et måltid.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Natur Drogeriet Glucomannan Complex Pulver – Et naturligt kosttilskud med det velkendte glucomannan

Natur Drogeriet Glucomannan Complex Pulver

Næstsidste slankepille i denne testoversigt over de 13 bedste slankepiller, der er at finde på markedet pt, er endnu engang fra Natur Drogeriet. Igen er der tale om et naturligt kosttilskud, denne gang det, der har fået navnet Glucomannan Complex. Dette kosttilskud bygger, som navnet antyder, hovedsageligt på glucomannan, der først og fremmest bidrager til en øget mæthedsfornemmelse og derfor også til en nedsat følelse af sult. På den måde undgår du at indtage unødige kalorier.

Slankepille i pulverform

Dette produkt er ikke en pille som de hidtil nævnte produkter, men derimod et pulver. For at opnå den ønskede effekt af produktet anbefales det, at du har et dagligt indtag på 3 gram glucomannan. Dette sikres nemmest ved, at du tre gange dagligt indtager en dosis af 1 gram glucomannanpulver blandet op i rigeligt vand. For at sikre den bedst mulige oplevelse og for at undgå tilstopning i spiserøret anbefales det, at du indtager pulveret med 1 til 2 glas vand. Med pulveret følger en måleske, så du nemt og bekvemt kan afmåle den anviste dosis. Bemærk at overdreven indtag af Natur Drogeriets Glucomannanpulver kan virke afførende. Bemærk herudover at produktet, grundet dets pulverform, ikke egner sig til dig, der lider af synkebesvær.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Natur Energi Green Diet – Et kosttilskud med kaffebønner, C-vitamin, grøn te og chrom

Natur Energi Green Diet

Det aller sidste produkt og dermed bud på en effektiv slankepille, der befinder sig blandt markedets 13 bedste er fra Natur Energi. Produktet har fået navnet Green Diet og er et naturligt kosttilskud, hvis størstedel af indholdet består af ekstrakt af grønne kaffebønner, chrom, C-vitamin og grøn te. En unik kombination, der sikrer dig de bedste vægttabsresultater i samarbejde med en sund kost og en aktiv livsstil.

Sådan virker Natur Energi Green Diet 

Produktet har udover at fremme dit vægttab til formål at sikre og opretholde kroppens generelle funktioner på en sund måde. Dette betyder også, at selvom Green Diet indeholder ekstrakt af grønne kaffebønner og derved koffein, kun har en procentdel på mindre end to procent af netop koffein. Dette er for at sikre dig en god og uforstyrret nattesøvn, hvilket ellers kan være en udfordring ved indtag af koffein, der ellers har til formål at mindske træthed og udmattelse. Det anbefales at Green Diet indtages med rigelige mængder af vand og derudover aldrig på tom mave. Herudover er anbefalingen, at du indtager 1 kapsel to gange dagligt for at opnå den ønskede effekt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Charlottes Glucomannan – Et danskproduceret kosttilskud

Charlottes Glucomannan

Næste produkt i denne testoversigt over de 13 bedste slankepiller er fra det danskproducerede Charlottes. Her er der tale om mærkets glucomannanprodukt, der har til formål at hjælpe dig til et varigt og sundt vægttab. I en bøtte får du hele 180 kapsler, og der er derfor også tale om et forholdsvist prisvenligt bud på en supplerende slankepille.

Glucomannan som hovedingrediens

Måske har du allerede lugtet lunten. Glucomannan er et yderst benyttet stof i slankepiller og med god grund. Glucomannanen bidrager, i samarbejde med og som et supplement til en sund og varieret kost, til et vægttab med gode resultater. Det anbefales, at du indtager Charlottes Glucomannan tre gange dagligt i forbindelse med et stort glas vand og før et måltid, gerne et af de tre hovedmåltider: morgenmad, frokost eller aftensmad. Glucomannanen virker således, at den udover at bidrage til opretholdelsen af kroppens generelle ve og vel, også har en mærkbar indvirkning på mæthedsfornemmelsen og derved også på sulten. Når glucomannanen blandes med væske i maven, transformere fiberen sig til en gellignende masse, der fylder mavesækken op og derved øger og fremmer fornemmelsen af mæthed. På den måde kan du, ved indtagelse af dette produkt, mindske dit indtag af unødvendige og overflødige kalorier, der har det med at sætte sig på sidebenene. Husk at kosttilskuddet skal ses som et supplement og derfor aldrig bør erstatte en sund og varieret kost.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

New Nordic Seaweed Diet – Et kosttilskud med wakame og norsk tang

New Nordic Seaweed Diet

Her er der tale om en slankepille, der skiller sig en smule ud fra de foregående. Dette skyldes, at denne slankepille, der tager form som et naturligt kosttilskud, bygger på en grundsten af wakame og norsk tang. Wakame er en tangsort, der biddrager til vægtkontrol, mens den norske tang har en videnskabelig bevist effekt på vægtkontrol og reduceret fedtoptagelse, hvilket sikrer et varigt vægttab. Herudover har kapslerne et indhold af sort peber og artiskok, der sikrer en god og sund fordøjelse. Endvidere finder man i Seaweed Diet et betydeligt indhold af mælkebøtte, krom, der bidragger til opretholdelse af et normalt og sundt blodsukkerniveau samt normal omsætning af kulhydrater, fedt og proteiner, og sidst, men ikke mindst hvide morbærblade.

Det anbefales, at man indtager en tablet tre gange dagligt i forbindelse med vand og gerne omkring 20 minutter før hvert hovedmåltid, altså morgenmad, frokost og aftensmad.

Fordelene ved slankepiller som supplement til et varigt vægttab

Der kan være mange fordele ved at indtage og anvende de såkaldte slankepiller. Først og fremmest skal slankepillerne som oftest ikke blot ses som et middel til vægttab, men derudover også som et kosttilskud, der har til formål at opretholde kroppens generelle ve og vel samt funktioner. Dette sker blandt andet på baggrund af de gavnlige aktive ingredienser, man ofte både finder i slankepiller og diverse kosttilskud.

Kalorieunderskud er lig med vægttab

Det lyder enkelt, men det er det i virkeligheden ikke. For mange kan det være svært at komme i kalorieunderskud i en travl hverdag, hvor måltiderne ofte bliver til enkle og måske usunde løsninger. En måde, hvorpå du kan fremme mulighederne for at komme i kalorieunderskud, er ved at benytte dig af slankepiller, der indeholder en betydelig mængde af glucomannan. Som det måske er gået op for dig i løbet af gennemlæsningen af ovenstående produkter, er glucomannan et godt middel til at sikre et dagligt kalorieunderskud. Dette sker ganske enkelt på baggrund af, at glucomannanen i samspil med væske, omdanner sig til en gelemasse, der udfylder maven. Det kan lyde abnormt, men i virkeligheden er det ret enkelt. Gelemassen udfylder pladsen i mavesækken og sørger derfor for, at du ikke føler dig sulten. Med andre ord bidrager glucomannan til at øge mæthedsfornemmelsen, hvorved du kan spare unødige kalorier, både på hovedmåltiderne og i forhold til de mellemliggende snacks. Dog er det vigtigt, at du husker, at en sund og varieret kost altid bør ligge til grund for et vægttab, og at slankepiller med et højt indhold af glucomannan derfor aldrig bør erstatte en varieret kost.

Find den slankepille, der passer til dig og dine behov

Ikke to kroppe er ens, og derfor er der heller ikke nogen vægttabsprocesser, der er det. Når du skal igangsætte et vægttab og ønsker at supplere kost og motion med slankeprodukter, her i blandt slankepiller, er det vigtigt, at du finder det tilskud, der passer til netop dig og dine behov. Du kan for eksempel starte med at forventningsafstemme, altså finde ud af, hvad det egentlig er, du ønsker at få ud af slankepillerne. Herefter kan det være en god ide at klarlægge, hvad dit ”problem” måtte være. Har du det for eksempel med at overspise, jamen så kan det være, at et slanketilskud med glucomannan kan hjælpe dig. Sidst, men ikke mindst, er det en god idé at finde ud af, hvorvidt slankepiller overhoved er noget for dig. Ved nogle slankepiller kan der være nogle eventuelle bivirkninger, mens andre slankepiller ikke går hånd i hånd med forskellige former for medicin. Klarlæg dine behov og find derudfra ud af, hvorvidt slankepiller kan hjælpe dig på vej til den krop, du drømmer om. Det aller vigtigste for dig er, at du husker, at slankepiller aldrig kan gøre arbejdet alene. Slankepiller og andre midler til vægttab skal til hver en tid udelukkende ses som et supplement og derfor aldrig en erstatning til en sund og varieret kost.

Se også Slankepiller der virker 2020 – Opnå et hurtigt vægttab skrevet af hurtigtslank.dk

Se vores artikel om: Find den rette badevægt for dig – her er de 12 bedste badevægte fra test

FAQ

👍 Hvilke slankepiller er de bedste?

Det er afgørende for din sundhed på både nuværende og fremtidig basis, at du vælger godkendte og testede slankepiller. Du kan med fordel gøre brug af en testoversigt, så du får kendskab til, hvilke slankepiller der kåres som de bedste på markedet.

🤓 Hvordan virker slankepiller?

Kort og godt fungerer slankepiller på dén måde, at de enten fremmer din mæthedsfornemmelse i forbindelse med dine hovedmåltider, eller at de aktiverer din forbrænding. Sørg for at vælge de rette type slankepiller der matcher din livsstil, og dine ønsker i forhold til vægttab.

🤔 Kan slankepiller hjælpe mig ned i vægt på sund vis?

Når du tager slankepiller i henhold til doseringsanvisningerne på indlægssedlen, vil kosttilskuddet kunne hjælpe dig med at gå ned i vægt på en sund og afbalanceret måde. Det vil altid fremgå at dit kosttilskud, hvordan, hvornår og i hvor lang tid, du må indtage slankepillerne.

🧐 Hvordan kan jeg tabe mig hurtigt uden motion?

Når det gælder det langvarige vægttab, skal du tabe dig stille, roligt og gradvist. Vil du fremme processen med at gå ned i vægt uden at dyrke motion, skal du indføre sunde måltider bestående af protein og grønt, og du kan vælge i en afgrænset periode at indtage slankepiller.

Denne side er anmeldt af: Emilie J. Kjær Rating 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar