fbpx

Selvom de fleste gerne vil have lidt farve om sommeren, så er det vigtigt, at man altid bruger en solcreme. Mange mennesker tror, at det er lige meget med solcremen, men sandheden er desværre, at det kan have alvorlige konsekvenser, hvis du går ude i UV-strålerne uden beskyttelse. Selv med solcreme på får man farve og kulør, og derfor bør alle købe en god creme, som kan beskytte mod solens stærkeste stråler.

Der findes mange forskellige solcremer, og derfor finder du nedenfor de 13 bedste på markedet, som kan beskytte dig i solen.

RUDOLPH CARE Organic Sun Face Cream SPF 30 – Beskytter dit ansigt mod de værste stråler

RUDOLPH CARE Organic Sun Face Cream SPF 30 – Beskytter dit ansigt mod de værste stråler

Du har sikkert oplevet at dine kinder, næse og pande er helt røde efter en lang dag på stranden. Det skyldes, at solens stråler virkelig har fået fat i ansigtet, hvor noget af det mest fine og sarte hud sidder på hele din krop. Derfor gælder det også om at beskytte den hud, hvilket du kan gøre med denne Organic Sun Face Cream SPF 30.

Alle solcremens ingredienser er naturlige og gode for huden. Den indeholder agurkeekstrakt, hvedekim, æble-ekstrakt og kamille, som tilsammen hjælper med at berolige, opstramme og fugte ansigtet alt imens, at den beskytter mod de farlige stråler.

For at bruge denne solcreme bedst muligt skal du tage den på omkring 30 minutter inden, du bevæger dig ud i solen. Derudover skal du tage nyt på, hvis du har været i vand eller i solen længe.

Her får du altså et fantastisk produkt, som:

 • Beskytter ansigtet mod de farlige stråler
 • Fugter og opfrisker ansigtet med sine ingredienser
 • Kun indeholder ingredienser, som er naturlige

Står du derfor og skal ud i solens stråler på en varm og solrig sommerdag, så er denne solcreme perfekt til at smøre i ansigtet, så du ikke behøver at bekymre dig over solenes farlige stråler.

DERMA Sollotion Høj SPF 30 – Allergivenlig og vandfast solcreme til hele kroppen 

DERMA Sollotion Høj SPF 30 – Allergivenlig og vandfast solcreme til hele kroppen 

Elsker du at hoppe i havet eller poolen, når du er på ferie og har det varmt, så er det stadig vigtigt at huske at bruge en god solcreme. Det er nemlig muligt at købe solcremer, som bliver siddende, selv når du hopper i vandet. En af de cremer, som klarer sig bedst i test, er denne Sollotion Høj SPF 30, som er vandfast, men stadig beskytter dig mod solens farlige UV stråler.

Du kan roligt nyde solen, når du har smurt dig godt ind i cremen, da den opfylder alle anbefalinger fra EU omkring beskyttelse. Derudover er den både miljøvenlig, vegansk, parfumefri og allergivenlig, og derfor er denne creme perfekt at anvende for næsten alle mennesker.

I solcremen finder man blandt andet naturlige olier, Glyserin og Pentavitin, som alle er med til at give dig en blød og fugtet hud, som ikke tørrer ud i solens stærke stråler. Derfor er denne creme perfekt til dig, som:

 • Sveder meget eller elsker at hoppe i vandet på ferien
 • Både vil beskyttes mod solens skadelige stråler, men også fugte huden
 • Gerne vil støtte op om miljøet ved at købe et miljøvenligt produkt

Med denne solcreme kan du slappe af på ferien og hoppe i vandet ligeså meget, som du vil, og stadig være beskyttet mod de skadelige stråler. Selvfølgelig er det vigtigt, at du stadig smører på flere gange i løbet af dagen.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

BIOTHERM Creme Solaire Anti-Age SPF 50 – Høj beskyttelse til ansigtet 

BIOTHERM Creme Solaire Anti-Age SPF 50 – Høj beskyttelse til ansigtet

Søger du en god og effektiv solcreme til dit ansigt, som med høj SPF beskytter dig grundigt mod UV stråler, så er denne Creme Solaire Anti-Age SPF 50 et godt valg for dig og dit ansigt. Cremen indeholder gode ingredienser af høj kvalitet, og derfor kan alle hudtyper tåle dette produkt.

Imens cremen beskytter din hud i de solrige timer, er den også med til at formindske tegn på rynker, linjer og pigmentforandringer i huden ved hjælp af antioxidanter og E-vitamin. Derfor virker denne solcreme som et Anti-Age produkt, alt imens du ikke bliver solskoldet på i det sarte ansigt.

Her får du også et produkt, som ikke dufter af den helt klassiske solbeskyttelse, som du nok kender i forvejen. Denne har nemlig en duft af citrus, hvilket er dejligt, forfriskende og sommerligt. Derudover absorberer cremen hurtigt ind i huden, hvilket er praktisk, da det ikke efterlader din hud fedtet og træls.

Vælger du at købe denne creme, får du et produkt, som er:

 • Med høj beskyttelse til dit ansigt
 • Med til at reducere chancen for rynker og linjer i huden
 • Hurtig og praktisk at anvende

Vil du beskytte ansigtet med en høj SPF, så skal Creme Solaire Anti-Age SPF 50 helt sikkert være dit nye faste produkt i tasken, når du skal ud og nyde sommerens varme.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

ELIZABETH ARDEN Eight Hour Cream Sun Defense Face SPF 50 – Fugt og beskyttelse til ansigtet i 8 timer

ELIZABETH ARDEN Eight Hour Cream Sun Defense Face SPF 50 – Fugt og beskyttelse til ansigtet i 8 timer

Har du planer om at tage ud i det gode vejr til sommer, på ferie eller blot ligge hjemme i haven og sole dig? Så kan denne solcreme til ansigtet blive din nye bedste ven. Selvom det for mange er en træls pligt at tage solbeskyttelse på, så bliver det hele meget lettere med denne creme. Det smarte ved denne er nemlig, at den fugter og beskytter dit ansigt mod skadelige stråler i hele 8 timer, fra du har påført cremen. Derved er du sikret høj beskyttelse i mange timer uden at skulle påføre det hele tiden.

Grundet sin høje beskyttelsesfaktor på hele 50 SPF, kan du med ro og mag nyde solens stråler, da cremen hjælper med at beskytte dig mod skader i huden, såsom rynker, skoldning og hudcelleskader. Udover at cremen både beskytter og giver fugt i hele 8 timer, så er dette en af de bedste i test, fordi den:

 • Har en perfekt konsistens, som hurtigt absorberer ind i huden på en varm sommerdag
 • Er lavet på allergivenlige ingredienser
 • Er dermatologisk testet, og derved godkendt og testet på mennesker

Lyder det derfor godt i dine ører, at du nemt og hurtigt kan påføre en effektiv og langvarende solcreme i ansigtet og derved være beskyttet mod solens skadelige UV stråler, så bliver du med garanti glad for denne.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

PIZ BUIN Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15 – Til dig der ønsker at få farve hurtigt

PIZ BUIN Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15 – Til dig der ønsker at få farve hurtigt

Hvis din eneste mission om sommeren er at blive brun, så er dette solcremen for dig. Her finder du en solbeskyttelse, som hjælper dig med at få en flot brun kulør på ingen tid. Alle de timer og dage hvor du plejer at ligge ude i solen en hel dag uden at kunne se forskel, er forbi. Du kan med denne solbeskyttelse se forskel hurtigere end nogensinde før.

Samtidig med at du bliver brun, beskytter du stadig dig selv mod de farligste UV stråler fra solen, da denne solcreme har en SPF 15. Cremen er nem at påføre og klæber ikke på huden. Her får du altså et produkt som:

 • Giver dig en hurtigere og længerevarende brun kulør
 • Beskytter mod de farligste UV stråler
 • Ikke klistrer

Med denne solbeskyttelse kan du derfor se frem til en brun kulør hurtigere, end du nogensinde har oplevet før.

LANCÔME Soleil Bronzer Face Creme SPF 30 – Beskytter huden og giver smuk glød

LANCÔME Soleil Bronzer Face Creme SPF 30 – Beskytter huden og giver smuk glød

Med denne Soleil Bronzer Face Creme SPF 30 beskytter du din hud i ansigtet mod solens skadelige UV stråler om sommeren. Det er meget vigtigt, at du bruger en god solcreme, da det ellers kommer til at skade din hud i sidste ende. Dette er en perfekt løsning for dig, som gerne vil beskytte dig selv, og samtidig gerne vil have en smuk glød.

Bruger du denne vil du kunne se en stor forskel fra den almindelige solbeskyttelse, som du måske plejer at bruge. Du vil nemlig opleve en længerevarende brun kulør og glød i ansigtet. Derudover efterlades huden blød og glat, da cremen også fugter huden.

Soleil Bronzer Face Creme SPF 30 giver dig derfor:

Glød og brun kulør
Blød og fugtmættet hud
Beskyttelse mod solskoldning

Dit ansigt vil takke dig, hvis du vælger at bruge Soleil Bronzer Face Creme SPF 30, og du vil kunne nyde solen uden at bekymre dig om skoldning og skadet hud.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

GARNIER Milk SPF 30 – Beskytter mod solens skadelige stråler og tør hud

GARNIER Milk SPF 30 – Beskytter mod solens skadelige stråler og tør hud

Denne solcreme vil både beskytte din hud mod de farlige UV stråler fra solen og på samme tid give dig den blødeste hud. Sheasmør er med til at gøre huden blød, fugtmættet og dejlig. Derudover indeholder den både sheasmør, E-vitamin og A-vitamin, som er med til at berolige din hud og lindre solskader i huden.

Udover den effektive beskyttelse er cremen også vandafvisende, hvilket især er praktisk på ferien, hvor du gerne bare vil hoppe i havet eller poolen dagen lang. Dog skal du helst påføre et nyt lag beskyttelse omkring hver anden time. Med en SPF 30 kan du med sikkerhed vide, at du beskytter kroppen mod de værste solstråler, og derved får du en solcreme, som:

 • Beskytter med en SPF på hele 30
 • Gør huden blød med sheasmør
 • Er vandafvisende, hvilket er praktisk

Med denne solbeskyttelse kan du forvente en blød og sund hud under hele sommerperioden, som vil give dig god samvittighed overfor dig selv og din krop.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

ELIZABETH ARDEN Prevage City Smart With DNA Repair Complex – Beskytter mod forurening, skadelige stråler og røg

ELIZABETH ARDEN Prevage City Smart With DNA Repair Complex – Beskytter mod forurening, skadelige stråler og røg

Denne beskyttelsescreme hjælper ikke kun med at beskytte dig mod solens skadelige UV stråler, men også alle de forureninger, som du møder i din dagligdag. Udover, at den beskytter din hud effektivt, så giver den dig også en blød og glat hud, som mindsker linjerne i ansigtet.

Det er ikke mange, der ved det, men faktisk er det ikke kun solens farlige stråler, som skader huden i ansigtet. Røg og forurening i miljøet er også med til at skade din hud, uden at du lægger mærke til det. Bruger du denne solcreme hver eneste dag, beskytter du dit ansigt på bedste vis, og du vil hurtigt kunne se en forskel på huden.

Du får derfor en beskyttelsescreme, som kan rigtig mange gode ting:

 • Beskytter mod forurening, røg og UV stråler
 • Blødgør og glatter huden ud
 • Fugtmætter huden

Leder du derfor efter en creme, som beskytter dig mod alt, som kan skade din hud i ansigtet i løbet af en dag, så er denne et perfekt match.

i samarbejde med PriceRunner

 

NIVEA Sun Lotion SPF 30 – Beskytter din hud mod solallergi, aldring og skoldning

NIVEA Sun Lotion SPF 30 – Beskytter din hud mod solallergi, aldring og skoldning

Her finder du en solcreme, som beskytter dig mod de skadelige stråler i solen på bedste vis. Dette er en af de bedste på markedet, og den hjælper både til, at din hud ikke bliver rynket og skoldet grundet solen, alt imens din risiko for solallergi er meget mindre. Derudover er denne Sun Lotion SPF 30 også vandfast, og derfor kan du hoppe i vandet og stadig være beskyttet.

Mange mennesker oplever, at deres hud bliver helt tør om sommeren, da solens stråler er så stærke og skadelige mod huden. Her får du en solcreme, som giver huden meget fugt alt imens, at den beskytter. Du behøver derfor heller ikke bekymre dig om tør og træls hud efter en dag i solen.

Du kan sagtens smøre solcremen på, inden du tager tøj på, da denne creme er med tekstilbeskyttelse. Det betyder, at cremen ikke går ind og forårsager grimme pletter på tøjet, og du kan derfor hurtigt og nemt tage det på, inden du klæder dig på om morgenen. Dette gør også, at man nemmere husker at tage solcremen på. Der er så mange fantastiske egenskaber ved dette produkt, men det vigtigste er helt klart, at den:

 • Er vandfast og med tekstilbeskyttelse
 • Giver fugt til huden alt imens, at den beskytter huden i solen
 • Minimerer chancen for solallergi og aldring i huden

Søger du derfor en all-around solcreme, som kan beskytte dig og din hud mod de farlige og stærke UV-stråler på en varm sommerdag, så er denne det ideelle valg for dig og din hud. Du vil helt sikkert elske, hvordan den gør din hud blød i løbet af dagen, imens du undgår helt rød, skadet og irriteret hud.

i samarbejde med PriceRunner

 

MATAS STRIBER Kokos Sollotion SPF 30 – Beskytter og plejer din hud

MATAS STRIBER Kokos Sollotion SPF 30 – Beskytter og plejer din hud

Denne Kokos Sollotion SPF 30 beskytter huden mod de værste UV stråler på en solrig varm sommerdag. Med denne solcreme beskytter du ikke kun huden, men plejer den også grundet ingredienser som kreatin og kokosolie. Kokosolien skaber også en fantastisk og sommerlig duft af kokos, som ikke minder om den klassiske duft, som du allerede kender.

Det smarte ved denne solcreme er, at den holder sin styrke og beskytter dig mod strålerne i samme omfang hele dagen. Derfor kan du være sikker på, at du beskytter dig selv på bedste vis hele dagen. For bedste beskyttelse bør du smøre dig ind, når du har badet eller ligget i solen i lang tid. Cremen absorberes nemt og hurtigt ind i huden, når du smører den på, inden du skal ud og nyde solen.

Udover disse fantastiske egenskaber ved denne creme, så er den også:

 • Vegansk, svanemærket og lavet i Danmark
 • Vandfast, og beskytter dig derfor også i havet og poolen
 • Plejende på huden

Med denne solcreme føler du ikke, at det er en nødvendig forpligtelse, men mere en selvforkælelse, da den med sin dejlige duft og bløde creme efterlader huden frisk og smuk.

NIVEA Sun Kids Sensitive Protect & Play Trigger Spray SPF 50 – Til barnets hud

NIVEA Sun Kids Sensitive Protect & Play Trigger Spray SPF 50 – Til barnets hud

Lige så vigtigt, som det er at bruge solcreme som voksen, lige så vigtigt er det, at du sørger for, at dit barn er beskyttet mod solen og dens farlige stråler. Det er ikke barnets ansvar at bruge den rette beskyttelse, men dig som skal hjælpe og passe på dit barn om sommeren. Derfor er denne Sun Kids Sensitive Protect & Play Trigger Spray SPF 50 det bedste valg til dit barn.

Cremen er nem og hurtig at påføre på huden, da det er i sprayform. Dette gør det hele mere overskueligt, både som forældre og barn. Derudover er den produceret, så den er ekstra vandfast, hvilket betyder, at dit barn bare kan lege i poolen dagen lang, uden du som forælder skal være bekymret. Dog er det bedst at påføre flere gange om dagen for optimal beskyttelse.

Denne solcreme til børn er desuden også:

 • Perfekt til sensitiv hud på kroppen
 • Uden parfume og skadelige ingredienser
 • Meget beskyttende med en SPF på 50

Dette produkt vil gøre det meget nemmere fremover at beskytte dit barn på ferier og i det danske sommervejr.

NIVEA Sun Sensitive Face Cream SPF 50 – Til den sensitive hud i ansigtet

NIVEA Sun Sensitive Face Cream SPF 50 – Til den sensitive hud i ansigtet

Det er vigtigt at beskytte hele kroppen mod solens skadelige stråler om sommeren, men et af de vigtigste steder er ansigtet. Ansigtet har flere steder med meget sensitiv hud, og derfor er det også der, hvor de fleste bliver solbrændte først. Derudover er dit ansigt udsat for sol mere ofte end din krop, hvor du ofte har tøj på. Især på næsen, kinder og pande bliver man rød og forbrændt. Med Sun Sensitive Face Cream SPF 50 kan du beskytte dit ansigt optimalt mod solskoldninger på huden.

Da cremen er perfekt til sensitiv hud, er den også helt fri for parfume. Der er altså ikke ingredienser, som irriterer huden i løbet af dagen. Derudover er cremen lavet således, at den hurtigt tørrer ind i huden og ikke føles klistret og besværlig at påføre. Dette er en af de bedste på markedet, fordi:

 • Den beskytter den sensitive hud i ansigtet til perfektion
 • Den er uden parfume
 • Den er dejlig nem at påføre på huden

Sun Sensitive Face Cream SPF 50 er derfor ideel til dig, som mangler en solcreme til ansigtet med høj beskyttelse og lækker konsistens.

i samarbejde med PriceRunner

 

P20 RIEMANN Solbeskyttelse på Spray SPF 30 – Beskyttelse mod solen i hele 10 timer

20 RIEMANN Solbeskyttelse på Spray SPF 30 – Beskyttelse mod solen i hele 10 timer

Her får du en solcreme, som holder sin beskyttelse på huden i lang tid. Du kan regne med, at denne creme kan beskytte dig mod solen i op til hele 10 timer efter, at du har påført det på huden. Dette gør det meget nemmere for dig selv at beskytte din hud om sommeren.

Denne creme er nem at påføre med sin sprayfunktion. Når du har sprayet et godt lag ud over hele kroppen, skal du blot smøre det godt ind i huden. Denne solbeskyttelse er både hurtig at smøre ind, og du står ikke tilbage med klamme og fedtede hænder, som du måske plejer med andre cremer.

Denne solbeskyttelse er derudover også:

 • Vandfast, og derfor er du også beskyttet, når du svømmer rundt i poolen
 • Velegnet til at bruge på områder med hår, for eksempel behårede ben
 • Velegnet til at bruge under makeuppen uden at fedte eller ødelægge dit look

Her finder du altså en solcreme, som både er nem at påføre med spray, kan bruges under makeup og på behårede steder, er vandfast og beskytter mod solen i op til 10 timer. Så kan det næsten ikke blive bedre!

Sådan bruger du solcreme optimalt

Selvom mange mennesker bruger solcreme om sommeren, så bruger de fleste den ikke optimalt, hvilket kan gå ud over huden. Når du bruger din solbeskyttelse, er det altid vigtigt at læse på produktet, hvordan og hvor tit den skal bruges. Det varierer fra produkt til produkt, hvilket også er derfor, at du bør undersøge din.

Der er dog nogle grundregler for brugen af solcreme, så den beskytter på bedste vis. Før det første skal du altid smøre cremen på mindst 30 minutter før, at du går ud i solen. På denne måde har solcremen tid til at trænge ind i din hud og lægge sig som et beskyttende lag.

Derudover er det essentielt, at du husker at genopfriske flere gange om dagen. De fleste anbefaler, at du påfører et nyt lag hver anden eller tredje time. Selvom den er vandfast, så er der automatisk noget af beskyttelsen, som ryger af i vandet, eller når du sveder. Til sidst handler det om at bruge den rette mængde, hvilket altid er mere, end du lige tror, og du kan læse den anbefalede mængde på din egen solcreme.

Se også Beskyt dig selv mod solen – Undgå disse solcremefejl skrevet af Flypenge.dk.

Læs også: Vil du ud og nyde solens stråler? Her er de bedste solcremer med faktor 50

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar