fbpx

Tørshampoo er et ret unikt produkt, der kan bruges i mange forskellige situationer, hvilket har gjort tørshampoo mere og mere populært gennem de seneste år. Tørshampoo er kort sagt en shampoo, du kan bruge, uden at du behøver at tage et bad eller på anden vis vaske dit hår. En tørshampoo er simpelt at anvende – alt du skal gøre, er bare at sprøjte shampooen ind i dit hår og vupti, så skinner dit hår som nyvasket. Hvis du ønsker at få lidt hjælp til at finde den tørshampoo, der passer lige til dig, kan du læse med herunder. 

Batiste Dry Shampoo Original

Et populært valg

Denne tørshampoo er et godt valg for dig, der ønsker et produkt, som du kan regne med. Dette produkt klarer sig nemlig rigtig godt i test, og du er derfor garanterer en tørshampoo, der gør, hvad den lover. Produktet er et rigtigt populært valg blandt forbrugerne, og den scorer absolut topkarakterer i anmeldelser – det er med andre ord en rigtig vinder. 

Batiste Dry Shampoo Original er, som navnet afslører, en original udgave af tørshampoo. Den kommer uden en masse smarte specifikationer eller andet lir, men klarer det job den skal – nemlig at sparke nyt liv i dit trætte hår – uden du skal tænke over en masse andre ting. Når du sprøjter shampooen ud i dit hår, opløser den de urenheder og det fedt, der måtte gemme sig, samtidigt med at den tilfører dit hår en dejlig frisk duft, hvilket lige præcis er det, en tørshampoo forventes at gøre.  

Derudover er prisen bestemt også en fordel ved denne tørshampoo. Så hvis du er en prisbevidst forbruger, der bare gerne vil have et produkt, der virker, så er denne tørshampoo helt klart et godt valg for dig. 

Batiste Dry Shampoo Cherry – lækker duft af kirsebær

Den sidste Batiste tørshampoo på listen er dette produkt, der som de forrige Batiste tørshampooer på listen kan prale med at være yderst vellidt af forbrugerne. Den får absolut topkarakterer, og forbrugernes anmeldelser er ikke til at tage fejl af: Denne tørshampoo leverer hvad den lover og klarer jobbet uden nogen slinger i valsen. 

Denne Batiste tørshampoo skiller sig ud fra de forrige ved at indeholde en dejlig duft af kirsebær, som tilfører lige netop den friskhed, som dit hår har brug for efter lang tid uden vask. Du kan eksempelvis bruge tørshampooen hvis: 

 • Du har brug for lidt glans efter en lang og behagelig nats søvn, inden du skal på arbejde.
 • Du mangler lidt volumen efter en lang og hård dag på jobbet, inden du skal videre til en fest med dine venner.
 • Du er i en situation, hvor du ikke har mulighed for at tage et bad. 
 • Du er træt af, at dit hår ikke dufter af friske kirsebær! 

Med denne tørshampoo kan du altid tilføje friskhed og volumen til dit hår – lige meget hvilket situation du befinder dig i – og du kan altid give dit hår en dejlig duft af kirsebær, når du føler, din dag bliver lidt for grå og kedelig. Alt dette får du til en rigtig god pris, som de færreste andre tørshampooer kan konkurrere med. 

IDUN Minerals Refreshing Dry Shampoo med Svanemærket

Med den næste tørshampoo tages der et skridt opad prisstigen. Men dette er dog ikke ubegrundet, for i denne IDUN tørshampoo får du et rigtig godt produkt, som kan lidt mere end de forrige tørshampooer på listen. Tørshampooen er nemlig både vegansk, dermatologisk testet og parfumefri – og så er den ovenikøbet Svanemærket.

Svanemærket er ikke noget, der ses alle steder, og det er en sjældenhed inden for tørshampooer. Svanemærket er din garanti for, at du får en tørshampoo, som ikke bare renser dit hår, men som også er skabt til at passe på din sundhed. Derudover kan du med et Svanemærket produkt være sikker på, at både bæredygtighed og miljø er blevet taget seriøst under produktionen. 

Tørshampoo er som sagt også produceret uden parfume, hvilket gør den til et godt valg for dig, der har en sart hårdbund. Du skal heller ikke frygte for, om shampooen efterlader dig med hvide mærker i håret efter brug. Denne tørshampoo kommer nemlig med et fuldstændigt gennemsigtigt indhold, der kun efterlader dit hår med den volumen og glans, som du er ude efter – ingen ubehagelige overraskelser!

Björn Axén Dry Shampoo Sweet Blossom – vegansk

tørshampoo
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Her er endnu en tørshampoo, som er produceret vegansk. Veganisme er en global trend, som søger at fremme både mad og forbrugsgoder, som er produceret uden produkter fra dyr. Med et produkt som dette kan du derfor være sikker på, at ingen dyr har lidt overlast i forbindelse med produktionen af de komponenter, som denne tørshampoo indeholder. 

Denne tørshampoo er derfor perfekt for: 

 • Alle dyreelskere, der vil være sikre på, at ingen dyr er blevet behandlet dårligt i forbindelse med produktionen af det produkt, de køber. 
 • Dig der allerede er begyndt at eksperimenterer med vegansk mad i køkkenet og leder efter andre måder, hvorpå du kan gøre dit liv vegansk.  
 • Dig der er fuldblodsveganer og har gjort det til dine livstil at leve uden produkter, der indeholder dyr. 

Denne tørshampoo har desuden også den fordel, at den ikke gør dit hår tørt, men efterlader det dejligt og blødt. Derved skal du ikke bekymre dig om knækkede hår og lignende, og du vil altid få en dejlig fornemmelse af blødhed, når du kører dine fingre igennem dit hår. Tørshampooen er designet til at kunne bruges af alle hårtyper, og så må du selvfølgelig ikke glemme den friske blomsterduft, som denne tørshampoo kommer med.

TONI&GUY Glamour Sky High Dry Shampoo – volumen i hele håretzz

Denne tørshampoo har både gode anmeldelser og fås til en ganske udmærket pris. Det er en god, basal tørshampoo, som giver dig alt det, du forventer af en tørshampoo. På et splitsekund giver den dit trætte hår volumen helt nede fra rødderne og hele vejen ud til spidserne. 

Den kan bruges når du: 

 • Har været på stranden og dit hår trænger til en opfrisker efter en tur i de kolde bølger. 
 • Hvis du er på festival og ikke har mulighed eller lyst til gå i bad hver dag, men stadig trænger til en opkvikker i urskoven på toppen efter en nat i et fugtigt telt.
 • En travl morgen hvor en fuld hårvask ikke er en mulighed, men hvor du alligevel ønsker at være præsentabel og imponere med din hårpragt. 

Dette er kun nogle få eksempler på situationer, hvor en tørshampoo som denne kan være god at have, men der findes selvfølgelig et utal af andre anvendelsesmuligheder – det er kun dig, der bestemmer, hvor og hvornår du vil bruge din tørshampoo til en hurtig opkvikker.

Antonio Axu Dry Shampoo til brunt og mørkt hår

Denne tørshampoo adskiller sig en smule fra de andre på listen. Den er nemlig designet til at indeholde mørke pigmenter, hvilket gør den ekstra egnet til dig, der har en lækker brun eller mørk hårpragt. De mørke pigmenter er med til give dit mørke eller brune hår ekstra glans i forhold til andre tørshampooer, der ikke indeholder pigment. 

Men derudover er det en tørshampoo som alle andre, der klarer det job, den er sat i verden for at klare. Den kan blandt andet:

 • Give dig ekstra volumen ved at løfte helt nede fra hårrødderne, hvilket får dit hår til at føles næsten vægtløs.
 • Sætte nyt liv i dit hår, når det er blevet livløst.
 • Eliminere de overskydende olier, som sidder i dit hår og din hårbund. 
 • Fjerne urenheder, dårlig lugt og rester af andre hårprodukter. 

Det er en alsidig tørshampoo, du kan have med dig overalt, så du altid kan give dit brune eller mørke hår et stilfuldt look og en lækker glans. 

OGX Biotin Collagen Dry Shampoo med vitaminer til dit hår

tørshampoo
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Denne tørshampoo ligner måske alle andre tørshampooer, men den adskiller sig fra andre ved at indeholde biotin og kollagen. Biotin er et B-vitamin, som er helt essentielt for dit hårs sundhed. Biotin er bl.a. vigtigt fordi, at en mangel på dette vitamin kan føre til for tidligt hårtab, hvilket dog ikke udelukkende skyldes manglen på bition. 

Tørshampooen indeholder også kollagen, hvilket også er en vigtig del af dit hårs sundhed. Kollagen er et protein, som visse undersøgelse blandt andet forbinder med sundere hår. Undersøgelser har vist, at kollagen er med til at mindske hårtab med alderen, og det kan samtidigt være med til at give ekstra hårvækst. 

Denne tørshampoo er altså for dig, der går op i dit hårs sundhed, og gerne vil give det gode vilkår for fortsat vækst. Samtidigt med disse gode egenskaber er det en tørshampoo som alle andre, der renser dit hår for olie og fedt, giver det fylde og volumen, når du ikke har tid til et bad. 

Schwarzkopf Got2b Fresh it Up Texture tørshampoo – ekstra opfriskende for dit hår

Hvis det vigtigste for dig er at have en hårpragt, der altid stråler af friskhed, så er denne tørshampoo det perfekte valg for dig. Den giver dit hår en hurtig og nem opfrisker, der får dit hår fremstå, som var det nyvasket – og så efterlader den endda en skøn duft af blomster. 

Det er ikke alle, der har tid til at tage bad hver morgen, og det er de færreste, der har tid til at tage bad flere gange om dagen. Men selvom du tog et bad i morges og efterlod dit hjem med en flot og skinnede hårpragt, så er det ikke sikkert, at den forbliver frisk og skinnende hele dagen – og det er som sagt de færreste, der har tid til bad nummer to i en travl hverdag.  

Hvis det er en historie, der lyder bekendt, så er en tørshampoo som denne et must-have. Du kan nemlig altid have den med i tasken – klar til at give dit hår en opfrisker, når en lang dag har udmattet dit hår og gjort det glansløst. Det tager kun ganske få minutter, og så er du klar til at fortsætte skinnende og ’nyvasket’.

Batiste Dry Shampoo Rose Gold med duft af vanilje og rose

tørshampoo
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Her er endnu en tørshampoo fra Batiste, der ligesom Batiste Dry Shampoo Original får rigtig gode anmeldelser af folk, der har købt produktet. Tørshampooen kommer med en sød duft af vanilje og rose, hvilket adskiller den fra den forrige Batiste tørshampoo. Det er altså et produkt for dig, der gerne vil have lidt ekstra i forhold til standardudgaven, men stadig ønsker et simpelt produkt, som bare gør det, det er designet til. 

Som andre tørshampooer får den nemt bugt med det fedt og de urenheder, der har samlet sig i dit hår, men med den bonus, at den efterlader håret med en uovertruffen frisk duft af vanilje og rose. Og hvem vil ikke gerne have et hår, der dufter af vanilje og rose? Forestil dig bare hvor dejlig en duft det må være at starte dagen på, hvis du ikke har tid eller mulighed for et bad – både for dig og dine omgivelser. Derudover giver denne tørshampoo en rigtig flot glans og volumen – alt dette på bare ganske få minutter. 

Denne tørshampoo får du også til en meget konkurrencedygtig pris, og det er altså endnu et produkt for dig, som går op i prisen. Den lave pris betyder dog ikke, at du må gå på kompromis med kvaliteten – tag bare et hurtigt kig på anmeldelserne, og så vil du blive overbevist. 

Batiste Dry Shampoo Floral & Fruity Blush med duft af friske blomster

Igen en tørshampoo fra Batiste, der ligesom sine to forgængere scorer topkarakterer i test. Det er et produkt, som virkelig er vellidt af forbrugere, og du kan derfor være sikker på, at du får et produkt, som også vil tilfredsstille dig. Denne Batiste tørshampoo er et dejligt simpelt produkt, som renser dit hår som det skal, men tilføjer en fantastisk duft af friske blomster. 

Denne tørshampoo er derfor for dig, der elsker at være feminin, eller for dig, der bare rigtig godt kan lide duften af friske blomster – og hvem kan ikke det? Det er en tørshampoo, der vil sprede glæde omkring dig med sin dejlige duft, og som vil gøre din dag lidt friskere og lidt mere blomsteragtig. Den kan bruges til alle hårtyper, hvor den altid vil give ekstra volumen og fylde, hvis dit hår er blevet lidt fladt efter lang tid uden et bad. 

Tørshampooen kommer til samme gode pris som de andre Batiste-produkter, og du skal derfor ikke bekymre dig om smerter i pengepungen, hver gang du gerne vil tilføre friskhed til dit hår uden at tage et tidskrævende bad. 

Tørshampoo

Når det kommer til tørshampoo, er det vigtigt at vælge en variant, der passer til din hårfarve. Men udover tørshampoo, kan der også være behov for et andet produkt, der kan hjælpe med at opretholde den ønskede hårfarve. Her kan et produkt som silver shampoo komme ind i billedet.

Silver shampoo er en speciel type shampoo, der er designet til at holde blonde og grå nuancer friske og klare. Denne type shampoo indeholder ofte violette eller blå farvepigmenter, der hjælper med at neutralisere gule eller orange toner i håret.

Selvom silver shampoo primært er kendt for sine fordele for lysere hårfarver, kan den også være gavnlig for personer med mørkere hårfarver, der ønsker at neutralisere varme toner og opnå et køligere udseende.

Så hvis du er på udkig efter en måde at opretholde din hårfarve mellem farvebehandlinger, eller ønsker at opnå en køligere nuance i dit hår, kan en silver shampoo være en god investering.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Trine’s Wardrobe Dry Shampoo med hårpudder

tørshampoo

Her er endnu en tørshampoo, som kan lidt mere end de første tørshampooer på listen. Den er nemlig vegansk, hvilket er din garanti for, at ingen animalske produkter er blevet anvendt i produktionen af dette produkt. Derudover består denne tørshampoo af en spray-on hårpudder, som gør alt det en tørshampoo skal, samtidigt med at den giver dit hår et flot mat look – uden den efterlader nogle af de spor, du ikke ønsker i dit hår.  

Det er en tørshampoo, der passer sig godt til dig, som har en travl hverdag, og har brug for et produkt, der nemt og hurtigt kan opfriske dit hår, når du er på farten. Den passer sig godt til håndtasken, så du altid kan have den med, og så du altid kan genopfriske dit hår, når det trænger til det. Du behøver ikke spraye mere end et par minutter, før dit hår vil have genvundet sin volumen og med det fået en dejlig frisk duft, der vil holde i lang tid.  

Der er en tørshampoo for dig, der gerne vil betale lidt ekstra for at få et produkt, der skiller sig ud fra mængden, men samtidig leverer det, du forventer en tørshampoo bør levere.  

Klorane Dry Shampoo til dig med brunt og ekstra fedtet hår

tørshampoo

Her er endnu en tørshampoo, som er specielt designet til dig, der har brunt eller mørkt hår. Den mørke farve i tørshampooen giver dit hår en helt speciel glans, som ikke kan opnås med andre tørshampooer uden farve.

Men udover at være en tørshampoo til dig med mørkt eller brunt hår, så er det også en tørshampoo, som passer perfekt til dig, der døjer med ekstra fedtet hår. Tørshampooen er nemlig specielt udviklet til at klare fedtet hår og give det et løft og en glans, som hurtigt vil få dig til at glemme alt om fedt i hovedbunden. 

Denne tørshampoo er også unik idet, at den er lavet med nælde. Nælden i produktet er med til at opsuge den ekstra talg, du ikke har brug for. Talg er det, der sørger for, at din hovedbund ikke tørrer ud, og talg er derfor en vigtig del af din hovedbunds beskyttelse. Men for meget talg er netop det, der gør dit hår trist og fedtet, og det er det, nælderne i denne tørshampoo hjælper dig med at få bugt med – uden at din hovedbunds forsvar bliver kompromitteret. 

Saltvandsspray kan være en god tilføjelse til personer med tørt hår. Det kan give håret definition og tekstur uden at tørre det ud. Det reducerer også frizz og skaber et glattere finish. Desuden giver saltvandsspray volumen ved rødderne, samtidig med at der gives en sund glans til håret.

Hvis du gerne vil have en sund hovedbund, men du kæmper med skæl, så findes der massere af muligheder for dig. Det er vigtigt, du vælger den helt rigtige skælshampoo til dig, så du på den måde kan komme problemet til livs bedst muligt. Vi har samlet en guide til de bedste skælshampoo, hvor vi beskriver de forskellige fordele og ulemper, samt hvem de forskellige produkter passer til.

FAQ

🧐 Hvilken er den sundeste tørshampoo?

Tørshampoo er ikke usundt, men hvis du gerne vil finde en model, hvor du ved, at der har været tanke på sundheden, så overvej IDUN Minerals Refreshing Dry Shampoo med Svanemærket. Svanemærket er nemlig din garanti for, at din sundhed har været med i overvejelserne – og det har miljøet også.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🤩 Er tørshampoo godt for håret?

Der er nogle, der oplever problemer i form af øget skæl og en negativ effekt på hovedbunden af tørshampoo. Hvis du oplever det, kan du med fordel overveje at skrue en ned for forbruget. Der er dog ikke nogen grund til at gå i panik – brug blot med måde.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🤔 Hvordan vælger jeg en tørshampoo?

Der findes tørshampooer til forskellige hårtyper. Derfor handler det altså om at finde ud, af hvilken hårtype du har. Når først du har det, kan du kigge på forskellige hjemmesider. Her finder du ofte forskellige filtre, som du kan krydse af i, så de relevante modeller kommer frem.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🤓 Hvad er tørshampoo?

Tørshampoo er en shampoo, som du kan bruge uden at tage et bad eller vaske dit hår. Den sprøjtes ind i håret og fjerner fedt, så håret ser rent og skinnende ud. Det er en fantastisk løsning for dig, der hurtigt får fedtet hår, eller hvis du er på camping.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar