fbpx

Det kan være meget hæmmende at have problemer med nakken – i mange tilfælde leder det til spændingshovedpine eller smerter længere nede i ryggen.

Det kan være svært at bibeholde energi og godt humør i hverdagen med smerter. Det er derfor vigtigt, at du passer på dig selv, hvis du vil være produktiv og have det godt i kroppen.

En god og behagelig måde at komme nakkesmerter til livs på er ved at bruge et massageapparat. Vi har lavet en test-oversigt over de 12 bedste massageapparater på markedet, så du kan finde den model, som passer bedst til dig. Med et godt massageapparat til nakken behøver du ikke længere lide under ubehagelige smerter og ubekvemme følelser i- og omkring nakken. 

Musclepain Massagepistol – effektivt massageapparat til ryg inkl. rejsetaske

Vores anbefaling og bedst til prisen

 • Brugt af danske fysioterapeuter og sports atleter fra det danske
  kvindelandshold i håndbold
 • Køb i dag og modtag om 1-3 hverdage
 • 365 Dages fuld returret
Massagepistol fra Musclepain inkl. rejsetaske
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Egenskaber:

 • Lindrer ømme muskler- og led
 • 10 forskellige hastighedsindstillinger
 • Kvalitetsbatteri med 4-5 timers arbejdstid
 • Skandinavisk design 
 • Velegnet til kraftig brug 
 • 20W støjsvag motor
 • 365 Dages fuld returret

Er du sportsatlet, træner du op til et marathon eller dyrker du fitness på regelmæssig basis? Uanset hvad, bliver kroppen udsat for intensitet ud over det normale, og den får brug for hjælp til at restituere.

Massagepistolen fra MusclePain er velegnet til kraftig brug, men du kan også sagtens bruge den til almindelig lindring og muskelaflapning for behagelighedens skyld. MusclePain har udviklet modellen af solide materialer i et stilrent, skandinavisk design, som ligger godt og naturligt i håndfladen.


Massagepistolen skaber de bedste forudsætninger for velvære og restitution efter din træning, uanset på hvilket niveau, du har bevæget din krop.


De gode egenskaber bliver også fremhævet på Trustpilot, hvor masagepistolen har fået den absolut højeste score fra de begejstrede anmeldere – 5/5 stjerner.

10 indstillinger, lang batteritid og nem at transportere

Det er frustrerende at stå og mangle strøm, når du skal bruge dit træningsgear – enten før eller efter en træningssession. Massagepistolen fra Musclepain har lang batteritid, så du behøver aldrig bekymre dig om strømsvigt. Du får hele 4-5 timers arbejdstid.

Den er også nem at transportere rundt med en vægt på kun 800 gram.

Noget af det helt særlige ved massagepistolen er, at du har mulighed for at indstille apparatet til hele 10 forskellige hastigheder, som bevæger sig mellem 1400-3200 slag i minuttet. På den måde kan du altid regulere på styrken af slagene, som hjælper dig med at fjerne eventuelt ubehag eller smerte.

Du behøver heller ikke tage hensyn til lydgener, når du bruger apparatet på dine ømme muskler og led. Massagepistolen har en 20W støjsvag motor, så du ikke generer hverken din egen høresans, eller dine omgivelser, ved brug. 

Bliver brugt over hele landet

I samarbejde med kompetente fysioterapeuter i Danmark har Musclepain, i modsætning til andre forhandlere på markedet, testet modellen for at opnå de nødvendige CE-certifikater og samtidig kunne garantere høj kvalitet. 

Du kan derfor være sikker på, at massagepistolen fra Musclepain lever op til standard og med stor sandsynlighed møder dine forventninger som bruger. I tilfælde af, at du ikke bliver tilfreds med dit køb, tilbyder Musclepain 365 dages returret. Du får også en garanti på både ødelagte lys, fabrikationsfejl, knapper mm.

Massagepistolen bliver brugt over hele landet af klinikker og til daglige behandlinger af klienter, der dyrker sport på et professionelt niveau. Modellen giver din led og muskler den mest hensigtsmæssige pleje og hjælp efter træning, så din krop ikke tager skade. 

Nordic Wellness Massagepistol PRO Version Massageapparat – stærk massagepistol af professionel kvalitet

Bedst til dig med høje krav

Nordic Wellness Massagepistol PRO Version Massageapparat
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Nordic Wellness Massagepistol PRO Version er det perfekte valg til den forbruger, som ønsker en massagepistol af særdeles høj kvalitet.

Produktet giver dig mange muligheder for anvendelse, da der er flere medfølgende hoveder samt indstillinger. Det betyder, at du nemt vil kunne få masseret de specifikke dele af kroppen, som volder problemer.

Bestiller du modellen hos Nordic Wellness får du flere fordele – blandt andet en forhandler med et godt omdømme plus en hurtig levering.

 • Bestil før kl. 17 og modtag i morgen hos Nordic Wellness
 • Forhandler med 700 anmeldelser på Trustpilot med 4,7 i gennemsnit i bedømmelse
 • Lav vægt

Det skal du vide, før du køber Nordic Wellness Massagepistol PRO Version Massageapparat

Den professionelle slags
Nordic Wellness Massagepistol PRO Version et det bedste valg for den forbruger, som gerne vil have et professionelt massageapparat med mange muligheder for personlig tilpasning.

Høj kvalitet til en høj pris
Prismæssigt ligger modellen i den høje ende i sammenligning med konkurrenterne, så produktet vil være et godt valg til dig, der har et stort budget og ønsker høj kvalitet.

Syv timers batteritid
Nordic Wellness Massagepistol PRO Version kommer med et imponerende indbygget batteri, der leverer op til syv timers arbejdstid – det er rigtig meget sammenlignet med konkurrenterne. Du vil tillige blive belønnet med en høj grad af personlig tilpasning med de seks medfølgende massagehoveder og de 10 forskellige indstillingsmuligheder.

Fordele

 • Kompakt med lav vægt
 • Stilfuldt design
 • Uden ledning
 • Seks massagehoveder

Ulemper

 • I den højere prisklasse

Kosmetikos vurdering

Hos Kosmetiko mener vi, at Nordic Wellness Massagepistol PRO Version er ideel til dig, der leder efter en professionel behandling af kroppen. Derfor har vi også kåret den til ”Bedst til dig med høje krav”.

Vi anbefaler Nordic Wellness Massagepistol PRO Version, fordi den er født med et kompakt og elegant design, der gør det nemt for dig at arbejde med hele kroppen.

Vi er særligt glade for, at den lave vægt på 800 gram bidrager til brugervenligheden, og så er det en klar bonus, at maskinen er ledningsfri. I stedet for kører den på batteri. Batteriet kan holde i op til syv timer. Det er meget i forhold til flere af konkurrenterne.

Det skal fremhæves, at der medfølger hele seks massagehoveder plus ti forskellige massage-indstillinger, så alsidigheden er høj. Indstillingerne giver dig en perfekt tilpasset behandling.

Det er dog værd at nævne, at du ikke finder Nordic Wellness Massagepistol PRO Version i den lave ende af prisskalaen, for alle de mange plusser er lig med en højere pris.

Specifikationer

 • Type: Massagepistol
 • Mærke: Nordic Wellness
 • Antal indstillinger: 10
 • Batteritid: Op til syv timer
 • Motor: 20 w
 • Vægt: 800 gram

Flowlife Flowgun Go! massagepistol – godt massageapparat til skulder og ben

Testvinder hos Inspekto.se

 • 100 dages tilfredshedsgaranti
 • 2 års produktsgaranti
 • Skandinavisk design
Flowlife Flowgun Go! massagepistol

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Introduktion

Flowlife Flowgun Go! er en overkommelig massagepistol, der gavner din krop udefra og ind. Den stimulerer dit bindevæv og øger blodcirkulationen, så din krop kan hele sig selv og får frigivet trigger-punkter.

Der er tale om en let og diskret massagepistol, som kan give en effektiv massage. Batterilevetiden er en smule kort, men til gengæld kan du variere din oplevelse fra gang til gang. Det er én af grundende til, at Flowlife Flowgun Go! får en gennemsnitlig vurdering på 4,9 ud af 5 stjerner på Google Shopping. Det er en score næsten så tæt på toppen, som den næsten kan komme.

Om Flowlife Flowgun Go!

Flowlife Flowgun Go! kan komme op på 2800 slag i minuttet. Det giver dig en kraftig massage, som både kan lindre og afslappe musklerne. Med til massagepistolen får du 6 forskellige hoveder, så du let kan udskifte alt efter behov. Du får også en smart taske, så du let kan opbevare alting på samme sted. 

Der er 5 forskellige vibrationsniveauer i den lille og lette Flowlife Flowgun Go!, og med de 6 udskiftelige hoveder kan du variere din massage efter behov. Massagepistolen har et ergonomisk design, så den er rar at holde ved, og med den lette vægt giver den ikke trætte håndled.

Flowlife Flowgun Go! har en opladetid på 3 timer, og du kan bruge den i mellem 7 og 8 timer. Med et lydniveau på 50-60 dB har den et lavt støjniveau.

Flowlife Flowgun Go! vs. markedet

Med køb af Flowlife Flowgun Go! har du 100 dages tilfredshedsgaranti og 2 års garanti. Skulle der ske en skade, kan du få den fikset hos Flows eget værksted Flowfix, så du er altid dækket ind. Firmaet sørger også for, at du kan sende din masssagepistol tilbage, når den går i stykker, så den bliver genanvendt på en bæredygtig måde.

Flowlife Flowgun Go! er en praktisk massagepistol, som forbrugerne er meget tilfredse med. Den er kompakt og kommer i en smart taske. Det gør det nemt for dig at tage massagepistolen med på rejser eller ture. Du skal ikke bekymre dig om, at nogle dele bliver væk, når de har deres specifikke plads i kufferten.

Fordele

 • Lille og let massagepistol
 • Maximum på 2800 slag i minuttet
 • 5 vibrationsniveauer og 6 udskiftelige hoveder
 • Ergonomisk design

Specifikationer

 • 6 massagehoveder
 • 100 dages tilfredshedsgaranti
 • 2 års garanti
 • Vægt: 903 gram

Ulemper

 • En smule kort batterilevetid

Flowlife Flowgun Pocket massagepistol – Bedste lille massagepistol

 • Kraftfuld med 3200 slag/min
 • 100 dages tilfredshedsgaranti
 • Med taske
Flowlife Flowgun Pocket massagepistol

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Introduktion

Flowlife Flowgun Pocket er en massagepistol, der, uden for meget støj, kan give dig en god, dybdeborende massage. Apparatet er lille og let af håndtere, så den er lige til at tage med. Med en lang batterilevetid har du masser af mulighed for at komme helt til bunds i knuder og spændinger.

På Google Shopping har Flowlife Flowgun Pocket fået 4,9 ud af 5 stjerner. Det er en utrolig flot karakter lige under toppen, og den flotte bedømmelse understreger, at Flowlife Flowgun Pocket er alle pengene værd.

Massagepistolen er en premium massagepistol, der kommer i et dejligt kompakt format, så den ikke fylder for meget. Den er enkel og lille, men kan stadig slå med 3200 slag i minuttet.

Om Flowlife Flowgun Pocket

Tag Flowlife Flowgun Pocket med på farten, eller hav den liggende derhjemme, så du kan slappe af efter en hård arbejdsdag eller fysisk træning. Massagepistolen kan bruges af dig, der generelt har ømme muskler, og dig, der har et hårdt og fysisk krævende arbejde.

Flowlife Flowgun Pocket kan bruges over hele kroppen og hjælpe med at løsne spændinger og ømme muskler. Det ergonomiske design gør den rar at håndtere, og i det kompakte format er den nem at transportere. 

Med 500 gram er det en let massagepistol. Batterilevetiden er på 2 til 4 timer, hvilket giver dig rigeligt med tid til at få en dybdegående massage. For en fuld opladning tager det ca. 4 timer.

Maskinen er skabt til at løsne dine spændinger og behandle trigger-punkter. Med et lydniveau på 60-62 dB skal du heller ikke bekymre dig om støj, når du bruger Flowlife Flowgun Pocket.

Flowlife Flowgun Pocket vs. markedet

Flowlife Flowgun Pocket er beregnet til kraftigt at massere dine muskler, men den er også designet til ikke at optage plads og at være nem at gemme væk. Du kan tage den med i din kuffert, når du skal ud at rejse eller have den med på arbejdet, hvis du oplever ømme muskler efter urolig søvn.

Selvom Flowlife Flowgun Pocket ikke har lige så mange programmer som andre massagepistoler, så er den lette maskine bygget til at hjælpe dig med de gener og forstyrrelser, du går med i kroppen til hverdag. Den er kraftig og effektiv og kan tjene dig godt i lang tid frem.

Fordele

 • Ikke for støjende
 • Meget lille og nem at håndtere
 • Lang batterilevetid
 • 3200 slag per minut

Specifikationer

 • 3 massagehoveder
 • 100 dages tilfredshedsgaranti
 • 2 års garanti
 • Vægt: 500 gram

Ulemper

 • Færre programmer end andre modeller

Innoliving – godt nakkemassageapparat til under 750 kr.

 • Med 6 hastigheder
Innoliving Massagepistol

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Egenskaber

 • 6 justerbare hastigheder
 • 4 mundstykker
 • Op til 5 timers batteritid
 • Ergonomisk håndtag
 • Brugervenligt design

Om Innoliving massagepistol

En massagepistol er efterhånden blevet et uundværligt apparat for mange sportsfolk og fysioterapeuter. Med modellen fra Innoliving får du et effektivt og håndterbart design til en god pris. 

Innolivings massage gun er hensigtsmæssig for din krop. Ved at placere hovedet på en øm muskel, går den ind og lindrer og forbedrer blodcirkulationen. Du kan justere hastigheden til et af 6 trin, alt efter hvor blid eller dyb du ønsker massagen. 

For dig, der træner, er massagepistolen et must til at aktivere musklerne inden træning og optimere restitutionen efter. Hvis du har muskelsmerter eller -stivhed, kan du opnå god effekt med modellen her. Lad massagepistolen virke i mellem et halvt og tre minutter pr. muskel.  

Der medfølger 4 mundstykker ved køb af modellen fra Innoliving. Dem kan du skifte imellem, alt efter hvor på kroppen du vil rette massagen. Der er et massagehoved til større muskelgrupper og et til nakken, ryggen og akilles. Det tredje hoved er designet til at afstresse musklerne, mens det fjerde giver dybdegående og præcis massage. 

Innolivings massage gun har et komfortabelt håndtag i nano silicone gel og er skabt i stærkt og stift ABS-materiale, som gør den nem at håndtere. Apparatet har en batteritid på mellem 3 og 5 timer, og opladningstiden er på 2 til 3 timer. På den vis er modellen også konkurrencedygtig. 

Innoliving massagepistol vs. markedet

Ikke mange massageapparater på markedet gør det muligt at massere hele kroppen uden andres hjælp. Med Innolivings massage gun er du dog godt dækket ind. 

Massagepistolen giver varierede muligheder for massage med sine 6 justerbare hastigheder og 4 udskiftelige mundstykker. I sin prisklasse er den blandt de mest ergonomiske og funktionelle massagepistoler – og prisen er lavt sat! 

Læs også om emnet massagepistol på Netfysioterapi.dk

TITAN Theragun Massager Elite Black – Professionel massagepistol til ”Slagterapi”

 • Inklusiv etui
 • Kan tilkobles din smartphone for øvelser

Egenskaber 

 • Professionelt apparat
 • Kompatibel med app
 • Ekstra, kraftfuld motor
 • QuietForce Technology
 • Godt greb 
 • Eksklusivt valg 

Om TITAN Theragun Massager Elite Black

Når du ofte har brug for dybdegående behandlinger, skal du vælge en massagepistol, der er i stand til at udføreperkussionsterapi (bedre kendt som ”slagterapi”). Det kræver en specialproduceret model, da terapiformen er mere omfattende sammenholdt med klassisk velværemassage. 

TITAN Theragun Massager Elite er designet til, at du kan spare på kontoen for behandlinger hos en massør eller fysioterapeut. Med den smarte og innovative massagepistol kan du behandle lår, baller, lægge, arme og skuldre med samme udbytte, som hvis du opsøgte professionel hjælp hos en fagperson. 

I massagepistolen sidder én af de mest kraftfulde motorer, der sikrer, at selv det dybe væv får den ønskede påvirkning fra dine behandlinger. 

TITAN Theragun Massager Elite Black vs. markedet

Det er særligt designet og udformningen af massagepistolen, der får den til umiddelbart at skille sig ud fra andre kvalitetsmodeller indenfor kategorien. 

Det har stor betydning for dine behandlinger, at du kan opnå et fast og godt greb om dit apparat, når du giver dig selv slagterapi. 

Beurer MG17 Mini spa massage – Perfekt til massage i badet

 • Massage og eksfoliering i ét produkt
 • 3 års garanti
Beurer MG17 Mini spa massage – Perfekt til massage i badet

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Egenskaber:

 • Massage- og eksfoliering 
 • Kan bruges i badet – vandtæt
 • Vibrationsmassage
 • Tosidet eksfolieringspåsættelse
 • Ergonomisk greb 
 • Massage af ben, arme, skuldre, nakke og lænd
 • Batteridreven 
 • 3 års garanti 

Dette lille massageapparat er oplagt til brug i badet, fordi det er vandafvisende. Det har en mindre størrelse og kan både bruges til at massere ømme områder såvel som eksfoliering af huden. 

Det er en vibrationsmassage som udføres gennem dette apparat, hvilket giver en god og behagelig oplevelse. Vibrationerne er med til at sætte gang i blodomløbet, så du får en gennemført og fuldendt massage. Det øgede blodomløb hjælper dine stive muskler med at slappe af, så den ømhed du føler i det givne område mindskes eller forsvinder. Det er en meget effektiv massage, som kan hjælpe dig af med smerter og ubehag i kroppen. 

Eksfoliering af huden 

En af de helt store fordele ved dette massageapparat er, at det også kan bruges til eksfoliering af huden. Det betyder, at du ikke kun kan bruge det til en effektiv massage ad de indvendige muskler med også en optimering af huden. Det er vigtigt, at eksfoliere huden engang i mellem, hvis du vil holde den frisk og blød. Der kommer hele tiden nye hudceller, hvilket betyder, at der ofte sidder et lag af døde hudceller oven på. Disse kan fjernes ved at lave en eksfoliering af huden med massageapparatet fra Beurer. 

Der følger en tosidet eksfolieringspåsættelse med til massagemodellen. Den ene side har en mere grov flade, som består af et loofah materiale, mens den anden side er en smule finere og består af et blødt bomuldsmateriale. Du kan skifte siderne ud, som det passer dig, så du altid får den rette mængde af grovhed. Skal du for eksempel eksfoliere et område med meget hård hud, er det oplagt med den grove loofah side, mens den fine side fungerer bedre i områder med blød hud. 

Når du bruger apparatet til en eksfoliering er det særligt smart, at det kan medbringes i badet. Det er helt vandtæt og kan derfor sagtens tåle at være i vand. Når du eksfolierer i badet er det let at skylle dig undervejs, så der ikke sidder nogle døde hudceller tilbage. Det er derfor en smart og effektiv måde at friske huden op, samtidig med at du kan nyde det varme vand. 

Massage af hele kroppen 

Selvom mange mindre massageapparater hovedsageligt anvendes til nakke- og skuldreområdet, kan denne lille model bruges til hele kroppen. Den har et godt ergonomisk greb, så du let selv kan styre den rundt uden behov for hjælp af en anden person. Den er særlig effektiv, når du skal massere områder omkring ben, arme, skuldre, lænd og nakke. 

Ud over det, er den batteridreven. Der følger batterier med, når du køber den, og de er lette at udskifte, når du har brugt de første op. Med batterier slipper du for at bøvle med ledning og kan tage apparatet med dig lige meget, hvor du er i hjemmet. 

Nordic Wellness Massagepistol POWER Version Massageapparat – anvendes også af professionelle

Bedste stillegående valg

Nordic Wellness Massagepistol POWER Version Massageapparat
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Nordic Wellness Massagepistol POWER Version er det oplagte valg til dig, der ønsker et stærkt massageapparat fra et anerkendt mærke.

Kvaliteten er valideret af de professionelle og eksperterne, da produktet bliver anvendt på Rigshospitalets neuro-afdeling.

Du vil også få en meget kraftig model, der kan give din krop en fantastisk alsidig massage. Den vil kunne gøre en stor forskel for en krop, der er plaget af ubehag eller smerter.

 • Den kraftigste massagepistol
 • Bestil før kl. 17 og modtag i morgen hos Nordic Wellness
 • Anvendes af neuro-afdelingen på Rigshospitalet

Det skal du vide, før du køber Nordic Wellness Massagepistol POWER Version Massageapparat

Bliver brugt på Rigshospitalet
Nordic Wellness Massagepistol POWER Version er et godt valg for den forbruger, som ønsker en professionel model. Kvaliteten bekræftes deslige af eksperterne, da den bliver anvendt på Rigshospitalets neuro-afdeling.

Til dig med det mellemstore budget
Prismæssigt ligger modellen i den dyrere ende af midten i sammenligning med konkurrenterne. Produktet er derfor et passende valg til dig, som har overskud på budgetkontoen, men som ikke ønsker at betale for en premium-enhed.

Mulighed for personlig tilpasning samt kraftfuld motor
Nordic Wellness Massagepistol POWER Version imponerer med de mange muligheder for personlig tilpasning, da der medfølger seks massagehoveder samt 30 forskellige indstillinger for massage. Det er rigtig meget og gør det nemt at fokusere på specifikke områder af kroppen. Læg også mærke til den meget kraftfulde motor på 60 w, som giver masser af kraft.

Fordele

 • Med touchskærm
 • Stillegående
 • Seks massagehoveder inkluderet
 • Ledningsfri og let at håndtere

Ulemper

 • Tungere end konkurrenterne

Kosmetikos vurdering

Hos Kosmetiko vurderer vi, Nordic Wellness Massagepistol POWER Version er perfekt til dig, som ønsker en professionel behandling af kroppen, der ikke larmer så meget. Derfor har vi kåret den til ”Bedste stillegående valg” – ideel til dig, der trænger til en dejlig rolig wellness-stund.

Vi anbefaler blandt andet Nordic Wellness Massagepistol POWER Version, fordi enheden er født med en indbygget touchskærm, der gør brugervenligheden bedre og øger overskueligheden.

Vi er særligt glade for, at der medfølger seks massagehoveder i pakken, for så kan du opleve en alsidig behandling af kroppen, der er nem at tilpasse til dine behov.

Vi vil også fremhæve, at apparatet kører på batteri og dermed er ledningsfri. Det betyder for dig, at du slipper for irriterende ledninger og for at skulle finde en ledig stikkontakt.

Maskinen er meget nem at håndtere, men det er dog værd kort at nævne, at i forhold til flere af konkurrenterne ligger den i den tunge ende.

Specifikationer

 • Type: Massagepistol
 • Mærke: Nordic Wellness
 • Antal indstillinger: 30
 • Motor: 60 w
 • Vægt: 1300 gram

Beurer MG55 massageapparat til effektiv punktmassage

 • Med varmefunktion
Beurer MG55 massageapparat til effektiv punktmassage

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Egenskaber:

 • Dybdegående punktmassage 
 • Ergonomisk skaft
 • Varmefunktion 
 • Justerbar hastighed 
 • 2 massageprogrammer
 • 3 forskellige massagehoveder
 • 3 års garanti

Dette lille massageapparat er perfekt, hvis du har nogle særlige ømme områder omkring nakken. Det er nemlig meget effektivt, når det kommer til punktmassage. Det betyder, at du let kan få en dybdegående og målrettet massage i netop de områder, hvor du føler smerte eller stivhed. Du kan derfor bruge apparatet meget målbart og få ram på de ømme områder før, smerten vokser og spreder sig eller blot bliver forværret i det givne område. Det er en meget effektiv løsning, hvis du døjer med nakkesmerter. 

Apparatet bruger trommemassage, hvilket er egnet til at løsne stive og ømme muskler op. Du kan selv justere hastigheden på din trommemassage, så intensiteten passer til dine behov, og du selv kan bestemme, hvor meget kraft der skal bruges til at løsne de stive muskler op. Trommemassage passer perfekt til en målrettet massage med formål at løsne stive muskler op. Dette skyldes at den med sin kontinuerlige trommen øger blodcirkulationen, som er med til at sørge for, at dine muskler løsnes og slapper af. 

Smarte funktioner 

En af de helt store fordele ved dette massageapparat er, at den har en lang række af smarte funktioner. Her finder du blandt andet, at du kan justere hastigheden, så den passer til dit behov. Du kan altid skrue op og ned på hastigheden og på den måde føle dig frem til, hvad der fungerer bedst for dig. Hastigheden reguleres efter forskellige trin, så du kan skrue op fra et trin, hvis du ønsker en højere hastighed og ned, hvis hastigheden skal være lavere. 

Ud over den justerbare hastighed, findes der også to indbyggede massageprogrammer, som du kan vælge. De er udviklede til at give dig en effektiv punktmassage, så du kan få mest muligt ud af oplevelsen. Du kan frit skifte mellem de to, så du kan finde den bedste løsning til dig. 

Apparatet har også en infrarød varmefunktion, som sætter godt gang i blodomløbet. Med denne funktion øges din blodcirkulation, hvilket er en fordel, fordi det kan hjælpe dine stressede og stive muskler med at slappe mere af. Du kan aktivere varmefunktionen med ét enkelt tryk og vælge den fra igen, hvis du ikke ønsker at have den tændt, når du bruger massageapparatet. 

Forskellige massagehoveder

Det er ikke kun hastighed og massageprogrammer, som kan udskiftes efter behov på dette massageapparat. Der følger 3 forskellige massagehoveder med, så du kan udskifte alt efter, hvilken der føles bedst for dig. 

Det ene massagehoved har en nubret overflade, som er oplagt at bruge, hvis du ønsker en lidt hårdere massage. Det andet massagehoved har en kugleformet flade, som fungerer bedst til en normal massage, mens det tredje massagehoved har en spids flade, som er meget effektivt, hvis du skal ramme ét bestemt punkt mere præcist. 

Et ergonomisk håndtag 

Det kan sommetider virke uoverskueligt og bøvlet at skulle give sig selv en nakkemassage uden hjælp fra øvrige personer. Det er ikke et problem med dette massageapparat fra Beurer. Her er skaftet særligt udviklet med fokus på ergonomien, så det er let at holde og styre, når du skal give dig selv en nakkemassage. Du kan derfor let give dig selv en massage, når du holder på det skridsikre skaft, som har en god tyngde, der gør det lettere selv at styre apparatet. 

Beurer MG100 massageapparat – let håndholdt massage

 • Med varmefunktion
Beurer MG100 massageapparat – let håndholdt massage

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Egenskaber

 • Dybdegående trommemassage 
 • Flot design med sandblæst aluminium 
 • 4 massageprogrammer
 • Justerbar hastighed
 • Infrarød varmefunktion 
 • 2 massagehoveder og 3 massagepåsættelser
 • 3 års garanti 

Dette massageapparat fra Beurer har et særligt smukt finish og design med sandblæst aluminium. Apparatet giver en dybdegående trommemassage, som er effektivt, når det handler om at ramme specifikke ømme punkter. Du kan selv bestemme, hvor hård trommemassagen skal være ved at justere på styrken, så du finder et niveau, som er behageligt for dig. Fordelen ved en trommemassage er, at det giver en meget målrettet massage, som kan løsne dine stive muskler op. Det skyldes blandt andet at dit blodomløb forøges, hvilket er en med til at få musklerne til at slappe af.  

4 forskellige massageprogrammer 

En af de smarteste funktioner ved dette massageapparat fra Beurer er, at der følger 4 forprogrammerede massageprogrammer med. De er udviklet til at give en effektiv og brugbar massage, som kan løsne dine stive muskler op og fri dig fra smerte og ubehag i nakken. Du kan frit vælge blandt de 4 programmer og prøve dem af, så du kan finde den variant, som føles bedst for dig. 

Desuden er der også 5 forskellige hastighedsniveauer, som du trinvist kan styre. Her kan du selv bestemme om styrken og hastigheden skal være højere eller lavere. På den måde kan du tilpasse hele massagen, så den passer perfekt til dig og opfylder netop dine behov. 

Når du har fundet det rette massageprogram og hastighed dertil, kan du vælge at tilføje varmefunktionen. Det er endnu en smart tilføjelse, som kan være med til at gøre din massage mere effektiv. Varmen hjælper blandt andet til at øge blodcirkulationen, så du får en mere gennemført og dybdegående massage, der løsner alle de stive muskler i det givne område. 

Brug den på dig selv og din partner

Dette massageapparat har et særligt ergonomisk udviklet skaft, som du let kan bruge på dig selv og din partner. Der er et greb på bagsiden af massagehovedet, hvilket gør det muligt for dig at holde på det med begge hænder. Det er for eksempel ideelt, hvis du skal give din partner en god og gennemgående massage. Ud over det, har skaftet en god tyngde, som gør det let at give dig selv en fantastisk massage i nakken eller på ryggen, uden at du skal lægge en masse kræfter i at presse apparatet mod dig selv. Du behøver derfor ikke hjælp fra en anden person, når du skal bruge massageapparatet på dig selv. Det gør det let for dig at komme af med nakkesmerter og stive muskler uden, at du skal vente på at kunne få hjælp og afhænger af en anden person. 

Skift massagehovedet ud 

En meget stor fordel ved denne model er, at der følger 2 forskellige massagehoveder med, som du frit kan udskifte efter behov. Derudover er der også 3 ekstra påsættelser, som du kan tilføje til massagehovederne. Det gør det let for dig at justere formen og massagen, så den passer godt til dig og hjælper på den måde, du ønsker. Det er er derfor et massageapparat, som er meget let at personliggøre og tilpasse, så du kan få den bedst mulige hjælp til ar løsne dine stive og stressede muskler.

Homedics nakkemassageapparat – shiatsu massageapparat med varmefunktion

 • Ergonomisk design

Egenskaber:

 • Omsvøb af nakke og skuldre 
 • vibrationsmassage
 • Integrerede håndtag og nem betjening
 • 2 indstillinger for varmefunktion 
 • 2 indstillinger for hastighed
 • Batteridreven 

Dette massageapparat fra Homedics har samme form som det førnævnte fra samme brand. Det er designet, så det omsvøber både dine skuldre og nakke. På den måde kan du få en gennemført massage af hele nakkeområdet. 

Apparatet giver en vibrationsmassage, som er oplagt, når du vil massere dine ømme muskler. Det er en fordel, hvis du skal massere et større område og ikke fokuserer på ét specifikt sted. Du kan derfor få en behagelig og dejlig massage, som også hjælper dig af med ømheden og stivheden i musklerne. Det er en rigtig god måde at spænde af på og koble af efter en lang dag på arbejdet. 

Nem betjening 

En af de helt store fordele ved dette massageapparat er, at det er meget nemt at betjene og bruge uden hjælp fra andre. Modsat tidligere nævnte apparater, kan dette lægges rundt om nakke og skuldre uden, at du behøver holde fast i det. Det kan altså omsvøbe dit nakkeområde uden anden hjælp til at blive liggende. 

Der følger to integrerede håndtag med, som du kan bruge til at styre apparatet rundt omkring skuldrene, hvis du ønsker det. De er designet, så du let kan få fat i dem uden at skulle strække armene hen over hovedet eller bag nakken. Håndtagene hænger ned over dit bryst, så du uden problemer kan tage fat i dem med hænderne. De er særligt smarte, hvis du gerne vil styre massagen lidt selv, så der er nogle områder, der får mere opmærksomhed eller, hvis du vil sørge for at massagen bliver godt fordelt over hele området.  Du kan derfor bruge dem til at personliggøre massagen, så den opfylder netop de behov, du har. 

Indstil selv varme og styrke

Der er flere smarte funktioner, som du kan benytte dig af, når du bruger dette massageapparat. Der er blandt andet en varmefunktion, som er med til at hjælpe dit blodomløb i gang. Det er særligt effektivt, hvis du har ømme og stive muskler. Når blodomløbet kommer godt i gang, er det med til at sørge for at lindre stivheden i dine muskler, så de bliver mere afslappende. 

Varmefunktionen har 2 forskellige indstillinger, så du selv kan styre, hvor varmt det skal føles. Her kan du prøve dig lidt frem og finde frem til den mest behagelige indstilling for dig. Det kan også afhænge af, hvor ømme dine muskler er. Er de særligt stive, kan der være du skal have en højere varmeindstilling, mens den kan være lavere, hvis massagen udelukkende bruges til komfort. 

Ud over varmefunktionen, kan du også selv indstille hastigheden af massagevibrationerne. Der findes 2 forskellige hastigheder, som du kan tilpasse alt efter dine behov. Her handler det igen om dine personlige præferencer, samt ømheden af dine muskler og deres situation. Det er blot at afprøve de forskellige indstillinger, så du kan vurdere, hvilken der føles bedst og mest effektiv i øjeblikket. 

Massage lige meget hvor du er 

Når du skal have massage, er det vigtigt, at du sidder behageligt i omgivelser, hvor du kan slappe af. Derfor er det en stor fordel, at denne massagemodel kører på batterier. Med batterier er du aldrig begrænset af en ledning, som skal være tilsluttet en stikkontakt. Du kan derfor let tage apparatet med dig, hvor end du har lyst. Det gør det let for dig at finde en behagelig siddeposition og et område, hvor du føler, at der er mulighed for at koble helt af. 

Det kan for eksempel være en fordel om sommeren, hvor du måske vil nyde solen ude i haven, mens du får en god omgang massage. Det kan også være, at du vil bruge apparatet inde i din seng, hvor du kan føle dig tryg og godt tilpas. Der er mange muligheder, og du kan altid tage massageapparatet med dig, hvad end det skal med på en ferie eller, du skal bruge det i hjemmet. 

Homedics NMS-620H massageapparat – luksus skulder og nakke massage

 • Håndfrit apparat

Egenskaber

 • Omsvøb af nakke og skuldre
 • Varmefunktion 
 • Justerbar hastighed
 • Skifte af retning 
 • Integreret håndtag 
 • Kører på strøm 
 • Automatisk afslutning 

Dette er et lidt anderledes massageapparat i forhold til de tidligere præsenterede. Det er et massageapparat, som omsvøber din nakke, skuldre og hals, så du kan lægge den deromme uden at skulle holde fast i den. Der er to integrerede håndtag, som du kan bruge til at rykke rundt på den, så du kan tilpasse massagen til de områder, hvor behovet er størst. Håndtagene går ned over skuldrene og hen over brystet, så du let kan få fat i dem med hænderne. 

Det er et meget effektivt massageapparat, som kan ramme alle de ømme områder omring nakke og skuldre. Du kan derfor bruge det, hvis du har stive og ømme muskler, som skal løsnes op i. På den måde kan du blive fri for svære smerter, som med tiden kan bevæge sig til større områder. 

Funktioner til en bedre massage 

Med dette massageapparat kan du let styre massagen, så den er tilpasset dine behov og ønsker. Der er flere funktioner, som du kan tilpasse og personliggøre, så de passer til dig. 

Der er blandt andet en varmefunktion, som er med til at øge din blodcirkulation. Med en øget blodcirkulation, får du en effektiv behandling af stive muskler. Det er nemlig med til at få dine muskler til at blive mere afslappede. Uden stivheden i musklerne vil der også forvinde en hel del ømhed, så du ikke længere skal blive påvirket af nakkesmerter. 

Derudover er der 3 forskellige hastigheder, som du kan skifte i mellem. Du kan for eksempel vælge en lidt højere hastighed, hvis dine muskler er meget ømme. Det kan dog også gå up på præference, nogle foretrækker en lidt hårdere massage, mens andre er mere til en mild udgave. 

Når du har fundet den rigtige hårdhed og hastighed, kan apparatet også skifte retning. Det giver en fuldendt massage, hvor der bliver taget hånd om hele nakke- og skulderområdet. Det er en fordel, hvis du har en generel ømhed og ikke har behov for at fokusere på ét bestemt område. Dette adskiller sig en smule fra de tidligere beskrevne modeller, som var stærke i punktmassering, hvor fokusset var på et specifikt område. Her er det op til dig at vurdere, hvad du har mest behov for, og hvilken funktion der ville passe bedst til dig.

Automatisk afslutning

Dette massageapparat kører på strøm, som skal tilsluttes gennem et strømstik. Der følger en adapter med, så du altid kan bruge det, lige meget hvor i verden du befinder dig. Det er dog vigtigt, at du ikke bruger apparatet i mere end 15 minutter ad gangen. Dette er det, som sundhedsmæssigt anbefales i forhold til produktet, og derfor er der også en automatisk afslutning efter 15 minutter per gang. Med en automatisk afslutning kan du være sikker på, at du ikke kommer til at køre over tid. Tiden kan hurtigt løbe fra dig, hvis du har det godt og får en afslappende massage, og derfor er det en stor fordel, at du ikke selv skal holde styr på, hvor længe apparatet har været i gang. Du kan blot læne dig tilbage og nyde massagen uden, at du skal holde øje med tiden og stresse over det. 

Læs også om massagepistol mod ømme muskler på Netfysioterapi.dk

Overvej en massageolie til din massage

 

FAQ

🤩 Hvilke massageapparater er de bedste?

Der findes mange forskellige massageapparater. Hvilket apparat, der er det bedste for dig, kommer an på dine behov og hvor mange penge, du vil bruge på det. Vi anbefaler Massagepistolen fra Musclepain, men alle de massageapparater vi har samlet her, er nogle af de bedste på markedet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🤓 Hvad bør jeg se efter, når jeg køber et massageapparat?

Når du køber et massageapparat, bør du se efter de egenskaber, der er vigtige for dig. Nogle apparater er mere kraftige end andre, nogle har mange forskellige indstillinger, nogle er mindre og lette at transportere osv. Massageapparater findes i forskellige prisniveauer, hvilket du også kan overveje.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🤔 Hjælper massagepistoler på appelsinhud?

Der findes mange måder at behandle appelsinhud. En af dem er ved at massere huden med let tryk. Det hjælper med at dræne overskydende væske og derved mindsker det fremkomsten af cellulite – eller appelsinhud. Her kan det være gavnligt at bruge en massagepistol.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

🧐 Er vibrerende massageapparater sikre?

Som udgangspunkt er vibrerende massageapparater sikre at bruge. Det er forudsat af, at vibrationen ikke er for voldsom og, at apparatet ikke bruges for meget. Det anbefales, at du bruger vibrerende massageapparater op til 15-30 minutter ad gangen 3-4 gange om ugen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Google Shopping er Googles egen side, hvor du kan sammenligne priser på en lang række produkter og læse anmeldelser fra andre forbrugere.

På Google Shopping kan du bl.a. finde Flowlife Flowgun Go! og Flowgun Flowlife Pocket.
Du kan se anmeldelserne Flowlife Flowgun Go! her

Du kan se anmeldelserne Flowlife Flowgun Pocket her

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

BACKCARE’S PREMIUM 3.0 – Brugervenlig og kraftfuld massagepistol

 • 6 forskellige massagehoveder
 • Oplader inkluderet
 • 100 dages returret
BACKCARES PREMIUM 3.0

Egenskaber 

 • Fungerer i lang tid på en opladning
 • Udstyret med 6 massagehoveder
 • Leveres med stilfuld rejsetaske 
 • Designet med en af de kraftigste motorer på markedet
 • Let at anvende 
 • Støjsvag 

Om BACKCARE’S PREMIUM 3.0

Hører du til den voksende gruppe af danskere, der nyder selv at kunne gennemføre den komplette massage derhjemme? BACKCARE’S PREMIUM er det helt rette valg for dig, der løber, cykler, styrketræner eller på anden vis er fysisk aktiv flere gange om ugen. 

Hvor du bruger din massagepistol, er helt op til dig. Du kan uden problemer sidde sammen med familien i stuen og give dig selv behandling, uden det er til gene for de øvrige medlemmer i husstanden. 

BACKCARE’S PREMIUM har fordelene ved både at have en kraftfuld og samtidig støjsvag motor.

Du behøver ikke være bekendt med brugen af massageapparater for at få maksimalt udbytte af premium modellen. Der følger en hjælpsom brugermanual med, så du kan komme godt i gang med at øge blodgennemstrømningen og løsne muskelinfiltrationer, så snart du modtager dit wellness- og behandlingsprodukt. 

BACKCARE’S PREMIUM 3.0 vs. markedet

Der er ét centralt punkt, hvor den professionelle massagepistol skiller sig ud fra konkurrenterne på markedet. Massageapparatet har 6 massagehoveder, der giver den mest intensive og tilfredsstillende behandling gang på én gang.  

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar