fbpx

Det kan være meget hæmmende at have problemer med nakken – i mange tilfælde leder det til spændingshovedpine eller smerter længere nede i ryggen.

Det kan være svært at bibeholde energi og godt humør i hverdagen med smerter. Det er derfor vigtigt, at du passer på dig selv, hvis du vil være produktiv og have det godt i kroppen.

En god og behagelig måde at komme nakkesmerter til livs på er ved at bruge et massageapparat. Vi har lavet en test-oversigt over de 5 bedste massageapparater på markedet, så du kan finde den model, som passer bedst til dig. Med et godt massageapparat til nakken behøver du ikke længere lide under ubehagelige smerter og ubekvemme følelser i- og omkring nakken. 

Massagepistol fra Musclepain inkl. rejsetaske – 10 hastighedsindstillinger og velegnet til kraftig brug

2021-01-14 14_43_14-Window

Egenskaber:

 • Lindrer ømme muskler- og led
 • 10 forskellige hastighedsindstillinger
 • Kvalitetsbatteri med 4-5 timers arbejdstid
 • Skandinavisk design 
 • Velegnet til kraftig brug 
 • 20W støjsvag motor
 • 365 Dages fuld returret

Er du sportsatlet, træner du op til et marathon eller dyrker du fitness på regelmæssig basis? Uanset hvad, bliver kroppen udsat for intensitet ud over det normale, og den får brug for hjælp til at restituere.

Massagepistolen fra MusclePain er velegnet til kraftig brug, men du kan også sagtens bruge den til almindelig lindring og muskelaflapning for behagelighedens skyld. MusclePain har udviklet modellen af solide materialer i et stilrent, skandinavisk design, som ligger godt og naturligt i håndfladen.


Massagepistolen skaber de bedste forudsætninger for velvære og restitution efter din træning, uanset på hvilket niveau, du har bevæget din krop.


De gode egenskaber bliver også fremhævet på Trustpilot, hvor masagepistolen har fået den absolut højeste score fra de begejstrede anmeldere – 5/5 stjerner.

10 indstillinger, lang batteritid og nem at transportere

Det er frustrerende at stå og mangle strøm, når du skal bruge dit træningsgear – enten før eller efter en træningssession. Massagepistolen fra Musclepain har lang batteritid, så du behøver aldrig bekymre dig om strømsvigt. Du får hele 4-5 timers arbejdstid.

Den er også nem at transportere rundt med en vægt på kun 800 gram.

Noget af det helt særlige ved massagepistolen er, at du har mulighed for at indstille apparatet til hele 10 forskellige hastigheder, som bevæger sig mellem 1400-3200 slag i minuttet. På den måde kan du altid regulere på styrken af slagene, som hjælper dig med at fjerne eventuelt ubehag eller smerte.

Du behøver heller ikke tage hensyn til lydgener, når du bruger apparatet på dine ømme muskler og led. Massagepistolen har en 20W støjsvag motor, så du ikke generer hverken din egen høresans, eller dine omgivelser, ved brug. 

Bliver brugt over hele landet

I samarbejde med kompetente fysioterapeuter i Danmark har Musclepain, i modsætning til andre forhandlere på markedet, testet modellen for at opnå de nødvendige CE-certifikater og samtidig kunne garantere høj kvalitet. 

Du kan derfor være sikker på, at massagepistolen fra Musclepain lever op til standard og med stor sandsynlighed møder dine forventninger som bruger. I tilfælde af, at du ikke bliver tilfreds med dit køb, tilbyder Musclepain 365 dages returret. Du får også en garanti på både ødelagte lys, fabrikationsfejl, knapper mm.

Massagepistolen bliver brugt over hele landet af klinikker og til daglige behandlinger af klienter, der dyrker sport på et professionelt niveau. Modellen giver din led og muskler den mest hensigtsmæssige pleje og hjælp efter træning, så din krop ikke tager skade. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Beurer MG55 massageapparat til effektiv punktmassage

Beurer MG55 massageapparat til effektiv punktmassage

Egenskaber:

 • Dybdegående punktmassage 
 • Ergonomisk skaft
 • Varmefunktion 
 • Justerbar hastighed 
 • 2 massageprogrammer
 • 3 forskellige massagehoveder
 • 3 års garanti

Dette lille massageapparat er perfekt, hvis du har nogle særlige ømme områder omkring nakken. Det er nemlig meget effektivt, når det kommer til punktmassage. Det betyder, at du let kan få en dybdegående og målrettet massage i netop de områder, hvor du føler smerte eller stivhed. Du kan derfor bruge apparatet meget målbart og få ram på de ømme områder før, smerten vokser og spreder sig eller blot bliver forværret i det givne område. Det er en meget effektiv løsning, hvis du døjer med nakkesmerter. 

Apparatet bruger trommemassage, hvilket er egnet til at løsne stive og ømme muskler op. Du kan selv justere hastigheden på din trommemassage, så intensiteten passer til dine behov, og du selv kan bestemme, hvor meget kraft der skal bruges til at løsne de stive muskler op. Trommemassage passer perfekt til en målrettet massage med formål at løsne stive muskler op. Dette skyldes at den med sin kontinuerlige trommen øger blodcirkulationen, som er med til at sørge for, at dine muskler løsnes og slapper af. 

Smarte funktioner 

En af de helt store fordele ved dette massageapparat er, at den har en lang række af smarte funktioner. Her finder du blandt andet, at du kan justere hastigheden, så den passer til dit behov. Du kan altid skrue op og ned på hastigheden og på den måde føle dig frem til, hvad der fungerer bedst for dig. Hastigheden reguleres efter forskellige trin, så du kan skrue op fra et trin, hvis du ønsker en højere hastighed og ned, hvis hastigheden skal være lavere. 

Ud over den justerbare hastighed, findes der også to indbyggede massageprogrammer, som du kan vælge. De er udviklede til at give dig en effektiv punktmassage, så du kan få mest muligt ud af oplevelsen. Du kan frit skifte mellem de to, så du kan finde den bedste løsning til dig. 

Apparatet har også en infrarød varmefunktion, som sætter godt gang i blodomløbet. Med denne funktion øges din blodcirkulation, hvilket er en fordel, fordi det kan hjælpe dine stressede og stive muskler med at slappe mere af. Du kan aktivere varmefunktionen med ét enkelt tryk og vælge den fra igen, hvis du ikke ønsker at have den tændt, når du bruger massageapparatet. 

Forskellige massagehoveder

Det er ikke kun hastighed og massageprogrammer, som kan udskiftes efter behov på dette massageapparat. Der følger 3 forskellige massagehoveder med, så du kan udskifte alt efter, hvilken der føles bedst for dig. 

Det ene massagehoved har en nubret overflade, som er oplagt at bruge, hvis du ønsker en lidt hårdere massage. Det andet massagehoved har en kugleformet flade, som fungerer bedst til en normal massage, mens det tredje massagehoved har en spids flade, som er meget effektivt, hvis du skal ramme ét bestemt punkt mere præcist. 

Et ergonomisk håndtag 

Det kan sommetider virke uoverskueligt og bøvlet at skulle give sig selv en nakkemassage uden hjælp fra øvrige personer. Det er ikke et problem med dette massageapparat fra Beurer. Her er skaftet særligt udviklet med fokus på ergonomien, så det er let at holde og styre, når du skal give dig selv en nakkemassage. Du kan derfor let give dig selv en massage, når du holder på det skridsikre skaft, som har en god tyngde, der gør det lettere selv at styre apparatet. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Beurer MG100 massageapparat – let håndholdt massage

Beurer MG100 massageapparat – let håndholdt massage

Egenskaber: 

 • Dybdegående trommemassage 
 • Flot design med sandblæst aluminium 
 • 4 massageprogrammer
 • Justerbar hastighed
 • Infrarød varmefunktion 
 • 2 massagehoveder og 3 massagepåsættelser
 • 3 års garanti 

Dette massageapparat fra Beurer har et særligt smukt finish og design med sandblæst aluminium. Apparatet giver en dybdegående trommemassage, som er effektivt, når det handler om at ramme specifikke ømme punkter. Du kan selv bestemme, hvor hård trommemassagen skal være ved at justere på styrken, så du finder et niveau, som er behageligt for dig. Fordelen ved en trommemassage er, at det giver en meget målrettet massage, som kan løsne dine stive muskler op. Det skyldes blandt andet at dit blodomløb forøges, hvilket er en med til at få musklerne til at slappe af.  

4 forskellige massageprogrammer 

En af de smarteste funktioner ved dette massageapparat fra Beurer er, at der følger 4 forprogrammerede massageprogrammer med. De er udviklet til at give en effektiv og brugbar massage, som kan løsne dine stive muskler op og fri dig fra smerte og ubehag i nakken. Du kan frit vælge blandt de 4 programmer og prøve dem af, så du kan finde den variant, som føles bedst for dig. 

Desuden er der også 5 forskellige hastighedsniveauer, som du trinvist kan styre. Her kan du selv bestemme om styrken og hastigheden skal være højere eller lavere. På den måde kan du tilpasse hele massagen, så den passer perfekt til dig og opfylder netop dine behov. 

Når du har fundet det rette massageprogram og hastighed dertil, kan du vælge at tilføje varmefunktionen. Det er endnu en smart tilføjelse, som kan være med til at gøre din massage mere effektiv. Varmen hjælper blandt andet til at øge blodcirkulationen, så du får en mere gennemført og dybdegående massage, der løsner alle de stive muskler i det givne område. 

Brug den på dig selv og din partner

Dette massageapparat har et særligt ergonomisk udviklet skaft, som du let kan bruge på dig selv og din partner. Der er et greb på bagsiden af massagehovedet, hvilket gør det muligt for dig at holde på det med begge hænder. Det er for eksempel ideelt, hvis du skal give din partner en god og gennemgående massage. Ud over det, har skaftet en god tyngde, som gør det let at give dig selv en fantastisk massage i nakken eller på ryggen, uden at du skal lægge en masse kræfter i at presse apparatet mod dig selv. Du behøver derfor ikke hjælp fra en anden person, når du skal bruge massageapparatet på dig selv. Det gør det let for dig at komme af med nakkesmerter og stive muskler uden, at du skal vente på at kunne få hjælp og afhænger af en anden person. 

Skift massagehovedet ud 

En meget stor fordel ved denne model er, at der følger 2 forskellige massagehoveder med, som du frit kan udskifte efter behov. Derudover er der også 3 ekstra påsættelser, som du kan tilføje til massagehovederne. Det gør det let for dig at justere formen og massagen, så den passer godt til dig og hjælper på den måde, du ønsker. Det er er derfor et massageapparat, som er meget let at personliggøre og tilpasse, så du kan få den bedst mulige hjælp til ar løsne dine stive og stressede muskler.

Beurer MG17 Mini spa massage – Perfekt til massage i badet

Beurer MG17 Mini spa massage – Perfekt til massage i badet

Egenskaber:

 • Massage- og eksfoliering 
 • Kan bruges i badet – vandtæt
 • Vibrationsmassage
 • Tosidet eksfolieringspåsættelse
 • Ergonomisk greb 
 • Massage af ben, arme, skuldre, nakke og lænd
 • Batteridreven 
 • 3 års garanti 

Dette lille massageapparat er oplagt til brug i badet, fordi det er vandafvisende. Det har en mindre størrelse og kan både bruges til at massere ømme områder såvel som eksfoliering af huden. 

Det er en vibrationsmassage som udføres gennem dette apparat, hvilket giver en god og behagelig oplevelse. Vibrationerne er med til at sætte gang i blodomløbet, så du får en gennemført og fuldendt massage. Det øgede blodomløb hjælper dine stive muskler med at slappe af, så den ømhed du føler i det givne område mindskes eller forsvinder. Det er en meget effektiv massage, som kan hjælpe dig af med smerter og ubehag i kroppen. 

Eksfoliering af huden 

En af de helt store fordele ved dette massageapparat er, at det også kan bruges til eksfoliering af huden. Det betyder, at du ikke kun kan bruge det til en effektiv massage ad de indvendige muskler med også en optimering af huden. Det er vigtigt, at eksfoliere huden engang i mellem, hvis du vil holde den frisk og blød. Der kommer hele tiden nye hudceller, hvilket betyder, at der ofte sidder et lag af døde hudceller oven på. Disse kan fjernes ved at lave en eksfoliering af huden med massageapparatet fra Beurer. 

Der følger en tosidet eksfolieringspåsættelse med til massagemodellen. Den ene side har en mere grov flade, som består af et loofah materiale, mens den anden side er en smule finere og består af et blødt bomuldsmateriale. Du kan skifte siderne ud, som det passer dig, så du altid får den rette mængde af grovhed. Skal du for eksempel eksfoliere et område med meget hård hud, er det oplagt med den grove loofah side, mens den fine side fungerer bedre i områder med blød hud. 

Når du bruger apparatet til en eksfoliering er det særligt smart, at det kan medbringes i badet. Det er helt vandtæt og kan derfor sagtens tåle at være i vand. Når du eksfolierer i badet er det let at skylle dig undervejs, så der ikke sidder nogle døde hudceller tilbage. Det er derfor en smart og effektiv måde at friske huden op, samtidig med at du kan nyde det varme vand. 

Massage af hele kroppen 

Selvom mange mindre massageapparater hovedsageligt anvendes til nakke- og skuldreområdet, kan denne lille model bruges til hele kroppen. Den har et godt ergonomisk greb, så du let selv kan styre den rundt uden behov for hjælp af en anden person. Den er særlig effektiv, når du skal massere områder omkring ben, arme, skuldre, lænd og nakke. 

Ud over det, er den batteridreven. Der følger batterier med, når du køber den, og de er lette at udskifte, når du har brugt de første op. Med batterier slipper du for at bøvle med ledning og kan tage apparatet med dig lige meget, hvor du er i hjemmet. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Homedics nakkemassageapparat – massage med varmefunktion

Homedics nakkemassageapparat – massage med varmefunktion

Egenskaber:

 • Omsvøb af nakke og skuldre 
 • vibrationsmassage
 • Integrerede håndtag og nem betjening
 • 2 indstillinger for varmefunktion 
 • 2 indstillinger for hastighed
 • Batteridreven 

Dette massageapparat fra Homedics har samme form som det førnævnte fra samme brand. Det er designet, så det omsvøber både dine skuldre og nakke. På den måde kan du få en gennemført massage af hele nakkeområdet. 

Apparatet giver en vibrationsmassage, som er oplagt, når du vil massere dine ømme muskler. Det er en fordel, hvis du skal massere et større område og ikke fokuserer på ét specifikt sted. Du kan derfor få en behagelig og dejlig massage, som også hjælper dig af med ømheden og stivheden i musklerne. Det er en rigtig god måde at spænde af på og koble af efter en lang dag på arbejdet. 

Nem betjening 

En af de helt store fordele ved dette massageapparat er, at det er meget nemt at betjene og bruge uden hjælp fra andre. Modsat tidligere nævnte apparater, kan dette lægges rundt om nakke og skuldre uden, at du behøver holde fast i det. Det kan altså omsvøbe dit nakkeområde uden anden hjælp til at blive liggende. 

Der følger to integrerede håndtag med, som du kan bruge til at styre apparatet rundt omkring skuldrene, hvis du ønsker det. De er designet, så du let kan få fat i dem uden at skulle strække armene hen over hovedet eller bag nakken. Håndtagene hænger ned over dit bryst, så du uden problemer kan tage fat i dem med hænderne. De er særligt smarte, hvis du gerne vil styre massagen lidt selv, så der er nogle områder, der får mere opmærksomhed eller, hvis du vil sørge for at massagen bliver godt fordelt over hele området.  Du kan derfor bruge dem til at personliggøre massagen, så den opfylder netop de behov, du har. 

Indstil selv varme og styrke

Der er flere smarte funktioner, som du kan benytte dig af, når du bruger dette massageapparat. Der er blandt andet en varmefunktion, som er med til at hjælpe dit blodomløb i gang. Det er særligt effektivt, hvis du har ømme og stive muskler. Når blodomløbet kommer godt i gang, er det med til at sørge for at lindre stivheden i dine muskler, så de bliver mere afslappende. 

Varmefunktionen har 2 forskellige indstillinger, så du selv kan styre, hvor varmt det skal føles. Her kan du prøve dig lidt frem og finde frem til den mest behagelige indstilling for dig. Det kan også afhænge af, hvor ømme dine muskler er. Er de særligt stive, kan der være du skal have en højere varmeindstilling, mens den kan være lavere, hvis massagen udelukkende bruges til komfort. 

Ud over varmefunktionen, kan du også selv indstille hastigheden af massagevibrationerne. Der findes 2 forskellige hastigheder, som du kan tilpasse alt efter dine behov. Her handler det igen om dine personlige præferencer, samt ømheden af dine muskler og deres situation. Det er blot at afprøve de forskellige indstillinger, så du kan vurdere, hvilken der føles bedst og mest effektiv i øjeblikket. 

Massage lige meget hvor du er 

Når du skal have massage, er det vigtigt, at du sidder behageligt i omgivelser, hvor du kan slappe af. Derfor er det en stor fordel, at denne massagemodel kører på batterier. Med batterier er du aldrig begrænset af en ledning, som skal være tilsluttet en stikkontakt. Du kan derfor let tage apparatet med dig, hvor end du har lyst. Det gør det let for dig at finde en behagelig siddeposition og et område, hvor du føler, at der er mulighed for at koble helt af. 

Det kan for eksempel være en fordel om sommeren, hvor du måske vil nyde solen ude i haven, mens du får en god omgang massage. Det kan også være, at du vil bruge apparatet inde i din seng, hvor du kan føle dig tryg og godt tilpas. Der er mange muligheder, og du kan altid tage massageapparatet med dig, hvad end det skal med på en ferie eller, du skal bruge det i hjemmet. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Homedics NMS-620H – luksus skulder og nakke massage

Homedics NMS-620H – luksus skulder og nakke massage

Egenskaber: 

 • Omsvøb af nakke og skuldre
 • Varmefunktion 
 • Justerbar hastighed
 • Skifte af retning 
 • Integreret håndtag 
 • Kører på strøm 
 • Automatisk afslutning 

Dette er et lidt anderledes massageapparat i forhold til de tidligere præsenterede. Det er et massageapparat, som omsvøber din nakke, skuldre og hals, så du kan lægge den deromme uden at skulle holde fast i den. Der er to integrerede håndtag, som du kan bruge til at rykke rundt på den, så du kan tilpasse massagen til de områder, hvor behovet er størst. Håndtagene går ned over skuldrene og hen over brystet, så du let kan få fat i dem med hænderne. 

Det er et meget effektivt massageapparat, som kan ramme alle de ømme områder omring nakke og skuldre. Du kan derfor bruge det, hvis du har stive og ømme muskler, som skal løsnes op i. På den måde kan du blive fri for svære smerter, som med tiden kan bevæge sig til større områder. 

Funktioner til en bedre massage 

Med dette massageapparat kan du let styre massagen, så den er tilpasset dine behov og ønsker. Der er flere funktioner, som du kan tilpasse og personliggøre, så de passer til dig. 

Der er blandt andet en varmefunktion, som er med til at øge din blodcirkulation. Med en øget blodcirkulation, får du en effektiv behandling af stive muskler. Det er nemlig med til at få dine muskler til at blive mere afslappede. Uden stivheden i musklerne vil der også forvinde en hel del ømhed, så du ikke længere skal blive påvirket af nakkesmerter. 

Derudover er der 3 forskellige hastigheder, som du kan skifte i mellem. Du kan for eksempel vælge en lidt højere hastighed, hvis dine muskler er meget ømme. Det kan dog også gå up på præference, nogle foretrækker en lidt hårdere massage, mens andre er mere til en mild udgave. 

Når du har fundet den rigtige hårdhed og hastighed, kan apparatet også skifte retning. Det giver en fuldendt massage, hvor der bliver taget hånd om hele nakke- og skulderområdet. Det er en fordel, hvis du har en generel ømhed og ikke har behov for at fokusere på ét bestemt område. Dette adskiller sig en smule fra de tidligere beskrevne modeller, som var stærke i punktmassering, hvor fokusset var på et specifikt område. Her er det op til dig at vurdere, hvad du har mest behov for, og hvilken funktion der ville passe bedst til dig.

Automatisk afslutning

Dette massageapparat kører på strøm, som skal tilsluttes gennem et strømstik. Der følger en adapter med, så du altid kan bruge det, lige meget hvor i verden du befinder dig. Det er dog vigtigt, at du ikke bruger apparatet i mere end 15 minutter ad gangen. Dette er det, som sundhedsmæssigt anbefales i forhold til produktet, og derfor er der også en automatisk afslutning efter 15 minutter per gang. Med en automatisk afslutning kan du være sikker på, at du ikke kommer til at køre over tid. Tiden kan hurtigt løbe fra dig, hvis du har det godt og får en afslappende massage, og derfor er det en stor fordel, at du ikke selv skal holde styr på, hvor længe apparatet har været i gang. Du kan blot læne dig tilbage og nyde massagen uden, at du skal holde øje med tiden og stresse over det. 

Læs også Massageapparat Bedst i Test 2020 udgivet af Bedsteprodukter.com.

Denne side er anmeldt af: Alma Schultz Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Kosmetiko har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om kosmetiko’.

Skriv en kommentar