fbpx

Begynder din neglelak at skalle af med det samme? Eller har du brugt lang tid på at lægge en smuk manicure og pludselig får du lavet et hak i overfladen?

Hvis du oplever, at din neglelak er længe om at tørre eller at den er svær at lægge, så kan det være neglelakken eller applikationen, den er galt med.

Vi har fundet syv neglelakker, der kan lette din hverdag, fordi de er nemme at påføre og har en god holdbarhed. På listen kan du se vores favorit, den bedste neglelak til prisen og det luksuriøse valg til dig, der er kvalitetsbevidst.

Du kan også læse vores råd til at lægge en smuk manicure – hver gang.

Essie Neglelak – Summer Soul Stice

Vores favorit

Essie Neglelak

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Essie neglelakker er nogle af de bedste på markedet. Vi er specielt vilde med denne lækre, gule farve, der er den perfekte farve til sommerhalvåret.

Neglelakken har en god, bred pensel, der gør påføringen super nem. Penslen er let buet i enden, så den har samme form som neglen, hvilket gør det muligt at få flotte, runde kanter langs neglebåndet.

Den tørrer hurtigt ned til en glansfuld finish og holder længe, så du ikke skal bekymre dig, om din manicure holder sig flot i mange dage.

En af de helt store fordele ved Essie neglelak er også, at de er fri for de tre kemikalier dibutylphthalat (DBP), toluene og formaldehyd, som kan være skadelige for dit helbred. Derfor slipper du for denne bekymring, når du lægger den på neglene.

Er du ikke til den gule farve, så har Essie et stort udvalg af farver og finishes, så der er mange neglelakker at vælge mellem.

Derfor anbefaler vi neglelakken:

 • Flot glans
 • God, bred pensel
 • Kort tørretid
 • Lang holdbarhed
 • 3-free – fri for DBP, toluene og formaldehyd

Essie Gel Couture Beauty Nap

Bedst til prisen

Essie Gel Couture Beauty Nap

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Beauty Nap fra Essie er en lækker mintgrøn neglelak fra mærkets Gel Couture linje. Disse lakker er en del af et to-trins system med en farvet lak og en speciel top coat.

Gel Couture neglelakkerne minder lidt om gel-neglelakker, men uden du skal bruge en UV-lampe til at hærde overfladen.

Derfor får du en længere holdbarhed end med almindelig neglelak i op til 14 dage. For at få de bedste resultater med denne lak, skal du bruge den top coat, der passer til, ellers vil den ikke hærde optimalt.

Den gel-lignende finish gør også, at du får en glansfuld overflade, der skinner smukt gennem hele manicurens levetid.

Der er lavet to forskellige pensler til denne type lak, så alt efter hvilken farve du vælger, kan du få en tynd, rund pensel eller en flad pensel.

Ligesom resten af Essies lakker er denne type fri for de tre skadelige kemikalier DPB, toluene og formaldehyd. Så udsætter du ikke din krop for unødvendige stoffer.

Derfor anbefaler vi neglelakken:

 • Frisk sommerfarve
 • Gel-lignende neglelak
 • Ekstra lang holdbarhed
 • Kort tørretid
 • Fri for DPB, Toluene og formaldehyd

Læs også vores guide til de bedste ansigtscremer her.

Chanel Le Vernis Longwear Nail Colour Ballerina

Premiumvalg

Chanel Le Vernis Longwear Nail Colour Ballerina

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Den lyserøde neglelak fra Chanel er luksus på flaske. Det er en neglelak med ekstra lang holdbarhed og er et oplagt valg til den kvalitetsbevidste kvinde. 

Selve flasken er kvadratisk, men har fået bløde kanter, der gør den nem at opbevare i skuffen, samtidig med at den ser flot ud med det sorte låg.

Selve farven på neglelakken er en klassisk sart lyserød, der giver dine negle et flot og rent udtryk. Den kan bruges sammen med alle outfits og er en vigtig del af din samling, da den aldrig går af mode.

Neglelakkerne fra Chanel er lavet i en luksuriøs kvalitet, hvor der er fokus på påføringen.

Farven glider nemt på neglen og giver et ensartet resultat ved hvert lag. Når du har lagt den på neglene, står du tilbage med en glansfuldt overflade, der fuldender dit look og giver et godt førstehåndsindtryk til dem, du møder.

Derfor anbefaler vi neglelakken:

 • Glansfuld finish
 • Lang holdbarhed
 • Let konsistens
 • Mange flotte, klassiske farver

Læs også vores guide til tandblegning derhjemme her.

DEPEND O2 Nail polish 529 – det budgetvenlige valg

DEPEND O2 Nail polish 529

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Med DEPENDs neglelakker får du god værdi for pengene. Flaskerne er lidt mindre en den typiske neglelak, hvilket giver dig god mulighed for at have mange farver at vælge mellem. 

Det er også et oplagt valg til dig, der ikke bruger neglelak så tit, så den ikke står i skuffen og når at blive for gammel, inden du har brugt den op. 

Den blå neglelak er en del af mærkets O2 linje. Den er formuleret til at tilføje 30 % mere ilt til dine negle sammenlignet med andre neglelakker.

Derfor giver den dine negle god mulighed for at ånde, hvilket kan hjælpe med at gøre dem stærkere i længden, selv hvis du bruger neglelak hver dag.

Derudover er den fri for de tre skadelige kemikalier DBP, toluene og formaldehyd, så du ikke udsætter din krop for sundhedsskadende og allergifremkaldende stoffer. 

Selvom flasken er til den lille side, er der ikke indgået kompromis med penslens kvalitet. Den har en god, bred pensel, der dækker det meste af neglen.

Det er en fordel, fordi du kan påføre neglelakken med få strøg og undgå at overarbejde lakken, så du får en ujævn påføring. 

Penslen er klippet til en let bue, der følger neglens naturlige form, så du nemmere kan få en ren og pæn kant langs neglebåndene.

Derfor anbefaler vi neglelakken:

 • Tilføjer 30 % mere ilt til dine negle
 • Fri for DBP, toluene og formaldehyd
 • God, bred pensel
 • God mængde til dig, der ikke bruger neglelak hver dag

Læs også vores guide til de bedste øjencremer her.

Nailberry L’Oxygene 50 Shades – fri for skadelig kemi

Nailberry L’Oxygene 50 Shades

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Den sorte neglelak fra Nailberry er en særdeles miljøvenlig neglelak, der har respekt for dig, dyrene og naturen. 

Den er 12-free, hvilket betyder, at den er fri for en lang række skadelige kemikalier, parabener og gluten. Derfor er den en oplagt neglelak til dig, der er gravid, til børn og til allergikere. 

Neglelakken er certificeret halal og cruelty-free, så der er ingen animalske produkter i lakken og den er ikke testet på dyr. Det er altså en vegansk neglelak, som kan bruges af alle.

I forhold til formuleringen, har lakken en let konsistens, der glider nemt hen over neglen og giver dig en jævn og flot finish. 

Den har en mørkegrå farve, der kan være et godt alternativ til den helt sorte lak, hvis du synes, den bliver for markant. Den får et let meleret udtryk, men tørrer helt glat på neglen og er derfor nem at fjerne igen.

Derfor anbefaler vi neglelakken:

 • 12-free
 • Vegansk
 • Cruelty-free (ikke testet på dyr)
 • Certificeret halal
 • Glutenfri

DEPEND O2 Nailpolish 522 – god til særlige lejligheder

DEPEND O2 Nailpolish 522

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Neglelakkerne fra DEPEND har en rigtig god størrelse, hvis du ikke bruger neglelak hver dag, men kun til specielle lejligheder. 

De indeholder 5 ml, så de når ikke at blive for gamle, inden du får chancen for at bruge dem. Derfor vil du også opleve, at den holder den samme gode konsistens, som da du købte den. 

Den pink neglelak har en flot perlemor finish, der skaber masser af dimension på neglen og giver den et fedt farvespil, når lyset rammer den.

For at finishen kan træde frem, vil du opleve, at konsistensen er lidt tyndere end andre neglelakker og du skal typisk bruge 3 tynde lag for at få den heldækkende.

Den er formuleret med DEPENDs 02-formular, der lader neglene ånde. Den tilfører 30 % mere ilt til neglen end andre tilsvarende neglelakker.

Den er fri for DBP, toluene og formaldehyd, så du slipper for sundhedsskadelige stoffer på dine negle.

Du får en nem påføring med DEPENDs neglelakker, der har en bred pensel med buet kant. Det betyder, at penslen følger neglens naturlige form og giver skarpe kanter langs neglebåndet.

Bredden på penslen gør også, at du kan lægge lakken på med få strøg, hvilket gør det nemmere at få en jævn påføring, fordi du ikke arbejder for meget med lakken, mens den tørrer. 

Derfor anbefaler vi neglelakken:

 • God størrelse
 • Bred pensel
 • Tilføjer 30 % mere ilt til neglene
 • Fri for DBP, toluene og formaldehyd

Læs også vores guide til slankepiller her.

ProNails LongWear Blind Date – til veganeren

ProNails LongWear Blind Date

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Neglelakken fra ProNails er perfekt til dig, der er på udkig efter en vegansk neglelak, der ikke indeholder skadelige ingredienser.

Den er 7-free, hvilket betyder, at den er fri for en række sundhedsskadelige og allergifremkaldende stoffer.

Det er en stor fordel, at neglelakken ikke indeholder kemikalierne, for så kan den også bruges til børn eller af dig, der er allergiker eller gravid.

Formuleringen gør den også nem at fjerne igen og du behøver ikke neglelakfjerner med acetone for at skifte farve, når du trænger til en ny manicure. 

Det er en slidstærk neglelak, der holder i op til 7 dage uden at miste den flotte finish. Hvis du bruger lakken sammen med ProNails’ base- og topcoat får du ekstra god holdbarhed og styrke, uanset om du vælger at bruge den glansfulde eller matte overlak. 

Farven er en klassisk og smuk rød nuance, der passer til alle outfits og lejligheder. Vi har testen neglelakken her på redaktionen og er vilde med den, fordi den er nem at påføre og er heldækkende med 2-3 tynde lag. 

Derfor anbefaler vi neglelakken:

 • Vegansk
 • 7-free
 • Kort tørretid
 • God holdbarhed

Alt hvad du behøver at vide om neglelak

Neglelak sætter prikken over ethvert fedt outfit, hvad end du skal til fest eller blot en tur på kontoret. Når du skal skifte farven på neglen, er der en række tips, som er gode at huske på, så du får den pæneste manicure muligt. 

Opbevar neglelakken tørt og mørkt
Der er mange, der opbevarer neglelakken i køleskabet. Det er fordi, det er almindeligt kendt, at neglelakken skal opbevares tørt og mørkt, men køleskabet er ikke optimalt, fordi det er for koldt. 

Hvis du opbevarer neglelakken i køleskabet, kan der opstå kondens i flasken, som kan påvirke konsistensen og skabe luftbobler. 

Opbevar i stedet din neglelak i et skab eller skuffe, hvor det ikke udsættes for direkte sol, der kan få farven til at falme.

Ryst aldrig din neglelak inden brug
Hvis dine neglelakker får lov til at stå længe, mellem du bruger dem, kan de trænge til at blive blandet igen, hvis de har skilt lidt. Det er bare vigtigt, at du ikke ryster lakken lige inden brug, da det skaber luftbobler i lakken, der kan overføres til dine negle.

Rul i stedet flasken mellem dine håndflader, så lakken roteres uden at skabe luftbobler. 

Gør dine negle klar
Før du kan svinge neglelakspenslen, er det vigtigt, at dit lærred er klar. Skub dine neglebånd ned og fil neglen til den ønskede form. 

Sørg for at dine negle er rene og tørre og fri for vand, olie eller creme, da det kan påvirke holdbarheden på manicuren. Det er bedst, hvis du ikke vasker hænder lige inden, så giv neglene og huden god tid til at tørre inden lakeringen, så der ikke sidder vandrester nogle steder. 

Husk base coaten
Det er fristende at hoppe direkte i gang med den farvede lak, men så går du glip af ét af de vigtigste trin til en holdbar manicure – underlakken. Base coat beskytter dine naturlige negle mod misfarvning.

Det er også i dette trin, at du lægger fundamentet for din manicure. Underlakken har en let klistret overflade, som den farvede lak kan hænge fast på, så den ikke skaller af lige så nemt. Det gør, at din manicure holder længere, hvis du husker dette vigtige trin. 

Derudover kan du få base coats med forskellige egenskaber, som plejer samtidig med den beskytter, eller som kan udjævne neglen, hvis du har riller på overfladen, så du får en ensartet farve ovenpå. 

Hvis du elsker glimmerneglelak, men hader at tage det af, er det også i dette trin, du kan forbedre den situation. Du kan nemlig få specielle base coats, der gør det nemmere at fjerne glitter – kig da efter en peel-off base coat. 

Læg tynde lag
Hvis du lægger neglelak, mens du har lidt småtravlt, eller hvis du ikke er så øvet med penslen endnu, kan du være tilbøjelig til at lægge tykke lag, så processen hurtigere er overstået. 

Du får dog det flotteste resultat, hvis du lægger 2-3 tynde lag. Med de tynde lag giver du neglelakken bedre mulighed for at tørre mellem lagene, hvilket betyder, at den overordnede tørretid forkortes markant. Lad der gerne gå et par minutter mellem hvert lag. 

Brug få strøg
Oplever du, at du får lavet huller i farven eller at den ikke bliver jævn over hele neglen? Så kan det meget vel være fordi, du arbejder for meget med lakken. Øv dig i at lægge lakken på i tre strøg og undlad at køre penslen rundt i lakken, mens den tørrer, for så får du de grimme huller.

Flotte, rene kanter
Det er langt fra alle, der kan lave flotte og rene kanter med lakken hver gang. Heldigvis behøver man ikke være semi-professionel for at få en smukt slutresultat. Skulle du få ramt lidt ved siden af neglen eller få lavet en ujævn kant, kan du bruge lidt neglelakfjerner på en vatpind eller lille pensel og rette kanten til.

Husk top coaten
Top coat er din bedste ven, når du gerne vil have hurtige tørretider og lang holdbarhed. Top coaten lægger den sidste finish på manicuren og er formuleret til at få en hårdere finish end farvet lak, som gør den mere modstandsdygtig.

Du kan også få top coats, der er hurtigtørrende, så du hurtigt kan komme tilbage til dine daglige gøremål uden at skulle sidde og vifte med hænderne i timevis. 

Sørg for at dække neglespidsen med top coat også, så hele neglen indkapsles. Så beskytter du mod krakelering og peeling, når du bruger hænderne, og forlænger manicurens levetid.

Slut af med pleje
En flot manicure er ikke kun farven på neglene, men helhedsindtrykket. Derfor må du ikke glemme at pleje hænderne og neglebåndene. Når din neglelak er helt tør, kan du derfor med fordel bruge negleolie eller håndcreme til at give fugt til området.

Læs mere her: Matas, Nailster

Sådan lægger du neglelak, der holder

Det er så irriterende, når den neglelak, du har brug lang tid på at lægge, skaller af eller får hakker kort tid efter. Det er dog i langt de fleste tilfælde et problem, du kan undgå, hvis du bruger den rigtige teknik.

Fjern gammel neglelak
Start med at fjerne gammel neglelak, inden du giver dig i kast med en ny manicure. Neglelakfjernere med acetone er mest effektive, men hvis du har skrøbelige negle eller sart hud, kan du med fordel vælge én uden acetone. 

Gør hænder og negle klar
For at få det flotteste lærred at lægge lak på, skal du skubbe neglebåndene ned. Smør dem godt ind i olie eller creme, så de bliver blødgjort, inden du skubber dem ned, så det ikke gør ondt på dig. 

Du kan også med fordel bruge en scrub til at fjerne døde hudceller på hænderne. Det giver et godt helhedsindtryk, at hele hånden er plejet – ikke kun neglene. 

Vask alle produkterne af hænderne og sørg for at tørre hænderne grundigt, inden du fortsætter lakeringen, for at få den bedste holdbarhed. 

Base coat
Det første trin er at lægge et lag af en god base coat. Det beskytter neglene mod misfarvninger og giver den farvede lak noget at binde sig til, så den sidder bedre fast og ikke skaller af så nemt. 

Du kan få underlakker med forskellige egenskaber til for eksempel at udjævne neglene, forstærke neglene eller fjerne glitter nemmere. 

Neglelak
Du får det flotteste resultat, hvis du lægger 2-3 tynde lag af den farvede lak. De tynde lag giver neglelakken bedre mulighed for at tørre mellem lagene, hvilket betyder, at tørretiden forkortes. Lad der gerne gå et par minutter mellem hvert lag. 

Hvis du får en ujævn farve med huller, kan det være fordi, du arbejder for meget med lakken. Du skal helst bruge så få strøg som muligt, så du ikke arbejder med lakken, mens den tørrer.

Har du problemer med at lave lige kanter eller får du neglelakken på neglebånd eller huden ved siden af?

Så kan du bruge et flydende latex produkt, du smører på huden omkring neglen, og nemt kan tage af, når du er færdig. Du kan også tage lidt neglelakfjerner på en vatpind eller lille pensel og rette kanterne til.

Start dine penselstrøg midt på neglen i stedet for nede ved neglebåndene. Der er mest lak på penslen ved første strøg, så den kan ende med at samle sig i bunden af neglen og flyde over på neglebåndene. Hvis du starter midt på neglen, har du bedre mulighed for at fordele lakken. 

Det er også værd at tage med, at lakker med forskellige farver og finishes opfører sig forskelligt. De lyse farver er typisk tyndere i konsistens og skal lægges på i flere lag, mens mørke eller glimmerlakker har en tykkere konsistens. 

Top coat
Top coaten er dit bedste redskab til at få en manicure, der holder længe. Den lægger sidste finish på toppen og hærder mere end den farvede lak, så den bliver mere modstandsdygtig. Sørg for at få top coat på spidsen af neglen også; så holder den bedre til dagligdagens opgaver.

Du kan få top coat i mange afskygninger. Du kan få hurtigtørrende, mat, effekt top coats og glimmer top coats. Det kan ændre udtrykket på din neglelak markant, hvis du er træt at det samme look hver gang. 

Håndpleje
Når du er færdig med at lægge neglelak og den er helt tør, kan du gøre helhedsindtrykket endnu bedre ved at pleje huden, så dine hænder ser velplejede ud. 

Brug en god negleolie eller håndcreme – både lige efter manicuren er tør, men også løbende, så du holder fugten ved lige gennem hele dine manicures levetid.

Læs mere her: Bodylux

FAQ

🤩 Hvor længe skal neglelak tørre?

Neglelakken skal gerne have lov til at tørre et par minutter mellem hvert lag. Lægger du en hurtigtørrende top coat på, kan du typisk bruge hænderne igen efter 15-20 minutter, men det kan være længere, alt efter hvilken neglelak du bruger og hvor tykke lag, du har lagt.

🤔 Hvordan får man neglelak til at tørre hurtigt?

Den hurtigste måde at få neglelakken til at tørre på, er ved at bruge en top coat med hurtigtørrende egenskaber. Sørg for at holde lagene tynde og giv hvert lag et øjeblik til at tørre, inden du lægger næste lag på.

🧐 Kan man bruge almindelig neglelak til gellack?

Gellack skal hærdes i en UV-lampe, mens almindelig neglelak hærder i luften. Derfor kan du ikke bruge almindelig neglelak som gellack eller omvendt. Du kan dog lægge almindelig neglelak ovenpå gellack, efter det er hærdet, men vær forsigtig med aftagningen, så du ikke får opløst gellakken.

😏 Hvordan får man neglelak af tøj?

Dup overskydende neglelak af med en klud, inden det er tørt. Dup pletten forsigtigt med neglelakfjerner, hvis stoffet kan tåle det og vask så tøjet almindeligt i vaskemaskinen. Sart tøj skal gerne til rens, men ellers kan du prøve med en blanding af kokosnødolie og vaskemiddel og duppe det på pletten.

Skriv en kommentar