fbpx

Uanset hvilken årstid, der er over os, er det alfa og omega, at du beskytter og plejer dit hår på den helt rigtige måde. Derfor er en god hårolie uundværlig til formålet, hvis du ønsker at opretholde et sundt og glansfuldt hår året rundt.

Der findes i dag et utal af hårolier, som du kan vælge imellem, og de er alle lavet med hver sine fordele og unikke egenskaber. Vi har samlet en oversigt over de hårolier, der har klaret sig bedst i test, så du nemt kan få et overblik over dine muligheder.

Moroccan Oil Treatment – til dig der søger hårolie til alle hårtyper med revolutionerende Argan Oile

Morrocan oil

Derfor anbefaler vi den

Denne Moroccan Oil Treatment får overvældende anmeldelser af brugerne på Amazon.com. I alt er hårolien blevet anmeldt 25.409 gange. Hårolien ender med en samlet vurdering på 4,8/5 stjerner, hvilket må siges at være fantastisk. Herudover bliver hårolien også anbefalet i test af Glamour, som anbefaler Moroccan Oil Treatment som den bedste overall hårolie. 

Om Moroccan Oil Treatment

Det kan roligt siges, at Moroccanoil har taget hele verden med storm. Stort set alle, som prøver denne plejende hårolie, er overraskede over, hvor godt den virker. Moroccan Oil Treatment er et hårprodukt til både styling, finish og pleje. Den indeholder ægte marokkansk argan-olie, som er fyldt med vitaminer og nærende ingredienser. 

Hårolien både bærer, styrker og styler dit hår. Den er også varmebeskyttende og modvirker, at dit hår kriser. Desuden kan den anvendes af alle hårtyper. Som en bonus, så hverken fedter eller tynger olien dit hår. I stedet efterlader den dit hår med et øjeblikkeligt resultat, fordi hårolien bliver hurtigt absorberet og giver dit hår den flotteste glans.

Moroccan Oil Treatment er fri for både sulfat, fosfat, alkohol samt parabener. Med denne hårolier er det slut med ødelagte og spaltede spidser. I stedet får du silkeblødt hår med en langvarig fugtighed og en suveræn glans. Alt i alt er Moroccan Oil Treatment til dig, som søger den bedste hårolie til alle hårtyper.

Moroccan Oil Treatment vs. markedet

Denne hårolie anbefales til dig, som leder efter den bedste overall hårolie til alle hårtyper. Moroccan Oil Treatment indeholder 100 ml. Prismæssigt ligger den blandt premium hårolierne. Den er helt klart sin investering værd. Glamour roser hårolien med følgende ord: ”Jeg har brugt Moroccanoil siden før college, og der er ikke noget, jeg hellere vil putte i mit hår”.

Olaplex No. 7 Bonding Oil – til dig der søger en hårolie til beskadiget hår

Olaplex No. 7

Derfor anbefaler vi den

Denne Olaplex No. 7 Bonding Oil får fantastiske anmeldelser af brugerne på Amazon.com. I alt er hårolien blevet anmeldt 7363 gange. Blandt alle anmeldelserne ender hårolien med 4,7/5 stjerner, hvilket må siges at være et ret godt resultat. Hårolien bliver også rost i test af Byrdie.com, som anbefaler Olaplex No. 7 Bonding Oil til beskadiget hår. 

Om Olaplex No. 7 Bonding Oil

Er dit hår også ødelagt? Eller er det kruset og elektrisk? Når dit hår er blevet trukket igennem både uophørlig kæmning, føntørring, glatning, perming og andre mekaniske processer, så kan det med sikkerhed godt bruge en hjælpende hånd fra en kraftig bindingsolie som Olaplex No. 7 Bonding Oil. 

Olaplex er både opfinder og markedsproducent bag de såkaldte ”bonding” skønhedsprodukter. Det er bevist, at den unikke og patenterede kemi både kan reparere, beskytte og styrke alle hårtyper dramatisk. Derfor får du med denne olie den bedste mulighed for at reparere til beskadigede hår. 

Olaplex No. 7 Bonding Oil er en stærkt koncentreret samt vægtløs reparerende stylingsolie. Den forøger hårets glans, blødhed og farvevibration markant. Samtidig minimerer den elektrisk og kruset hår. Denne olie giver desuden varmebeskyttelse helt op til 450 °. 

Olaplex No. 7 Bonding Oil vs. markedet

Denne hårolie anbefales til dig, som søger en hårolie mod beskadiget hår. Hårolien indeholder 30 ml, og den ligger prismæssigt blandt de lidt dyrere hårolier på markedet. Til gengæld er den pengene værd. Byrdie.com roser hårolien med følgende ord: ”Denne formel indeholder ingredienser, som hjælper med at reparere ødelagte bindinger i håret for at forhindre yderligere skader og brud, så du kan pleje dit har tilbage til dets bedste tilstand”.

Aussie 3 Miracle Oil Repair – til dig der ønsker en effektiv behandling mod ødelagt hår

hårolie

Aussie er et amerikansk brand, der specialiserer sig inden for hårplejeprodukter, der tager udgangspunkt i de originale australske olier og næringsstoffer. De er kendt for mange af deres mirakelkure, der er hurtige og effektive til en travl hverdag. Denne hårolie er blot endnu et eksempel på et af deres produkter, der er lavet som en reparerende kur mod tørt og ødelagt hår.

Hårolien her er en såkaldt letvægt oliebehandling, hvilket betyder, at dit hår fortsat forbliver let og voluminøst efter du har påført olien. Du er derfor helt sikker på at undgå tungt og fedtet hår efter denne olie. Produktet indeholder macadamia-, saflorfrø- og kokosolie, der alle tre er rige på næringsstoffer, der går direkte i håret. Denne olie giver dig derfor en optimal beskyttelse af håret samtidig med, at du bliver forkælet med et flot, glansfuldt og blødt resultat.

Olien egner sig til både normalt og fint hår, men den anbefales især til dig, der døjer med tørt og ødelagt hår. Dette produkt giver dig nemlig den reparerende kur, som dit hår skriger efter.

Dr. Organic Morocan Argan Oil – Pure Oil – til dig der ønsker en plejende olie til brug på hele kroppen

hårolie

Dr. Organic er et nyere engelsk mærke inden for hud-, og hårplejeprodukter, der inden for de seneste år har gjort et solidt indtog på det internationale marked for kosmetikprodukter. Hele deres koncept bygger på bæredygtighed, naturlige ingredienser og en høj grad af ansvarlighed, hvorfor alle deres produkter testes på frivillige fremfor dyr – og altså desuden ikke holder nogen spor af animalske indholdsstoffer. Alle deres produkter er så vidt muligt økologiske med et indhold af naturlige ingredienser, der plejer og beskytter din hud. Du kan derfor bruge deres produkter med god samvittighed.

Denne arganolie er et genialt allround produkt til dig, der ønsker en plejende og naturlig olie, der kan bruges på hele kroppen. Produktet er økologisk og kan anvendes til både ansigt, læber, hår, negle m.m. Kun dine egne behov sætter grænserne.

Arganolie er kendt for sine fugtgivende, nærende og reparerende effekt, og selve olien udvindes fra Argantræets frugter, der af de lokale tiltales som ”livets træ”. Olien har længe været kendt og anvendt af de marokkanske kvinder og er i dag ofte at finde i mange nyere skønhedsprodukter.

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil – til dig der ønsker at forkæle din krop med en allround tørolie i fineste kvalitet

hårolie

Nuxe er et anerkendt fransk brand inden for et stort udvalg af skønhedsprodukter, der ligger i luksuskategorien. Deres produktindhold baserer sig på naturlige ingredienser, der vha. aktive stoffer giver dig en plejende, nærende og reparerende effekt. Dette gør sig i den grad også gældende for denne tørolie, der er en regulært kult olie i deres store produktserie.

Olien her indeholder særlige næringsrige planteolier samt E-vitamin, der beskytter huden. De gode planteolier er fantastiske til at reparere og fugtgive huden og efterlader samtidig et silkeblødt resultat, så du kan forkæle din krop med en fornyet babyhud.

Som en ekstra bonus er dette et allround produkt, og du kan derfor med fordel bruge det til både ansigt-, hår-, og kropspleje. Den kan fx være et erstatningsprodukt for en almindelig dagcreme, en plejende hårmaske til brug inden hårvask eller et effektivt middel mod strækmærker. Du kan bruge til lige præcis dine unikke behov, og det er derfor, den hurtigt vil blive uundværlig i dit hjem.

Produktet fås i to forskellige størrelser – som 50 og 100 ml. flakon. 

Nuxe Huile Prodigieuse Gold Dry Oil – til dig der søger en tørolie med en glamourøs og gylden finish – lige til byturen

hårolie

Nuxe er et fransk luksusmærke inden for skønhedsprodukter, der for alvor har markeret sig på den internationale scene med flere forskellige produktserier, der er målrettet det enkelt behov. Selve ordet Nuxe er en sammentrækning af ordene natur og lux, der begge er essensen af hele konceptet bag produkterne – nemlig naturlige, luksuriøse ingredienser.

Denne multifunktionelle olie er defineret som en tørolie, hvilket betyder, at det er en form for olie, der hurtigt trænger ind i håret og derved undgår at efterlade et fedtet og tungt resultat. Olien her nærer, reparerer og blødgør, og den egner sig både til ansigt, krop og hår, så du kan forkæle samtlige dele af din krop og få et smidigt og silkeblødt resultat. 

Som en ekstra bonus indeholder denne olie multi-reflekterende partikler, som giver en glamourøs og glansfuld finish. Den giver dig derfor det perfekte look til en famøs bytur, hvor du for alvor kan skinne igennem mængden.

Hairlust Hair & Scalp Detox Scrub – til dig, der døjer med kløen, irritation eller tørhed i hovedbunden

hårolie

Denne Detox Scrub fra Hairlust er et certificeret økologisk og vegansk produkt, og du kan derfor benytte dig af det med god samvittighed for både dyrene og kloden. Scrubben er produceret i Danmark, og du er derfor sikker på, at du får et produkt i god og ordentlig kvalitet.

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange produktrester, skæl og snavs, der sidder tilbage på din hovedbund efter hårstyling og almindelig vask? I et land som Danmark, hvor vi har et meget kalkholdigt vand, kan kalkrester i hovedbunden forårsage tørhed, kløen og irritation i hovedbunden, mens produktrester er medvirkende til en fedtet hovedbund, der gør dit hår tungere og mere slattent. 

Heldigvis findes der nu råd for det. Med denne Scrub fra Hairlust kan du nemlig få bugt med dine hovedbundsproblemer og effektivt fjerne alt snavs, så du bliver efterladt med et forfriskende, stimuleret og sundt resultat, der får en god indvirkning på resten af dit hår. 

Det anbefales, at du bruger denne scrub én gang ugentligt eller efter behov for at pleje din hovedbund bedst muligt. Produktet påføres i vådt hår og masseres ind i hovedbunden, hvorefter du skyller det grundigt ud. Det er vigtigt, at du foretager behandlingen før du putter både shampoo og balsam i håret. 

Produktet egner sig til både mænd og kvinder.

Hairlust Strengthening & Protection Hair Oil – til dig der værdsætter et vegansk produkt med fugtgivende olier

hårolie

Hairlust er et anerkendt mærke inden for hårprodukter og kosttilskud, der er kendt for sin effektive pleje af både hårets indre og ydre, så du opnår et tilfredsstillende resultat. Denne olie er endnu et kvalitetsprodukt i deres sortiment, der er produceret i Danmark og certificeret vegansk. Den indeholder altså ingen animalske indholdsstoffer, og du kan derfor være helt sikker på, at produktet er udviklet efter dyrevelfærdens etiske principper.

Olien her indeholder både økologisk kokosolie og arganolie, der begge er gode, næringsrige ingredienser med fugtgivende egenskaber, der sørger for at tage hånd om dit udtørrede hår – og ikke mindst de spaltede spidser, der er en udfordring for rigtig mange. Produktet giver dit hår en intensiv pleje, dog uden at tynge håret unødvendigt – og du undgår derfor tungt, fedtet hår efter brug.

Du kan bruge produktet i både tørt eller fugtigt hår. Uanset hvad du foretrækker, er det dog vigtigt, at du ikke påfører olien direkte i håret men derimod arbejder det aktivt ind i håret ved at sprøjte olien på dine håndflader og langsomt massere det ind. 

Stuhr Argan Oil – til dig der ønsker en beskyttende hårolie inden brug af varmeafgivende redskaber

hårolie

Stuhr er et solidt brand inden for hårpleje, der siden 1976 har produceret et alsidigt udvalg af produkter, der er tilgængelige på de internationale butikshylder. Med deres ekspertise og knowhow fra frisørverden er du altid forsikret, at der ikke er gået på kompromis med indholdet i deres produkter. 

Denne specifikke hårolie fra Stuhr har én essentiel ingrediens, der skinner igennem hele produktet: marokkansk arganolie. Arganolie er meget anvendt inden for hårpleje, da det har fantastiske egenskaber, når det kommer til reparation og beskyttelse af håret. Olien giver næring og glans uden at efterlade et fedtet resultat, og du får et sundere, styrket og blødere hår. Samtidig er olien også medvirkende til at styrke din hårfarves intensitet, så du får et mere sundt og intenst look.

Det anbefales, at du benytter dette produkt lige inden du bruger andre varmeafgivende redskaber som fx hårtørrer eller glattejern. Den giver et beskyttende lag og modarbejder kruset, elektrisk hår samt spaltede spidser.

Produktet kan bruges til alle hårtyper og er derfor ideelt til dig, der ønsker at forkæle dit hår med ekstra næring og beskyttelse.

i samarbejde med PriceRunner

 

L’oréal Paris Elvital Oil Coloured – en budgetvenlig olie til dig der ønsker at pleje dit farvebehandlede hår ekstra godt

hårolie

L’oréal Paris er et verdenskendt mærke inden for kosmetikbranchen, hvis produkter er at finde i stort set alle butikker verden over. De har formået at skabe produkter med rigt indhold og gode egenskaber, men stadig til en fornuftig pris, som alle kan være med på. Deres produkter er tilgængelige for kvinder i alle målgrupper, der ønsker at forkæle sig selv.

Denne specifikke olie indeholder hele 6 forskellige blomsterekstrakter samt et beskyttende UV-filter, der danner den helt perfekte eliksir mod tørt og ødelagt hår – fx efter gentagende farvebehandlinger. Blomsterekstrakterne plejer dit farvede hår og efterlader et blødt og glansfuldt resultat. Desuden er olien fremstillet på en måde, så den virker let og undgår at tynge og fedte dit hår til. Du kan derfor nemt anvende den i hverdagen – fx når du er på vej ud af døren.

Olien kan anvendes i badet og påføres inden din shampoo, så du opnår et plejende og forebyggende resultat. Du kan også vælge at bruge olien i tørt hår, fx inden du skal style det eller som en afslutning på en frisure, der ved at få tilført ekstra glans får det sidste skud af magi.

i samarbejde med PriceRunner

 

Sisley Revitalizing Fortifying Serum – til dig, der ønsker at begrænse hårtab og styrke dit hår indefra

hårolie

Sisley er et internationalt udbredt mærke inden for kosmetikbranchen og står bag et utal af skønne kvalitetsprodukter inden for både hudpleje og hårpleje. De udvikler og producerer deres unikke produkter med afsæt i deres ekspertise og viden inden for naturlige planter og deres indvirkning på hudens mekanismer. Denne viden skinner også tydeligt igennem dette serum, der netop gør brug af naturlige ingredienser til at fremme hårets styrkende mekanismer.

Dette koncentrerede serumprodukt indeholder koncentrerede mineraler, vitaminer samt ekstrakter fra diverse planter og proteiner, der tilsammen skaber en effektiv kur for dig, der lider af hårtab og generelt tyndt og ødelagt hår. Serummets indhold er med til at styrke og aktivere dine hårsække indefra, så hele rodnettet bag dit hår får tilført ny energi, hvilket munder ud i et flot og sund, revitaliseret hår.

Serummet har en frisk duft og en behagelig, let konsistens, der gør det rart for dig at påføre og anvende serummet i det daglige. Med et serum som dette bliver dit hår både modstandsdygtigt får den helt rigtige beskyttelse.

i samarbejde med PriceRunner

 

Læn dig tilbage og nyd et øjebliks velvære

Du har nu forhåbentligt fået et godt indblik i nogle af de mange hårolier, som du finder tilgængelige på markedet. En god hårolie kan være guld værd, når du ønsker at pleje dit hår og forebygge det mod fremtidige skader – disse kan fx skyldes de skiftende årstider og det generelle slid, som du og mange andre dagligt udsætter håret for. Dette kan desværre ikke undgås.

Det essentielle er, at du naturligvis finder frem til et produkt, der passer allerbedst til dig og dit personlige behov. 

Fiskeolietilskud er en fantastisk kilde til Omega-3-fedtsyrer, som er vigtige for at bevare den generelle sundhed og velvære. Disse fedtsyre piller kan hjælpe med at fremme sund hårvækst og opretholde et stærkt og skinnende hår.

Omega-3 fedtsyrer er kendt for at forbedre blodgennemstrømningen til hovedbunden, hvilket kan øge leveringen af næringsstoffer og ilt til hårsækkene. Dette er med til at fremme sund hårvækst og forebygge hårtab. Derudover har Omega-3-fedtsyrer antiinflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at berolige en irriteret hovedbund og reducere skæl.

Fiskeolie er en praktisk måde at sikre, at du får nok Omega-3-fedtsyrer i din kost, især hvis du ikke regelmæssigt spiser fede fisk som laks eller makrel. Når du vælger et fiskeolietilskud, skal du kigge efter et, der har et højt indhold af EPA og DHA, de to vigtigste Omega-3-fedtsyrer for hårets sundhed.

Det er vigtigt at bemærke, at selv om fiskeolietilskud kan være gavnlige for hårets sundhed, bør de bruges sammen med en sund kost og livsstil. Ved at opretholde en afbalanceret kost, få regelmæssig motion og reducere stress kan man også bidrage til at fremme sund hårvækst og forebygge hårtab.

Hvis du er typen, som foretrækker at sætte dit hår med hårvoks, så kan du med fordel læse vores guide, hvor vi har samlet nogle af de bedste. Her er hårvoks til tyndt og tykt hår, hvor voksen både kan findes i fast og flydende form.

FAQ

🤩 Hvad gør hårolie ved håret?

Hårolie har den effekt på håret, at det gør det glansfuldt og glat, samtidig med at det også sørger for, at håret ikke kruser. Dertil kan en god hårolie være med til at styrke dit hår, hvormed det kan være en rigtig god ting at bruge en gang imellem.

🧐 Bør jeg bruge hårolie i mit har hver dag?

Du bør generelt ikke putte hårolie i dit hår hver dag, da det kan genere din hovedbund. Det anbefales derfor, at du kun kommer hårolie i dit hår 1 – 2 gange om ugen. Er dit hår dog meget skadet, så kan du godt bruge det én ekstra gang.

🤔 Hvor længe skal jeg lade hårolie sidde i mit hår?

Generelt er det nok at lade hårolie sidde 1 – 2 timer ad gangen, men nogle vælger at have det siddende over natten. Du bør dog undgå at komme for meget olie i håret, da det dermed kræver meget shampoo at vaske det ud, hvilket kan tørre håret ud igen.

🤓 Er hårolie godt for håret?

Hvis dit hår er glansløst og tørt, så kan det være rigtig godt for det, hvis du bruger hårolie. Olien kan tilføre glans til håret, såvel som at det er med til at styrke det. Hvis du dog i forvejen har stærkt og glansfuldt hår, så behøver du ikke hårolie.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Antonio Axu Light Gold Shimmering Oil – til dig der ønsker en reparerende og fugtgivende olie men en ekstra finish af glimmer

hårolie

Antonio Axu er et svensk brand inden for hårprodukter, der er lavet og udviklet af frisøren med selvsamme navn. Den ubetingede forkærlighed for frisørfaget og den ambitiøse stræben efter det perfekte, blændende resultat, som kun det gode kvalitetsprodukt giver, har gjort det til et internationalt udbredt mærke.

Olien her er et multifunktionelt produkt, som du både kan bruge til ansigt, krop og hår. Produktet indeholder hele tre forskellige luksusolier i form af chiafrøolie, abessinsk olie og arganolie, der med deres lette og hurtigt absorberende konsistens egner sig perfekt til velvære og selvforkælelse. De tre olier har en reparerende og fugtgivende effekt, og det unikke glimmer giver dig et glansfuldt og glamourøst resultat.

Det er sølv- og mørkegyldne partikler, der skaber det glimmerfyldige indhold i denne olie, og du er derfor garanteret en flot finish, der passer perfekt til byture og andre festlige sammenkomster.

Aussie Hemp Oil – til dig, der ønsker en mirakelkur til dit tørre og ødelagte hår

hårolie

Aussie er et amerikansk brand inden for skønhedsprodukter og har igennem årene lanceret en lang række kendte produkter, der alle er at finde på de internationale butikshylder. Denne olie er ingen undtagelse – faktisk er den med sit indhold af hampefrø (stammer fra cannabis) et unikt produkt, som du kan have pyntende på hylden derhjemme.

Oliens hovedingrediens er udtræk af australske hampefrø, som inden for kosmetikbranchen er kendt for sine alsidige og værdifulde egenskaber, der plejer og beskytter dit hår. Hampefrø indeholder nemlig både omega, antioxidanter og plejende olier, for bare at nævne nogle få eksempler på alle de næringsrige stoffer, de har at byde på.

Med sine mange næringsrige egenskaber egner produktets sig perfekt som et supplement til din eksisterende hårpleje, så du kan komme dit udtørrede og nedslidte hår til livs. Olien har en let konsistens, og den undgår derfor at tynge og fedte dit hår til. Du kan derfor nemt bruge olien i hverdagen og læne dig tilbage, alt imens du nyder lidt selvforkælelse, som denne olie helt sikkert vil give dig.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar