fbpx

Det er vigtigt at du bruger en ordentlig hårbørste, hvis du vil passe på dine lokker. Mange mennesker bruger hårbørster, der river i- og ødelægger håret. Der findes dog en række gode hårbørste, der passer til forskellige hårtyper, og som efterlader hårstråene ubeskadiget.

 

Hos Kosmetiko har vi samlet vores favoritter til dig, og du bliver guidet til hvilken børste, der er bedst til dit hår. Vi har indkluderet både prisvenlige børster samt de lidt dyrere modeller, som er fantastiske stylere.

Gode overvejelser inden køb:

En hårbørste er ikke bare en hårbørste. Alle hårbørster kan noget forskellige, og de er gode på hver deres måde.

 • Overvej styling ønsker. De kan alle style forskelligt. Bruger du hårtørrer, skal du have en hårbørste, der er varmesikker. Vil du have det glat, kan du overveje en styler. 
 • Tænk på din hårtype. Forskellige typer af hårstrå kræver forskellig behandling. Meget krøllet hår har godt af tykkere pigge, hvor fint hår kan klare finere pigge.
 • Overvej budget. Du behøver ikke lægge mange penge, for at få et virkelig godt produkt. Hold eventuelt øje med tilbud, hvor der kan være endnu flere penge at spare.

De 9 bedste hårbørste i test-guiden 2023:

 • Wet Brush Original Detangler – Bedste hårbørste til filtret hår
 • Yuaia Haircare Curved Paddle Brush – Bedste værdi for pengene
 •  GHD Paddle Brush – Bedste hårbørste til prisen
 • MOROCCANOIL Boar Bristle Round Brush – Bedste runde hårbørste
 • Wet Brush Pro Flex Dry Detangler – Bedste hårbørste til krøllet hår
 • Tangle Teezer Thick And Curly – Bedste hårbørste til tykt hår
 • GHD Glide Hot Brush – Bedste elektroniske hårbørste
 • Philips Krøllejern Airstyler HP8664 – Bedste alternative hårbørste
 • Tangle Teezer The Original Brush Mini Unicorn Magic – Bedste hårbørste til børn

Wet Brush Original Detangler – god hårbørste til filtret hår

Wet Brush Original Detangler

Introduktion

Forbrugerne, der har købt hårbørsten, har givet den 4,7 ud af 5 stjerner på Amazon, og det er ikke uden grund. En af brugerne skriver på Influenster.com: “I will never be using any other brush. This brush is so gentle on my bleached hair, and it really does reduce damage. I have noticed a significantly smaller amount of hair on my brush after I brush my hair”.

Om Wet Brush Original Detangler

Wet Brush er virkelig en revolutionerende hårbørste. Den er brugt af mange verden over grundet evnen til at rede let gennem både vådt og tørt hår. Den er god til at gennembørste sammenfiltret hår.

Håret er mere sart, når det er vådt. Det knækker nemmere, hvis du går i krig med en børste, men det problem er helt væk med Wet Brush.

Har du en ømskindet hovedbund, er Wet Brush et godt valg, da den er meget blid. Den har de såkaldte IntelliFlex pigge, som er meget bløde og medgørlige. Derudover har børsten Softips. Det er de små “dutter”, der sidder på enden af de bløde pigge. Med dem er du garanteret ikke at rive dit hår eller hovedbunden.

Hårbørsten er specielt god til afbleget hår og extensions eller parykker, da den ikke vil hive for meget i det lidt mere delikate hår. 

Fordele:

 • Bløde og fleksible børstepigge, der reder håret nemt
 • Virker godt på både vådt og tørt hår
 • Perfekt til mænd, kvinder og børn
 • Til alle hårtyper inklusiv extensions og parykker

Ulemper:

 • Virker ikke godt med en hårtørrer

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Yuaia Haircare Curved Paddle Brush – børste med vildsvinehår

Award: Bedste værdi for pengene

Curved Paddle Brush

Yuaia Haircare Curved Paddle Brush er det fordelagtige valg til dig, der gerne vil have en naturlig børste til lettere at kunne rede tykt hår nemt og ubesværet ud. 

Modellen kan anvendes i både tørt og vådt hår, og derfor kan du også tage den med ind under bruseren. Under bruseren vil den gøre det lettere at fordele og skumme shampooen. 

Mens du fordeler shampooen, giver den dig en mild hovedbundsmassage, som stimulerer blodtilførslen til hovedbunden. I tørt hår vil du opleve den fordel, at modellen kan fordele og distribuere hårets naturlige olier til hele håret.

 • God til at distribuere hårets naturlige olier
 • Stimulerer blodtilførslen til hovedbunden
 • Kan anvendes til både tørt og vådt hår

Redaktionens vurdering

Yuaia Haircare Curved Paddle Brush er vores “Bedste valg til prisen”, da investeringsomkostningerne er meget lave, når du tager kvaliteten i betragtning. Ligeledes får du et velrenommeret brand, der er kendt for sine mange kvalitets-hårprodukter.

Vi anbefaler modellen, fordi den giver dig en lettere børstning af uregerligt hår, og så er den en meget naturlig forbrugsvare. Den kommer med en smart kurvet facon, så den kan følge dit hoveds naturlige form, når du reder håret. Det gør den nem i brug.

Vi er særligt glade for, at personer med et viltert hår kan få en smertefri børstning, hvor der ikke bliver revet i håret – det gør den også velegnet til personer med meget øm hovedbund samt til børn.

Yuaia Haircare Curved Paddle Brush bidrager til at tilføre øget glans til håret. Læg dog mærke til, at meget tykt hår kan være svært at rede helt ud.

Fordele:

 • Følger dit hoveds naturlige form
 • Giver håret naturlig glans
 • Reder håret uden smerte – perfekt til også børn

Ulemper:

 • Kan have svært ved at rede tykt hår ud

Det skal du vide, før du køber Yuaia Haircare Curved Paddle Brush 

Kurvet form til pæn pris

Modellen kommer med en unik kurvet form, der følger hovedets form. Det giver en lettere børstning, og du kan anvende den til at style dit hår, som du foretrækker. Prisen er i den pæne ende uden at være helt billig, men du vil få valuta for pengene, da børsten er så unik, som den er.

Model med vildsvinehår

Yuaia Haircare Curved Paddle Brush er skabt af en blanding af naturlige vildsvinehår og nylonpigge, og denne kombination er især god til at løsne filtrede totter.

Perfekt til det kraftige hår

Yuaia Haircare Curved Paddle Brush er født med et bredt børstehoved skabt i en kurvet facon, og det er ideelt til personer med kraftigt hår, der kan være svært at rede ud.

Specifikationer

 • Type: Børste
 • Mærke: Yuaia Haircare
 • Materiale: Vildsvine-hår

Benyt koden: “YUAFOM10” og få 10 % rabat på dit køb

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

GHD Paddle Brush – Bedst til prisen

GHD Paddle Brush

Introduktion

Hos Influenster har mange brugere af GHD Paddle Brush været inde og give den gode anmeldelser. Zahily, der har givet den fuldt hus på stjerner, skriver: “It goes through my hair without the dragging and pulling that I get with other brushes. I have a ton of curly hair and this brush is the best I’ve ever found”. På Amazon er der også næsten kun gode anmeldelser, hvor børsten får 4,7 ud af 5 stjerner.

Om GHD Paddle Brush

GHD Paddle Brush er en af de større hårbørster, og den egner sig derfor bedst til mellemlange eller lange hår. Den er altså ikke oplagt til dig, som har kort hår. Hvis du er typen, der bruger føntørrer, skal du kigge med her. For det flade design på hårbørsten gør, at du får fuldt udbytte af din hårtørring. Modsat Wet Brush, hvor de fine tænder på hårbørsten ikke kan tåle varmen, er Paddle Brush perfekt til styling med varme. 

Når du skal style dit hår, vil hårbørsten sørge for minimal krusning, og den efterlader håret uden, at det er elektrisk. 

Børstepiggende er monteret på en blød “pude”, så det føles rart, når du skal rede dit tykke eller lange hår.

Mange kvinder kender GHD for deres professionelle glattejern, og hårbørsten er med i deres sortiment af gode produkter. Designet er lækkert og stilrent. GHD Paddle Brush er en hårbørste, du kunne se ligge hos din frisør.

Fordele:

 • Vejer ikke meget og ligger godt i hånden
 • Perfekt til langt hår
 • Minimerer knækket hår

Ulemper:

 • Ikke god til kort hår

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

MOROCCANOIL® Boar Bristle Round Brush 35 mm – effektiv rund hårbørste

MOROCCANOIL® Boar Bristle Round Brush 35 mm

Introduktion

Moroccanoil hårbørsten er noget anderledes, end de andre vi har kigget på, da den er lavet specielt til styling af håret. Den runde hårbørste har fået 4,5 ud af 5 stjerner på Google Shopping og nogle fine anmeldelser: “I always blamed my hair, figuring it was my hair texture, having curly hair, that made it nearly impossible to achieve a smooth blowout. This brush has offered my hair a new lease on life”.

Hos Influenster har denne runde hårbørste også næsten fået fuldt hus med stjerner, og hos Amazon har den fået 4,1 ud af 5.

Om MOROCCANOIL® Boar Bristle Round Brush 35 mm 

Den runde hårbørste er lavet af ægte vildsvinehår. De masserer din hovedbund samtidig med, at de hjælper til at fordele dit hårs naturlige olie ud i længderne; det gør dit hår skinnende og glansfuldt. Efter en tids brug vil håret føles blødere, sundere og mere medgørligt. 

Når det kommer til styling, vil hårbørsten sammen med en hårtørrer kunne give liv til håret. Du kan lave store, lækre bølger ved at dreje og tørre på en gang med den runde form.

Det er smart, at du kan skabe krøller og bølger, uden du skal involvere andre varmeredskaber end din hårtørrer. Når du bruger hårtørrer, vil stylingen gå hurtigt, da hårbørsten er forsynet med en masse huller, der giver ekstra hurtig tørring.

MOROCCANOIL® Boar Bristle Round Brush er en luksusbørste, vi har præsenteret i test-oversigten. Har du fladt og tørt hår, vil den kunne gøre underværker. 

Fordele:

 • Håndtag lavet i ask
 • Ægte vildsvinebørster
 • Til alle typer af hår

Ulemper:

 • Børsterne kan være for bløde til meget tykt hår

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Wet Brush Pro Flex Dry Detangler – effektiv hårbørste til krøllet hår

Wet Brush Pro Flex Dry Detangler

Introduktion

Mærket Wet Brush har lavet endnu en god hårbørste, og brugerne på Amazon er meget glade for den. Der har 88% af brugerne givet den 5 stjerner ud af 5 mulige.

Hos Influenster skriver en af brugerne: “I love every wet-brush that I have tried and this one is no exception. It easily detangles my hair and cuts down drying time”.  Det er anmeldelser, der går igen for de populære børster fra Wet Brush, som skaber børster, som de fleste vil elske.

Om Wet Brush Pro Flex Dry Detangler 

Ligesom den anden hårbørste fra Wet Brush, har Pro Flex børsten også de smarte IntelliFlex børstepigge. Den glider ubesværet gennem håret om og om igen. Hårbørsten reder håret ud uden nogen form for slid, så du er sikret, at dit hår ikke tager det mindste skade. 

Tag ikke fejl af designet, for det er ikke kun for syns skyld. Det meget hullede look gør, at fugt nemt kan dampe væk fra det våde hår, så tørring går hurtigt og ubesværet.

En forskel fra den anden Wet Brush er, at den har varmeresistente børstepigge, så den kan bruges i forbindelse med hårtørring, uden du skal frygte, at piggene kan blive ødelagte. 

De bløde former på hårbørsten gør oplevelsen endnu mere komfortabel, da de følger hovedets form. Det føles som en god hovedbundsmassage, når du reder håret med Pro Flex Dry Detangler.

Fordele:

 • Varmeresistente pigge
 • Meget ventilerende for hurtigere tørringsproces
 • God til alle hårtyper
 • Skader ikke håret

Ulemper: 

 • Bruges med omhyggelighed grundet designet

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Tangle Teezer Thick And Curly – hårbørste til særligt tykt og krøllet hår

Tangle Teezer Thick and Curly

Introduktion

Af redaktionen på Byrdie får Tangle Teezeren til tykt og krøllet hår 4,8 stjerner ud af 5 mulige. Der er ikke noget, de ikke bryder sig om ved den praktiske børste. Den bliver rost for altid at give et smukt resultat efter børstning, hvad end det er tørt, fugtigt eller vådt hår.

Brugerne på Amazon er enige i konklusionen med 4,6 ud af 5 stjerner. En af de glade brugere skriver: “This product is life changing. I have extremely thick and long hair, it used to take me 30+ minutes to brush the knots out. With this brush, it takes 6 minutes maximum”.

Om Tangle Teezer Thick And Curly 

Hvis du er den heldige indehaver af stort og krøllet hår, kan det være, at du skal tilføje børsten til din indkøbsliste. Skånsomt og blidt reder den gennem de mest genstridige lokker, og den efterlader den håret uden den mindste form for skade. I forhold til den originale Tangle Teezer børste, har de udviklet Thick and Curly børsten med en smule længere og tykkere børstepigge, så den kan klare kraftigt hår.

Børsten skiller sig ud fra andre mærker, ved at du tydeligt kan se de to forskellige længder på piggene, hvilket bidrager til et ekstra glat resultat.

Du kan altid kende en Tangle Teezer på lang afstand grundet designet, som ligger godt i hånden og giver en bedre føling med børstningen.

Fordele:

 • Smertefri udredning i tykt og krøllet hår
 • Modhjælper muligvis hårtab grundet hovedbundsmassage
 • Ergonomisk design
 • Kan bruges i vådt såvel som tørt hår

Ulemper: 

 • Nogle brugere savner et håndtag

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

GHD Glide Hot Brush – elektronisk hårbørste til glatning af håret

GHD Glide Hot Brush

Introduktion

Cosmopolitan har testet GHD Glide på tre forskellige hårtyper, og børsten var især perfekt til det krusede og bølgede, tykke hår, hvor det lige så vel kunne have været et glattejern, der havde gjort arbejdet. Hos Google Shopping får varmebørsten 4,5 ud af 5 stjerner, og den bliver rost for hurtig styling: “I stedet for 25 minutter med mit glattejern, tager det 4 minutter med denne hot brush”. Brugerne på Amazon har givet den samme konklusion, også med 4,5 stjerner.

Om GHD Glide Hot Brush

Endnu en sag fra GHD, men denne gang har vi fat i noget helt andet. Børsten glatter dit hår, samtidig med at den reder det flot ud. I modsætning til et glattejern er GHD Glide ikke lige så skadelig for håret, da den maksimale temperatur går til 185 grader. 

Med en blanding af korte og lange pigge og varme kan du nemt og hurtigt style dit hår, hvilket er perfekt, hvis du ikke har så meget tid på hånden.

Hvis du er den glemsomme type, der mod forventning skulle glemme at slukke for børsten igen, så er der en indbygget timer, så den slukker automatisk efter 60 minutter.

GHD Glide Hot Brush giver et luftigt resultat, som når du glatter med børste og hårtørrer. Hvis du har lidt ekstra penge på lommen, så er de virkelig godt givet ud. Selvom det er et lidt dyrere valg, vil pengene hurtigt være tjent hjem med alt den tid, der er at spare.

Fordele:

 • Nem at bruge
 • Glatter håret hurtigt
 • God til bølget og krøllet hår
 • Kan klare tykt hår

Ulemper: 

 • Gør ikke håret lige så glat som et fladjern

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Philips Krøllejern Airstyler HP8664 – hårbørste til volumen og glatning

Philips Krøllejern Airstyler HP8664

Introduktion

Hårdbørsten er fra Philips, og det er et krøllejern med indbygget børste. Hos Google Shopping har det fået 4,4 stjerner og hos Amazon har den fået 4,2. Den får flotte kommentarer med på vejen: “The device is comparatively light and therefore convenient and easy to use. The volume is relatively quiet compared to similar products, so the handling is fun”. 

Om Philips Krøllejern Airstyler HP8664

Vi har medtaget Philips Airstyler HP8664, da den kan noget helt andet end de andre i test-oversigten. Børsten tilføjer volumen og får håret til at skinne.

Der medfølger to forskellige børstehoveder: et på 50mm og et på 30mm. Det store hoved er perfekt til at tilføje volumen i håret, og du vil kunne få dit hår til at ligne en perfekt hårtørring fra salonen. Det mindre hoved giver definerede bølger, mens det holder håret skinnende og glat.

Stylingen går nemt med Airstyler HP8664. Den ikke blot varmer, men den drejer også rundt – begge veje. Det betyder, at du ikke skal holde den i akavede positioner for at få det ønskede resultat. Du kommer håret over børsten, og så klarer den arbejdet.

Det lyder som den perfekt måde at få sammenfiltret hår på, men de store pigge i forskellige længder forhindrer, at håret bliver filtret. I stedet efterlades det flot, skinnende og blødt. Ledningen i bunden er drejbar, så heller ingen chance for indvikling.

Krøllejernet har Tourmaline Keramisk ionsk teknologi og tre forskellige varmeindstillinger.

Fordele:

 • Godt håndværk
 • Produceret i høj kvalitet
 • Letvægts

Ulemper: 

 • Varme settingen er ret varm

Tangle Teezer The Original Brush Mini Unicorn Magic – perfekt til børn eller til rejsen

Tangle Teezer The Original Brush Mini Unicorn-Magic

Introduktion

Den originale Tangle Teezer får en af de højeste vurderinger fra brugerne på Google Shopping med 4,8 ud af 5 stjerner. Hvis børsten ikke går hen og bliver en klassiker, bliver vi overraskede.

Amazon giver fuldstændig samme vurdering med 4,8 stjerner.  En bruger skriver: “Good sturdy but attractive product which a 3-year-old who won’t let you brush her hair has been using all day”. Det børnevenlige design bliver rost til skyerne.

Om Tangle Teezer The Original Brush Mini – Unicorn Magic

Vi er vilde med Tangle Teezer og deres produkter. Især børn er vilde med den, da designet er en god hjælp til at få lov at rede barnets hår ud. Den er den blid mod hoved og hår, så de små ikke mærker, at deres uglede garn bliver blødt og glat igen.

Tangle Teezer kan bruges til alle hårtyper, kort som langt, tykt som tyndt. I forhold til den anden børste, som vi har med af samme mærke, har originalen ikke lige så tykke pigge. Det kan betyde, at du skal bruge lidt længere tid på udredning i super krøllet hår.

Mini versionen er ikke kun velegnet til børn, men passer også perfekt ned i tasken til en bytur eller er nem at have med ud og rejse. Den lille børste kan både bruges i vådt og tørt hår uden problemer.

Fordele:

 • Fungerer til alle hårtyper
 • Kan bruges i vådt og tørt hår
 • Ergonomisk design
 • God til extensions

Ulemper: 

 • Intet håndtag

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Guide til køb af hårbørste

Der findes mange forskellige typer af børster. Vi ridser nogle op, så du kan få et overblik:

Paddle

 • God til alle hårtyper
 • Bedst til at rede knuder ud

Rund hårbørste

 • En rund hårbørste er  typisk til medium og tykt hår
 • Når det kommer til føntørring, er en rund hårbørste et oplagt valg

Teasing hårbørste

 • God til alle hårtyper
 • Bedst til at tilføje volumen

Bredtandet kam

 • En bredtandet kam er god til tykt og krøllet hår
 • Når det kommer til at rede vådt hår, er en bredtandet kam det optimale valg 

Har du meget krøllet hår, og ønsker du dine krøller definerede, er det en god idé kun at rede dit hår, når du har balsam i for at få det mest definerede look.

Alle hårtyper har udover en god kam eller børste også bruge for ekstra pleje til tider. Det kan du tilføre ved hjælp af arganolie eller anden form for hårolie. Det giver håret ekstra fugt og hjælper mod frizz.

Kilder: Luxyhair.com og Fashionmagazine.com

Sådan tjekker du din børste for hårtab

Mange mennesker verden over lider af hårtab i mere eller mindre grad. Det er noget, der tærer på selvtilliden. For mænd kan det starte i 20’erne, og for kvinder sker det ofte efter overgangsalderen.

Hvis du vil holde lidt øje med dit hårtab, er det en god idé at sørge for, at du er den eneste, der bruger din børste. Du skal være opmærksom på, at det er normalt for mennesker at tabe 100 hår på hovedet om dagen og nogle gange mere.

Hvis du oplever store mængder af hårtab dagligt, kan du snakke med sin læge, hvis det går dig på. Nogle gange kan det skyldes medicin eller stress.

Kilde: Leaf.tv

Tips til hårbørstning

Her er nogle af de bedste råd, vi kunne finde, til dig, der børster hår:

 1. Dit hår tager mere skade af børstning, når det er vådt.
 2. Børst fra enden af håret og op til rødder for mindst skade.
 3. For meget børstning kan skade håret og gøre , at det knækker.
 4. Rengør din børste ofte, så den holdes ren og hygiejnisk.
 5. Børst håret inden vask, så det er lettere at rede ud efterfølgende.

Kilde: Rd.com

At kombinere den rigtige hårtørrer med den rigtige hårbørste kan gøre en stor forskel for dit hårs sundhed og udseende. Ved at vælge den rigtige hårbørste kan du hjælpe med at minimere skader på dit hår og samtidig opnå den ønskede frisure hurtigt og effektivt.

Når du vælger en hårtørrer, skal du overveje wattstyrke, varmeindstillinger og tilbehør. En hårtørrer med højere effekt vil producere mere varme og luftstrøm, så du kan tørre dit hår hurtigere. Denne øgede varme kan dog også forårsage skader på dit hår, hvis du bruger hårtørreren i længere tid eller ved høje temperaturer. Kig efter hårtørrere med justerbare varmeindstillinger, så du kan kontrollere varmeniveauet og minimere skaderne på dit hår.

FAQ

Overvej hvilken styling du går efter.

Det kommer an på kvaliteten. Hvis det er en af de billigere, så en gang om året. De dyrere modeller kan holde i længere tid, hvis du rengør og vedligeholder den.

Der findes utallige. Et udpluk er: rund, wet, detangling, flad og elektronisk.

Beskrivelse af kilder og tests:

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Amazon er en af verdens største online butikker med over 200 millioner besøgende hver måned. Kunder og brugere kan anmelde varer og give stjerner fra 1-5.

Wet Brush Original Detangler får med over 8.700 bedømmelser 4,7 ud af 5 stjerner.
Du kan se anmeldelserne her

GHD Paddle Brush har modtaget over  1.700 bedømmelser, der i gennemsnit giver 4,7 ud af 5 stjerner.
Du kan se anmeldelserne her

MOROCCANOIL Boar Bristle Round Brush 35 mm får af forbrugerne 4,1 ud af stjerner.
Du kan se anmeldelserne her

Wet Brush Pro Flex Dry Detangler scorer med over 6.700 bedømmelser en bedømmelse på 4,8 ud af 5 stjerner.
Du kan se anmeldelserne her

Tangle Teezer Thick And Curly får 4,6 ud af 5 stjerner af i alt mere end 40.500 bedømmelser.
Du kan se anmeldelserne her

GHD Glide Hot Brush med 1.410 bedømmelser og 4,5 ud 5 stjerner.
Du kan se anmeldelsen her

Philips Airstyler HP8664 med 16 bedømmelser og 4,2 ud af 5 stjerner.
Du kan se anmeldelsen her

Tangle Teezer The Original Brush Mini – Unicorn Magic med 924 bedømmelser og 4,8 ud af 5 stjerner.
Du kan se anmeldelsen her

Google Shopping er en del af Google. Her kan folk gå ind og vurdere produkter og give en anmeldelse ligesom ved Amazon. Desuden finder du links til steder, hvor du kan købe varen.

Vi har samlet anmeldelserne, så du kan gå ind og tjekke dem ud:

MOROCCANOIL Boar Bristle Round Brush 35 mm med 394 bedømmelser og 4,5 ud af stjerner.

Du kan se anmeldelsen her

GHD Glide Hot Brush med 2.223 bedømmelser og 4,5 ud 5 stjerner.
Du kan se anmeldelsen her

Philips Airstyler HP8664 med 931 bedømmelser og 4,4 ud af 5 stjerner.
Du kan se anmeldelsen her

Tangle Teezer The Original Brush Mini – Unicorn Magic med 3.679 bedømmelser og 4,8 ud af 5 stjerner.
Du kan se anmeldelsen her

Influenster er en hjemmeside med bedømmelser af forskellige varer. Den minder på mange måder om Google Shopping og Amazon. Her er det også kunderne selv, der laver anmeldelserne. 

Vi har samlet anmeldelserne, så du kan gå ind og tjekke dem ud:

Wet Brush Original Detangler med 35 bedømmelser og 4,8 ud af 5 stjerner.
Du kan se anmeldelsen her

GHD Paddle Brush med 233 bedømmelser og 4,7 ud af 5 stjerner.
Du kan se anmeldelsen her

MOROCCANOIL Boar Bristle Round Brush 35 mm med 61 bedømmelser og 4,6 ud af stjerner.
Du kan se anmeldelsen her

Wet Brush Pro Flex Dry Detangler scorer med 31 bedømmelser en gennemsnitlig vurdering på 4,6 ud af 5 stjerner.
Du kan se anmeldelsen her

Tangle Teezer Thick And Curly har fået over 300 bedømmelser med sammenlagt 4,6 ud af 5 stjerner.
Du kan se anmeldelsen her

Andre kilder

Byrdie er en hjemmesiden med skønheds hemmeligheder og produkt anmeldelser på alt fra parfume til wellness og makeup. De laver dybdegående anmeldelser, der er til at stole på.

Hos Byrdie har de testet den originale Tangle Teezer på forskellige parametre mens de konsulterer med brugerne. Om Tangle Teezer skriver de, at den giver smukke resultater på alle hårtyper, og at den er perfekt, hvis du ønsker noget simpelt. De giver den i alt 4,8 stjerner ud af 5 mulige.

Testen er opdateret den: 15. januar 2021
Du kan se testen her

Cosmopolitan er et magasin til kvinder, der handler om fashion, skønhed, sex og kendte. De laver test af produkter, så deres læsere kan få et godt udgangspunkt for deres købsvalg.

De har testet GHD Glide Hot Brush i en video og uploadet den på YouTube. 3 forskellige kvinder med henholdsvis krøllet, bølget og glat her tester børsten. To af dem finder den ikke så nyttig til deres hårtyper, men kvinden med bølget/kruset hår, finder resultatet yderst tilfredsstillende.

Testen er udgivet den: 6. februar 2019
Du kan se testen her

Luxy hair er en online webshop, der sælger hår extension. De skriver artikler med gode råd om hår.

Vi har brugt artiklen “Hairbrush Guide 101: Which Hairbrush To Use When” af Alyssa Tria.
Du kan se artiklen her

Fashion magazine er Canadas nummer 1 skønhedsmagasin. De skriver også artikler om skønhed og fashion.

Vi har brugt artiklen “The Ultimate Hairbrush Guide: Which One is Best for Your Hair Type?” af Erin Lukas.

Artiklen er opdateret: 7. juli 2015
Du kan se artiklen her

Leaftv er en online livsstils platform til kvinder. De laver how-to videoer og artikler, der gør deres læsere klogere.

Vi har brugt artiklen “How to Check Your Brush or Comb for Hair Loss” af Jeff Herman.
Du kan se artiklen her

Reader’s Digest er en online platform til alle, og det går i sin simpelhed ud på at dele historier, grin og gode råd.

Vi har brugt artiklen “16 Secrets Your Hairbrush Wishes You Knew” af Karyn Repinski.
Du kan se artiklen her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar