fbpx

Med et krøllejern ved hånden kan du skabe alverdens frisurer. Et krøllejern er et utroligt redskab, som kan forandre fladt og kedeligt hår til fyldige og festlige frisurer, og som kan pifte ethvert hår op, så det får mere liv og spil. I denne guide finder du de krøllejern på markedet, der har klaret sig bedst i test, og som vil være en god investering for dig. Der er krøllejern med mange forskellige egenskaber og i forskellige prisklasser, så der findes et produkt for enhver smag. 

Remington Krøllejern og Glattejern i én, S8670 Mul giver mulighed for mange forskellige stilarter

krøllejern

Hvis du er på udkig efter et produkt med flere forskellige egenskaber, så er Remington Krøllejern og Glattejern i én, S8670 MUL produktet til dig. Med dette lækre redskab i hånden kan du let, som navnet antyder, både krølle og glatte dit hår og skabe mange forskellige frisurer. 

Multistyler med 5 forskellige stilarter 

Denne multistyler har 5 forskellige stilarter, så du har mange valgmuligheder, når det kommer til at lave frisurer. Remingtons krøllejern kommer med 5 forskellige professionelle tilbehørsdele, som nemt kan skiftes ved at klikke dem af og på. Med de forskellige dele kan du både lave krøller, bølger, glatte, kreppe og give håret volumen. 

Krøllejernets Smooth Glide-belægning beskytter dit hår 

Det kan være hårdt for håret at style det med varme redskaber. Det har Remington heldigvis tænkt på – dette krøllejern har Smooth Glide-belægning med keramiske og turmalin-ioner på alle pladerne for at beskytte håret mest muligt. Redskabet glider let gennem håret og varmefordelingen er jævn, så du kan lave en krusfri styling, der slider mindst muligt på håret. Der er 3 års garanti på denne multistyler, så ved at investere i den, er du sikret lækker styling af dit hår i mange år fremadrettet. 

i samarbejde med PriceRunner

 

Revlon Klemmekrøllejern Pro Collection 32 mm med praktiske egenskaber for smukke krøller

krøllejern

Hvis du ønsker dig smukt hår med naturligt fald eller store, fyldige krøller, så prøv dette krøllejern fra Revlon. Dette krølleredskab er perfekt til dig, der ind i mellem gerne vil have store, flotte krøller, små slangekrøller eller naturlige bølger i håret. Valsen er 32 mm, og kan bruges til at style alverdens frisurer. 

Guld- og kobberbelægning får krøllerne til at holde længere 

Revlon Klekrøllejern Pro Collection 32 mm er belagt med en blanding af guld og kobber – og udover at være smukt at se på, så er det også en praktisk og god egenskab, da kombinationen af guld og kobber gør krøllejernet brugervenligt og enkelt at krølle håret med. Derudover hjælper kombinationen med til at forstærke holdbarheden på krøllerne efter endt styling. 

Masser af praktiske egenskaber for let styling 

Jumbokrøllejernet fra Revlon er designet til at være brugervenligt, og det kommer til udtryk i de mange forskellige egenskaber, redskabet har. Eksempelvis er der hele 20 forskellige varmeindstillinger, der gør det let for dig at finde den rette temperatur til lige netop dit hår og den styling, du ønsker. Derudover bliver spidsen på krøllejernet ikke varm, så du brænder ikke fingrene ved styling, og drejeledningen gør, at du ikke slår knuder på ledningen under brug. 

i samarbejde med PriceRunner

 

BaByliss Pigkrøllejern 18 mm giver fylde til håret og løfter frisuren

krøllejern

Pigkrøllejernet fra BaByliss er krøllejernet til dig, der vil give fylde til dit hår. Det er især godt til dig, der har kort hår eller page, og som vil løfte frisuren. Spolen er keramisk og hjælper til med at beskytte håret under anvendelse. Håndtaget på redskabet et lille og slankt, og passer perfekt i en kvindehånd. 

Udskiftelige pigge, drejeledning og cooltip 

BaByliss Pigkrøllejern 18 mm er et praktisk og enkelt krøllejern med mange gode funktioner. Piggene i krøllejernet kan let udskiftes, når de trænger til det, så du altid har et godt krøllejern, der er som nyt. Dertil kommer drejeledningen, som gør, at du undgår at blive fuldstændig viklet ind, når du anvender krøllejernet. Ledningen drejer rundt på selve krøllejernet, så den ikke bliver snoet under brug. Sidst, men ikke mindst, har dette krøllejern en cooltip, som betyder, at spidsen af krøllejernet ikke bliver varmt – du kan altså røre ved det med fingrene og lettere anvende krøllejernet uden at brænde dig. 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

HH Simonsen ROD Curling Iron vs4 til dig, der ønsker bløde og elegante krøller i håret

krøllejern

HH Simonsens ROD Curling Iron vs4 er et krøllejern, du kan bruge til at skabe bløde og elegante krøller i dit hår. Det er et ideelt redskab at have, uanset om du ønsker fylde og volumen i udslået eller opsat hår. 

120-200 graders varme og diameter fra 25-32 mm 

Dette krøllejern har indbygget temperaturjustering, så du selv kan justere, hvor varmt krøllejernet skal være mellem 120 og 200 grader. Det gør det nemmere for dig at tilpasse krøllejernet til lige netop dit hår, og til lige netop den type krøller, du ønsker at skabe. Derudover har krøllejernet en diameter, der svinger fra 25 mm ved spidsen til 32 mm ved håndtaget. Denne forskel i diameteren gør det lettere for dig at ændre størrelsen og formen på dine krøller, alt efter hvor på krøllejernet du snor håret rundt. 

Kemisk teflon-coating beskytter håret 

Krøllejernet fra HH Simonsen har en overflade, der er lavet af keramisk teflon. Det gør, at dit hår ikke hænger fast og bliver slidt og ødelagt, selv hvis du har hårlak i håret. Dette krøllejern skaber et blankt og blødt resultat, som gør krøllerne sunde og elegante at se på. 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Remington Keratin Protect Rundbørste CB8338 tilfører keratin og mandelolie til de smukke krøller

krøllejern

Med dette lækre krøllejern fra Remington kan du let få fyldigt hår med voluminøse krøller. Den specielle rundbørste er designet til at hjælpe dig med ubesværet at give dit hår en sund volumen og smukke krøller. 

Keratin og mandelolie gør krøllejernet blid mod lokkerne 

Den avancerede keramiske rundbørste, som findes på dette krøllejern, er designet til at passe på dit hår og passer perfekt til alle hårtyper. Rundbørsten er tilført keratin og mandelolie, som overføres til håret ved brug, og som gør, at redskabet et skånsomt at bruge, og at resultatet bliver smukt og sundt. De innovative børster på krøllejernet giver en jævn finish, og dine spidser får et poleret udtryk, så dine krøller bliver perfekte hver eneste gang. 

Funktionelt og effektivt 

Remington Keratin Protect Rundbørste CB8338 er både brugervenligt og effektivt. Så snart du har sat stikket i stikkontakten og tændt for krøllejernet, begynder det at varme op til 180 grader – og allerede efter 30 sekunder har det nået fuld varme og er klar til brug. Du kan vælge mellem fem forskellige temperaturindstillinger, så du let kan tilpasse redskabet til dine behov. 

i samarbejde med PriceRunner

 

BaByliss Crepejern PRO-2512EPCE EP 5.0 er let at anvende til ekstra fylde og et friskt look

krøllejern

BaByliss kreppejernet her er perfekt til dig, der ønsker at tilføje ekstra volumen i dit hår, og at lave fikse og chikke frisurer. Med et kreppejern kan du skabe små, fine bølger i dit noget af dit hår for at skabe fylde, eller du kan kreppe hele håret og skabe en frisk frisure, som bringer tankerne tilbage til 1990’erne. Uanset formålet, er BaByliss Crepejern PRO-2512EPCE EP 5.0 redskabet til dig, der går op i kvalitet, effektivitet, praktiske funktioner og at kunne skabe dit helt eget look uden problemer. Kreppejernet kommer med en 2,7 meter lang drejeledning, som giver dig maksimal bevægelighed og fleksibilitet, mens du bruger det. Derudover kan du indstille kreppejernet på 5 forskellige temperaturtrin, så du let kan finde det rette temperatur til den frisure, du påtænker at lave. 

EP-teknologi, der beskytter håret og er ekstra holdbare 

Dette kreppejern er udviklet med den nyeste EP-teknologi, som betyder, at pladerne på kreppejernet er tre gange så holdbare og modstandsdygtige overfor de kemikalier, du kan have i dit hår, da metallet på pladerne er mere hårdt end på andre, tilsvarende kreppejern. Pladerne beskytter håret mod for meget friktion, og til sammen hjælper alt dette til at give et holdbart og smukt resultat. 

i samarbejde med PriceRunner

 

Remington S5505 Pro Ceramic Ultra Glattejern giver uanede muligheder for styling af håret

krøllejern

Dette glattejern fra Remington er ideelt til dig, der vil have mulighed for at kunne skabe mange forskellige frisurer. Med et godt glattejern ved hånden, kan du nemlig både glatte dit hår samt krølle det på alverdens måder. Det er altså et redskab, der både passer til dig, der har glat hår, et let fald eller krøller. Glattejernets plader er keramiske for at beskytte dit hår, og de er ekstra lange, så du hurtigt kan glatte eller krølle dit hår. 

Let at have med på farten 

Remington S5505 Pro Ceramic Ultra Glattejern er nemt at have med på farten – med i købet får du nemlig en varmebeskyttende opbevaringspose, som du kan pakke dit glattejern ned i, mens det fortsat er varmt. 

Praktiske egenskaber

Udover at give dig mulighed for at lave mange forskellige hårstyles, er dette glattejern også nemt og praktisk at anvende. Det varmer op til 230 grader på blot 15 sekunder, og det har en indbygget temperaturlås, så varmen holder en konstant temperatur under brug. Derudover har redskabet drejbar ledning, som giver mindre besvær og større bevægelighed, og glattejernet har autosluk-funktion, så det automatisk slukker efter en time, hvor det ikke er anvendt. 

i samarbejde med PriceRunner

 

BaByliss Gold Ceramic Oval Curler 38 mm er let at anvende og giver fyldige og lette krøller

krøllejern

Med dette guldbelagte krøllejern fra BaByliss kan du let skabe fyldige og lette krøller i dit hår. Krøllejernet har en speciel oval form på spolen, som giver et smukt resultat. Spolen er belagt med en keramisk guldbelægning, som både beskytter dit hår og sikrer et nemt og smidigt glid gennem håret. Denne egenskab mindsker risikoen for at slide på håret med det meget varme redskab. 

Mange praktiske funktioner

BaByliss Gold Ceramic Oval Curler 38 mm er et krøllejern, der ikke blot kan skabe et smukt resultat med flotte krøller, men som også har mange smarte og praktiske funktioner. For eksempel varmer det hurtigt op, så du ikke skal vente længe på et kunne tage det i brug, og det slukker automatisk efter en time, så du ikke skal være bange for at glemme det. Det er let og smidigt at have i hånden, og det har en smart drejeledning, så du ikke bliver viklet ind under anvendelse. Krøllejernet har en bordstøtte, så du kan lægge det fra dig uden at være bange for at brænde hul på noget, og du kan skifte mellem tre temperaturniveauer under brug. 

i samarbejde med PriceRunner

 

VALERA Bølgejern Wave Master skaber let smukke bølger og giver pleje til håret

krøllejern

Uanset om du har langt eller kort hår, kan du med dette lækre bølgejern fra VALERA skabe smukke bølger i dit hår –  VALERA Bølgejern Wave Master er nemlig, som navnet antyder, mester i at skabe bølger. Redskabet giver dig samtidig fugt og pleje til dit hår ved hjælp af den indbyggede iongenerator, der findes i bølgejernet. På den måde kan du både style og pleje dit hår på en og samme tid. 

Hurtig og jævn varme på forskellige niveauer 

Bølgejernet fra VALERA har et PTC varmesystem, som betyder, at det lynhurtigt varmer op til den ønskede temperatur, så du ikke skal vente for længe med at style dit hår. Derudover har bølgejernet en keramiske valse, som fordeler varmen jævnt på pladerne, så du ikke risikerer at ødelægge håret med for høj varme. Du kan let selv ændre på varmeniveauet på det elektroniske display, så du kan tilpasse redskabet lige netop dine behov. 

Nem opbevaring og flere sikkerhedsfunktioner

Dette bølgejern kan nemt opbevares i skuffer eller skabe uden at du skal være bange for, at pladerne bliver ridsede – det har nemlig en låsefunktion, så du kan holde pladerne samlet under opbevaring. Bølgejernet slukker automatisk efter 1 time, hvor det ikke bliver brugt, så du ikke skal være bange for at glemme det. 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

HH Simonsen ROD Curling Iron vs10 er til dig, der ønsker et casual og legende look 

krøllejern

Dette krøllejern fra HH Simonsen er moderne og nytænkende. Det perler-på-en-snor lignende form på spolen er anderledes end de fleste andre krøllejern. Formen gør, at størrelserne på krøllerne vil variere fra hårtot til hårtot, og det giver et afslappet, tilfældigt og legende look i håret. Krøllejernet her er altså til dig, der vil skabe anderledes krøller i håret, og som går efter en levende og chik style. 

Keramisk teflonbelægning og ION-effekt 

HH Simonsen ROD Curling Iron vs10 har en keramisk teflonbelægning på spolen, hvilket sikrer et smidigt glid gennem håret og minimalt slid. Krøllejernet har også en ionisk effekt, som betyder, at håret tilføres pleje og efterlades blødt og blankt. 

Hurtigt og smukt resultat 

Den høje varme og jævne varmefordeling på krøllejernet betyder, at du hurtigt kan skabe spændende krøller i dit hår, uanset om det er langt eller mellemlangt. Du kan lege med forskellige størrelser og former på krøllerne takket være den specielle form, så det er altså kun fantasien, der sætter grænser med dette krøllejern.

HH Simonsen ROD Curling Iron vs1 til dig, der ønsker smukke og bløde spiralkrøller

krøllejern

Ønsker du bløde og blanke spiralkrøller, så prøv dette krøllejern. HH Simonsen ROD Curling Iron vs1 er et populært krøllejern, og det er med god grund – dette krøllejern har nemlig mange gode egenskaber, og er let at bruge til at skabe smukke krøller. Spolen på krøllejernet har en diameter på 19 mm ved håndtaget og 13 mm i spidsen, hvilket giver dig mulighed for at ændre i størrelsen på dine krøller. Håndtaget på krøllejernet er ergonomisk og sikrer dig et godt greb, når du skal style dit hår. 

Undgå, at håret hænger fast og bliver slidt 

Det er ingen hemmelighed, at stylingredskaber med høj varme kan være skadelige for håret. Det er der dog taget hensyn til hos HH Simonsen. Spolen er belagt med en keramisk teflon-coating, som gør overfladen glat og som gør, at håret ikke hænger fast på den – heller ikke selvom du eventuelt har hårlak i håret. Derimod efterlades du med et blankt og blødt resultat. 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

BaByliss Krøllejern på Gas 19 mm. for nem og trådløs hårstyling af smukke krøller

krøllejern

Dette krøllejern skiller sig ud fra mængden – det kører nemlig på gas. BaByliss Krøllejern på Gas 19 mm er et trådløst krøllejern, der bruger gaspatroner til at varme op. Du er altså fri for irriterende ledninger, når du bruger det. Den 19 mm brede spole gør det nemt for dig at skabe store, smukke krøller i håret, samt at give håret et løft. 

Opnå ekstra volumen med pigspolen

Der medfølger en pigspole til dette krøllejern, som du kan anvende for at give ekstra volumen til dit hår. Spolerne kan nemt skiftes, og pigspolen gør det enkelt og hurtigt at give håret det ekstra fylde, du ønkser. 

Nemt og praktisk at have med på farten 

BaByliss’ krøllejern på gas gør det let at have med på farten, da du ikke skal bekymre dig om, om der er stikkontakter i nærheden, når du skal bruge det. Med den medfølgende gaspatron har du op til 4 timers brug af krøllejernet, så du altid kan skabe et smukt hår. 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

VALERA Krøllejern DigiCurl 19MM giver mulighed for antibakteriel og nem styling af smukke krøller

krøllejern

Schweiziske VALERA har endnu engang skabt et lækkert og meget funktionelt krøllejern. VALERA Krøllejern DigiCurl 19MM er af højeste teknologi og giver dig mulighed for at skabe smukke krøller i dit hår. De mange smarte funktioner, som eksempelvis drejeledning, hurtig opvarmning og elektronisk temperaturindstilling, gør dette krøllejern til en leg at bruge. 

Keramisk og antibakteriel belægning 

Valsen på dette krøllejern er selvrensende og keramisk belagt med nano-silver, hvilket gør den antibakteriel. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt dit nyvaskede hår bliver beskidt ved brug af krøllejernet. Belægningen på valsen sikrer derudover, at krøllejernet let glider gennem håret, så slid af håret minimeres mest muligt. 

Skab store, smukke bølger, og små, levende krøller 

Med den ultrahurtige opvarmning og det behagelige soft-touch greb, som dette krøllejern har, kan du hurtigt og nemt style de smukkeste krøller i dit hår. VALERAS krøllejern giver dig mulighed for både at skabe store, smukke bølger, som giver fylde og smukt omkranser dit hoved, og små, levende krøller, der giver et smukt spil i håret. 

i samarbejde med PriceRunner

 

Remington CI5519 E51 Pro Tight Curl 19mm Tong har antistatisk glideegenskab for sundt hår

krøllejern

Med Remington CI5519 E51 Pro Tight Curl 19 mm Tong ved hånden har du mulighed for at skabe en drøm af en frisure med små, levende krøller. Med 19 mm spolen kan du skabe krøller i forskellige størrelser og udformninger, så du altid kan style dit hår, som du ønsker. 

Antistatisk glideegenskab og turmalinion-teknologi 

Dette krøllejern fra Remington er designet til at passe på dit hår. Pladerne på krøllejernet har en antistatisk glideegenskab, som reducerer risikoen for, at håret bliver statisk og dermed skadet af brug. Derudover holdes håret glansfuldt og sundt takket være turmalinion-teknologien i krøllejernet, som plejer håret. 

Undgå for meget varme og hold dit hår i perfekt stand

Remington’s krøllejern har otte forskellige varmeniveauer, og det tager blot 30 sekunder at varme op. De forskellige niveauer giver dig mulighed for at tilpasse varmen på redskabet til lige netop dine behov. Det anbefales at bruge så lav en varme som muligt til den frisure, du skal style – derved kan du undgå at udsætte dit hår for alt for høje temperaturer og dermed skade det. 

i samarbejde med PriceRunner

 

Remington CI83V6 Keratin Protect Konisk Krøllejern beskytter, plejer og giver smukke krøller

krøllejern

Dette krøllejern er perfekt til dig, der ønsker at skabe en masse volume, tekstur og form i dit hår. Med dette krøllejern fra Remington får du et redskab, der ligger godt i hånden, og som er let at skabe fyldige og sunde krøller med, som vil gøre enhver misundelig. 

PRO+ sikrer dig en sundere styling af håret med lavere temperaturer 

Med krøllestaven fra Remington får du mulighed for at style håret med indstillingen PRO+. Denne indstilling sikrer dig en lavere og derved sundere temperatur til dit hår på blot 185 grader. Den lave temperatur beskytter dit hår, men sikrer dig alligevel et fascinerende og langtidsholdbart resultat i håret. Denne indstilling er perfekt til dig, som har sart og fint hår. 

Keratin og mandelolie plejer dit hår og efterlader det skinnende blødt 

Tromlen på Remington CI83V6 Keratin Protect Konisk Krøllejern er konisk og er tilført både keratin og mandelolie. Disse ingredienser har til formål at pleje og passe på dit hår, således at du kan style det med god samvittighed, og samtidig skabe både fylde og glans i dit hår. 

i samarbejde med PriceRunner

 

BaByliss Pigkrøllejern 15 mm med keramisk belægning for beskyttelse og flotte krøller

krøllejern

Hvis du ønsker dig smukke krøller og et mere fyldigt hår, så er BaByliss Pigkrøllejern 15 mm måske noget for dig. Med dette krøllejern i hånden, kan du skabe flotte krøller og stor volumen i dit hår. Den lille diameter giver dig både mulighed for at lave små, spændstige spiralkrøller samt større bølger, der smukt falder omkring dit ansigt. 

Keramisk belægning for mindst muligt slid 

Den keramiske belægning på spolen er designet til at give krøllejernet godt glid gennem håret. Når spolen let glider, mindskes risikoen for at håret hænger fast eller bliver statisk, og derved bliver slidt. Du kan altså passe på dit hår samtidig med at du skaber flotte frisurer og mange forskellige friske styles med dette krøllejern fra BaByliss. 

Udskiftelige pigge giver lang levetid 

Det er muligt at skifte piggene i dette krøllejern, efterhånden som de bliver slidte eller eventuelt knækker. Piggene er lette at skifte, så det er noget, du nemt selv kan gøre. De udskiftelige pigge betyder, at du med dette BaByliss krøllejern får et lækkert krølleredskab til håret, der holder i mange år. 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Remington Shine Krøllestav, Ci53W med arganolie giver et glansfuldt resultat

krøllejern

Remington Shine Krøllestav, Ci53W er det perfekte redskab til at kreere smukke, fyldige og glansfulde frisurer. Med dette produkt får du 3 års garanti, så du er garanteret et krøllejern, der holder i mange år fremadrettet. Krøllejernet varmer op til fuld styrke på bare 30 sekunder, og det slukker automatisk efter 60 minutter, såfremt du skulle glemme det – det giver en ekstra stor tryghed. 

Arganolie blødgør håret og giver shine 

Krøllejernet her er med keramisk spole for mindst muligt slid på håret, og det er tilført arganolie for at pleje og blødgøre håret. Arganolie er en marokkansk olie, som med sin lange forarbejdningsproces er ekstra nærende og blødgørende, og derfor rigtig godt til håret. Efter anvendelse af krøllestaven efterlades håret sundt, glansfuldt, elegant og fyldigt. 

Kegleform for smukke spiralkrøller

Spolen på denne krøllestav fra Remington er kegleformet for at give dig de bedst mulige forudsætninger for at skabe smukke spiralkrøller. Der findes 8 forskellige temperaturindstillinger, så du let kan vælge den varmestyrke, der matcher dit hår og den frisure, du vil skabe. Du kan altså bruge maxstyrke på 210 grader, hvis du har kraftigt hår og skal lave ekstra stærke krøller, eller du kan skrue ned for varmen, hvis dit hår er meget tyndt, slidt og sart, og hvis du ønsker et smukt fald eller fine bølger i håret. 

i samarbejde med PriceRunner

 

BaByliss Krølletang 25 mm. til dig, der vil passe på håret og skabe smukke, mellemstore krøller

krøllejern

Denne krølletang fra BaByliss er en lidt bredere en af slagsen. De 25 mm i diameter er specielt velegnet til at kreere mellemstore krøller. Krøllejernet kan dog let bruges til at style mange forskellige frisurer, så du kan få lige det hår, du altid har drømt om. 

10 digitale varmeindstillinger passer til alle behov 

Det er muligt at indstille varmen på dette krøllejern på 10 forskellige trin. Varmeniveauerne spænder fra 110 grader til 180 grader, og sikrer dig, at du kan vælge den temperatur, der passer bedst til dig og dit hår. Det kan eksempelvis være en god idé at vælge en lavere temperatur, såfremt du har fint og tyndt skandinavisk hår, hvorimod en højere temperatur er god til kraftigt og stærkt hår. De lave temperaturer er gode til at lave smukt fald og fine bølger, hvorimod de høje temperaturer skaber stærke og markante krøller. 

Avanceret keramisk teknologi passer på dit hår 

BaByliss Krølletang 25 mm. er designet til at passe på dit hår. Med den keramiske spole får du mulighed for skånsomt at style dit hår uden for meget slid og statisk elektricitet. Den keramiske teknologi sikrer også, at krøllerne holder i lang tid, så du kan have smukt hår i mange timer. 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

OBH Nordica Krøllejern Artist Curlstick giver stramme, snoede krøller og masser af fylde 

krøllejern

OBH Nordica Krøllejern Artist Curlstick er et vidunderredskab, hvis du ønsker intense og snoede krøller og en ekstrem volumen. Krøllejernet er slankt og rektangulært, og stylingdelen er 7 mm i størrelsen. Det giver slanke krøller og mulighed for at skabe masser af fylde i håret. 

Slanke og stramme krøller 

Krøllejernets unikke udformning skaber smukke proptrækkerkrøller, som kan styles på mange forskellige måder. Du kan eksempelvis børste krøllerne igennem efter endt krølning for at skabe et fortryllende afro-lignende hår. 

Skånsomt redskab med keramisk belægning og konstant varmeindstilling

OBH Nordicas krøllejern er belagt med en keramisk belægning, som gør redskabet skånsomt for håret. Den keramiske belægning gør, at du kan undgå at rive i håret, når du krøller det. Derudover gør den konstante varmeindstilling krøllejernet superlet at anvende, så du ikke skal krølle den samme hårtot mange gange for at lykkedes. Krøllejernet har en ekstralang strømledning, som giver stor fleksibilitet og bevægelighed, og som derved gør det nemt at bruge redskabet og style håret i flotte frisurer.  

i samarbejde med PriceRunner

 

BaByliss Moonlight Professional Duo Airstyler giver dig fyldigt hår og et salontørret look 

krøllejern

Denne airstyler fra BaByliss er til dig, der ønsker et fyldigt og let hår. Den kommer med to forskellige børster, en keramisk børste på 32 mm og en blød børste på 25 mm, så du kan style på flere forskellige måder. 

Undgå at brænde fingrene under brug 

Det er som oftest nødvendigt at bruge begge hænder, når man bruger stylingredskaber til håret. Derfor har BaByliss designet en varmesioleret spids på denne airstyler. Det betyder, at du kan røre ved spidser uden at brænde dig, og derved have mulighed for at bruge begge hænder under stylingen. 

Skab et salontørret look i dit hår 

Med dette fantastiske redskab ved hånden, får du mulighed for at skabe et look, der minder om det, du får, når frisøren tørrer og styler dit hår. Airstyleren både tørrer og giver fylde, så du med dette ene redskab kan skabe et lækkert og professionelt look. Det er en god idé at lade håret tørre næsten helt, enten lufttørring eller føntørring, inden du anvender airstyleren. BaByliss Moonlight Professional Duo Airstyler er beregnet til at bruge i næsten tørt hår, så du kan skabe det sidste finish. 

i samarbejde med PriceRunner

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

TONI&GUY Jumbo Krøllejern 38 mm styler og beskytter håret på bedste vis

krøllejern

Hvis du er på udkig efter et krøllejern, som du kan anvende til uanede mængder af styling-muligheder, så er dette jumbo krøllejern fra TONI&GUY lige noget for dig. TONI&GUY Jumbo Krøllejern 38 mm er et krøllejern med mange forskellige funktioner og praktiske egenskaber, som gør det let at anvende og giver dig mulighed for at style lige de frisurer, du ønsker. 

Automatisk slukning og beskyttende sikkerhedsvarmebøjle 

Det kan være farligt at efterlade et tændt krøllejern, men det kan jo ske, at man glemmer at slukke det efter brug. Der er dog ingen grund til bekymring med TONI&GUY’s krøllejern – det har nemlig en funktion, der automatisk slukker krøllejernet efter noget tid. Derudover er det designet med en sikkerhedsbøjle, så du kan lægge krøllejernet fra dig under brug

Keramisk tourmaline-belægning beskytter håret 

Vi er alle interesserede i at passe på vores hår og beskytte det mest muligt, når vi anvender hårprodukter og -redskaber. Derfor er dette krøllejern designet med keramisk tourmaline-belægning på pladerne, som beskytter dit hår mod den høje varme, det udsættes for. Tourmaline giver også ekstra beskyttelse til dit hår, hvis det er farvet og derved ekstra udsat. 

Hvad er et krøllejern?

Krøllejern er et populært stylingværktøj til håret, som kan give dig vilde krøller eller bløde bølger afhængigt af dit ønskede resultat. Det er designet med varmeplader, der opvarmes til en høj temperatur, og som kan klamre sig fast til dit hår for at skabe krøller. Krøllejern fås i forskellige størrelser og typer, såsom kegleformet, tøndeformet eller med udskiftelige varmeplader.

Hvis du er interesseret i at eksperimentere med forskellige hårtyper og stylingmetoder, kan du også overveje at prøve et crepejern. Crepejern er et andet populært stylingværktøj, der kan give dit hår et unikt mønster af folder eller bølger. Det fungerer på samme måde som et krøllejern, men har varmeplader, der er designet til at skabe et crepet look i stedet for krøller.

Læs også vores artikel om: Er du træt af dine tørre og spaltede spidser? Her er en guide over de 11 bedste hårolier

Hvis du mangler en hårbørste til dit hår, så kan du læse om nogle af de bedste, vi har fundet frem til.

Læs også vores artikel om: Oversigt: De 20 bedste hårolier med argan olie

Se også denne artikel på forbruger-test.dk: Test af de 8 bedste Krøllejern

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Redaktionen

Skriv en kommentar